Satis-ryhmän mukaan, 80 prosenttia ICO: ista osoittautuu huijauksiksi. Vaikka on totta, sinun on oltava varovainen eetterisi lähettämispaikan suhteen, mutta pidä mielessä, että ICO-tila on edelleen hyvin nuori. 9 10 kaikista startup-yrityksistä ei myöskään pidä etäisyyttä, se on vain par kurssille. Kun arvioidaan blockchain-aurinkoenergian käynnistyksiä, suurin indikaattori projektin onnistumisesta on sen yhteisössä, tukijoissa ja todellisissa, toteuttamiskelpoisissa työtapauksissa.

Blockchain-aurinkoenergian aloittajat eivät ole immuuneja markkinointihypelle

Nopea haku lohkoketjun aurinkoenergia-aloitteista löytää yleensä samat nimet, jotka lupaavat muuttaa maailmaa. Vaikka jotkut näistä voivat olla totta, aivan kuten minkä tahansa ICO: n kohdalla, ne voivat olla myös tyhjiä sanoja, joita taitava PR-tiimi tukee.

Joten tarkista projektin elinkelpoisuus blockchain-aurinkoenergian aloittajien kanssa. Kuinka sitä käytetään ja kuka? Keitä ovat idean takana olevat henkilöt ja mikä kokemus heillä on? Onko olemassa todellisia projekteja, jotka voit nähdä tai koodata, voit tarkistaa Githubista?

Niin jalo syy kuin uusiutuvalla energialla saattaa olla, niin oli 122 blockchain-aloitusta energia-avaruudessa maaliskuussa 2018, ja uusia ilmestyy joka viikko. Blockchain-energia-alan startupit keräsivät 322 miljoonaa dollaria vuoden 2017 toisen vuosineljänneksen ja vuoden 2018 ensimmäisen vuosineljänneksen välillä. On tulossa tunnetuksi, että suosittu syy ja muotisana-tekniikka kiinnittävät sijoittajien huomion.

Monet blockchain-aurinkoenergian aloittajat voivat mennä kauas. Mutta on vielä liian aikaista sanoa, kumpi valloittaa avaruuden. Joten katsotaanpa joitain tärkeimpiä blockchain-aurinkoenergian aloituksia – ja miksi ne erottuvat muista.

1. SolarCoin

SolarCoin

https://solarcoin.org/

Mikään artikkeli blockchain-aurinkoenergian aloittamisesta ei olisi täydellinen puhumatta SolarCoin ensimmäinen. Vuonna 2014 käynnistetyn SolarCoinin idea on olla palkitsemisohjelma aurinkoenergian tuotannolle. Yksi SolarCoin vastaa yhtä megawattituntia aurinkoenergian tuotantoa.

SolarCoin on itse julistettu aurinkosähkön tuotannon “ilmakilometreiksi”, ja se on suunnattu erityisesti yksittäisille kotitalouksille, jotka asentavat aurinkopaneeleja kattoihin, ja kaupallisiin aurinkosähkön tuottajiin. SolarCoinin tavoitteena on tarjota puuttuva kannustin tuottaa enemmän aurinkosähköä maailmanlaajuisesti.

Aurinkopaneelin asentaminen voi olla kallista, ja SolarCoin auttaa vähentämään takaisinmaksuaikaa. SolarCoinista on tullut alalla hyväksytty ja arvostettu nimi, joka auttaa luomaan työpaikkoja alalla ja työskentelemään muiden blockchain-startup-yritysten kanssa, mukaan lukien ElectriCCain.

Kuitenkin, koska monet maat vähentäneet tukiaan aurinkovoiman osalta aurinkoenergia on menettänyt suosionsa hieman. Tammikuussa 2014 SolarCoin oli tukenut yli 2,1 miljoonan dollarin kauppoja ja kuulunut 50 parhaan salausvaluutan joukkoon. Mutta nyt se arvo on pieni, leijuu CoinmarketCapin 430. sijan ympärillä.

2. Auringonvaihto

Auringonvaihto

https://thesunexchange.com/

Tämä blockchain-aurinkoenergian käynnistys on ollut olemassa muutaman vuoden ajan, ja se on jo nähnyt todistettavaa menestystä, keräten 1,6 miljoonaa dollaria siemenrahoitusta viime vuonna. Auringonvaihto puhuu “aurinkoenergialla toimivasta rahasta”, ja toisin kuin muut startupit, se ei ole vertaisverkkoa käyttävä aurinkoenergian kauppapaikka. Itse asiassa yritys ei käy kauppaa sähköllä, vaan sen sijaan joukkorahoitetaan aurinkoprojekteja ympäri maailmaa.

Heillä on jo useita onnistuneita projekteja, mukaan lukien aurinkopaneelikattojen rakentaminen afrikkalaisissa kouluissa ja norsun varannot. Sun Exchangen kautta voit ostaa “aurinkokennoja”, jotka voit kohdistaa valitsemallesi projektille yhdeltä heidän verkkosivustoltaan. Voit myös ehdottaa hankkeita, jotka haluat rahoittaa.

Erityisen huomionarvoista Sun Exchangessa on luettelo takana olevista onnistuneista projekteista, heidän kokenut tiiminsä ja tytäryhtiönsä. Kumppaneidensa joukossa on Barclays, Energy Web Foundation ja YK.

3. Yhdistä

Yhdistä

https://conjoule.de/en

Saksalainen Yhdistä tukee aurinkoenergian vertaisverkkokauppaa katolla toimivien aurinkopaneelien omistajien välillä, mutta myös yritysten ostajien ja kiinnostuneiden julkisen sektorin jäsenten välillä. Koska merkittävä tuki suurilta nimiltä ja 5,3 miljoonaa dollaria sijoittajilta, mukaan lukien Tokyo Electric Power Company, heinäkuussa 2017, tällä blockchain-käynnistyksellä ei ollut ICO: ta.

Japanilaiset yritykset yhdistetään usein tulevaisuuden ajatteluun. Tokyo Electric Power Company ei ole erilainen, sillä se ottaa merkittävän osuuden tästä energian kaupankäyntialustasta. He näkevät kasvavan kysynnän vertaisverkkotapahtumille erityisesti Japanissa, koska tämän tyyppinen kannustinjärjestelmä luo osallistumisen paikalliseen tuotantoon paikallista kulutusta varten.

Conjoule kehittää prototyyppiä myös muille uusiutuvan energian tyypeille, mukaan lukien tuuli, mutta niiden pääpaino on toistaiseksi lohkoketjussa olevalla aurinkoenergialla.

4. LO3-energia

LO3-energia

https://lo3energy.com/

New Yorkissa LO3-energia on blockchain-aurinkoenergian käynnistys, jolla on korkea tavoite. He pyrkivät mullistamaan energian tuottamisen, varastoinnin, kaupan ja kulutuksen paikallisella tasolla lohkoketjun kautta. Ja he ovat kiinnittäneet teknisen Behemoth Siemensin huomion.

Suunnittelun huippuosaamisestaan ​​tunnettu Siemens auttaa LO3 Energyä suunnittelemaan ja rakentamaan mikroverkkoja lohkoketjun kautta, joka mahdollistaa paikallisen energiakaupan. LO3 oli itse asiassa ensimmäinen hanke, jonka tavoitteena oli energiakauppa paikallistasolla.

Heidän kokeilunsa mikroverkko Brooklynissa on vaikuttava, ja siihen osallistuu koko yhteisö sekä heidän Enexa-verkkonsa Etelä-Australiassa ja Allgau Microgrid Project Saksassa. Mikroverkkojärjestelmä voi toimia myös itsenäisesti. Tämä tarkoittaa, että katastrofin sattuessa ihmiset voivat silti saada virtaa.

5. WePower

WePower

https://wepower.network/

WePower on toinen tärkeä blockchain-pohjainen vihreän energian kauppapaikka. WePower toimii myös blockchain-aurinkoenergiajärjestelmien ja muun uusiutuvan energian kanssa.

Sallittu vertaisverkossa tapahtuvan energialuottokaupan yritys lainasi idean nykyisistä aurinkokannustinmalleista. Monia aurinkopaneeleja asentaneita yksityisasiakkaita kannustetaan jo nyt. Tämä tapahtuu yleensä halvemman laskun muodossa, jota kutsutaan mittaukseksi.

Nyt he voivat myydä ylijäämänsä WPR-rahakkeille. Jokainen merkki tarkoittaa yhtä kilowattituntia tehoa ja on kaupattavissa alustalla.

WePower keskittyy ensisijaisesti suurempiin uusiutuvan energian tuottajiin aurinko-, vesi- ja tuulivoimalle. Yhtiö väittää jo olevan 1 gigawatin kapasiteettia kolmella aurinkovoimalalla Espanjassa. Mutta se on avoin myös yksittäisille tuottajille, mikä tekee sähköstä kaupattavaa, halvempaa ja kenen tahansa saatavilla.

Päätösajatukset

On olemassa monia tärkeitä blockchain-aurinkoenergia-aloitteita, ja aivan liian monta nimetä yhdessä artikkelissa. Mutta vaikka blockchainista on tullut monien toimialojen uusi muotisana, se on todellakin osoittautumassa erityisen hyväksi energia-alalle.

Muista vain katsoa pidempien sanojen ja yksityiskohtaisten ehdotusten ulkopuolelle todellinen, toimiva projekti ja sen takana oleva vankka protokolla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me