Alas menemme

Olemme edelleen trendissä alaspäin, ihmiset. Se näytti viime yönä kuin voisimme sulkea tämän viikon vihreällä kynttilällä. Mutta se tapahtui ennen kuin Bitcoin irti noin 600 dollaria vetämällä loput markkinoista alas.

Tällä hetkellä salauksen yleinen markkina-arvo on 258 miljardin dollarin a 7% lasku viime viikon lopun tasosta. Nykyisellä hinnalla Bitcoin on rikkonut tuen, jonka se perusti nosediveilleen helmikuun ja huhtikuun alussa, urheilemalla uuden kaikkien aikojen matalimman vuoden 2018.

Jos Bitcoin pystyy ylläpitämään tukea ~ 5800 dollaria, voimme pomppia vielä tästä viimeisimmästä pudotuksesta. Jos ei, voimme lähitulevaisuudessa maksaa 5 000 dollaria tai vähemmän.

Bitcoin: Bitcoinin hinta on 6 130 dollaria 5% sen arvosta viikon aikana.

Ethereum: Ethereum on käytännössä heijastanut Bitcoinin tappioita; 472 dollaria, se on alhaalla 4%.

Aaltoilu: Jopa sen liukas uusi logo, Ripple irtoa 7% tällä viikolla, ja sen kauppa on tällä hetkellä 0,49 dollaria.

CC-hinta

Kotimaan uutiset

Yhdysvaltain dollari, lakiasiaintoimisto vaatii sitomista taloudellisen katsauksen jälkeen: Freeh, Sporkin & Sullivanin (FSS) asianajotoimisto suoritti Tetherin pankkitilin taloudellisen tarkastuksen tämän kuukauden alussa, ja tällä viikolla yritys julkaisi raportin, jossa väitettiin, että Tetherillä on 1: 1 dollarin varaus jokaiselle liikkeessä olevalle USDT: lle. Välitön tarkastus – jonka FSS kieltäytyy olemasta virallinen tarkastus – on Tetherin viimeisin yritys legitimoida liiketoimintamallinsa. Viime syyskuussa yhtiö sopi Friedman LLP: n suorittavan samanlaisen epävirallisen tarkastuksen tarjotakseen näkyvämmän. Yhtiö on toistuvasti kieltäytynyt alistamasta virallista tarkastusta, prosessi, jonka se väittää, ei ole käytettävissä oleva vaihtoehto, kun otetaan huomioon kriittisten valuuttayritysten leima.

Ristiriitainen tili: Tutkijat väittävät, että sidosta käytettiin Bitcoinin Bullrunin manipulointiin: Tether tarvitsi hyvää julkisuutta FSS: n raportissa, lähinnä siksi, että toinen tämän viikon raportti antoi tuomitsevan uskottavuuden pitkäaikaiseen epäilyyn kryptovaluuttayhteisössä. Professorit John M.Griffin ja Amin Shams Texasin Austinin yliopistosta julkaisivat tällä viikolla 66 sivun pituisen tutkimuksen, jossa todetaan, että “Tetheriä käytetään tarjoamaan hintatukea ja manipuloimaan kryptovaluutan hintoja”, erityisesti Bitcoin. Tutkijat löysivät positiivisen korrelaation Bitcoinin hintojen laskun ja tuoreiden Tethersin liikkeeseenlaskun välillä. He havaitsivat, että Bitfinex, jolla on toimitusjohtaja Jan Ludovicus van der Veldessä Tetherin kanssa, oli vastuussa suurimmasta osasta Tetherin ostovoimaa ja rahavirtaa näiden jaksojen aikana..

Stanfordin perustama Blockchain-tutkimuskeskus yhteistyössä Ethereum-säätiön kanssa: Ryhmä Standfordin tietojenkäsittelytieteen tutkijoita ja professoreita on yhdistynyt käynnistääkseen Blockchain Research Centerin, joka on viisivuotinen tutkimusohjelma, jonka rahoitusta ja tukea tarjoavat Ethereum Foundation, Protocol Labs, Interchain Foundation, OmiseGO, DFINITY Stiftung ja PolyChain Capital. Kaksi yliopiston tietojenkäsittelytieteen professoria, Dan Boneh ja David Mazières, ovat aloitteen kärjessä. “Blockchainsista tulee yhä kriittisempi liiketoiminnan harjoittaminen maailmanlaajuisesti”, Boneh totesi Stanfordin korkeakoulun blogikirjoituksessa. “Stanfordin tulisi olla eturintamassa pyrkiessään parantamaan, soveltamaan ja ymmärtämään tämän tekniikan monia aaltoilevia vaikutuksia”, hän totesi.

Innostunut tukemaan tätä aloitetta!https://t.co/CmaVpBxjrf https://t.co/RJHm1pVbWX

– Vitalik "ETH: n luovuttaminen" Buterin (@VitalikButerin) 21. kesäkuuta 2018

Nasdaq pilotoi menestyksekkäästi blockchain-alustaa marginaalipuheluille, vakuuksien käsittelylle: Menestyksekkäässä todistuskonseptissa Nasdaq käynnisti lohkoketjunsa pilotin tällä viikolla. Yhdessä ABN AMRO Clearingin, EuroCCP: n ja Euroclearin kanssa amerikkalainen pörssioperaattori käytti alustaa merentakaisten vakuuksien siirron selvittämiseen. “Olemme innoissamme siitä, että olemme yhteistyössä todisteen kanssa konseptista, joka on erittäin hyödyllinen liiketoimille, joita markkinainfrastruktuurit eivät vielä palvele hyvin. Tällaisen ratkaisun avulla pystymme tarjoamaan tehokkaasti osakekauppojen vastapuoliriskien suojauksen tuntien jälkeen vähentäen samalla operatiivista monimutkaisuutta. Nykyään meitä rajoittaa eurooppalainen pankkiaika tai järjestelyt muilla aikavyöhykkeillä ”, EuroCCP: n toimitusjohtaja Diana Chan totesi virallisessa lehdistötiedotteessa.

Yhdysvaltain liittovaltion työntekijöiden on nyt ilmoitettava salausosuudet uudella toimeksiannolla: Noin 2 miljoonaan työntekijään vaikuttavassa toiminnassa Yhdysvaltain hallituksen eettinen toimisto edellyttää, että liittovaltion työntekijät ilmoittavat salausinvestoinnit. Uusi ohjeistus vaikuttaa liittovaltion toimeenpanovallan työntekijöihin, ja vaikka siinä vaaditaan salausinvestointien täydellistä julkistamista, se ei tunnusta kryptovaluuttoja laillisina maksuvälineinä. “Asiakirjat ilmoittavat omistuksestaan ​​virtuaalivaluutassa, jos virtuaalivaluutan omistuksen arvo ylitti 1 000 dollaria raportointikauden lopussa tai jos virtuaalisen valuutan omistamisen tuottama tulo ylitti 200 dollaria raportointikauden aikana. Rekisterinpitäjien on tunnistettava virtuaalivaluutan nimi ja, jos sitä pidetään pörssin tai alustan kautta, pörssi tai alusta, jolla sitä hallitaan “, käytännössä lukee.

Denver Post Journalists, Editor Ditch Paper aloittaa Blockchain-pohjaisen julkaisun: Denver Postin kirjailijoiden ja toimittajien miehistö on kyllästynyt heikkenevään työympäristöön ja vaihtuvaan johtoon. Joten he päättivät perustaa oman verkkojulkaisun ConsenSysin tukeman Civilin avustamana. Colorado Sun toivoo olevan “yhteisön tukema, toimittajien omistama joukkue, joka keskittyy tutkivaan, selittävään ja kerrottavaan journalismiin massiivisen evoluution keskellä olevalle valtiolle”. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi se käyttää Civilin lohkoketjua tietojen tallentamiseen, käyttää mainostonta tulomallia ja luottaa tilauksiin ja paikalliseen tukeen. Julkaisulla on Kickstarter-kampanja, joka on jo syrjäyttänyt 75 000 dollarin tavoitteensa.

SEC vastaanottaa lisää tuomioistuimen määräyksiä PlexCoiniin liittyvien varojen jäädyttämisestä: Yhdysvaltain SEC on saanut uuden hätätuomioistuimen päätöksen jäädyttää PlexCorpsin omistajan ja PlexCoin ICO: n perustajan Dominic Lacroixin tili. SEC haastoi Lacroixin viime vuoden joulukuussa arvopaperipetoksista sen jälkeen, kun PlexCoin ICO keräsi 15 miljoonaa dollaria ja lupasi sijoitustuoton olevan yli 1000% alle kuukaudessa. Nyt SEC tutkii, kuinka Lacroix käyttää salaisia ​​pankkitilejä, joita hän on voinut käyttää sijoittajiensa saamien varojen hajauttamiseen.

Mitä uutta CoinCentralissa?

BotChain ja Digital Currency Group isännöivät Blockchain / AI-konferenssia NYC: ssä: BotChain ja Digital Currency Group isännöivät kaikkien aikojen ensimmäistä aivot ja ketjut -konferenssia 28. kesäkuuta InterContinentalissa Times Squarella.

Tron hankkii BitTorrentin 140 miljoonan dollarin ostoissa: Justin Sun’s Tron on ostanut tiedostoja jakavan jättiläisen BitTorrentin sopimuksella, jonka arvo on 140 miljoonaa dollaria.

Jokainen jakaminen on tuettu USD: llä, epäviralliset tarkastusvaatimukset: Entisen FBI: n johtajan perustama asianajotoimisto FSS suoritti epävirallisen taloudellisen tarkastuksen Tetherin pankkitililtä ja väittää, että stablecoin on täysin dollarin varojen takana..

Onko Riot Blockchain edelleen hyvä sijoitus vuosi kääntymisen jälkeen ?: Riot Blockchain (RIOT), entinen biotekniikkayritys, joka tuotti lääkinnällisiä laitteita, muutti liiketoimintamalliaan keskittymään kryptovaluuttaan viime lokakuussa.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Blockchain Wealth Managementin tulevaisuudesta: Mikä todennäköisesti on blockchain-varallisuuden hoidon vaikutus ja miten se vaikuttaa varallisuuden hallinnan laajempaan kurinalaisuuteen?

Mikä on CEEK VR? Eksklusiivisten virtuaalikokemusten luominen Blockchainilla: CEEK on yritys, joka keskittyy pääasiassa AR / VR-kuulokkeiden rakentamiseen, joka keräsi äskettäin 17 miljoonaa dollaria (22 000 ETH) vuoden 2018 ICO: ssa tutkiakseen tokenoidun komponentin muusikoille virtuaalimaailman luomiseksi musiikin ympärille.

Quantum Computing | Bitcoinin Doomsday Maker: Kvanttitietokoneilla on mahdollisuus tehdä Bitcoinin turvatoimenpiteistä vanhentuneita ja tuhota tehokkaasti aikoinaan hallitseva kryptovaluutta.

Rajan pohjoispuolella Kanada lisää salausteknologiaa: Astu syrjään, Kiina; kansainvälisellä kaivosteollisuudessa on uusi hotshot-liikkeitä.

Mikä on digitaalinen omaisuusosuus? | Hajautetut kirjanpidot rahoituslaitoksille: Digital Asset Holdings LLC tarjoaa joustavan infrastruktuurin säännellyille rahoituslaitoksille prosessien ja tietojen turvalliseen jakamiseen.

Kryptovaluutta-uutisia ympäri maailmaa

Etelä-Korean hallitus julkistaa monivuotisen, monen miljoonan dollarin lohkoketjustrategian ja rahaston: Etelä-Korean tiede- ja ICT-ministeriö ilmoitti tällä viikolla aloittavansa Blockchain-teknologian kehittämisstrategiansa, rahaston, joka aikoo kerätä yli 200 miljoonaa dollaria vuoteen 2020 mennessä blockchain-aloitteiden ja yritysten rahoittamiseksi. Noin 10000 alan ammattilaista ja 100 projektia ovat ministeriön verotuksessa, ja strategia tukee myös hankkeita Etelä-Korean älykkäiden kaupunkien ja tehtaiden kehittämiseksi sekä rahasto-pilotteja kiinteistöketjujen hakemiseen, online-äänestykseen, logistiikkaan, tulliin, ja muut.

Sveitsin kansainvälisten järjestelyjen pankki julkaisee kriittisistä valuutoista katoavan raportin: Odotetun ennakkoluulon osoittamiseksi keskuspankkien keskuspankki, Sveitsissä toimiva Bank of International Settlement, sisälsi vuotuiseen taloudelliseen raporttiinsa luvun ”Kryptovaluutat: katse hyppyyn.” Muiden kritiikkien joukossa raportti heikentää blockchainin kykyä uudistaa finanssitransaktiojärjestelmiä mainitsemalla lukuisia haasteita, jotka liittyvät skaalautuvuuteen, ympäristövaikutuksiin ja muihin niihin liittyviin leimauksiin. Raportti on tietysti vetänyt salausyhteisöä. Circlen toimitusjohtaja Jeremy Allaire kutsui sitä “erittäin matalaksi”, koska raportti sisältää vanhentuneita tietoja ja käsittelee Bitcoinin protokollaa ja toimii synonyyminä markkinoiden muun omaisuuden kanssa.

Bithumb hakkasi 30 miljoonaa dollaria ylöspäin: Etelä-Korean pörssi Bithumb, yksi maailman suosituimmista kryptovaluutanvaihdoista, hakkeroitiin tällä viikolla noin 32 miljoonan dollarin arvosta omaisuutta. Hakkerit käyttivät kuumia lompakkovarauksia muun muassa Ripplelle. Vastauksena tapahtumaan Bithumb lunasti jäljellä olevat varat kylmiin lompakkoihin ja lupasi asianomaisille vahingonkorvauksen menetyksistään. Etelä-Korean viranomaiset aloittivat varkauden tutkinnan pian tapahtuman jälkeen.

[20. kesäkuuta tapahtumaraportti]

Haluamme jakaa kanssasi 20. kesäkuuta 2018 tapahtuneet tapahtumat ja toimet, jotka toteutamme varmistaaksemme, että omaisuutesi on turvallinen Bithumbin kanssa.

https://t.co/JjSnTtSsDj

– Bithumb (@BithumbOfficial) 21. kesäkuuta 2018

Voit nyt käydä kauppaa Litecoin-futuureilla tällä UK-pörssillä: Isossa-Britanniassa toimiva Crypto Facility -vaihto aloitti avaavansa Litecoin-futuurinsa perjantaina. Futuurit antavat käyttäjille mahdollisuuden käydä kauppaa pitkä- ja lyhytaikaisilla positioilla viikoittaisilla, kuukausittaisilla ja neljännesvuosittaisilla sopimuksilla. Toimitusjohtaja Tim Schlaefer ilmoitti, että uusi markkinatuote on vastaus pörssin asiakkaiden korkeaan kysyntään. “Uskomme, että LTC-dollarin futuurisopimuksemme lisäävät hintojen avoimuutta, likviditeettiä ja tehokkuutta kryptovaluuttamarkkinoilla.”

Toronton pörssi lanseeraa uuden Blockchain ETF: n: Torstaina Toronton pörssi (TSX) lähetti markkinoille uuden blockchain ETF: n. Horizons Blockchain Technology and Hardware Index ETF sijoittaa yrityksiin, jotka käsittelevät blockchainiin liittyviä palveluita ja sovelluksia, kuten Nvidia Corp. ja Digital Realty Trust Inc.Se liittyy kahden muun blockchain ETF: n, Harvest Portfolio Group Inc. , joka aloitti toimintansa tämän vuoden helmikuussa, ja Evolve Funds Group Inc. tehokkaasti hallita riskejä. “Sijoittajien on investoitava vakiintuneeseen globaaliin infrastruktuuriin blockchainin suhteen, eivätkä välttämättä ota riskejä startup blockchain -kehitysyrityksille”, hän sanoi haastattelussa.

Turcoin, itsenäinen Turkin kansallinen kryptovaluutta, paljastettu Ponzi: Osoittautuu, että Turcoin, kryptovaluuttaprojekti, jolla ei ole siteitä Turkin hallitukseen, ei oikeastaan ​​ole Turkin kansakunnan kansallinen kolikko. Istanbulin yrityksen Hipper hoitama Turcoin mainosti itseään Turkin kansallisena kryptovaluuttana. Yritys on joutunut oikeudellisen painostuksen kohteeksi sen jälkeen, kun se lopetti kolikoiden liikkeeseenlaskun sijoittajille kesäkuussa. Yksi sen kumppaneista, Muhammed Satıroğlu, väittää, että hän “oli vain välittäjä” ja että “Hipperillä ei ole edes yhtä dollaria pankissa”. Sadun Kaya, yrityksen toinen yhteistyökumppani, väittää, juoksi pois 21 miljoonalla dollarilla sijoittajarahaa ja kätki sen pankkitililinkkiin toiseen Kyproksen yritykseen. Yrittäessään pestä itsensä syyllisyydestä Satıroğlu, joka omistaa 49 prosentin osuuden Hipperistä, väittää, että hän “palauttaa kaikki rahat [sijoittajille], jos viranomaiset vapauttavat hänen pankkitilinsä”.

Filipino Bank ilmoittaa rahalähetysalustan Japanille IBM: n avulla: Filippiinien Rizal Commerical Banking Corp (RCBC) on valmis käynnistämään blockchain-pohjaisen rahalähetysalustan yhteistyössä IBM: n ja kahden japanilaisen pankin kanssa. Aloitteessa hyödynnetään IBM: n blockchain-pilottiympäristöä, jotta Japanissa työskentelevien filippiiniläisten kansalaisten olisi helpompi lähettää rahaa takaisin kotiin. “Haluamme palvella Japanin OFW: itä tällä tekniikalla ja teemme sen yhdessä kahden japanilaisen pankin kanssa”, RCBC: n ensimmäinen varatoimitusjohtaja Manny T. Narciso sanoi kehityksestä. “Japanin OFW: lle se tekee rahansiirrosta nopeamman ja halvemman, koska keräämme vähemmän [sic] maksuja”, hän jatkoi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me