Kuka sijoittaa bitcoiniin? Kuka käyttää bitcoinia? Näiden tietojen seuraaminen voi olla vaikeaa; tietoja on niukasti, mutta se on ymmärrettävää. Pseudonimettömänä valuuttana oleminen voi tehdä sen, mutta päätelmiin on tilaa.

Aloitetaan muutamalla mielenkiintoisella paikalla:

  1. On yli 24 000 000 Bitcoin-osoitetta lohkoketjussa, jossa 49,14% kantaa alle 0,001 BTC (noin 6,50 dollaria USD). Kolme parasta rikkainta lompakkoa sisältävät lähes 500000 BTC: tä salauspörssin omistama.
  2. 8% amerikkalaisista omistaa Bitcoinin. Niistä, joilla ei ole sellaisia, toinen 8% aikoo ostaa.
  3. Lähes 18% vuosituhannista oma bitcoin ja 3% ikäluokista.

Kahdeksan prosentin bitcoinia käyttävien amerikkalaisten ja miljoonien osoitteiden joukossa ympäri maailmaa bitcoinin käyttäjät on helpoin jakaa kahteen luokkaan.

Ensimmäinen, leijonan osuus, edustaa sijoittajia ja HODLereita. Toinen, huomattavasti pienempi ryhmä, ovat niitä henkilöitä, jotka käyttävät, ansaitsevat ja elävät bitcoinilla, tai lähinnä sitä.

Molemmissa ryhmissä on joitain näkyviä nimiä, jotka tulevat keskustelun etualalle. Yksilöt, jotka ovat osallistuneet bitcoiniin monin tavoin, joko varhaisina käyttöönottajina ja sijoittajina tai ehkä evankelisina puristeina. Nämä henkilöt muodostavat ihmiset, jotka investoivat bitcoiniin, ihmiset, jotka käyttävät bitcoinia, ja usein ihmiset, jotka lisäävät bitcoinia.

Kuka sijoittaa Bitcoiniin? Tapaa härkiä ja karhuja

Bitcoinin sijoitusyhteisö voi olla kova ympäristö. Härät julistavat uuden aikakauden tuloa ja karhut heittävät varjoa hillitsemättömään jännitykseen. On kuitenkin olemassa joitain ihmisiä, jotka nousevat onnettomuuden yläpuolelle ja ansaitsevat hieman enemmän aikaa ja huomiota kuin yleinen melu siellä.

Tässä on pieni kokoelma kovimmista sonneista ja kaikkein raivokkaimmista karhuista, jotka kärsivät Bitcoin-yhteisössä.

Bitcoin-härkä

Härät: bitcoin-sijoittajat, joilla on optimistinen näkemys BTC: n hinnan menemisestä. Jotkut tunnetut nimet ovat menneet niin pitkälle, että he ovat antaneet hintaennusteen ja jopa milloin kuun odotetaan. Kaikki bitcoin-härät eivät kuitenkaan kvantifioi ennusteitaan, mutta säilyttävät kuitenkin positiivisen näkökulman bitcoinin ja blockchainin tulevaisuuteen.

Tom Lee @fundstrat

Perustaja ja tutkimusjohtaja Fundstratissa, rahoitusneuvontayritys, Tom Lee on luonut optimistisen asenteen Bitcoiniin. Tom Leeä on syytetty Wall Streetin läpäisyksi, mikä saattaa vaikuttaa hänen nykyiseen näkemykseensä Bitcoinista. Kuitenkin nouseva tai ei, Tom Lee: llä on ennätys vakavista strategioista ja tutkimuksesta työskennellessään JP Morganissa ja nyt Fundstratissa.

Kun kuu? 25 000 dollaria vuoden 2018 loppuun mennessä

Tim Draper @TimDraper

Pioneerilaakson uraauurtava pääomasijoittaja Tim Draper oli varhainen sijoittaja yrityksissä, kuten Skype, Hotmail, Baidu ja Overture. Draper on jatkanut investointejaan keskittyen kasvavan tekniikan kylvämiseen ja koulutusuudistuksen helpottamiseen.

Kun kuu? 250 000 dollaria vuoteen 2022 mennessä

Tyler ja Cameron Winklevoss @winklevoss

Ehkä tunnetuin dramaattisesta hajoamisesta Facebookin kanssa, Winklevossin kaksoset mainostetaan maailman ensimmäisiksi bitcoin-miljardööreiksi. Veljillä on tällä hetkellä suuri jalanjälki avaruudessa, koska he ovat salausvaihdon Gemini omistajia ja väittävät omistavansa jopa prosentin koko liikkeessä olevasta BTC: stä.

Kun Kuu? 320 000 dollaria 10-20 vuoden kuluttua

Kaikki bitcoin-härät eivät tee julkisia hintaennusteita, mutta ne ovat edelleen yhtä perusteltuja vallankumoukselle. Bitcoiniin tapahtuu paljon investointeja, joihin ei liity suoraan BTC: n ostamista. Sijoittajat ja rahanhoitajat ovat uskoneet satoihin projekteihin, jotka on tarkoitettu parantamaan ja laajentamaan bitcoin-ekosysteemiä.

Blythe Masters @helsinki

Nykyinen Digital Assets Holdingsin toimitusjohtaja ja entinen johtaja JPMorgan Chasessa. Masters ja Digital Assets Holdings keskittyvät salauspohjaisiin prosessointityökaluihin, jotka parantavat bitcoinin kaltaisten arvopaperikaupan tehokkuutta, turvallisuutta, noudattamista ja selvitysnopeutta.

Michael Novogratz @novogratz

Galaxy Digitalin perustaja ja toimitusjohtaja. Novogratz katkaisi hampaansa työskennellessään ensin Goldman Sachsin kanssa lähdettyään New Jerseyn kansalliskaartista. Hän työskentelee myöhemmin Fortress Investments -yrityksessä ja on Forbesin luokittelemana muiden miljardöörien joukossa vuosina 2007 ja 2008. Novogratz on edelleen nousussa bitcoinissa ja väitti, että “[on] melkein välttämätöntä, että jokaisella sijoittajalla on vähintään 1% – 2% salkustaan ​​[salauksessa]” haastattelussa CNN-rahaa.

Dan Morehead @helsinki

Pantera Capitalin aktiivinen toimitusjohtaja, jolla on tällä hetkellä yli 50 bitcoiniin ja blockchainiin liittyvää projektia sijoitussalkussaan. Morehead on ohjannut Panteraa yli 23000 prosentin tuottoon sijoittajilleen myymälän avaamisen jälkeen vuonna 2013.

Bitcoin-karhut

Karhut: Yksilöt, joita ei ole vielä myyty bitcoinin tulevaisuudesta ja hinnasta. Karhut voivat usein olla vain vastustajia BTC: n arvostukselle, eikä niihin välttämättä liity pessimistisiä näkymiä itse bitcoin- tai blockchain-tekniikkaan. Heidän skeptisyytensä voi olla usein järkevää, ja se toimii terveellisenä tasapainona markkinoilla olevien härkien kanssa.

Jamie Dimon, JP Morgan Chasen toimitusjohtaja ei ole ollut ujo vastustamassaan bitcoinia, menemällä niin pitkälle, että kutsuu sitä petokseksi ja verrattu sitä hollantilaiseen tulppaanikuplaan. Dimon on ollut epäilevä siitä, mistä BTC: n arvo tulee, sanomalla haastattelu Reutersille: “Valuutta ei toimi. Et voi olla yritystä, jossa ihmiset voivat keksiä valuutan tyhjästä ja ajatella, että ihmiset, jotka ostavat sitä, ovat todella älykkäitä. ” Viime aikoina Dimon polkee pienen määrän takaisin, kun hän myönsi uskovansa nyt “blockchain on todellinen” haastattelu CNBC: lle.

Bill Harris, entinen Paypalin ja Intuitin toimitusjohtaja muiden arvostettujen tehtävien joukossa. Harris käyttää voimakkaita sanoja vahvistaakseen laskevaa asennettaan bitcoiniin itse kirjoittama artikkeli otsikolla “Bitcoin on historian suurin huijaus”. Artikkelissaan Harris kiistää, että bitcoinilla on arvoa maksujen käsittelyn ansioiden tai elinkelpoisen arvovaraston vuoksi. Harris varoittaa voimakkaasti, että bitcoin on yhteinen huijaus ja että se on “valtava pump-and-dump-järjestelmä, jonka kaltaisia ​​maailma ei ole koskaan nähnyt”.

Charles Munger, miljardööri ja Berkshire Hathawayn varapuheenjohtaja näkee bitcoinissa vähän potentiaalia ja haluaisi mieluummin sen kompastuvan. Munger on sanonut: “Se on vain inhottavaa. Bitcoin on haitallinen myrkky. ” Sijoituslegenda on kiivaasti bitcoinin ja muiden salausprojektien ajatusta vastaan ​​ja jakaa tämän asenteen toimitusjohtajansa Warren Buffetin kanssa. Heidän yhteiset tunteensa pitävät bitcoinin todennäköisesti pois Berkshire Hathaway -salkusta.

Kuka käyttää Bitcoinia? Tapaa uskolliset

Investointien ulkopuolella reaalimaailman käyttötapaukset ovat edelleen melko kapeita verrattuna niiden fiat-vaihtoehtoihin. On olemassa kourallinen projekteja, jotka tekevät salauksesta helpommin päivittäin käyttökelpoisen kauppiaiden integraatioiden ja kuluttajien maksuvaihtoehtojen avulla. Suuret jälleenmyyjät, kuten Microsoft, Steam ja Pornhub, ovat integroineet salausmaksuvaihtoehtoja, mutta nämä ovat edelleen vähän käytettyjä.

Yksilölliset tapoja kuluttaa ja ansaita bitcoinia ovat tällä hetkellä levinneet ja usein valitsevat sen sijaan, että oletusvaihtoehto. Bitcoinin kuluttaminen vie sitoutumisen suurimman osan meistä käytettävissä olevien tapauskohtaisten käytäntöjen lisäksi. Bitcoin-puristit tai ne, jotka elävät eniten vain bitcoin-elämää, ovat varhainen todiste massan käyttöönotosta. Nämä henkilöt testasivat bitcoinin integroimalla sen elämäänsä ja ottavat riskin korvata fiat.

Kunnes bitcoin on oletusarvo, joko korvaa tai työskentelee fiatin rinnalla, nämä uraauurtavat käyttöönottajat ovat parhaita esimerkkejä bitcoinista luonnossa, vaihdon ulkopuolella.

Andreas M.Antonopoulos (@aantonop), suorapuheinen bitcoin-puolestapuhuja, on suunnitellut elämänsä aktiivisesti käyttämään bitcoinia fiatin sijaan. Antonopoulos on tunnetusti asunut Bitcoinista mahdollisimman suoraan sen käyttöönoton jälkeen vuonna 2012. Hän on jopa käyttänyt tätä tosiasiaa, miksi hän uskoo bitcoinin olevan oikeaa rahaa huolimatta joidenkin ihmisten pyrkimyksistä purkaa se sellaisenaan. Antonopoulos sanoi: “Miksi bitcoin-raha on? Koska muut ihmiset ajattelevat sen olevan rahaa. Voit kirjoittaa tusinan tohtorin. väitöskirjat, joissa selitetään tarkalleen, miksi bitcoin ei ole rahaa, [mutta] olen asunut sillä kaksi vuotta. Siksi ei ole väliä mitä väitöskirjassa sanotaan, koska minulle se on rahaa. “

Olaf Carlson-Wee (@helsinki) tunnetaan nyt parhaiten Polychain Capitalin, salaussijoitusyrityksen perustajana, joka muutti 4 miljoonaa dollaria yli miljardiksi. Ennen Polychainia Olaf raportoitiin elää bitcoinilla kolme vuotta. Olaf alkoi saada palkkansa yksinomaan bitcoinissa, kun hän oli liittynyt nuoreen salausvaihtoon Coinbaseen ja tullut sen ensimmäiseksi työntekijäksi. Hänen mielestään “… ensisijainen hyöty Bitcoinissa maksamisesta [oli] ajattelutavan muutos.”

Johtopäätös

Kuka käyttää bitcoinissa? Sijoittajat ja keinottelijat, joissa on vain muutama jokapäiväinen käyttäjä, pippuria heidän joukossaan. Yksilöllisesti nuoret tuhatvuotiset miehet muodostavat yleisimmät omistajat. Omistajista sijoittaminen ja spekulointi on suurin osa bitcoinin ja useimpien kryptovaluuttojen toiminnasta.

Joten vaikka markkinat ovat epävakaat ja käyttötapauksia on vähän, toistaiseksi todellinen hauskuus voi olla draama ja tarinoita, jotka kehittyvät bitcoin-universumin sonnien, karhujen ja persoonallisuuksien välillä – kuu-spekulaatiot, terve skeptisyys ja uraauurtavat käyttäjät.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me