Binance vs Bitfinex

Binance vs Bitfinex: Molemmat pörssit ovat suosittuja vaihtoehtoja aktiivisille kauppiaille, jotka käyvät kauppaa vaihtoehtoisilla kolikoilla (altcoineilla). He ovat jatkuvasti viiden parhaan pörssin kaupankäyntimäärän mukaan, ja Binance on melkein aina Bitfinexin edellä.

Pettymyksekkäästi Yhdysvaltain asukkaille Bitfinex lopetti palvelun Yhdysvaltoihin vuoden 2017 loppupuolella. Vaikka keskeyttäminen näyttää olevan väliaikaista, on epäselvää, kuinka kauan se todella kestää.

Palvelun keskeytykset syrjään, on edelleen tärkeää verrata näitä hallitsevia pörssejä. Tässä Binance vs Bitfinex -vaihtovertailussa käsittelemme jokaisen edut, haitat ja yksityiskohdat, jotta voit tehdä päätöksen siitä, mikä niistä sopii sinulle parhaiten..

Puhumme:

Binance vs. Bitfinex-avaintiedot

Rahoitusmenetelmät

Binance on ehdottomasti kryptovaluutan vaihto – sillä ei ole fiat-ramppia. Vaikka voit tallettaa minkä tahansa tuetun kryptovaluutan, sinun tulisi pysyä kiinni Bitcoin, Ethereum, Binance-kolikko, ja Lieka. Nämä ovat pörssin ainoat kolikot, joilla voit käydä kauppaa muilla kryptovaluutoilla.

Bitfinexissä voit rahoittaa tiliäsi pankkijohdot. Alusta tukee euroa, Japanin jeniä, Englannin puntaa ja Yhdysvaltain dollaria. Voit myös tallettaa kryptovaluutta-varoja.

Käyttöliittymä

Binance tarjoaa kaksi käyttöliittymävaihtoehtoa: Basic ja Advanced. Nämä kaksi näkemystä ovat tosiasiallisesti vertailukelpoisia, mutta edistyneellä on enemmän työkaluja tekniseen analyysiin. Molemmat näkymät sisältävät yhteiset kaaviot ja luvut, jotka löydät mistä tahansa arvostetusta pörssistä.

Binancessa voit tehdä markkinointi-, rajoitus- ja stop-limit-tilauksia.

binance-käyttöliittymä

Bitfinex-käyttöliittymä on huomattavasti monimutkaisempi kuin Binance. Mutta foorumi tukee myös edistyneempää kaupankäyntiä. Markkinoiden, limiittien ja muun tyyppisten ehdollisten tilausten lisäksi voit kauppaa marginaalilla yhtä hyvin. Koska tämä tuo aivan uuden tason riskin jo epävakaalle markkinalle, suosittelemme, että käydään kauppaa marginaalilla vain, jos olet kokenut sijoittaja.


bitfinex-käyttöliittymä

Kaupankäyntimaksut

Sinulla on vaikeuksia löytää vaihto, jossa on alhaisemmat maksut kuin Binancessa. Binance veloittaa vain 0,10% kauppaa kohti ja puolittaa maksun puoleen, jos maksat Binance Coinilla (BNB).

Bitfinex käyttää a kaupankäyntimaksuaikataulu joka laskee palkkiot kaupankäyntihistoriasi perusteella ja onko olet valmistaja (annat tilauksen kirjoille) vai ottaja (täytä tilaus kirjasta). Makerimaksut vaihtelevat vapaasti 0,10% kun taas ottajan palkkiot vaihtelevat 0,10% – 0,20%. Tämä on edelleen alhainen verrattuna useimpiin muihin vaihtoihin.

Saatavilla olevat kryptovaluutat

Vaikka Binancella on enemmän saatavilla olevia kryptovaluuttoja kuin Bitfinex, löydät todennäköisesti etsimäsi kolikon kummaltakin alustalta. Molemmat vaihdot tukevat:

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Viiva
 • Ethereum
 • Ethereum Classic
 • Litecoin
 • Monero
 • NEO
 • OmiseGo
 • + monta lisää

Jos haluat nähdä täydellisen luettelon jokaisen pörssin tarjoamista kryptovaluutoista, voit tarkistaa täällä Binancelle ja täällä Bitfinexille.

Siirtorajat

Binancella ei ole talletusrajaa. Nostorajasi perustuu kuitenkin vahvistustasoosi. Ilman vahvistusta olet rajoitettu 2 BTC: hen päivässä. Kun olet lähettänyt henkilötodistuksen, voit nostaa jopa 100 BTC: tä päivässä.

Bitfinex ei ole luetellut talletus- tai nostorajoja. Vaikuttaa siltä, ​​että jopa ilman vahvistusta voit tallettaa ja nostaa minkä tahansa määrän kryptovaluutta. Tämä ei kuitenkaan päde fiat-siirtoihin.

Jos haluat tallettaa / nostaa fiat-valuuttaa, sinun on suoritettava Bitfinexin vahvistusprosessi. Tämä prosessi on intensiivisempi kuin muiden alustojen tarkistusvaiheet. Vahvistamiseksi sinun on lähetettävä verkkolomake ja toimitettava seuraavat tiedot:

 • Ikä
 • Osoite
 • Puhelinnumero
 • Sähköpostiosoite
 • Kaksi valtion myöntämää henkilötodistusta
 • tiliote
 • Osoite todiste

Jos et halua luovuttaa näin paljon tietoa, sinun kannattaa välttää Bitfinexin käyttöä fiat-kaupoissa.

Yrityksen luottamus

Salausyhteisö pitää Binancea paljon suuremmalla arvolla kuin Bitfinex.

Jotkut yhteisön jäsenet ovat varovaisia ​​Bitfinexin yhteydestä Tetheriin ja uskovat, että vaihto painaa epäeettisesti enemmän vakaa kolikkoa omien maksukyvyttömyysongelmiensa ratkaisemiseksi. Muut kauppiaat valittavat myös, että nostojen vähimmäismäärät pitävät epäoikeudenmukaisesti pienten sijoittajien varat lukittuna alustalle. Tästä huolimatta monilla sijoittajilla on ollut positiivisia kokemuksia vaihdon käytöstä.

Toisaalta Binancesta on tullut kriittisen valuutanvaihdon loistava tähti. Kuuden kuukauden aikana alusta kasvoi ICO: sta maailman suurimpaan pörssiin. Binance-tiimi on uskomattoman läpinäkyvä Twitterissä, ja käyttäjät ilmoittavat harvoin ongelmista.

Bytecoinin (BCN) talletuspäivä

Bytecoin (BCN) -verkko-ongelmien takia talletuksissa ja nostoissa on viivästyksiä. Bytecoin-projektitiimi pyrkii ratkaisemaan ongelman. Ole varovainen hintojen suuren vaihtelun suhteen ja käy kauppaa varoen.https://t.co/ZaUk3p2Wln pic.twitter.com/dhbAfd8naA

– Binance (@binance) 8. toukokuuta 2018

Rahaston vakuus

Bitfinexillä on edut tietoturvaprotokollien suhteen, mutta varat ovat turvassa molemmissa pörsseissä.

Bitfinex pitää vain 0,5% kryptovaluuttavarasta verkossa pitämällä loput kylmissä lompakoissa. Lisäksi nämä kylmät lompakot tarvitsevat useiden Bitfinex-työntekijöiden manuaalisen hyväksynnän, jotta pääsy jopa sallitaan. Tiimi myös varmuuskopioi tietokannan päivittäin, valvoo epäilyttävää käyttäytymistä ja antaa sinun jäädyttää tilisi välittömästi, jos luulet sen vaarantuneen.

Binance ei hahmota heidän turvallisuuspolitiikkaansa verkkosivustollaan, mutta on ollut muutamia tapauksia, joissa joukkue on osoittanut omistautumisensa turvallisuuteen. Viime aikoina jotkut Binance-käyttäjät joutuivat tietojenkalastelu- / API-hyökkäyksen uhreiksi. Kun joukkue havaitsi epäilyttävää kaupankäyntiä, se jäädytti tilit, palautti kaupat ja palautti varat takaisin asianomaisille käyttäjille.

Asiakaspalvelu

Asiakastuki molemmilla alustoilla on suunnilleen samanarvoista ja samanarvoista muun alan kanssa. Kaupankäynnin määrän kasvu ja uudet rekisteröinnit aiheuttavat joskus viiveitä vasteaikoissa, mutta muuten molemmat joukkueet ovat yleensä hyödyllisiä.

Binancella ja Bitfinexillä on verkkosivustoillaan erilliset osiot usein kysyttyjä kysymyksiä, tukilippuja ja yleisiä kauppakysymyksiä varten. Löydät nuo osiot täällä Binancelle ja täällä Bitfinexille.

Binance vs Bitfinex Päätelmä

Jos asut Yhdysvalloissa, päätös on helppo – Binance on ainoa vaihtoehto.

Kaikille muille sinulla on kuitenkin vaikea valinta. Sinun pitäisi harkita Bitfinex jos sinulla on kokemusta kaupankäynnistä ja haluat suorittaa kehittyneempiä kaupankäyntistrategioita. Jos luottamus ja / tai helppokäyttöisyys ovat tärkein prioriteetti, katso asia Binance.

(Katso CoinCentralin täydellinen luettelo salauksenvaihto-arvosteluista)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me