Edellisessä artikkelissa keskustelimme testiverkkojen ja mainnettien välisistä eroista sekä niiden merkityksestä teknisenä virstanpylväänä onnistuneelle kryptovaluuttahankkeelle. Monet projektit aikovat käynnistää joko testiverkot tai mainnetit tulevina viikkoina. Tarkastellaan viittä tärkeintä mainnettiä, jotka on tarkoitus julkaista vuoden 2018 toisella vuosineljänneksellä.

Kaikilla näillä hankkeilla on laaja seuranta ja ne sijoittuvat markkina-arvoluokituksen 30 parhaan joukkoon toukokuun puolivälistä 2018 lähtien. Tutkimme tähän mennessä tiedämämme yksityiskohdat ja miten mainnetit voivat vaikuttaa nykyisiin kryptovaluuttamarkkinoihin.

Kaikki tämän listan markkina-arvot laskettiin 16. toukokuuta 2018.

Tron (TRX)

Mainnet-julkaisupäivä: 31. toukokuuta

Markkina-arvo: 4,6 miljardia dollaria

Tron (TRX) aikoo lopettaa Ethereumin ERC20-token-tekniikan käytön 25. kesäkuuta 2018, alle kuukauden kuluttua mainnetin julkaisemisesta. Lisäksi kaikki Ethereum-verkkoon suunnitellut vanhat Tron-sovellukset voivat siirtyä saumattomasti käyttöön Tronin uudella virtuaalikoneella, TronVM v.0.1. Tron-säätiö on myös ilmoittanut tarjoavansa a palkinto-ohjelma Tronille dapp-kehittäjät.

Vaikka Tron kuuluu jatkuvasti viiden parhaan kryptovaluutan joukkoon 24 tunnin kauppavolyymin mukaan monissa suosituissa kryptovaluutanvaihdoissa, hinnat laskivat jo ennen toukokuun alussa alkanutta karhumarkkinoiden alkua. Menestyksekkään mainnet-lanseerauksen pitäisi kuitenkin tehdä paljon tukeakseen Tronin asemaa huipputason kryptovaluuttana teknologian näkökulmasta.

Tron mainnet

EOS (EOS)

Mainnet-julkaisupäivä: 2. kesäkuuta

Markkina-arvo: 10,5 miljardia dollaria

EOS on projekti, joka on nähnyt monia päivityksiä vuoden 2018 ensimmäisellä ja toisella vuosineljänneksellä. Hieman yli kuukauden kuluttua Dawn 3.0, EOS-projektiryhmä julkaistiin Dawn 4.0 toukokuun alussa 2018 yli 40 kehittäjällä työntää sitoutumista projektin Github-sivulle. Kaikki nämä päivitykset ovat päätapahtuman rakennetta: EOSIO 1.0 -mainnetin käynnistää 2. kesäkuuta.

Yksi tämän projektin tärkeimmistä näkökohdista on sen saatavuus kehittäjille. Toisin kuin Ethereum, joka vaatii ohjelmoijia oppimaan uuden kielen (Solidity), EOS käyttää C ++: ta ja tarjoaa jopa C ++ -standardimallikirjaston.

CTO Daniel Larimer on myös kirjoittanut, että projektin pitäisi pystyä käsitellä keskimäärin 3 000 tapahtumaa sekunnissa reaalimaailmassa, mikä antaa EOS: lle paljon suuremman skaalautuvuuden kuin useimmat tällä hetkellä markkinoilla olevat projektit.

EOS-mainnet

VeChain Thor (VEN / VET)

Mainnet-julkaisupäivä: 30. kesäkuuta

Markkina-arvo: 2,4 miljardia dollaria

VeChain Thor luotiin alustaksi IoT: n ja blockchainin integroimiseksi, lähinnä yritystason blockchain-ratkaisu globaalille toimitusketjulle (merenkulku, logistiikka, vähittäiskauppa ja paljon muuta)..

VeChain Thorin (VEN / VET) edustajat ilmoittivat mainnetin käynnistämisestä Twitterin kautta huhtikuussa ja ovat testanneet VeChain Thorin estoketjuekosysteemiä sisäisesti siitä lähtien. Toukokuun alussa sadalle käsin valitulle julkiselle testaajalle annettiin pääsy alkuperäiseen koodiin, ja heillä oli mahdollisuus testata verkon ominaisuuksia osa projektin julkista alfa-testiä.

Toistaiseksi verkko toimii tukee vähintään kahta erilaista tunnusta: VeChain (VET) ja Thor Power (THOR). Ammatillinen koulutus tuottaa THOR: n, joka on samanlainen verkkotoiminto kuin NEO: n menetelmä tuottaa kaasua NEO: lla.

Ontologia (ONT)

Mainnet-julkaisupäivä: Kesäkuu (tarkka päivämäärä TBA)

Markkina-arvo: 822 miljoonaa dollaria

Ontologian mainnetista on saatavilla vain vähän tietoa; tiedämme kuitenkin, että sen odotetaan käynnistyvän joskus kesäkuussa (tarkka päivämäärä TBA). Jos tämä suunnitelma jatkuu, se tarkoittaa, että hankkeessa on saavutettu melko merkittävää edistystä lyhyessä ajassa, koska ICO päättyi vasta 8. tammikuuta 2018 ja sen testiverkko käynnistettiin 30. maaliskuuta 2018.

Ontologian mainnet-julkaisussa on NEO-GAS-taloudellinen järjestelmä, jossa käyttäjät voivat vaihtaa nykyiset rahakkeet todellisiin ONT-kolikoihin, jotka päästävät ONT-kaasua, nimeltään ONG. Monien potentiaalisten sijoittajien ja ontologiayhteisön ihmisten silmissä tämä on järkevää, kun otetaan huomioon se Ontologia & NEO on allekirjoittanut yhteisymmärryspöytäkirjan ja pyrimme yhdessä luomaan yhteisen älykkään sopimuksen ekosysteemin.

Iäkkyys (AE)

Mainnet-julkaisupäivä: Todennäköisesti Q2, tarkka päivämäärä TBA

Markkina-arvo: 892 miljoonaa dollaria

Kuten ontologia, Aeternity ei ole vielä asettanut tarkkaa päivämäärää mainnetin käynnistämiselle; nykyinen suunnitelma näyttää kuitenkin vapauttavan toisen vuosineljänneksen loppuun mennessä. Vaikka se voisi tapahtua kolmannella vuosineljänneksellä. Samoin kuin Ontology, ei ole paljon tietoa siitä, mitkä ominaisuudet lisätään mainnet-julkaisuun.

ensimmäinen testnet-julkaisu tapahtui joulukuussa 2017, ja voit kokeilla sitä vapaasti. Aeternity-blogin mukaan voit suorittaa useita toimintoja testnetillä, mukaan lukien solmujen suorittaminen, testnet-tunnusten lähettäminen ja kaivostoiminta. Tiimi on myös työskennellyt testausverkossaan luovilla tavoilla todellisissa tapahtumissa, kuten 2018 re: publica-konferenssi Berliinissä.

Re: publica

Tulevien verkkojen mahdolliset vaikutukset

Projektiryhmät toivovat, että pääverkkojen julkaisu johtaa merkkihintojen arvon nousuun. Näin ei kuitenkaan välttämättä ole. Kuten edellisessä artikkelissa tarkasteltiin, mainnetin kykyä luoda lyhytaikaisia ​​hintavoittoja on vaikea korreloida suoraan. Paljon riippuu markkinoiden yleisestä kehityksestä tuolloin.

Pitkällä aikavälillä mainnetit ovat kuitenkin välttämättömiä, jotta voidaan luoda perusta käyttäjien laajalle omaksumiselle. Tekniset virstanpylväät eivät takaa, että projekti katsotaan lopulta onnistuneeksi, mutta ne auttavat kaikkia kryptovaluuttamarkkinoita tuomalla merkkitalouden yhä lähemmäksi uutta, yleistä taloutta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me