Tämä viikko salauksessa

Vihreä kevät, punaiset markkinat

Toinen laskuviikko markkinoille, koska kaikki tärkeimmät kryptovaluutat ovat punaisella. Huolimatta torstain toipumisesta joillekin, sekä Bitcoin että Ethereum ovat jatkaneet laskuaan.

Markkinoilla laskusuunta on edelleen vahva, koska aiemmin tässä kuussa ajettu minihärkä näyttää olevan lyhytikäinen. Salakirjoituksen markkina-arvo laski noin 334 miljardilla dollarilla 9% viikon aikana.

Bitcoin: Yli 8 000 dollarin kynnyksen markkinoiden jättiläinen laski 16% tällä viikolla ennen lyhyttä palautumista eilen, jonka kirjoitushetkellä se on 7500 dollaria.

Ethereum: Ethereum myös säilyi eilen viikon viikoittaisesta 712 dollarin alimmasta 561 dollarista, ja tänään se on laskenut 10% hintaan 602 dollaria.

Aaltoilu: Ei pommituksia niin katastrofaalisesti, Ripple lepää 0,61 dollarilla, vaikka menetys on 4% viikolla ei todennäköisesti hymyile kenenkään kasvoille.

markkinat 5_25_18

Kotimaan uutiset

Yhdysvaltain DOJ laukaisee rikollisen koettimen kryptomarkkinoiden manipulointiin: Ehkä kaikki ne salaliittolaiset, jotka ovat itkeneet pahaa, ovat jossakin asiassa – ainakin Yhdysvaltain oikeusministeriö ajattelee niin. Osasto käynnisti tutkimuksen tällä viikolla selvittääkseen, ovatko kryptovaluuttakauppiaat manipuloineet trendejä pahentaakseen markkinoiden jo nyt suurta volatiliteettia. Bloombergille vihjeiden lähteiden mukaan DOJ etsii todisteita laittomista käytännöistä, kuten pesukauppa ja huijaus.

Coinbase uudistaa GDAX: n Coinbase Prona, ostaa Paradex Exchange: Yksi maailman suurimmista kryptovaluutanvaihtopalveluista on kehittymisviikolla Coinbase laajentumassa ja uudistamassa tuotemerkkejä. Keskiviikkona yhtiö ilmoitti ostavansa Paradexin, hajautetun keskuksen, joka perustuu 0x-protokollaan. Tämän uutisen pohjalta se ilmoitti myös nimeävänsä GDAX: n, yhtiön vaihto-osuuden, uudeksi nimeksi Coinbase Pro.

Innoissaan toivottaa Paradex-tiimin tervetulleeksi Coinbaseen! https://t.co/7jtmKHPf30

– Coinbase (@coinbase) 23. toukokuuta 2018


Kaksi: For Coinbase ilmoitti lähestyneen pankkilisenssin sääntelyviranomaisia: Wall Street Journal -lehden lähteiden mukaan Coinbase tapasi Yhdysvaltain sääntelyviranomaisten kanssa vuoden 2018 alussa keskustellakseen liittovaltion pankkikirjan saamisesta. Kokous tapahtui Yhdysvaltain kauppaneuvoston toimiston kanssa, WSJ: n lähteet väittävät. Vastauksena uutisiin Coinbase kommentoi, että se on “sitoutunut tekemään tiivistä yhteistyötä osavaltioiden ja liittovaltion sääntelyviranomaisten kanssa varmistaakseen, että [sillä on] asianmukaiset luvat [tarjoamilleen] tuotteille ja palveluille.”

American Express toteuttaa Blockchain for Rewards -ohjelman: Yhteistyössä verkkokauppiaan Boxedin kanssa American Express integroi blockchainin palkinto-ohjelmaansa. HyperLedgerin blockchain-tekniikkaa hyödyntämällä siirto antaa kauppiaille mahdollisuuden kehittää räätälöityjä palkinto-ohjelmia, tarjouksia ja tarjouksia asiakkailleen. “He voivat luoda ohjelmia kellonajan, viikonpäivän perusteella kannustamalla asiakasta lataamaan sovelluksensa. Niiden tapojen määrä, joilla kauppiaat voivat palkita asiakkaita jäsenpalkintopisteillä, kasvaa räjähdysmäisesti ”, American Expressin palkinto-ohjelman johtaja Chris Cracchiolo totesi..

ShipChain juoksee maan alle Cease and Desistin kanssa Etelä-Carolina Govtilta: ShipChain, lohkoketjuprojekti, joka kehittää ratkaisuja kansainväliselle merenkulku- ja toimitusteollisuudelle, on edessään lopettamassa Etelä-Carolinan oikeusministerin virkaa arvopaperisääntöjen rikkomisesta. Yritys järjesti tapahtumia ja tarjosi rahakkeitaan ja palvelujaan Etelä-Carolinassa ilman rekisteröitymistä osavaltioiden sääntelyviranomaisille, tilauksessa väitetään. “Respondent ShipChain ei ollut missään vaiheessa merkityksellistä tässä ilmoitettujen tapahtumien kanssa divisioonassa välittäjä-jälleenmyyjänä, eikä Respondent ShipChain ole vaatinut mitään vapautusta rekisteröinnistä … Liikkeeseen laskettuja arvopapereita ei missään vaiheessa ole merkitty tässä ilmoitettujen tapahtumien kannalta. divisioonan tai liittovaltion katettujen arvopapereiden kanssa, eikä vastaaja ole vaatinut vapautusta rekisteröinnistä “, käsketään.

laivaketju lakkaa ja hylkää

CFTC perustaa neuvoa-antavan yksikön avustamaan rekisteröityjä yrityksiä salauksen johdannaisluetteloilla: Yhdysvaltojen Commodity Futures Trading Commissionin markkinoiden valvonnan osasto (DMO) ja selvitys- ja riskijaosto (DCR) ovat muodostaneet yhteisen neuvoa-antavan neuvonantajan antamaan CFTC: n rekisteröimille pörsseille ja selvitysyhteisöille salausjohdannaisten listalle ottamisen. “CFTC: n henkilökunta on sitoutunut tarjoamaan sääntelyn selkeyttä mahdollisimman paljon”, DMO: n johtaja Amir Zaidi toteaa virallisessa lehdistötiedotteessa. “Kun virtuaalivaluuttamarkkinat kehittyvät edelleen, CFTC: n henkilökunta pyrkii tarjoamaan lisäohjeita auttaakseen markkinaosapuolia pysymään mukana innovaatioissa noudattaen CFTC-määräyksiä.”

Bitcoin voisi pian rahoittaa (osittain) Coloradon poliittiset kampanjat: Coloradon hallitus harkitsee kampanjakassan avaamista kryptovaluuttaosuuksille. Coloradon ulkoministeri teki aikaisemmin tällä viikolla ehdotuksen salauksen luovuttamisesta. Tämän käytännön on hyväksynyt Yhdysvaltain liittovaltion vaalilautakunta (FEC) ja New Hampshire on hyväksynyt sen. Kaiken tyyppiset kryptovaluutta-lahjoitukset hyväksytään FEC: n ohjeiden mukaisesti luontoissuorituksina.

Mitä uutta Coin Centralissa?

AirSwap-kumppanit MakerDAO: n kanssa tuovat vakautta ekosysteemiin: Nyt he voivat myydä Yhdysvaltain dollarin sidotun stablecoinin, Dai, mitä tämä tarkoittaa hajautetuille markkinapaikoille?

Mainframe’s Mick Hagen sensuuriresistenssin ja hyväntekeväisyystoiminnan merkityksestä [OSA 1]: Katso, mitä Mainframen toimitusjohtaja Mick Hagen sanoo yksityisyydestä ja vapaudesta, ensimmäisessä yksinomaisessa haastattelussamme.

Mainframe’s Mick Hagen sensuuriresistenssin ja hyväntekeväisyystoimien merkityksestä [OSA 2]: Toimitusjohtaja Mick Hagen paljastaa motivaattorinsa ja miksi hänellä on tehtävä muuttaa maailmaa yksinomaisen haastattelumme toisessa osassa.

Hajautetut pörssit (DEX): Cryptocurrency -kaupan tulevaisuus: Selvitä joitain hajautetun vaihdon etuja, mukaan lukien parempi turvallisuus ja alhaisemmat maksut – onko tämä salausvaluutan kaupan tulevaisuus?

Älykkäät säiliöt pitävät lämpötilan oikeassa elintarvikkeissa ja lääkkeissä: Ota selvää, kuinka Smart Containers käyttää estoketjua vähentämään inhimillisiä virheitä ja seuraamaan useita kohteita ympäri maailmaa.

HoweyCoins ICO Review | Ei täysin huijaus!: Tässä on kryptovaluutta, josta et voi unohtaa – ota mukaan nyt ja olet miljonääri vuoden loppuun mennessä (tai ei).

ASIC-kaivoslaitteisto: Cryptomining Evolution: Kaivosteollisuus muuttuu ja ASIC-siruista (Application Specific Integrated Circuit) on tulossa uusi alan standardi.

Mikä on Internet of Services Token (IOST)? | Aloittelijan opas: Skaalautuvuus on yksi blockchainin suurimmista ongelmista. Palvelujen Internet (IOS) on blockchain-infrastruktuuri, jonka tavoitteena on ratkaista juuri tämä.

Näin ICO: t kasvavat: Huijaukset, haasteet ja hakkerointihyökkäykset, oi! ICO: t alkavat olla vaatimusten mukaisia ​​lisätäkseen sijoittajien luottamusta. Saada selville miten.

Kelluvat salaussaaret ja hajautetun utopian metsästys: Seasteading (pysyvät meriasunnot) voi tarjota ratkaisun ihmisille, jotka haluavat elää ilman keskitettyjä laitoksia. Mutta olemmeko valmiita siihen?

Juuri kun luulit kuulleesi kaiken, tulee VeganCoin: Maailman vegaanit iloitsevat! Lähellä olevaan kaupunkiin on pian tulossa ruokien jakamisvaihtoehto ja tukeva yhteisö.

Mikä on vähän kultaa? Blockchain-pioneeri Nick Szabon aivopoika: Kaikki ovat kuulleet Bitcoinista, mutta Bit kulta oli itse asiassa yksi aikaisimmista yrityksistä luoda hajautettu digitaalinen valuutta vuonna 1998.

Mikä on salausvaluutta? – Salausvaluutan luokittelun taide: Sana kryptovaluutta on tullut hämmentäväksi väärin. Hybrideillä, alustoilla ja apuohjelmakoodeilla on aika siirtyä tästä rajoitetusta yleisestä kuvauksesta.

Parhaat verkkokurssit ja oppimiskäytännöt Blockchain-kehittäjien koulutukseen: Haluatko siis olla blockchain-teknologiakehittäjä? Tällä hyvin palkatulla työpaikalla on varmasti valtava kysyntä tällä hetkellä. Katso parhaat paikat taitojesi parantamiseksi.

American Express lisätä Blockchainin jäsenpalkinto-ohjelmaan: Hyperledgerin blockchain-tekniikkaa hyödyntämällä kauppiaat voivat räätälöidä tarjouksia omilla alustoillaan asiakkaiden sitoutumisen lisäämiseksi.

Electrum-lompakon tarkistus: Selvitä kaikki mitä sinun tarvitsee tietää yhdestä kryptovaluuttaohjelmiston lompakon perustajasta.

Parhaat kaivosgrafiikkasuoritukset – 2018 Edition: Katso, mitkä GPU: t antavat sinulle parhaan mahdollisen panoksen, vuoden 2018 parhaimmalla listallamme.

CryptoCurrency-uutiset ympäri maailmaa

Sveitsi on kärkisijalla Euroopan ystävällisimpien blockchain-maiden rankingissa: Maailman pankkipääoma osoittaa, että se suosii kaikenlaista rahoitusta, jopa sitä, mikä voi häiritä kansainvälistä pankkisektoria, johon se on rakentanut varallisuutensa. Tutkimuksessa, jossa tutkittiin 48 Euroopan maata, Sveitsi sijoittui lukumäärältään sopivimmalla lähestymistavalla blockchain-teollisuuteen, jota seurasivat Gibraltar ja Malta. Tutkimuksessa tarkasteltiin muun muassa blockchain-pohjaisten maksupalvelujen ja ICO: iden säännöksiä sekä kryptovaluutan veropolitiikkaa.

Huobi julkaisee markkinaindeksin: Yksi maailman suurimmista salauspörsseistä, Huobi Pro, käynnisti tällä viikolla markkinaindeksin kouralliselle tarjoukselleen. Indeksi tarkastelee alustan 10 parasta kauppaa Tetheriä (USDT) vastaan. ”Digitaaliset varat luokitellaan neljään luokkaan: Kolikot, Alustat, Sovellukset ja Hyödykevarallisuusmerkit. Näihin neljään luokkaan valittujen osatekijöiden määrä riippuu niiden viimeisen vuosineljänneksen tapahtumamäärästä. Päätettyään ainesosien jakamisen neljään luokkaan, edellisen vuosineljänneksen keskimääräistä päivittäistä kaupankäyntimäärää käytetään päättämään ainesosan paino indeksistä “, virallisessa lehdistötiedotteessa todetaan.

huboi 10 -indeksi

Lähes yksimielinen salauslaskun hyväksyminen Venäjän duumassa: Laki “Digitaalisista rahoitusvaroista” sai lähes nolla vastustusta tällä viikolla ensimmäisessä käsittelyssä duumassa, Venäjän alemmassa lainsäätäjässä. Laskulla on määräaika 1. heinäkuuta ja siinä ehdotetaan oikeudellisia ja sääntelypuitteita ICO: ille, älykkäille sopimuksille, kaivostoiminnalle ja muille salausteknologian yksityiskohdille.

Jengi Etelä-Afrikassa sieppaa teini-ikäisen pojan, vipuvaikutus 15 BTC Ransomille: 13-vuotias Kathlego Marite sieppasi kotikaupungissaan Witbank viime sunnuntaina jengiläisten toimesta, jotka jättivät setelin, jossa vaadittiin lunnaita 15 BTC, arvoltaan noin 115000 dollaria nykyisten markkinahintojen perusteella. Lunnaat uhkaavat tappaa pojan, jos vaatimuksia ei täytetä, ja ensimmäinen maksumääräaika asetetaan ensi maanantaina.

Kiinassa syytetyt pyramidijärjestelmän epäillyt: Neljä ponzi-järjestelmään sidottua OneCoin-henkilöä on asetettu syytteeseen Kiinan Hunanin maakunnassa. Syytteet ovat viimeisiä Zhuzhou Country Procuratoraten laajasta tutkimuksesta, jossa syytteeseen on ryhdytty 98 kertaa ja noin 1,7 miljardia yuania (~ 266 miljoonaa dollaria) on saatu takaisin vuonna 2016..

Argentina Bank Ditches SWIFT, siirtyminen Bitcoiniin kansainvälisiin maksuihin: Argentiinalainen Banco Masventas (BMV) tarjoaa Bitcoinia vaihtoehtona SWIFT: lle kansainvälisiin rahansiirtoihin. Yhteistyössä Bitexin kanssa pankki antaa asiakkaille mahdollisuuden käyttää Bitexiä, joka on yksi Latinalaisen Amerikan johtavista blockchain-palveluntarjoajista, rahalähetysten maksamiseen. Pankki ennakoi, että uusi palvelu lyhentää kansainvälisiä rahansiirtoja 24 tunnilla.

Ukrainan poliisi syytetään sähkön käyttämisestä salauskaivoon: Ukrainan kansallisen poliisivoiman Rivnen haaratoimiston työntekijät kaivavat salausta hallituksen penniäkään, paikalliset toimipisteet ilmoittavat. Raporttien mukaan joukko poliisin viestintäosaston nimeämättömiä työntekijöitä on varastanut sähköä paikallisesta toimistosta neljän kuukauden ajan. Tutkimuksen tässä vaiheessa ei tiedetä, kuinka paljon sähköä varastettiin kaivostoimintaa varten.

Christina Comben ja Alex Moskov osallistuivat tähän viestiin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me