WAX (Worldwide Asset eXchange) ICO -analyysi

WAX tai Worldwide Asset eXchange aloitti äskettäin ICO-tunnusten myynnin, joka kesti 15. marraskuuta – 29. marraskuuta ja nosti tavoitteensa 9,6 miljoonaa dollaria USD.

WAX-kauppa

WAX tarjoaa hajautetun alustan online-videopelivarojen markkinapaikkaan. Pohjimmiltaan tämän markkinapaikan tarkoituksena on palvella yli 400 miljoonaa online-pelaajaa, jotka keräävät, ostavat ja myyvät yksinomaisia ​​pelin sisäisiä tuotteita.

Toinen merkittävä WAX-komponentti on se, että se on OPSkinsin perustajien projekti, joka on jo johtava online-videopelivarojen markkinapaikkamaailma.

WAX: n tärkeimmät tiedot

Tunnus: VAHA

Tunnuksen tyyppi: ERC20

ICO-tunnuksen hinta: 1 VAHA = 0,32 USD (0,00067 ETH)

Varainhankinnan tavoite: 9600000 USD (20000 ETH)

Myyty ennakkomyynnissä: 45500000 USD (140,000 ETH)

Tunnuksia yhteensä: 1,850,000,000

Saatavana token-myyntiin: 7,4%

Tunne asiakkaasi (KYC): JOO

Hyväksyy: ETH, BTC, USD

Yllä olevat tiedot ICOdrops maalaa melko mielenkiintoisen kuvan. Koska suurin osa WAX: sta myydään ennakkomyynnissä (noin 45,5 miljoonan dollarin arvo), ei ole järkyttävää, että projekti pystyi keräämään murto-osan siitä ICO-merkkikaupan aikana.

ICO jaettu

VAHA ICO2

Tilaisuus

Pelkkä määrä maailmanlaajuisia pelaajia (yli 400 miljoonaa), jotka voisivat käyttää WAXia, on melko hämmästyttävä. Jos et ole peliyhteisössä, käsitys siitä, että ihmiset kuluttavat satoja (tai kymmeniä tuhansia enemmän) online-pelituotteisiin, saattaa tuntua aivan järjettömältä. Tervetuloa kuitenkin Internetin aikakauteen. Pelaajat, jotka viettävät merkittävän osan päivästä videopelejä pelaamalla, antavat pelin sisäisille tavaroille melkein esoteerisen arvon, jossa joitain esineitä pidetään investoinneina itsensä.

Vahapelaajat

“Skins” -niminen kauppa, joka on virtuaalitavaroiden nimi, jolla voidaan mukauttaa pelin sisäisiä esiintymisiä, kuten hahmoja ja aseita, on ollut osa peliyhteisöä pitkään.

Näiden vaihto ei kuitenkaan ollut ongelmatonta. Koska yhteisön kehittämiselle ei ole yhtenäistä markkinapaikkaa ja nahkojen myynti on helppoa, vaihto keskittyi usein sattumanvaraisiin kohtaamisiin tai muihin verkkofoorumeihin, joilla on kyseenalainen maine. Vaikka pelaajat löysivät jonkun, joka haluaa käydä kauppaa, he tarvitsivat suurta luottamusta, koska vaihto tapahtui usein eri alustoilla.

Oletetaan esimerkiksi, että halusin ostaa siniseltä Sinisen Juhlamyssyn hintaan 6 000 dollaria. Meidän olisi ensin suoritettava vaihto, jossa lähetän sinulle 6000 dollaria USD ja sitten vaihdat minulle tuotteen tai päinvastoin. Tuossa lyhyessä ajassa, jossa puolet kaupasta on jo saatu päätökseen, joku meistä voisi huijata kallisarvoista rahaa tai tavaraa. WAX pyrkii eliminoimaan tuon suolistoa aiheuttavan hikihelmiä muodostavan ahdistuksen hetken hajautetulla alustalla, joka takaa toimituksen ilman kalliita kolmannen osapuolen välittäjiä tai kohtuuttoman paljon luottamusta..

WAX-historia

Kyky käydä pelinahkoja ei ollut olemassa ennen vuotta 2011, jolloin Steam avasi Steam Trading Betan menestykseen. Vuonna 2012 Steam avasi markkinat, jotka antoivat nahoille tarkistetut ja oikeutetut rahalliset arvot ensimmäistä kertaa. Steam-markkinoilla ansaitut rahat voidaan kuitenkin käyttää vain Steam-markkinoilla. Tämä rajoitti vertaisverkkokauppaa.

Riskit

Vaikka WAX-alustalla on olemassa oleva käyttäjäkanta, sen apuohjelma on luonnostaan ​​rajoitettu vain kyseiseen käyttäjäkuntaan. Kenelläkään muulla pelialan ulkopuolella ei ole toiminnallista käyttöä tunnukselle, mutta sen ei pitäisi olla liikaa este.

Näyttää siltä, ​​että WAX ei yritä olla seuraava iso globaali maksujärjestelmä. WAX-alusta on peliyhteisön sisällä, ja kun yhä useammat ihmiset käyttävät sitä, alamme saada selkeämmän kuvan siitä, kuinka toimiva tämä merkki todella on.

Vahan etenemissuunnitelma

Asiakirjoissa olevan etenemissuunnitelman perusteella emme kuitenkaan näe WAX-tunnusten toimivuutta vasta, kun ne käynnistetään vuoden 2018 viimeisellä neljänneksellä..

Koska projekti näyttää kuitenkin olevan jonkin verran jo olemassa olevan OPSkins-markkinapaikan siirtymistä blockchain-ratkaisuun, ei ole kohtuutonta odottaa käyttäjien nopeaa pääsyä markkinoille käynnistämisen jälkeen.

Joukkue

WAXin perusti OPSkins, maailman suurin virtuaalivarojen markkinapaikka. OPSkins-markkinapaikka on kasvanut 200 000 uutta käyttäjää kuukaudessa. Kauppapaikka tarjoaa pelaajille alustan kaupan kohteisiin, joilla on pieni riski huijata.

nahat

Itse alustalla on kuitenkin useita rajoituksia, joita blockchain-pohjainen ratkaisu, kuten WAX, voisi lieventää.

WAX-yhteisö ja resurssit

WAX on saanut paljon hypeä, joka on syytä huomata.

WAX: lla on myös melko suuri Sähkeyhteisö, yli 23 000 jäsenellä. Vaikka yhteisö sallii vain WAX-sähkeilmoitukset, se ei silti ole huono tapa määrittää projektin ympärillä olevaa hypeä.

Voit myös löytää WAX-yhteisön segmenttejä Reddit, Viserrys (~ 7000 seuraajaa), ja Facebook (~ 200 tykkäystä).

Lopulliset ajatukset

WAX: n tulevaisuus ICO: n jälkeisessä maailmassa näyttää lupaavalta. Vaikka WAX-tiimi lanseeraa tuotteen vasta vuoden 2018 viimeisellä vuosineljänneksellä, on syytä huomata, että OPSkins-yhteisö, joka kasvaa 200 000 uudella rekisteröinnillä kuukaudessa, on ensisijainen hyväksyttäväksi.

Vaikka meillä on selkeämpi kuva WAX ICO: n mahdollisista voitoista ja tappioista, kun se osuu pörsseihin, alamme todellakin nähdä, missä kumi kohtaa tietä, kun tuote on julkaistu ja käyttäjät todella käyttävät sitä.

Jos haluat lisätietoja projektista, tutustu siihen valkoinen paperi täällä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me