Vuoden 2018 paras Bitcoin-kaivosohjelmisto

Bitcoin-kaivostoiminnasta on tullut erittäin suosittu viime vuosina. Koska alkuperäinen kryptovaluutta osui ennätyslukemiin vuoden 2017 jälkipuoliskolla, kaikki haluavat osallistua toimintaan. Kun kiinnostus salausta kohtaan kasvaa jatkuvasti, lisääntyy kaivosareenalle tulevien uusien kaivostyöläisten määrä. Vaikka tämä on mielenkiintoinen uutinen adoptiossa, se voi jättää kaivostyöläiset taistelemaan parhaan Bitcoin-kaivosohjelmiston löytämiseksi kannattavuuden säilyttämiseksi.

Tarvitset yhdistelmän luotettavaa kaivoslaitetta ja parhaita saatavilla olevia Bitcoin-kaivosohjelmistoja, jotta pysyt huippussa vuonna 2018. Kaivostoiminnan BTC voi silti olla kannattavaa, mutta sinun on tehtävä huomattavaa tutkimusta sinulle sopivan kaivosstrategian muodostamiseksi..

Täydellisessä kaivosstrategiassa otetaan huomioon esimerkiksi:

  • Sähkön kustannukset
  • Bitcoin-kaivoslaitteiston kustannukset
  • Ohjelmistokustannukset
  • Oikeat tuuletusvaatimukset
  • Kaivosmaksu
  • Transaktiokustannukset

Nykyään kaivostoiminta on hyvin keskitetty toiminta, ja suurimman osan BTC: stä louhitaan suurissa monen miljoonan dollarin datakeskuksissa. Useimmissa tapauksissa nämä tilat sijaitsevat syrjäisillä alueilla maailmassa, yleensä missä sähkö on halvinta.

Mutta 500 ASIC-kaivostyöläisen käyttäminen samanaikaisesti ei ole halpaa. Ennen kuin pääset pelin tälle tasolle, sinun on aloitettava pohjakerroksesta.

Tee tutkimuksesi – laitteistovaihtoehdot

Jos olet kiinnostunut kaivostoiminnasta, sinun on ensin tutkittava laitteistovaihtoehdot. ASIC kaivoslaitteet voivat antaa parempia tuloksia, mutta niiden omistaminen ja käyttö on hieman kalliimpaa verrattuna GPU-kaivoslaitteisiin.

GPU-kaivoslaitteet ovat joustavampia, koska toisin kuin ASIC-kollegansa, niitä ei ole rajoitettu yhteen hajautusalgoritmiin. Mutta ne on yhdistettävä kaivosaltaan, jotta saat seurattavaa tuottoa, jos päätät louhida BTC: tä.

Laitteistopäätöksesi auttaa sanelemaan, mikä paras Bitcoin-kaivosohjelmisto on. Kaikki Bitcoin-kaivosohjelmistot ja -laitteistot eivät ole yhteensopivia. Joten sinun on tehtävä vähän tutkimusta varmistaaksesi, että et osta laitetta, joka ei sovi kaivosstrategiasi.

Kilpailu on kova kaivosalalla. Menestyäksesi yrityksessäsi sinun on tunnettava paras Bitcoin-kaivosohjelmisto.

CGMiner

CGMiner on yksi suosituimmista saatavilla olevista Bitcoin-kaivosohjelmistoalustoista. Tämä avoimen lähdekoodin kaivosohjelmisto on yhteensopiva minkä tahansa ASIC / FPGA-kaivoslaitteen kanssa. Lähdekoodi on kirjoitettu C-muodossa, joten se pystyy toimimaan kaikissa käyttöjärjestelmissä, mukaan lukien Windows, OS X ja Linux.

Tämä ohjelmisto sisältää yksinkertaisen komentoriviliittymän, joka on helppo ymmärtää kokeneille kaivostyöläisille. Kaivostoiminnan tuntemattomille henkilöille voi tottua jonkin verran.

CGminer

CGminer-linjarajapinta

BFGMiner

BFGMiner on samanlainen kuin CGMiner, mutta siinä on enemmän teknisiä päivityksiä. Tämä ohjelmisto on suunniteltu erityisesti käytettäväksi AISC- ja FPGA (Field-Programmable-Gate-Array) -kaivoslaitteiden kanssa. Tämä ainutlaatuinen ohjelmisto sisältää joitain lisäominaisuuksia, kuten monilaitteisen tuen ja automaattisen altaan vikaantumisen.

BFGMiner on yksi luotettavimmista Bitcoin-kaivosohjelmistoratkaisuista planeetalla. Ja koska se kirjoitettiin C-muodossa, se on yhteensopiva kaikkien suosituimpien käyttöjärjestelmien kanssa.

bfgminer-käyttöliittymä

BFGMiner-liitäntä

MultiMiner

Uudet kaivostyöläiset voivat sekoittua linjarajapintoihin ja tämän vuoksi BFGMiner tarjoaa nyt graafisen MultiMiner-käyttöliittymän.

Tämän ohjelman intuitiivinen ulkoasu soveltuu hyvin aloittelijoille ja niille, jotka eivät tunne kaivosprosessia. MultiMiner sisältää kaikki samat tehokkaat ominaisuudet, joista BFGMiner tunnetaan, mutta paljon helpommin ymmärrettävällä ohjauspaneelilla.

Napauta vain Altaat-välilehteä ja valitse kaivosallas, johon haluat liittyä, ja olet valmis lähtemään.

multiminer-käyttöliittymä

Mulitminer-liitäntä

EasyMiner

EasyMiner on graafinen käyttöliittymän päivitys erittäin suositulle kaivosohjelmalle CGMiner. Tämän päivityksen asentamisen jälkeen kaivostyöläiset voivat helposti tarkastella lompakkoaan, perustaa kaivosaltaita ja muuttaa verkkoasetuksia sopivaksi katsomallaan tavalla.

Tämä on älykäs lisäys uusille kaivostyöläisille, jotka etsivät puhdasta käyttöliittymää, joka pitää heidät ajan tasalla kaivostoiminnastaan ​​edistämättä heitä oppimasta uutta koodausta. EasyMiner on tähän mennessä saavuttanut suurta menestystä markkinoilla, koska se on helppo asentaa ja erinomaiset tulokset.

helppo kaivoskäyttöliittymä

EasyMiner-käyttöliittymä

Bitminer

Kaivosaltaan ohjelmisto Bitminer otettiin ensimmäisen kerran käyttöön salaustilassa vuonna 2011. Tämä kaivosalusta on yksi markkinoiden vanhimmista, ja yli 450 000 rekisteröityneellä käyttäjällä olet varmasti liittymässä vakavaan hash-voimaan käyttäessäsi tätä ohjelmistoa.

Jos olet yksi niistä henkilöistä, jotka eivät ole aivan valmiita pudottamaan 3000 dollaria luotettavaan ASIC-kaivosmieheen, Bitminer-ohjelmisto on yhteensopiva sekä CPU- että GPU-kaivoslaitteiden kanssa.

Asennus on helppoa ja kaivoslautan kokoonpanon valinnan joustavuuden takia löydät todennäköisemmin täydellisen tarpeidesi, kun käytät tätä ohjelmistoa BTC: n louhintaan.

Bitminer

Bitminer-liitäntä

Paras Bitcoin Mining -ohjelmisto – 2018 Edition

Kaivosala kehittyy kaula-aukolla. Joka päivä uudet ja yhä innovatiivisemmat konseptit tulevat salauksen kaivosalalle. On erittäin mielenkiintoista seurata, miten tämä teollisuus kehittyy tulevina vuosina.

Kaivoslaitteiden ja sähkön nousevat kustannukset ovat jo innoittaneet luovia mieliä etsimään uusia vaihtoehtoja kaivosprosessille. Näihin kuuluvat todistuskolikot, jotka hylkäävät PoW-järjestelmissä vaaditut massiiviset matemaattiset yhtälöt, kuten BTC.

Voimme odottaa jatkuvan kehityksen kaivosalalla, kun BTC lähestyy viimeistä kolikkoa kaivettavaksi. 21 miljoonas BTC lähestyy nopeasti, koska 17 miljoonaa BTC on jo louhittu onnistuneesti.

Koska kaivospalkkio puolitetaan 210 000 lohkon välein, on älykkäämpi astua alalle nyt eikä enää odottaa.

Toivottavasti kaivosalasta tulee tasapainoisempi tulevina vuosina, kun useammat ihmiset ilmaisevat kiinnostuksensa kaivostoimintaan BTC. Olisi mahtavaa nähdä palaaminen CPU-kaivoksen päiviin. Missä kuka tahansa voi kaivaa suoraan kotitietokoneestaan ​​tarvitsematta mitään erityisiä laitteita.

Mitä te tyypit olette mieltä? Onko kaivosareena tullut liian täynnä? Kerro meille Viserrys ja muista kirjautua uutiskirjeeseemme pysyäksesi ajan tasalla kaikista uusimmista salauskehityksistä!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me