Tervetuloa Thunderdomeen (kryptovaluuttakauppa)

Olitpa salausasiantuntija tai vain kastatat jalkasi sijoittamalla, on paljon tietoa siitä, kun käydään kauppaa salausvaluutateollisuuden läpi. Toisin kuin perinteisillä markkinoilla, kryptovaluuttakauppa on täynnä volatiliteettia, petollisia pelaajia ja irrationaalisia hintaliikkeitä.

Tässä artikkelissa opetamme sinulle joitain yleisiä virheitä kryptovaluuttakaupassa ja miten voit välttää ne.

Virhe # 1: Pumppujen jahtaaminen eli FOMO

Todennäköisesti yleisin (ja helpoin) virhe tehdä kryptovaluuttakaupassa on ostaa kolikoksi sen jälkeen, kun se on jo noussut merkittävän määrän. Sijoittajat, jotka ostivat Rippleen (XRP) ja Troniin (TRX) juoksunsa huipulla vuonna 2017, tunsivat varmasti tuskan vain muutama viikko myöhemmin vuonna 2018. Voi olla vaistosi heittää rahaa renkaaseen, kun näet kolikon ampua 30-40%, koska se on “kuuma”. Älä.

ripple fomo -taulukko

Äärimmäiseen hinnankorotukseen liittyy melkein aina jonkinlainen vetäytyminen. Kun olet kuullut “kuumasta” kolikosta, on yleensä liian myöhäistä. Ellet ole tehnyt tutkimusta, usko kolikon perustekijöihin ja halua pitää sitä pitkällä aikavälillä (>1 vuosi), odota investoinnin vetoa.

Pumppu ja kaatopaikat

Pumput ja kaatopaikat (PnD) ovat erityinen pumppurotu, joka jättää sinut palamaan. Jos huomaat yhtäkkiä tuntemattoman kolikon nousevan, ole varovainen. Se on todennäköisesti osa PnD-järjestelmää. Tässä artikkelissa käsitellään yksityiskohtaisemmin PnD: tä, mutta ne ovat periaatteessa koordinoituja pyrkimyksiä keinotekoisesti nostaa kolikon (pumppu) hintaa ennen kuin myydään sitä niille, jotka FOMO olivat (kaatopaikka).

Kun törmäät tällaiseen kolikkoon, ensimmäinen asia on tarkistaa kaupankäyntimäärä. KolikkoMarketCap on hieno resurssi tähän. Kaikkien 24 miljoonan dollarin kauppamäärien, jotka ovat alle miljoona dollaria, pitäisi nostaa punainen lippu.

Virhe # 2: Investointien tietämättä jättäminen

Älä vain seuraa sokeasti Twitter- tai YouTube-gurujen neuvoja sijoitusvalinnoista. Monta kertaa näille korkean profiilin henkilöille maksetaan tiettyjen kolikoiden mainostamisesta. Jopa John McAfee, yksi avaruuden tunnetuimmista hahmoista, myönsi saavansa rahaa projektien edistämisestä. Kyseenalaista kolikot, joihin käsket sijoittaa.

Pelkästään sinun on käytettävä puoli tuntia minkä tahansa projektin tutkimiseen, johon aiot sijoittaa. Katso mikä ongelma yritetään ratkaista, sen rakentava tiimi ja kolikon taloudellisuus. Onko projekti tehnyt yhteistyötä merkittävän henkilön kanssa? Mitään merkittäviä nimiä neuvonantajina? Nämä ovat kaikki mitä sinun pitäisi tietää.

Jopa nopea Google-haku voisi paljastaa joitain tietoja, jotka muuttavat kullalta näyttävän roskakoriksi. Ottaen sen askeleen pidemmälle, sinun pitäisi ihannetapauksessa lukea jokaisen projektin, johon sijoitat, paperit.

bitconnect huijaus google-haku

Liittyminen sijoitusryhmään tai sen perustaminen voi tehdä ihmeitä tämän auttamiseksi. Se pakottaa sinut tekemään tutkimusta, jotta voit selittää sijoitusperustelusi ikäisillesi. Se tarjoaa myös ympäristön, jossa sinun on haastettava oletuksesi, kun muut kyseenalaistavat päättelysi.

Virhe # 3: Myynti sopimattomina aikoina

Pumppujen jahtaamisen vastakohta, tunteisiin perustuva myynti leikataan edelleen samasta kankaasta. Se on vaikeaa, mutta sinun on pysyttävä tasaisessa kaupankäynnissä – pidä tunteet poissa siitä. Kolikot ovat kerta toisensa jälkeen laskeneet kaksinumeroiset prosenttiosuudet ennen kuin ne nousivat 200-300%: n voittoihin.

Kun omistamasi kolikon arvo alkaa laskea, arvioi asemasi uudelleen ennen kuin myyt. Jos sijoitit siksi, että uskot kolikon perustekijöihin, voit esittää itsellesi muutaman kysymyksen:

  • Onko jokin perusteista muuttunut?
  • Olisiko ilmoituksia, jotka olisivat vaikuttaneet hintaan?
  • Oletko lakannut uskomasta kolikon pitkän aikavälin visioon?

Jos vastauksesi kaikkiin näihin kysymyksiin on “Ei”, harkitse pidättymistä. Tästä strategiasta tulee paljon helpompaa, kun noudatat kryptovaluuttakaupan kultaista sääntöä: Älä sijoita enemmän rahaa kuin menetät.

Tämän yhtälön toisella puolella joidenkin vankkojen voittojen näkeminen saattaa myös houkutella sinua myymään. Vaikka voiton ottaminen on viisasta, sinun kannattaa välttää koko pinosi myyntiä. Kolikko voi tilanteesta riippuen nousta edelleen. Suosittu kaupankäyntistrategia on ottaa alkuinvestointisi pitäen samalla kolikkoon sijoitetut tulosi tietyn prosenttiosuuden saavuttamisen jälkeen. Tämä vähentää haittariskiäsi ja altistaa sinut edelleen nousupotentiaalille.

Virhe # 4: Tietämättömyys

Markkinoilla, jotka liikkuvat yhtä nopeasti kuin kryptovaluutta, sinun on pysyttävä ajan tasalla alan uutisista. Ilman viikoittaista tai jopa päivittäistä viritystä sijoitusvuorot voivat muuttua ilman, että edes tiedät.

Hyvä uutinen on, että on paljon resursseja, jotka tekevät siitä helppoa. * Häpeämätön pistokehälytys * Täällä CoinCentralissa tarjoamme viimeisimmät uutiset ja koulutusresurssit auttamaan sinua. Viikoittainen uutiskirjeemme *yskä Rekisteröidy alla yskä* lähettää viikon suurimmat uutiset ja artikkelit suoraan postilaatikkoosi.

Twitter, Reddit ja projektien sähke-kanavat ovat myös hyviä resursseja, joiden avulla voit pysyä ajan tasalla. Usein ryhmät jakavat projektipäivityksiä ja tärkeitä ilmoituksia näillä alustoilla ennen kuin ne saapuvat valtavirran mediaan. Liittyminen näihin yhteisöihin antaa sinulle myös mahdollisuuden osallistua paremmin projekteihin ja vaikuttaa toisinaan jopa tulevaan kehitykseen.

Onnea siellä

Jopa näiden vinkkien avulla voit varmasti tehdä virheitä. Älä anna sen estää sinua – se tapahtuu kaikille. Osa sijoitusprosessista on oppia noista virheistä eikä tehdä niitä uudelleen.

Jatkuva parantaminen on pelin nimi. Ja niin kauan kuin sinulla on menossa tämä puolestasi, olet kaupankäynnin viha hetkessä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me