Alexandra Prodromos, Chicago Blockchain Centerin toimitusjohtaja

alexandra lexy prodromos chicago blockchain centerin toimitusjohtaja

Alexandra Prodromos on työskennellyt ahkerasti tiiminsä kanssa rakentamaan Chicagoa kaupunki blockchain-aloittelijoille ja resursseille.

Voittoa tavoittelemattoman organisaation toimitusjohtajana Chicagon blockchain-keskus (CBC), Alexandra tekee tiivistä yhteistyötä sekä yksityisen että julkisen sektorin kanssa kasvaa ja tukee blockchain-yhteisöä Illinoisissa. CBC tekee kaiken, aina tapaamisten ja opiskelijakehittäjien työpajojen järjestämisestä väärintiedon torjuntaan valtavirran tiedotusvälineissä.

Sen lisäksi, että Alexandra työskentelee CBC: ssä, hän on myös tutkimus- ja markkinastrategi Bloq, Inc. ja hän on suorittanut maisterin tutkinnon tietojärjestelmistä Luoteis-yliopistossa.

Kolikkokeskuksen Steven Buchkolla oli äskettäin tilaisuus varastaa muutama minuutti yhdestä Aleksandran hillityistä päivistä saadakseen lisätietoja CBC: stä ja hänen hyppää kryptovaluuttaan.

Haastattelu

SB: Kuinka aloitit ensin blockchain-tekniikan ja kryptovaluutan?

AP: Se on todella outo tarina. En ole kehittäjä, vaikka teen tällä hetkellä maisteria Northwesternissa tietojärjestelmissä. Se sisältää myös tietokannan hallinnan ja jonkin verran koodausta, mutta se ei ole minun taustani.

Perustutkintoni oli valtiotieteessä ja halusin mennä lakikouluun. Minua kiinnosti erityisesti tekniikat, joiden mielestäni voisin muuttaa tai häiritä oikeudellista tilaa – esimerkiksi automaattinen löytö. Minua kiinnosti, kuinka avainsanojen hakeminen tuhansilta oikeudellisten asiakirjojen sivuilta muuttaisi lakimiesten laskutusta tai ennakkotapausta.

Noin 2014 kuulin älykkäistä sopimuksista. Ajattelin heti: “Kuinka näitä voidaan soveltaa laillisiin sopimuksiin?” Aloin oppia lisää niistä itsenäisesti ja lopulta löysin blockchain-tekniikan kokonaisuutena. Kun näin, tajusin, että tekniikka laajenee laillisen alueen ulkopuolelle. Tiesin, että se vaikuttaa jokaiseen alaan.

Tämä [blockchain] on samanlainen kuin Internetin perustaso – turvallinen menetelmä arvon siirtämiseksi, joka vaikuttaa jokaisen teollisuuden liiketoimintaprosesseihin jatkossa.

Kun tajusin sen, tulin ihastuneeksi. Tutkin jatkuvasti aihetta, joka oli tuolloin enimmäkseen Reddit-syötteiden ja Twitterin läpi, ja luin siitä muutaman kirjan. Yksi ensimmäisistä luetuista kirjoista oli Michael Caseyn ja Paul Vignan Cryptocurrency-aika. Molemmat ovat Wall Street Journalin avustajia, ja ajattelin, että he tekivät hienoa työtä selittäessään salauksen näkökohtia, joihin en ollut ollut niin mukana.

Tämän lisäksi aloin käydä konferensseissa ja tapaamisissa yrittäen tavata mahdollisimman monta ihmistä.

Yliopisto-valmistumislahjana vanhempani saivat minulle lipun konsensuskonferenssiin New Yorkissa. Kuulin Matthew Roszakin kaltaisten ihmisten puhuvan, ja tapasin jopa Vitalik Buterinin lyhyesti. Hän on vain noin kuukausi vanhempi kuin minä, enkä voinut uskoa, että hän olisi tehnyt kaiken, mitä hänellä oli tuolloin.

Juuri tuossa konferenssissa kuulin Delawaren kuvernöörin esittelevän heidän Delaware Blockchain Initiative -aloitettaan.

Ajattelin itsekseni: “Miksi Chicago ei voi olla lohkoketjun keskus? Käynnistyskasvun kannalta se on elävämpi tila kuin San Francisco tai New York. “

Ajattelin, että voisimme tehdä yhteistyötä [Illinoisin] hallituksen kanssa luoda vähemmän rasittavaa lainsäädäntöä ja sääntelyä kuin mitä New Yorkissa oli. New York BitLicense on nyt surullisen.

Luulin, että se oli hieno tilaisuus, joten laatin ehdotuksen ja otin yhteyttä vasta perustettuun Illinoisin innovaatio- ja teknologiaosastoon. Päätin työskennellä heidän kanssaan blockchain-työryhmässä ainoana valtiosta riippumattomana osallistujana. Monien muiden virastojen avulla loimme Illinoisin Blockchain Initiative (IBI).

Sieltä jatkoin käymistä konferensseissa. Noin puolitoista vuotta sitten tapasin Matthew Roszakin yhdessä konferenssissa, ja hän toi minut Bloqiin. Kesäkuusta lähtien olen ollut tiiviisti mukana Chicago Blockchain Centerissä, joka toteuttaa Illinoisin Blockchain Initiativen kolmannen haaran – ekosysteemien kehittämisen Chicagossa.

Tähän sisältyy fyysisen tilan luominen tapaamisille, tiettyjen startup-yritysten korostaminen ja koulutusresurssien tarjoaminen. Koulutusresurssit eivät kuitenkaan ole vain yksilöitä. Ne on tarkoitettu myös tietyille toimialoille, jotka haluavat oppia lisää tekniikoista.

Pyrimme torjumaan monia harhaanjohtavia raportteja aiheesta. Nyt kun Bitcoin on työnnetty paljon enemmän valtavirtaan, organisaatiomme on tärkeämpi kuin koskaan.

illinois blockchain -aloite

Illinois Blockchain Initiative

SB: Mikä takaisku, jos sellaista oli, oli Illinoisin Blockchain Initiativen kanssa ryhmän ainoana valtiosta riippumattomana jäsenenä?

AP: Se on melko hämmästyttävää. Kun lähestyin heitä, heillä oli “Illinoisin tuominen tulevaisuuteen” -teknologia-aloitteet paikallaan, ja blockchain oli jo pieni pala heidän aloitteistaan. Se oli ollut heidän tutkaansa, mutta he eivät tunteneet tarvetta jatkaa sitä aggressiivisesti, koska se oli vielä alkuaikoina. Vielä nykyäänkin blockchainille on vielä alkuaikoja.

Olen yllättynyt siitä, kuinka eteenpäin ajattelevat he olivat, kun puhuimme sen läpi. Mielestäni julkinen sektori on luonnollinen blockchain-sovellus. Se tarvitsee avoimuutta, ja se on tapa tarjota luotettava rekisteri osanottajille. Kun puhuimme sen läpi, he olivat heti aluksella. En saanut mitään palautetta.

SB: Puhuitte kolmiulotteisesta lähestymistavasta Illinois Blockchain Initiative -ohjelmaan. Yksi on ekosysteemi. Mitkä ovat kaksi muuta?

AP: Toinen on tarjota ei-raskasta sääntelyä Illinoisin osavaltiossa. Yksi IBI: hen osallistuvista virastoista on IDFPR, Illinoisin talous- ja ammatillisen sääntelyn osasto. Ne tarjoavat erityisiä ohjeita korostaen nykyisiä rahansiirtolakejaan ja sitä, miten niitä sovelletaan Bitcoiniin ja potentiaalisiin kryptovaluuttayrityksiin.

He myös kouluttavat lainsäätäjiä tekniikan tarkoituksista, jotta he voivat luoda uutta lainsäädäntöä, joka ei ole liian rajoittava, mutta joka silti suojaa ainesosia. Mielenkiintoisin osa on mielestäni niiden tekemät pilottiohjelmat.

He tekivät yhden viime vuonna Cook County Recorder of Deeds, yksi IDF: n [Illinois Department of Finance] -konsortioon osallistuvista virastoista. Ja he tekevät myös muita tänä vuonna.

Yksi heistä tulee olemaan a digitaalisen henkilöllisyyden ratkaisu joita he käyttävät seuraamaan syntymä- ja kuolintodistuksia julkisella blockchainilla. He tekevät yhden myös terveydenhuollon tarjoajien rekistereiden kanssa. Ja ne aikovat myös merkitä vihreän energian hyvityksiä.

He ottavat ylimääräisen askeleen paitsi ekosysteemin seurannassa ja ainesosien suojelemisessa myös “syömällä omaa koiranruokaa”. He näkevät, miten tämä tekniikka voi vaikuttaa julkisen sektorin omiin virastoihin.

Valtakunnallinen Blockchain-yhteisö

SB: Työskentelevätkö muut osavaltiot ja / tai kaupungit Chicagon ja Illinoisin kanssa rakentaessaan omia ohjelmiaan?

AP: Kyllä, Illinois on työskennellyt Delawaren kanssa vähän siitä, mitä olen nähnyt. Puhuimme myös äskettäin joidenkin ihmisten kanssa New Yorkissa mahdollisesta yhteistyöstä heidän kanssaan.

Meillä on sisar blockchain-keskus DC: ssä, joka todella vaikutti rakenteeseen. Niitä sponsoroi Digitaalinen kauppakamari, ja ne palvovat enemmän sääntelijöiden kouluttamista kukkulalla.

LA: ssa on myös blockchain-keskus, jonka kanssa olemme puhuneet. He ovat parhaillaan kehittämässä ohjelmaa.

SB: Jotain, joka näyttää vaikuttaneen blockchain-yhteisöön, on kuinka asiantunteva useimmat sääntelyviranomaiset ovat olleet puhuessaan tekniikasta, varsinkin SEC: n ja CFTC: n äskettäisessä kuulemistilaisuudessa.

AP: Matthew Rozsak, Chicago Blockchain Centerin perustaja ja Bloqin perustaja, osallistui tosiasiassa blockchain-kongressin kuulemistilaisuuksiin vuonna 2015. Ero siinä, miten kongressi puhuu siitä vuonna 2018 verrattuna tuolloin, on erittäin siistiä.

Kongressissa on nyt blockchain-edustajakokous ja erityiset edustajat, jotka ovat kyse siitä. On ollut mielenkiintoista nähdä kehitys siitä lähtien, kun hän puhui siitä nyt.

SB: Mitä muita muutoksia olet nähnyt blockchain-teollisuudessa viime vuosina?

AP: Aloittaessani kerroin ihmisille, että työskentelen blockchain-ratkaisuja tarjoavassa yrityksessä, ja saisin vain tyhjät tuijotukset. Jos he olivat kuulleet mitään, se oli vain Bitcoin.

Nyt ihmiset eivät voi kuulla siitä tarpeeksi. Puhun kaikkien muiden Uber-kuljettajien kanssa salauksesta. Luulen, että annan näillä matkoilla enemmän kortteja kuin joskus tapahtumissa. Se on hullua – kaikki alkoivat huomata sen viimeisen vuoden aikana.

Toinen asia, jonka olen huomannut, on opiskelijakehittäjäyhteisön ruokahalu. Se on ollut hienoa katsella, koska se on asia, josta olen todella intohimoinen.

Suuri ongelma, jota emme ole vielä ratkaisseet, on rajoitettu blockchain-kehittäjien tarjonta. Kuulin tilastotiedot, joista Javascriptilla, suhteellisen uudella kielellä, on yhdeksän miljoona pätevää kehittäjää maailmanlaajuinen. Toisaalta joidenkin blockchain-kielten, kuten Solidity, arvioidaan olevan noin viisi tuhat pätevää kehittäjää maailmanlaajuinen.

Kaikkien uusien innovaatioiden kannalta on tärkeää, että ylläpidämme edelleen avoimen lähdekoodin kehittäjäyhteisöä ja varmistamme, että ihmiset voivat osallistua.

Chicago Blockchain Centerin menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus

SB: Kerro minulle enemmän työpajoista, joita Chicago Blockchain Center isännöi.

AP: Se on yksi niistä asioista, joista haluamme tehdä enemmän vuonna 2018.

Viime vuonna isännöimme kahden päivän Solidity-älykkäitä sopimuksia. Opiskelijoiden oli haettava sisäänkirjautumista ja tietyn osaamisen läpäisemistä, jotta voimme sukeltaa syvälle koodiin. Se isännöi DePaulissa yhteistyössä Illinoisin yliopiston kanssa. Mukana oli myös professori Andrew Miller, yksi älykkäiden sopimusten ja vakauden tärkeimmistä ajatusjohtajista. Vain kahden päivän lopussa opiskelijat pystyivät kirjoittamaan hienoja älykkäitä sopimuksia Solidityssä.

Se saapumisleiri otettiin todella hyvin vastaan. Meillä oli yli 50 opiskelijaa, jotka osallistuivat, ja enemmän, että meidän piti kääntyä pois. Saimme myös monet ihmiset ottamaan meihin yhteyttä jälkikäteen sanoen haluavansa tietävänsä siitä etukäteen. Yritämme tehdä samanlaisia ​​tapahtumia tänä vuonna.

Teimme myös yhteistyötä HyperLedger viime vuonna kahden päivän HyperLedger HackFest -tapahtumalle. Se isännöitiin mHubissa, ja HyperLedger-johtoryhmä tuli ulos tukeen. Heidän tiiminsä käveli ympäri varmistaakseen, että ihmiset osaavat käyttää ohjelmistoa. Saimme paljon positiivista palautetta myös tästä tapahtumasta.

Haluamme isännöidä vastaavia tapahtumia sekä tuoda esiin tiettyjä startup-yrityksiä avaruudessa. Meillä oli äskettäin pari Blockstack perustajat tulevat ulos ja katsovat yleisömme kurkistamaan verhon takana heidän yrityksessään. Se oli erittäin siistiä.

chicago blockchain center -logo

SB: Mitkä ovat joitain seuraavia suuria asioita Chicago Blockchain Centerin telakassa?

AP: Jatkamme tapaamisten, kuten Chicago Ethereum Meetupin, järjestämistä sekä toimialakohtaisia ​​tapahtumia, kuten Chicago Blockchain Real Estate Collective ja HyperLedger-tapaamisia.

Etsimme myös suurempia ääniä Chicagoon. Olemme isäntänä yhteistyössä BTC Median kanssa Hajautetut markkinat Chicagossa huhtikuussa. Se on ensimmäinen kerta, kun he ovat koskaan tehneet sen täällä, ja me todella odotamme sitä. Siihen sisältyy hackathon, koodileiri ja konferenssi viikonloppuna.

Lopuksi aiomme muodostaa inkubaattoriohjelmamme. Olemme pystyneet tavata ja ottaa yhteyttä suureen osaan Chicagon startup-yhteisöä, mutta haluamme tarjota virallisempia ja omistautuneempia resursseja heille eteenpäin.

Pyrimme saavuttamaan kaikki nämä asiat samalla, kun järjestämme edelleen enemmän opiskelijoiden kehittäjätyöpajoja.

SB: Missä näet Chicago blockchain -yhteisön 5 vuoden päästä?

AP: Se on kova. Minun on joskus vaikea katsoa edes vuosi eteenpäin, koska tila muuttuu niin nopeasti. Kuka olisi voinut ennustaa, että ICO: t ja merkkitalous olisivat viime vuonna yhtä tärkeitä kuin lopulta?

Olemme ainutlaatuisia muista blockchain-keskuksista, koska olemme saaneet voittoa tavoittelematta julkisen ja yksityisen sektorin tukea. Jatkamme työskentelyä Illinois Blockchain Initiativen kautta tukeakseen tätä kasvavaa yhteisöä tavalla, joka ei ole tukahduttava. Missä tahansa olemme viiden vuoden päästä, haluan varmistaa, että se on edelleen iso osa keskustelua.

Haluan myös varmistaa, että jatkamme opiskelijoiden kouluttamista. Haluaisin mielelläni suuremman ohjelman tältä osin. Tätä varten autamme myös yhtä rahastokumppaneitamme, Blockchain Education Networkia, kasvamaan.

Haluaisin nähdä, että Chicago olisi kansallinen, ellei maailmanlaajuinen, keskus blockchain-käynnistyspääkonttoreille ja blockchain-koulutusresursseille. Taivas on rajana.

SB: Kaikki muu, jonka haluat lukijamme tietävän?

AP: On tärkeää pitää mielessä, että olemme voittoa tavoittelematon; olemme kaikki vapaaehtoisia. Yritämme olla yhteisön ohjaama resurssi. Sen avulla etsimme aina apua ja ehdotuksia. Tavoitteenamme on olla sidekudos kaikkien Chicagossa olevien eri yksiköiden välillä yhtenäisemmän ja osallistavamman yhteisön luomiseksi.

Kiitos

Kiitos, Alexandra. Ei vain siitä, että otit aikaa puhua kanssamme, vaan myös siihen, että omistat niin paljon vapaa-ajastasi blockchain-yhteisön tukeen. Odotamme innolla kaikkea, mitä sinä ja Chicago Blockchain Center aiotte saavuttaa, kun teette Chicagosta esimerkillisen kaupungin blockchain-innovaatioille.

lisäinformaatio

Chicago Blockchain Center

Illinois Blockchain Initiative

Hajautetut markkinat

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me