BitClave ICO: n tärkeimmät tiedot

 • Aloituspäivä – 28. marraskuuta 2017
 • Lopetuspäivä – 8. joulukuuta 2017
 • Tunnussymboli – CAT
 • Pehmeä korkki – 25 547 000 dollaria
 • Kova korkki – 1 000 000 000 dollaria
 • Tunnuksia yhteensä – 2 000 000 000
 • Vaihtokurssi – noin 0,07 dollaria / merkki (viimeisin)
 • Hyväksytyt kryptovaluutat – BTC, ETH, LTC ja QTUM
 • Ennakkomyynti – ~ 22 000 000 dollaria korotettu ennakkomyynnissä

bitclave ico

BitClave-yhteisö

Viserrys: 18,3 tuhatta seuraajaa

Facebook: 22686 tykkäystä

Keskitaso: 780 seuraajaa

Mikä on BitClave?

BitClave tarjoaa avoimen hakumarkkinan, jonka tavoitteena on pitää mainoshinnat oikeudenmukaisina. BitClave haluaa tuoda lisäarvoa yrityksille ja asiakkaille poistamalla välittäjien käytön. “Välittäjät” tarkoittaa useita mainosverkostoja, kuten Adwords, jotka pitävät kuluttajat ja markkinoijat erillään.

Bitclave-toiminto aiemmin

BitClave-valkopaperista

Ehdotetulla BitClave-mainosmarkkinoilla yritykset voisivat löytää suoraan kohdeyleisönsä ja tarjota heille tuotteitaan ja palveluitaan. Jos esimerkiksi pidät polkupyörän korjaamoa, voit löytää kaikki pyörän omistavat henkilöt ja lähettää heille tarjouksesi suoraan.

Saadakseen ihmiset käyttämään tätä järjestelmää BitClave ehdottaa kannustetun haun muotoa. Tämä eroaisi kuitenkin tyypillisistä mainostulojen jakamisen hauista, kuten Bing Rewards. BitClave pyrkii luomaan järjestelmän, jossa ehdotettu mainos näkyy vain ihmisille, jotka ovat sitä kiinnostuneita. Tämä antaa yrityksille mahdollisuuden virtaviivaistaa mainontaa, koska ne eliminoivat valtavan osan tuhlaamattomista mainontakuluista, ja antaa niille mahdollisuuden tuoda tarjoukseen enemmän arvoa alennusten, näytteiden ja kokeilutarjousten muodossa. Kaupan makeuttamiseksi alennusten, näytteiden ja kokeilutarjousten käyttö on todistetusti korkeampi.

Bitclave jälkeen

BitClave-valkopaperista

BitClave-ekosysteemi antaisi kuluttajille täyden hallinnan omiin tietoihinsa ja valitsisi, haluavatko he paljastaa henkilökohtaiset tietonsa jälleenmyyjille. Tämä palaa jälleenmyyjille, jotka voisivat käyttää toimitettuja tietoja kohdennettuihin kampanjoihin vastaamiseksi.

Kilpailijat

Kun on kyse ICO: ista, jotka yrittävät varastaa tulen jumalilta, BitClave on yksi merkittävimmistä. BitClave-kilpailuun kuuluvat muun muassa Google, Facebook, Baidu ja olennaisesti kuka tahansa hakukone- tai mainosalalla.

BitClave-projektin todellinen menestystieto on se, kuinka nopeasti he voivat laajentua ja kannustaa adoptioon samalla houkuttelemalla merkittäviä asiakkaita yritysmainontapuolella. Paitsi että heidän tehtävänään on yrittää ottaa mukaan miljardeja käyttäjiä, he kilpailevat myös maailman huipputeknologian innovatiivisten yritysten kanssa.

Tilaisuus

Mainostoiminta on noin arvoista 550 miljardia dollaria dollaria ja sitä hoitavat suurelta osin välittäjät, kuten Facebook ja Google. Vaikka nykyinen mainosala on edelleen suhteellisen tehokas, BitClave yrittää hyödyntää useita tehottomuutta ja heikkouksia. Ensimmäinen on noin arvo, joka liukuu halkeamien läpi botti-liikenteen (arvioitu, että 50% kaikesta liikenteestä syntyy bottien kautta) ja huonosti kohdennetut mainokset. Toinen on käyttäjien vapaus hallita tietojaan, minkä hakukoneet kuluttavat.

Joukkue

BitClave perustettiin vuonna 2016, ja se toimii Googlen pääkampuksen kotona Mountain View’ssa, Kaliforniassa (puhu karhun tönimisestä). Tämä tarkoittaa, että BitClavella on mahdollisuus rekrytoida kaikenlaisia ​​korkean tason hakutekniikan kykyjä.

BitClaven toimitusjohtaja on Alex Bessonov, jolla on kokemusta työskentelystä useiden käynnistyskiihdyttimien kanssa sekä ohjelmistosuunnittelijana Microsoftin, eBayn ja Informatican kanssa.

BitClaven CTO on Patrick Tague, ja hänellä on kokemusta langattomasta, sulautetusta ja langattomasta tietoturvasta.

Aikataulut ovat seuraavat:

bitclave-aikajana

BitClave-edut:

 • BitClave yrittää ratkaista valtavan tehottomuuden massiivisilla markkinoilla. Jopa 0,5% 550 miljardin mainosmarkkinoista on 2,75 miljardia dollaria.
 • Sillä on underdog-rekrytointireuna kukoistavassa kryptovaluutta-maailmassa.
 • Joukkue on jo kerännyt ennakkomyynnissä 16 532 341 dollaria.
 • Pehmeä korkki näyttää erittäin toteutettavalta tämän suuruiselle projektille ja tiimille.

BitClave-haitat:

 • BitClaven kilpailu ei ole mikään kiistaton. Jos jokin voi yhdistää Googlen ja Facebookin kaltaiset, se on heidän tulojensa suojaaminen.
 • BitClave on saanut valtavan tehtävän ottaa nopeasti mukaan useita ihmisiä molemmista päistä (kuluttajat ja yritykset).

Lopulliset ajatukset:

BitClave ICO on jo herättänyt huomattavaa huomiota. Jos olet kiinnostunut, on suositeltavaa tehdä huolellisuus ja tarkistaa heidän valkoinen paperi koska se on itse asiassa yksi harvoista valkoisista kirjoista, joka tarjoaa uskomattoman perusteellisen ja perusteellisen kuvauksen kaikesta, mitä yrityksen on tarkoitus saavuttaa lähitulevaisuudessa.

Yksi suurimmista huolenaiheista on, miten kilpailu reagoi, jos (ja se on iso, jos) BitClave pystyy aiheuttamaan pienimmänkin uhan. Paitsi että Facebookilla ja Googlella on resursseja rakentaa oma blockchain-ratkaisunsa, heillä on myös tarpeeksi syvät taskut BitClaven hankkimiseen tulevaisuudessa.

Halusitpa sijoittaa vai et, tämä on mielenkiintoinen tarina seurata seuraavina kuukausina.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me