Markkinat antavat ja markkinat poistavat

Salausvaluuttamarkkinoilla oli tällä viikolla vakava identiteettikriisi. Sen jälkeen, kun viikon alussa oli pudonnut lähes 17 prosenttia, se alkoi näyttää viikonloppuun johtavia elpymisen merkkejä. Salausmarkkinat päättivät kuitenkin muutaman viime tunnin aikana pudota uudelleen, tällä kertaa noin seitsemän prosenttia. Tämä antaa meille laskun kokonaisuudessaan noin 6,66% viikossa ja markkina-arvon 130,4 miljardia dollaria.

Kryptovaluuttatilastot (30.11.2018)

Kryptovaluuttatilastot (30.11.2018)

Myöskään parhaimmilla kolikoillamme ei mennyt niin hyvin:

Bitcoin hinta laski 6,79% tällä viikolla ja on nyt hieman yli 4000 dollaria.

XRP pitää edelleen ykkössijaa, mutta laski tämän viikon suurimman määrän – 11,71%. Se on tällä hetkellä noin 0,36 dollaria

Ethereum laski 7,42% viime viikosta, nyt hintaan 113,46 dollaria.

Kotimaiset kryptovaluuttauutiset

Ohio-veroista tulee salausystävällisiä: Ohion rahastonhoitaja Josh Mandel ilmoitti tällä viikolla, että valtio hyväksyy nyt kryptovaluutan yritystoimintaan liittyviin veroihin. Uuden aloitteen on tarkoitus maalata Ohio kryptovaluutan puolestapuhujaksi sekä tarjota yritysomistajille vaihtoehtoinen ja tietyissä tapauksissa halvempi tapa maksaa veronsa.

Valtio on yhdistynyt BitPayn kanssa tarjoamaan tätä palvelua. Vaikka yritykset maksavat veroja Bitcoinissa OhioCrypto, valtiovarainministeriö on vakuuttunut siitä, että he muuttavat nämä maksut välittömästi Yhdysvaltain dollareiksi. Näyttää siltä, ​​että joku ei ole vielä opettanut heille hodlingin arvoa.

Nasdaq ilmoittaa Bitcoin Futures -tukea: Olemme yhdellä Bitcoinin historian pahimmista karhumarkkinoista, mutta Nasdaq ei välitä siitä. Bloombergin raportin mukaan Nasdaq, Inc. jatkaa edelleen täyttä höyryä käynnistääkseen Bitcoin-futuurinsa vuoden 2019 ensimmäisellä neljänneksellä.

Kilpailusta, CME: stä ja Cboesta erotettuna Nasdaq aikoo perustaa futuurit pois hinnasta useisiin Van Eck Associates Corp: n järjestämiin spot-pörsseihin. Tämän näkökulman saavuttamiseksi CME tarkastelee neljää markkinaa, kun taas Cboe käyttää vain yhtä.

Overstockin toimitusjohtaja kertoo vähittäiskaupalle: Ja “hei” blockchainille. Overstockin perustaja ja toimitusjohtaja Patrick Byrne ei ole vieras blockchain-teollisuudelle. Hänen verkkokaupan alustansa oli yksi ensimmäisistä, jotka hyväksyivät kryptovaluuttamaksut, ja hän on ollut mukana useissa blockchain-projekteissa, mukaan lukien Ravencoin ja tZero.

Näyttää siltä, ​​että hän lyö vetoa talolle tekniikasta. Seuraavien kuukausien aikana Overstock myy vähittäiskaupan, jotta saadaan tilaa Medici Venturesille, tytäryhtiölle, joka keskittyy blockchain-startup-yrityksiin. Uutiset myynnistä ja painopisteen muutoksesta edelsi osakekurssin 26 prosentin nousua.

mikä uutta sattumalta

Mikä on pilvipalvelu? | Digitaalisen ulkoistamisen perusteet: Me puramme ympäröivän mysteerin pilvi tavallaan jopa luolamies pystyi ymmärtämään.

Haasbot – Onko automatisoitu kryptovaluuttakauppa sen arvoista ?: Automaatiot ovat hieno tapa pitää tunteet poissa kaupasta. Mutta auttaako Haasbot?

HashFlare-arvostelu | Pilvikaivoksella on jälleen uusi maine: Dun dun dun. Toinen (pilvikaivos) puree pölyä.

Virtuaalinen kolikko | Bitcoinin edeltäjien historia: Bitcoin ei ollut ensimmäinen digitaalinen kolikko lohkossa. Tässä on muutamia muita, jotka tasoittivat tietä.

ShapeShiftin toimitusjohtaja Erik Voorhees sanoo, että maailmaa ei voi muuttaa sujuvalla, ennakoitavalla käyrällä: Crypto-tähti Voorhees puhui kanssamme säännöistä ja ShapeShift-vaihdon tulevaisuudesta.

Obelisk Miner SC1: Onko avoimen lähdekoodin ASIC-yrityksillä tulevaisuutta ?: Avoimen lähdekoodin ASIC: t – hyvä paperilla. Todellisuudessa se on vielä nähtävissä.

Kuinka USI Tech veti yhden suurimmista salaushuijauksista: Luulit, että sijoittajat olisivat oppineet opetuksensa Bitconnectista.

Elixxirin toimitusjohtaja David Chaum: “Blockchainsilta puuttuu kyky yksityisyydelle mittakaavassa”: kryptovaluutan juuret? Tarkistaa. Monipuolinen keksijä? Tarkistaa. Badass-parta? Tarkista ja tarkista.

11 Bitcoin-meemiä piristämään sinua pahalla karhupäivällä: Markkinat ovat laskeneet, mutta nämä meemit piristävät sinua.

Pilvilaskennan tulevaisuus | Blockchainilla on päivä: Blockchain kiertää hyödylliset lonkerot jokaisen teollisuuden ympärille, eikä pilvipalvelu ole poikkeus.

Kuinka ostaa Bitcoin käteisellä: Joskus haluat vain pitää sen yksinkertaisena ja viettää Benjaminit.

0chain-tiimi puhuu AWS-kumppanuudesta ja hajautetuista yrityslohkoketjuista: Istumme 0chainin kanssa saadaksemme lisätietoja yrityksen blockchain-protokollasta.

Aikooko Interwallet Operability Foundation (FIO) auttaa skaalaamaan salausta ?: Joten ShapeShift, KeepKey ja Edge Wallet käyvät baarissa …

Kuinka kaivaa Ethereumia Macissa Mitä sinun on tiedettävä: Et voi ansaita paljon rahaa, mutta opit ainakin yhden tai kaksi asiaa.

BitInstant Exchange: Sammutuksesta opitut: BitInstant oli kerran siirry salaukseen. Opi sen putoamisesta armosta.

Bitcoin ja 401k: Kaksi erilaista polkua: Aloita säästäminen nyt ja toivottavasti istut mukavan pesämunan jälkeen elämässä.

Paimennus vuosikymmenien kaikkein epävakaisimmilla markkinoilla: Karjan mentaliteetin hyödyntäminen ei ole enää vain lampaankasvattajille.

Kryptovaluutta-uutisia ympäri maailmaa

Arabiemiirikunnat aloittavat DLT-suunnitelmat: Keskiviikkona Abu Dhabi isännöi Yhdistyneiden arabiemiirikuntien toista hallituksen vuosikokousta. Ja arvasit sen, blockchain oli esityslistalla. Tekoälyn ja Blockchainin yhteinen työryhmä keskusteli tavoista saada lisää ulkomaisia ​​investointeja, edistää yrittäjyyttä ja luoda asianmukainen infrastruktuuri kahdelle teollisuudelle.

Muita merkittäviä ilmoituksia olivat tekoälyn ja Blockchain Guide -aloitteen käynnistäminen ja tekoälyn ja Blockchain-kapasiteetin kansallisen ohjelman luominen. Merkittävin takeaway on kuitenkin tavoite saada 50 prosenttia julkisista liiketoimista blockchain-alustalle vuoteen 2021 mennessä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me