Vaihtovertailu: Kraken vs Bitstamp

Kraken ja Bitstamp ovat molemmat luotettavia kryptovaluuttapörssejä, jotka ovat toimineet vuodesta 2011 lähtien ja palvelevat huomattavaa joukkoa maailmassa jaettuja krypto-sijoittajia.

Oikean vaihdon valitseminen riippuu ensisijaisesti kokemuksestasi salauksen sijoittamisesta ja siitä, minkä tyyppisiin kryptovaluuttoihin haluat sijoittaa.

Tässä Kraken vs Bitstamp -vaihtovertailussa käymme läpi kummankin kaupankäynnin edut ja haitat.

Kraken vs Bitstamp: Perustiedot

Kraken & Bitstamp – Ominaisuudet ja määritys

Tärkeintä tietää Krakenista on, että se tarjoaa enemmän ominaisuuksia ja vaihtoehtoja kuin melkein mikä tahansa vaihto. Kun siirryt tekemään ensimmäisen tilauksen, ei välttämättä tunnu siltä, ​​että näin on yksinkertaisen kaupankäynnin ollessa käytössä:

Syötä vain kryptovaluutta, hinta ja valitse markkina- tai rajoitusjärjestys. Yksinkertainen, eikö? Mutta vaihda Advanced-kauppaan ja alat nähdä, mihin Kraken todella pystyy:

Tilauksen aloitus- ja viimeinen käyttöaika, vipuvaikutus jopa 5x, ehdollinen sulkeutuu – nimeät sen ja Kraken voi vaihtaa sen sinulle. Olla varovainen mitä toivot; jopa kokeneet kauppiaat voivat palaa yrittäessään saada söpöä monimutkaisilla kaupoilla ja korkealla vipuvaikutuksella. Aloitteleville sijoittajille yksi erittäin vivutettu kauppa voi pyyhkiä salausosuutensa muutamassa minuutissa.

Yksi tärkeä kysymys, jota Krakenin kanssa on seurata, on verkkosivusto viivästyy usein. Voit tehdä rajoitustilauksen, mutta mikään ei näy Tilaukset-sivulla muutaman minuutin ajan. Jos aiot tehdä toisen tilauksen, saatat saada molemmat voimaan samanaikaisesti ja lopulta ostaa tai myydä kaksinkertaisen määrän, jonka tarkoitit! Tämä kuulostaa pieneltä ongelmalta, mutta ensimmäisen kerran, kun se maksaa sinulle huomattavan määrän rahaa, alat ottaa vakavia tilauksia.

Vahvistus Krakenissä on melko yksinkertainen verrattuna muihin kryptovaluutan vaihtoihin. Voit käydä kauppaa kryptovaluutoilla antamalla nimesi, syntymäaikasi, maasi ja puhelinnumerosi. Talletus / nostot 2000 dollaria päivässä tai 10000 dollaria kuukaudessa ovat käytettävissä vahvistetun osoitteen lisäämisen jälkeen. Sinun on annettava julkinen henkilötodistus vain, jos olet vakava sijoittaja, joka haluaa päivittää 25 000 dollarin päivässä ja 200 000 dollarin kuukaudessa.

Bitstampin käyttöliittymä ei näytä aluksi kovin käyttäjäystävälliseltä, mutta se voi olla helpompaa navigoida kuin Kraken yksinkertaisesti siksi, että sillä ei ole niin paljon eksoottisia kaupankäyntivaihtoehtoja. Siinä on joitain teknisiä kaupankäyntityökaluja, joten se ei ole ehdottomasti aloittelijoiden salausvaihto.

Verrattuna Krakeniin todentaminen Bitstampissa on tuskaa. He pyytävät sinulta etu- ja takakuvan valtion henkilöllisyystodistuksestasi (passi tai ajokortti) ja pankki- / käyttöoikeustiedot kauppaa varten. Tämä voi olla ärsytystä, kun haluat vain tehdä ensimmäisen pienkaupan, ja monille sijoittajille, jotka toimittavat kaikki nämä henkilöllisyystodistukset, on aluksi krypto-valuutan eetos. Se sanoi, että Bitstamp on tunnettu vaihto, joten et luovuta henkilökohtaisia ​​tietojasi lennolle iltaisin -organisaatiolle.

Yleisen mielipiteen tuomioistuin

Krakenin maine ei ole paras salauspörssien joukossa. Yleisin valitus on Krakenin kauppakoneesta, joka usein viivästyy, aiheuttaa kauppiaille kaipaamaan kauppoja ja päällekkäisiä tilauksia. Kritiikki on niin yleistä, että monet käyttäjät ovat alkaneet uskoa pörssin käyttäytymistä Kraken-tiimin tahallinen, käytetään keinona etukäteen ajettaviin kauppoihin.

Bitstampilla on paljon parempi edustaja kryptovaluutta-harrastajien keskuudessa siitä lähtien siitä tuli ensimmäinen kansallisesti lisensoitu salausvaihto maailmassa. Vaihto sai myös suuren uskottavuuden asiakaslähtöisemmästä lähestymistavasta suurelle lompakon hakkeroinnille varmistaen, ettei kukaan asiakas menettänyt talletettuja varojaan.

Asiakaspalvelu

Krakenin asiakaspalvelu on kärsinyt salausyhteisöltä paljon kritiikkiä, lähinnä edellä mainittujen ongelmien vuoksi. Niihin kestää jonkin aikaa vastata käyttäjille, vaikka lähettäminen sosiaaliseen mediaan on taipumus kiinnittää tukihenkilöstön huomio.

Bitstampilla on kohtuullisen hyvä asiakastuki ja usein vastaa asiakkaiden valituksiin suoraan sosiaalisen median kanavilla, kuten Reddit. Monet käyttäjien valitukset ovat koskeneet tilin sulkemista epätavallisen suurten talletusten jälkeen, minkä voidaan väittää olevan Bitstampin hieman liian innokas petosten torjunnassa – tuskin pahin asia, josta sinua voidaan syyttää!

Yrityksen historia ja säännösten noudattaminen

Krakenin perusti Jesse Powell vuonna 2011 ja lasketaan sijoittajaksi SBI Holdings, johtava japanilainen finanssiryhmittymä. Sen kotipaikka on San Francisco ja se väittää noudattavansa kaikkia asiaankuuluvia säännöksiä, vaikka heidän verkkosivustollaan kerrotaan yksityiskohtaisesti vaatimustenmukaisuudesta. Kraken väittää myös käyvänsä läpi vuosittaiset tarkastukset, joista ainakin yhden valmisti Stefan Thomas, Ripple Labsin teknologiajohtaja.

Bitstamp perustettiin myös vuonna 2011, ja sen takana on merkittävä kryptovaluutta-sijoitusrahasto Pantera Capital. Bittileima on tarkastetaan vuosittain “Neljän suuren” kirjanpitoyritys, vaikka ei ole selvää tarkalleen, mikä se on.

Turvallinen

Krakenin vaihto-lompakoita ei ole koskaan hakkeroitu, mikä on vaikuttavaa, kun otetaan huomioon, että pörssi on toiminut yli 6 vuotta. Mutta on ollut kaupankäynnin aiheita, jotka aiheuttivat suuria asiakkaiden menetyksiä. Toukokuussa korkean profiilin tapahtumassa ETH: n valtava myyntitilaus osui samanaikaisesti DDoS-hyökkäyksen kanssa Kraken-palvelimiin. Lopputuloksena oli, että satojen kauppiaiden, joilla oli pitkä vipuvaikutus, positiot suljettiin suurilla tappioilla, kun taas nämä käyttäjät eivät päässeet Krakeniin ostamaan ETH: ta, koska se kaatui 90 dollarista 26 dollariin muutamassa minuutissa. Kraken kunnioitti kaikkia kauppoja ja kieltäytyi palauttamasta tappioita tapahtumien aiheuttamat väittäen, etteivät he ole vastuussa laillisten myyntitilausten aiheuttamista menetyksistä ja että DDoS-hyökkäyksen ajoitus oli sattumaa.

Bitstamp on kokenut historiansa yhden suuren hakkeroinnin: 19000 BTC: tä varastettiin tammikuussa 2015, tappio yli 5 miljoonaa dollaria tuolloin. Se on saattanut riittää monien pörssien loppuunsaattamiseen, mutta Bitstamp oli jo vakiintunut pörssi ja päätti taata kaikki asiakastilit ja maksaa tappiot yrityksen voitoista. Tämä osoitti johdon luonnetta, ja Bitstampilla on edelleen vahva maine tänään.

Palkkiot

Krakenin palkkiot ovat alhaisimpia teollisuudessa. Salausvaluuttatapahtumista ei peritä talletusmaksuja, ja fiat-talletus on joko ilmainen (EUR SEPA, CAD-lanka, JPY-kotimainen talletus) tai halpa (5 dollaria USD-johdolle). Nostomaksut ovat myös alhaiset; 5 dollaria USD-pankkitalletuksista, 0,9 euroa SEPA-nostoista EU: ssa, 300 jeniä Japaniin tai 10 dollaria Kanadan dollareita. Valitettavasti on olemassa myös kryptovaluutan nostomaksuja, jotka voivat olla jopa korkeammat. 0,001 BTC tai 0,005 ETH ei kuulosta kovin paljon, mutta ne vastaavat tällä hetkellä 7,30 dollaria ja 1,50 dollaria.

Sillä kaupankäyntimaksut, Kraken tarjoaa merkittäviä alennuksia, jos olet kaupan “valmistaja” -puolella, mikä palkitsee kauppiaat, jotka täyttävät tilauskannan ja lisäävät pörssin likviditeettiä..

Bitstamp-palkkiot ovat myös melko halpoja, jos asut EU: ssa. SEPA-talletukset ovat jälleen ilmaisia, ja nostosta maksat vain 0,90 euroa. Pankkisiirrot maksaa 0,05% talletuksesta ja 0,09% nostosta. Salausvaluutan talletuksista tai nostoista ei peritä maksua. Ainoat palkkiot, joista haluat pysyä poissa, ovat luottokorttitalletuksia, jotka vaihtelevat 5%: n ja 8%: n välillä talletuksestasi.

Kaupankäyntimaksut Bitstampissa ovat korkeammat kuin Krakenissä, ja suurin ongelma on, että “valmistajille” ei ole alennusta. Tämä tarkoittaa vähemmän likviditeettiä Bitstampissa (kaikki muut ovat yhtä suuret), joten päädyt maksamaan piilokustannukset, koska osto- / myyntihinnat ovat laajemmat kuin Kraken.

Saatavilla olevat kryptovaluutat

Kraken loistaa ehdottomasti tässä luokassa; Täydellinen luettelo tarjolla olevista kryptovaluutoista sisältää Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Dash, EOS, Ethereum Classic, Iconomi, Augur, Stellar Lumens, Monero, Ripple, Zcash, Gnosis, Dogecoin, Melonport ja Tether. Se erottuu myös tarjoamalla BTC- ja ETH-kauppapareja useiden fiat-valuuttojen joukossa, mukaan lukien Yhdysvaltain dollari, Ison-Britannian punta, Kanadan dollari, euro ja Japanin jeni..

Bitstamp tarjoaa rajoitetumman valikoiman kryptovaluuttoja kaupankäyntiparilla tärkeimmille kryptovaluutoille BTC, ETH, LTC ja XRP. Kaikki paitsi BTC lisättiin vuonna 2017, joten näyttää siltä, ​​että vaihto on siirtymässä lisäämään lisää altcoineja. Bitstamp ilmoitti myös olevan helpottamalla Bitcoin Cashin nostamista, mutta kaupankäynti on toistaiseksi viivästynyt.

Kraken vs Bitstamp: Viimeiset ajatukset

Kraken ja Bitstamp houkuttelevat suurelta osin samaa asiakaskuntaa salaustoiminnassa hyväksymällä fiat-valuutat, kuten USD ja EUR. Jos olet kokenut kauppias, joka haluaa käydä kauppaa altcoineilla ja käyttää vipuvaikutusta, valinta on selvä ja haluat käyttää Krakenia.

Kraken ei ole vielä ratkaissut käynnissä olevia ongelmia kaupankäynnissä ja huono asiakastuki, joten jos olet vähemmän kokenut kauppias ja haluat vain tehdä satunnaista kauppaa suurella kryptovaluutalla, sinun on parempi pysyä Bitstampissa.

(Katso täydelliset luettelot suositelluista Bitcoin-pörsseistä ja Ethereum-pörsseistä)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me