Choo Choo!

Kaikki junassa kuuhun! Tämä viikko siirsi vauhtia vaikuttavasta viikonlopun rallista viime perjantaina. Salausvaluutan kokonaismarkkinakorko kasvoi tasaisesti 120,5 miljardista dollarista 135 miljardiin dollariin koko seitsemän päivän ajan – noin 12 prosentin voitto.

Salausvaluutan markkinatilastot (22.2.2019)

Salausvaluutan markkinatilastot (22.2.2019)

Lähes jokainen altcoin oli vihreällä tällä viikolla useiden lyömällä kaksinumeroinen kasvu. EOS (38,68%), Maker (24,36%) ja Vechain (24,51%) olivat parhaita esiintyjiä. Kolme parasta:

Bitcoin osoittautui 10,04%: n nousulla viikolla koskettaen 4 000 dollarin rajaa.

Ethereum johti pakkausta ja sai 20,84% saadakseen takaisin noin 150 dollaria.

XRP, Vaikka kasvu oli vähäisintä, nousi silti kunnioitettava 6,60%. Hinta on tällä hetkellä noin 0,32 dollaria.

Kotimaiset kryptovaluuttauutiset

Bitconnnnnnect Osa 2: FBI Boogaloo: Juuri kun luulit, että kaikki Bitconnect-uutiset olivat lopulta kuolleet ja haudatut, Ponzi-järjestelmä on jälleen otsikoissa. Ainakin tällä kertaa se on positiivisempi.

FBI julkaisi keskiviikkona julkilausuman “etsimällä potentiaalisia uhreja [heidän] Bitconnect-tutkinnassaan”. Toimisto pysyi epämääräisenä, mitä tietoja he etsivät, mutta rohkaisee kaikkia Bitconnect-sijoittajia täyttämään kyselylomakkeen asiasta. Kysymyksiä ovat:

  • “Mistä kuulit ensimmäisen kerran Bitconnectista?” Varo, Trevon James.
  • “Kuinka paljon rahaa sijoitit Bitconnectiin?”
  • “Kuka ohjasi sinut Bitconnectiin (jos sovellettavissa)?” Varo jälleen, Trevon James.

Kuten voitte kertoa, FBI näyttää olevan teema, josta hän kysyy. Joten, pidä silmällä Bitconnnnnnnnect Part Three: The Bitconnect Gang Reunion.

Bitcoin mediassa

Musk’s Take: Äskettäisessä Ark Investin kanssa tehdyssä podcastissa Elon Musk (Paypal, SpaceX, Tesla jne.) Vei jonkin aikaa puhua kryptovaluutasta lähetyksen kahden isännän kanssa. Kaiken kaikkiaan hänellä oli sanottavaa myönteisesti. Hän toteaa: “Paperiraha on menossa. Ja salaus on paljon parempi tapa siirtää arvoja kuin paperi. ” Ei argumentteja täällä.

Googlen lisäys: Iloitse, kaikki iPhonen käyttäjät. Voit nyt sisällyttää klassisen Bitcoin ₿: n teksteihisi. Tällä viikolla Google esitteli iOS-näppäimistön päivityksen, joka sisältää salausmerkin valuuttavaihtoehtona.

bitcoin google ios -näppäimistö

₿itcoin ₿aby (Reddit u / Crypto_edu: n kautta)

Samsungin julkaisu: Tämän viikon tuotetapahtumassa Samsung esitteli useita uusia tarjouksia, kuten taitettavan älypuhelimen / tabletin, lentopodikilpailijan ja uuden älypuhelinsarjan. Sopivin meille oli kuitenkin uutinen siitä, että Samsung Galaxy S10 ja Foldilla olisi natiivi tuki blockchain-lompakolle Knoxissa, puhelimen yksityisten avainten tallennusominaisuudessa..

mikä uutta sattumalta

Mikä on ICO? | Selitys alkuperäisistä kolikoista: Vuonna 2017 ICO: t olivat kuumia kuumia. Opi kuinka he työskentelevät ja minne he saattavat olla menossa seuraavaksi.

Onko Boss Crypto Legit? Katsaus kryptovaluuttakauppakurssille: Kokeilemme Boss Crypto -tutkimusta tutkimalla sen etuja ja haittoja, jotta voit tietää, onko se sinulle sopiva ennen ostoksen tekemistä.

Blockchainin rooli pääomamarkkinoilla: Blockchain on tulossa pääomamarkkinoille, ja se pysyy riippumatta siitä, haluavatko pankit sen.

Euroopan blockchain yhdistää teollisuuden ääniä: Keskustelimme tiimin kanssa, joka työskentelee antamaan blockchain-yrityksille yhtenäinen ääni eurooppalaisten sääntelyviranomaisten keskuudessa.

Salausvaluutalain kasvava maailma: mitä sinun tarvitsee tietää: Jos luulit säännöllisen lain olevan monimutkainen, odota vain, kunnes opit salauslaista.

Kuinka salausvaluutta voisi vapauttaa sisällöntuottajia: Hitaasti, mutta varmasti näyttää siltä, ​​että sisältöalustat antavat sisällöntuottajille kengän. Näin salaus voi auttaa heitä torjumaan.

Crypto AI: Kun koneoppiminen kohtaa uuden talouden: kryptovaluutta ja tekoäly. Et voi saada paljon enemmän sanasanaa kuin se.

Litecoinin tehtävä tulla täydelliseksi rahamuodoksi: Hopealta Bitcoinin kullalle on vaikuttava uusi suunta vuodesta 2019 eteenpäin.

Kryptovaluutta-uutisia ympäri maailmaa

Argentiinasta Paraguayhin – Bitcoin > SWIFT: Viime viikolla kaasutuksen ja tuholaistorjunnan vienti pääsi Argentiinasta Paraguayn tullin kautta. Yksinään tämä tehtävä ei ole kovin suuri saavutus. Sen sijaan, että maksat perinteisen SWIFT-maksun kautta, maat sopivat bitcoin-kaupasta – ensin molemmille maille.

Kauppa käsiteltiin Latinalaisen Amerikan blockchain-rahoituspalveluyrityksen Bitexin kautta, joka helpottaa bitcoin-maksuja. Vaikka viennin koko oli suhteellisen pieni (vain 7 100 dollaria), se osoittaa selkeän siirtymisen vanhoista järjestelmistä kohti lohkoketjua.

Ei, Sinä Ensimmäinen: The Korea Herald -lehden mukaan Etelä-Korean instituutiot odottavat Yhdysvaltojen ryhtyvän salausvaluutan sääntelyyn ennen omien toimien toteuttamista. Korealainen julkaisu keskusteli Korean ainoan arvopaperipörssioperaattorin Korea Exchange (KRX): n tuntemattoman virkamiehen kanssa asiasta.

Bitcoin ETF: n osalta virkamies toteaa: “Yhdysvallat on ollut edelläkävijä cryptocurrency -markkinoilla ja niihin liittyvillä johdannaisilla … minkä vuoksi seuraamme Yhdysvaltain Securities and Exchange Commissionin bitcoin ETF -päätöksissä tekemän päätöksen edistymistä ja vastauksia.” Kun Yhdysvaltain alkuperäinen päätös on kulman takana (5. huhtikuuta), bitcoin ETF -hyväksyntä voi olla ensimmäinen domino päätöksenteossa ympäri maailmaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me