Vulcanon kolikko (VULC) -hanke keskittyy geotermiseen tutkimukseen ja kehitykseen. Kolikon ensisijainen tarkoitus on helpottaa varainhankintaa alan lisätutkimuksen kannalta. Kolikon kehittäjät päättävät nimetä salauksen Tyrrhenanmeren pienen saaren mukaan, joka tunnetaan nimellä Vulcanon saari. Tämän projektin takana oleva kehitystiimi uskoo, että blockchain-tekniikka on avain tämän tieteen tutkimuksen eteenpäin viemiseen.

Projektin kehittäjät ovat ilmoittaneet aikovansa luoda altcoin-ekosysteemin, jossa käyttäjät saavat palkintoja ponnisteluistaan. Otetaan hetki nähdä, kuinka tämä kolikko puhkesi tämän viikon suurimmaksi voittajaksi.

Vulcano-kolikko

Vulcano-kolikkoprojekti tuli markkinoille 24. syyskuuta 2017 keskellä viime vuoden salausvihaa. Kolikon huippu oli hieman alle .04 dollaria julkaisunsa aikana. Siitä lähtien Vulcano on pysynyt lepotilassa tähän viimeiseen ralliin asti.

Vulcanokartat CoinMarketCapin kautta

Vulcanokartat CoinMarketCapin kautta

Aluksi Vulcano käyttää hybridi Proof-of-Work / Proof-of-Stake-konsensusmekanismia. Äskettäin projekti siirtyi kokonaan Proof-of-Stake -mekanismiin. Kehittäjät ottivat muutoksen käyttöön keinona pysyä uskollisena kolikoiden ympäristötutkimuksen keskeisille uskomuksille.

Vulcano puhkeaa

Nyt näyttää siltä, ​​että suuri osa Vulcanon kasvusta johtui tekijöiden yhdistelmästä. Yksi tärkeä huomioitava asia on kolikon lisäys suosittuun altcoin-alustaan Rahanvaihto. Useimmissa tilanteissa kaupan määrä kasvaa automaattisesti, kun kolikko lisätään pörssiin. Tällä hetkellä Vulcanon käyttäjät voivat käydä kauppaa kolikoillaan Yobit, kolikkomarkkinat, ja Coinexchange -alustat.

Vulcano-päivitykset

Vulcanon kehittäjät päivittivät äskettäin uuden blockchain-verkon, joka tarjoaa käyttäjille enemmän turvallisuutta ja nopeammat tapahtumat. Lisäksi tutkijat päättivät vähentää VULC: n kokonaismäärää ja parantaa alustan käyttökoodia. Kaikki nämä liikkeet lisäsivät vauhtia, jonka tämä hämärä altcoin sai.

Vulcano sai lisänopeutta viikon aikana suunnitellulta täysin ajastetulta kovalta haarukalta. Tämä kova haarukka siirsi kryptovaluutan vaaran todistavan konsensuksen mekanismiin. Kaikki, jotka pitivät Vulcanoa kovan haarukan aikana, saivat saman määrän uutta VULC-kolikkoa. Kovahaarukat lisäävät yleensä kolikon kaupankäyntimäärää, koska sijoittajat haluavat sijoittaa omistuksensa maksimoidakseen saadut ilmaiset kolikot.

Tämä lisätty kaupankäyntimäärä lisää myös kolikon markkina-arvoa. Ottaen huomioon, että uusi vedonlyöntimekanismi maksaa 950 prosenttia kiinnostuksen kohteista, on paljon syitä nähdä, miksi sijoittajat hyppäsivät kovalle haarukka.

Vulcano Masternodes

Vulcano-alusta käyttää Masternode-koodeja lisäsuojauksen tarjoamiseksi. Masternode-operaattorit tarjoavat erityisiä verkkopalveluja korvausta vastaan. Masternodit eroavat tavallisista solmuista siinä, että ne pitävät koko lohkoketjua reaaliajassa. Tämän täyden solmuprotokollan avulla pääsolmut voivat suorittaa lisäpalveluja lohkoketjun käyttäjille, kuten yksityisiin tapahtumiin liittyvät palvelut.

Masternodeilla on myös mahdollisuus äänestää tarvittavista verkon muutoksista. Nämä solmut ovat kriittisiä, kun otetaan käyttöön budjetointi- ja rahoitusjärjestelmät lohkoketjussa. Toisin kuin tavalliset solmut, Masternodit ovat aina käynnissä. Jos haluat tulla Masternodeksi Vulcano-alustalla, sinun on panostettava vähintään 50000 VULC: ää.

Mediatilit

Vulcano hoitaa a Github -sivu, josta kiinnostuneet osapuolet voivat löytää hyödyllistä tietoa, kuten Masternode-latauskomentosarjat. Alkuperäisellä sivulla ei ole paljon toimintaa, sillä projektissa on vain kuusi arkistoa ja nolla ihmistä. Viime kuussa kolikon kehittäjät julkaisivat uuden Githubin ja päivittivät sen Valkoinen paperi joidenkin järjestelmän päivitysten edistäminen.

Vulcano Info kautta CryptoSlate

Vulcano Info kautta CryptoSlate

Vulcanon sähke tilillä on paljon enemmän toimintaa 165 aktiivisen jäsenen kanssa. Kolikon Twitter ei myöskään ole liian aktiivinen. Tilillä näkyy vain 847 seuraajaa ja yhteensä 55 twiittiä. Vaikka tämä ei olekaan kovin kiireinen, tässä voit alkaa nähdä, mistä tämän viikon vauhdista kampanjaviestien historian kautta.

Lompakot

Vulcano-lompakot ovat olemassa kaikille tärkeimmille käyttöjärjestelmille, mukaan lukien Windows, Mac OS ja Linux. Alustalla ei ole tällä hetkellä mobiililompakoita, mutta kehittäjät pyrkivät tähän tavoitteeseen. Kuten aiemmin todettiin, Masternodesin on ladattava asennustiedostot Github-linkistä.

VULC-tiimi

Vulcanon kehitystiimin johtaja on blockchain-teoreetikot Jason Brink, alias Bitbender. Tämä suorapuheinen, itse julistama hajautettu pääkirjan evankelista löytyy edistäminen projekti lukuisissa Aasian blockchainiin liittyvissä tapahtumissa. Suurin osa projektin kehitystiimistä on tuntematon salausyhteisössä.

Vulcano Team kotisivun kautta

Vulcano Team kotisivun kautta

VULC VANHA & UUSI

VULC (vanha) luodaan 8026511433. Liikkeessä on jo 7,957,622,878 VULC. Tänään kolikon vauhti on alkanut hidastua 24 tunnin kaupankäyntimäärän pudotessa 5437 dollariin. Äskettäin luodun uuden VULC: n luettelo on 103 900 001. Liikkuvaa kokonaisliiketoimintaa ei ole vielä saatavana tälle kolikolle, mutta kolikko näyttää 8 233 dollaria 24 tunnin kaupankäyntimäärässä CoinMarketCapin kautta.

Tutkimukseen liittyvät kolikot

Vulcano on vain yksi monista tutkimukseen perustuvista kolikoista, jotka ovat tulleet markkinoille viime vuonna. Tällaiset alustat ajavat lohkoketjua integroitumaan tiedeyhteisöön ja auttavat osoittamaan ihmisille, että tätä tekniikkaa sovelletaan melkein mihin tahansa menestyvään alaan. Odotamme, että lisää tutkimuspohjaisia ​​kolikoita, kuten VULC, kehittyy tulevina kuukausina, kun edellisten projektien menestys paljastuu.

Tämän viikon paras voittaja

Tarkasteltuaan tämän viikon parasta kriittimarkkinoiden vahvistajaa ympäröivät tosiasiat VULC: n voitot eivät olleet seurausta välittömästä pump-and-dump-järjestelmästä. Sen sijaan kehitystiimin päätöstä haarautua suoraan pörssinoteerauksen jälkeen voidaan pitää ensisijaisena tekijänä kolikon voitoissa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me