Teetkö tuhansia lyhytaikaisia ​​salakauppoja vuosittain? Tee sinä päivän kauppa koko kaupankäynnin ajan? Kaupatko jatkuvasti vähintään viisi tai kuusi päivää viikon aikana? Onko omistettu useita tunteja kaupankäyntipäivästäsi markkinatutkimukseen ja kaupan kirjanpitoon? Onko vähintään yksi salakirjoitustileistä omistettu yksinomaan hyperaktiiviselle kaupankäyntijärjestelmällesi, jonka on tarkoitus ansaita kokopäiväistä elantoa sinulle? Jos tarkastetaan, voisitteko perustella rehellisesti kaikki yllä olevat tukemaan kauppaa? Jos näin on, sinun on aika oppia salauksen vaihtaminen liiketoimintaa IRS: n kautta elinkeinonharjoittajan asema.

Tärkeimmät erot sijoittajien ja kauppiaiden välillä

Sisäinen veropalvelu (IRS) kohtelee sijoittajia eri tavalla kuin kauppiaita, ja nyt (verovuosi 2018), että investointikustannukset eivät ole enää vähennyskelpoisia, aktiivisilla salauskauppiailla on hyvä syy hakea kauppiasasemaa.

Sijoittajat ovat pohjimmiltaan kukaan, joka ei käy kauppaa kokopäiväisesti eikä ansaitse ensisijaista elantoa usein käymällä sala-valuutan kauppaa (kuten alkukappaleessa kuvataan).

Tässä ovat salauksen kaupankäynnin tärkeimmät haitat sijoittajana eikä kauppiaana:

  • Voit vähentää vain 3000 dollaria vuodessa pääomatappioina. Kuvittele, että sinulla on a Todella huono kaupankäyntivuosi, joka sai 24 000 dollaria lyhytaikaisia ​​pääomatappioita. Kestää vähintään kahdeksan vuotta näiden tappioiden tasaamiseen kokonaan. Mikä vielä pahempaa, voit korvata vain lyhytaikaiset tappiot lyhytaikaisilla voitoilla ja pitkäaikaiset tappiot pitkäaikaisilla voitoilla.
  • Et voi enää vähentää osaa uutiskirjeiden, kaupankäynnin neuvonnan, verotuksen valmistelun, kaupankäynnin ohjelmistojen, tietosyötteiden tai muiden investointeihin liittyvien kulujen tavoin kuten edellisinä verovuosina. Oeh.

Elinkeinonharjoittajan mahdolliset edut MTM 475 -vaaleilla

Sana potentiaalia kutoo suuria täällä. Syynä on se, että IRS luokittelee tällä hetkellä kryptovaluutat omaisuus eikä arvopapereina tai hyödykkeinä. Jos ja kun veroviranomaiset julistavat salausvaluutat arvopaperiksi tai hyödykkeeksi, ota sitten 475 § merkki markkinoille (MTM) kirjanpitovaaleista tulee helppo päätös.

  • Valitsemalla MTM: n käyttö salauspääoman voitot ja tappiot verotetaan tavanomaisina voitoina ja tappioina.
  • Sijoittajille sovellettava 3 000 dollarin vuotuinen pääomatappioiden vähennys ei enää vaikuta sinuun.
  • Kaikki kaupankäyntikulut ovat vähennyskelpoisia aikataulussa C (liiketoiminnan voitto tai tappio). Tietokoneet, näytöt, Internet, tietosyötteet, matkapuhelin, huonekalut, koulutuskulut, seminaarit, ammattimaiset tilaukset, verojen valmistelu, lakimaksut, poistot, henkilö- ja kuorma-autot, eläkkeiden ja voitonjako, verot ja lisenssit, matka ja ateriat jne. . ovat kaikki mahdollisia vähennyskelpoisia kustannuksia salaustoimialallesi. Saat myös kotitoimiston vähennyksen yrityksille hallinnolliset toiminnot sen sisällä.

Lisää yritysystävällisiä herkkuja

  • Jos vuokraat tai ostat toimiston (ei kotona), vähennät myös vuokrat, vakuutukset, asuntolainakorot, yleishyödylliset verot ja kiinteistöverot. Jos sinulla on työntekijöitä, heidän palkansa ja edut ovat myös vähennyskelpoiset yrityskulut.
  • Sairausvakuutusmaksusi vähennetään aikataulussa C liiketoiminnan kustannuksina.
  • Jos olet yksityisyrittäjä tai toimit yhden jäsenen LLC: nä, sinun on maksettava itsenäinen ammatinharjoittajavero (Aikataulu SE). Puolet verosummasta vähennetään lomakkeella 1040. Se ei auta sinua nyt, mutta sen pitäisi lisätä sosiaaliturvamaksujasi, tule eläkkeelle.
  • Kun vaihdat salakirjoitusta yrityksenä elinkeinonharjoittajan tilan kautta, voit luoda eläketilin, kuten Solo 401-k, jne. Solo 401-k -suunnitelmien osuuksien rajoitukset pienentävät IRA- ja Roth IRA -tilien maksuja, iso plus sinulle.

Se on erittäin antelias laji potentiaalisesti kannattavia veroetuja salaustoimialallesi. Riippuen siitä, miten rakennat tosiasiallisesti yritystäsi (S-Corp., LLC, C-Corp, yksityisyrittäjä jne.), Nämä verohyvitykset voivat osoittautua tuottoisiksi.

Vaihda salaus liiketoiminnaksi Trader Status Bitcoin -syklien kautta

Harkitse Bitcoinin tehokkaiden sonni- ja karasyklien asettamista toimimaan sinulle yrityksen omistajana eikä sijoittajana. Kuva: MotiveWave Ultimate.

Kysy veroneuvojaa ennen kauppiasaseman ja MTM: n valitsemista

Olettaen, että olet erittäin kannattava, hyperaktiivinen salauskauppias, sinun on viisasta etsiä ja maksaa paras mahdollinen veroneuvonta. Varsinkin kun valitset elinkeinonharjoittajan aseman MTM: llä ja kaksinkertaisesti enemmän, jos yrität tehdä niin salauskauppaa varten.

Monet erikoistuneita elinkeinonharjoittajien verovalmisteluja tarjoavat yritykset tarjoavat myös C-Corp.:lle, S-Corp: lle. ja LLC: n perustamispalvelut. Varmista, että heillä on korkea ammattitaito salakirjoittajan veroissa ja yrityksen muodostamisen puolet yhtälöstä. Yrityksen perustaminen voi kuitenkin olla kallista, jos valitset tämän pakettitarjousreitin. Harkitse sen sijaan minkä tahansa tällaisen liiketoimintarakenteen luomista yhdelle edullisista laillisista verkkosivustoista.


Monet ammattikauppiaat käyttävät S-Corp: ta. tai LLC johtamaan yritystään. Voit tehdä samoin, jopa yhdistämällä nämä kaksi rakennetta joustavuuden lisäämiseksi (ja lisää paperityötä!). Molemmat tarjoavat henkilökohtaisen omaisuuden suojan. Kuitenkin mukava plus S-Corp: sta. on kyky laskea liikkeeseen osakkeita pääoman saamiseksi. LLC: t eivät voi myydä osakkeita sijoittajille pääoman vastineeksi, mutta ne voivat myydä kiinnostuksen kohteet itse yrityksessä.

Vaihda salaus liiketoiminnaksi Trader Status -kellon ja -puvun kautta

Sinun ei tarvitse hienoa kelloa tai silkkipukua, kun haluat käydä kauppaa kryptovaluutalla yrityksenä, mutta tarvitset asiantuntijaveroja ja yrityksen perustamista koskevia neuvoja, jotta se onnistuu. Kuva Adeolu Eletu Unsplashista

Vaihda salaus liiketoiminnaksi kauppiaan tilan kautta

Kaiken kaikkiaan IRS-kauppiaan tilan valitseminen MTM: llä näyttää olevan voittava strategia aktiivisille salauskauppiaille. Säästät veroista, muunnat myyntivoitot ja -tappiot tavallisiksi voitoiksi ja tappioiksi, pystyt vähentämään suuret kaupankäyntitappiot välittömästi (miksi odottaa kahdeksan vuotta?) Ja kirjaat kaikki kaupankäyntikulut liiketoiminnan kustannuksiksi..

Sairausvakuutusmaksujen vähentäminen ja Solo 401-k -eläkesuunnitelman aloittaminen ovat lisäetuja, jotka tarjotaan siirtymällä salaussijoittajalta krypto-kauppiaalle. Menemällä pidemmälle, voit myös suojata henkilökohtaisia ​​omaisuutesi luomalla yrityksen tai LLC: n kaupankäynnin biz.

Tutki veronvalmistajien kokemusta ja mainetta, jotka väittävät olevansa asiantuntijoita elinkeinonharjoittajien veroasioissa. Kysy heiltä, ​​kuinka monta salausasiakasta he ovat auttaneet saamaan IRS-kauppiasaseman. Vertaa heidän maksujaan yhtiöistä ja LLC: stä tavallisten laillisten verkkosivustojen maksuihin. Voit säästää satoja dollareita muodostamalla S-Corp: n. tai LLC: n kanssa jälkimmäisen kanssa eikä edellisen kanssa.

Kumpi reitti kulkee salauskauppiaan tilan neuvonantajalle ja yrityksen perustamiselle, varmista, että saat asiantuntijoiden IRS: n hyväksymiä neuvoja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me