Tutkitaan ICObenchin ICO Market Review -tuloksia

ICO: n arvostelusivusto 6. huhtikuuta ICObench julkaisi maaliskuun ICO-markkinakatsauksensa kiehtovien teollisuustietojen ohella. Se sisältää tietoja eri ICO-alustoista, markkinoiden yleisestä kehityksestä, tilastoista toimialoittain ja paljon muuta.

Luimme raportin läpi ja koimme joitain mielenkiintoisimpia oivalluksia täältä. Lue lisätietoja ICO: n tilasta tähän mennessä ja mihin tämä uusi joukkorahoituksen muoto saattaa olla seuraavaksi.

Yhdysvallat hallitsee ICO-markkinoita, mutta myös pienemmät maat tekevät tilaisuuden.

Yhdysvalloissa on 415 ICO: ta, mikä on lähes kaksinkertainen ICO: n lukumäärä numero 2 ja 3, Venäjä (238) ja Iso-Britannia (221). Singapore ja Sveitsi ovat ainoat kaksi kolminumeroista maata 187 ja 123 ICO: lla.

Sveitsi on neljännellä sijalla ICO-lukumäärän suhteen, mutta toiseksi keräämiensä varojen osalta. Maa on vain yksi kahdesta, jotka saavat yli miljardi dollaria maksuja – toinen on Yhdysvallat. Hallituksen avoimuuden vuoksi blockchain-tekniikalle Sveitsin Zugista (AKA Crypto Valley) on nopeasti tullut salauspääoma. On todennäköistä, että maa näkee edelleen ICO-menestystä.

Kartta ICO-tiedoista maittain

Yllättävintä on kuitenkin pienempien valtioiden vaikutus ICO-markkinoihin. Viro tuottaa huikeat 77,1 ICO: ta miljoonaa ihmistä kohden kun taas Singaporessa on 31,9 / miljoona. Verrattaessa tätä Yhdysvaltojen suhteeseen, joka on hieman yli 1 ICO miljoona kansalaista kohti, on selvää, että nämä kansakunnat haluavat tehdä itselleen nimeä blockchain-maailmassa.

Ethereum on ylivoimaisesti ensisijainen ICO-foorumi.

Ethereumilla on 81,14 prosentin markkina-asema suhteessa muihin ICO-alustoihin. Luettelon seuraava alusta, Waves, on hieman yli 3%. Ethereumin kehitysyhteisön koon ja verkon maineen perusteella ei ole yllättävää nähdä alustan säilyttävän hallitsevuutensa.

ICO: n suosio alustoittain

Vaikka NEO on isännöinyt vain 14 ICO: ta, se johtaa joukko kullekin kerättyjä varoja. Jokainen NEO ICO: sta on kerännyt keskimäärin yli 5 miljoonaa dollaria. Seuraavaksi suurimmat alustat tässä suhteessa ovat Stellar ja projektit, jotka ovat rakentaneet oman lohkoketjun, jonka keskimääräinen korotus on hieman yli 3 miljoonaa dollaria ICO: ta kohden.

Toinen NEO: ta suosiva tilasto on keskimääräinen piste, jonka sen ICO: t saavat. NEO-pohjaisilla projekteilla on korkein luokitus kaikista alustoista. Tämä voi johtua NEO-älykkään sopimuksen toteuttamiseen liittyvistä korkeista kaasukustannuksista. Nämä kustannukset pyrkivät karsimaan monia muita vähemmän arvostettuja projekteja, jotka löytyvät muista verkoista.

ICO-kupla on saattanut ponnahtaa.

Vaikka ICO: n määrä on kaikkien aikojen korkein, niiden keräämä määrä on pienin kuin koskaan. Markkinoiden keskiarvo on 1,8 miljoonaa dollaria – vain 10% syyskuun korkeimmasta.

Kuukausittain ICO-tiedot

Ainoastaan ​​maaliskuussa suuntaus pysyy edelleen. ICO: iden määrä kasvoi joka viikko, kun taas heidän nostamansa laskee edelleen pienemmäksi. Maaliskuun viimeisellä viikolla ICO: n keskimääräinen rahoitus oli vain 348 400 dollaria.

Tämän laskusuuntauksen on saattanut aiheuttaa muutama asia. Koko kryptovaluuttamarkkinoiden laskulla oli todennäköisesti suurin vaikutus määrään, jonka ICO: t voisivat nostaa. Tämän lisäksi lukuisilla poistumishuijauksilla ja varjoisilla projekteilla on ollut pysyvä vaikutus yhteisöön. Potentiaaliset sijoittajat ovat nyt epäröivämpiä sijoittamaan rahaa ICO: lle, vaan päättävät odottaa, kunnes kolikko osuu suosittuihin pörsseihin ostamaan sen.

Mutta sijoittaminen ICO: iin voisi silti olla kannattava liiketoiminta.

Jos olisit sijoittanut vain 1000 dollaria NEO: han (tuolloin Antshares) ICO: n aikana, sinulla olisi tänään yli 1,5 miljoonaa dollaria. Se on noin 160 000%: n tuotto 7 kuukauden aikana. Anna sen uppoaa hetkeksi. Jopa kymmenenneksi menestynein ICO, Golem, on tuonut sijoitetun pääoman tuottoprosentin (ROI) ~ 2000% viimeisen puolentoista vuoden aikana.

ICO: n tuottoprosentit

Tämän näkökulmasta, jos olet sijoittanut S: n parhaiten menestyvään osakkeeseen&P 500 viime vuonna, olisit saanut vain 132% tuoton.

ICO-investointien laskun myötä on vaikea sanoa, onko nyt suurempi mahdollisuus, että projektit hinnoittelevat kolikoita alhaisemmiksi väkijoukkomyynnin aikana tai eivätkö korot enää riitä tuomaan aiemmin suuria voittoja.

Mitä ICO: lla on varastossa?

Kun markkinat näyttävät kääntyvän ympäri, on mielenkiintoista nähdä, miten ICO: t reagoivat. Merkittävä härkätajo saattaa aiheuttaa toisen FOMO: n aiheuttaman manian aallon ICO-maailmassa. Mutta on täysin mahdollista, että vuoden 2017 mahdollisuudet olivat kertaluonteisia.

Vaikka kunkin projektin keskimääräinen keräämä summa on laskenut merkittävästi, niiden määrä, jotka päättävät kerätä varoja tällä tavalla, ei ole pysähtynyt kasvamaan. On turvallista sanoa, että startup-rahoituksen näkökulmasta ICO: t eivät ole menossa minnekään pian.

Kuten aina, suositeltava tie eteenpäin on sinun: tehdä oma tutkimus, älä sijoita enemmän kuin voit menettää, ja pidä kiinni rakkaasta elämästäsi. Hyvää (ICO) metsästystä!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me