Bitit on a Ranskan vaihtoalusta jonka perustivat vuonna 2015 kolme ystävää ja kryptovaluutta-harrastajaa. Vaikka salausvaihto, kuten Binance, on usein kohdistettu kauppiaille, Bitit kohdistaa itsensä selvästi salauksen aloittelijoille. Palvelun tarkoituksena on helpottaa krypto-valuuttojen ostamista luottokortilla tai muilla maksutavoilla.

Tässä Bitit-katsauksessa tarkastelemme ominaisuuksia ja annamme sinulle yleisen tuomion Bitit-alustasta.

Avaintiedot

Yleiskatsaus

Vaikka “vaihto” on ainoa sana, joka meidän on kuvattava Bititiä, se ei ole tyypillinen vaihto, kuten Coinbase tai Bitstamp. Bitit on vain fiat-to-crypto -palvelu, jonka avulla voit ostaa salauksen ja tallettaa varat omaan lompakkoon. Se ei tarjoa salauksesta salaukseen -palvelua, etkä voi käyttää sitä myydäksesi salausvaluuttasi.

Tässä vaiheessa useimmat kokeneet salauksen harrastajat todennäköisesti raaputtavat päänsä ja ihmettelevät “Mutta mitä järkeä sitten on?” Tärkeää on ymmärtää, että Bitit ei markkinoi itseään kokeneelle salauksen harrastajalle. Se yrittää lujasti vakiinnuttaa asemansa, joka avaa salauksen maailman uusille tulijoille, myös niille, jotka muuten eivät pystyisi pääsemään siihen.

Tätä varten Bitit pyrkii tekemään itsestään mahdollisimman helppokäyttöisen. Yritysblogin mukaan se on suunnattu mahdollisimman monelle paikalliselle valuutalle ja kielelle, jotta verkko laajentuu potentiaalisten uusien salauksen käyttöönottajien keskuudessa.

Yritys pyrkii myös integroimaan eri maksupalvelujen tarjoajien kanssa helpottamaan käteismaksuja maissa, joissa ei ole paljon luottokortin käyttäjiä. Bitit tarjoaa jopa lahjakortteja, joten voit antaa isoäidillesi mahdollisuuden ostaa omia Bitcoinejaan Bititissä joululahjaksi, jos haluat.

Kiinnityspiste

Kun olet päässyt ympäri tätä ajatusta kohdistaa valtavirtaan salauskohtaan, on järkevämpää, että Bitit ei tarjoa täyttä vaihto-palvelua. Mutta olemme kohdanneet yhden suuren kiinnipitokohdan Bitit-liiketoimintamallin logiikassa.

Bitit ei tallenna salausvaroja alustalleen. Käyttäjillä on oltava omat lompakon osoitteensa ostaakseen salauksen Bititistä. Heidän verkkosivustonsa suosittelee Ledger Nano S -tietoturvaa, joka on tosin hieno lompakko, jota monet käyttävät. Lisäksi me kaikki tiedämme, että salauksen tallentaminen pörssiin on yleensä huono idea.

Kuitenkin, kun olet antanut Grannylle Bitit-lahjakortin, voitko nähdä hänen viettävän lopun joulupäivän selaamalla Amazonia Ledger Nano S: lle ja asettamalla sen sitten itse? Ei, me emme. Tunnustetaan tosiasia, että useimmat ihmiset, jotka ovat uusia kryptovaluutoissa, jättävät kolikkonsa pörssiin jonkin aikaa, kunnes lukevat tarpeeksi ymmärtääkseen, että se on huono idea.

Vaikka mummon esimerkkimme voi olla kaukaa haettu, Bitit toteaa pyrkivänsä avaamaan kryptovaluutan kehitysmaiden käyttäjille. Tämä tavoite on kiitettävä, mutta käyttäjät tarvitsevat ulkoisen lompakon asetukset riippumatta siitä, missä he ovat. Ledger Nano S: n tarjoaminen ainoana lompakkosuosituksena, joka ei ole halpa laitteisto eikä piknikille, jota voidaan perustaa uudelle tulokkaalle, näyttää edelleen olevan enemmän este kuin mahdollistaja.

Bitit-alustan käyttäminen

Joka tapauksessa, laitetaan kaikki tämä syrjään hetkeksi ja kuvitellaan, että olet hypoteettinen salaus noob. Tietysti olet paljon tekniikkatietoisempi kuin mummi. Olet käynyt Bitit-verkkosivustolla ensi silmäyksellä ja huomannut, että tarvitset lompakon. Olet naulannut yhden itsellesi asettamisen, ja nyt olet siellä, tarttuessasi uuteen lompakko-osoitteeseesi, ja olet valmis tekemään ensimmäisestä kokeilustasi kryptovaluuttaan Bitit-alustan avulla.

Tilin luominen

Se on helppoa, varsinkin nyt kokeneelle lompakkoasettajalle kuin sinä. Siirry Bitit-verkkosivustolle, kirjoita perustiedot, kuten nimi, osoite, puhelinnumero, syntymäpäivä, sähköpostiosoite ja salasana. Vahvista sitten tilisi käyttämällä sähköpostia, jonka Bitit lähettää sinulle.

Nykyisessä tilanteessa Bitit-sovellusta ei ole saatavilla, joten kaikki tapahtuu verkkosivuston kautta.

Todentaminen

Jos haluat ostaa salauksen, sinun on suoritettava vahvistusprosessi. Tähän prosessiin kuuluu skannattu passi, sekä selfie, jossa pidät salasanasi, ja paperi, johon on kirjoitettu sana “Bitit”.

Vahvistusprosessin suorittaminen voi kestää muutaman päivän.

Maksuvaihtoehdot

Ainakin Yhdistyneessä kuningaskunnassa rekisteröidyllä tilillämme pystyimme maksamaan vain luottokortilla, Neosurfin tai Cashlibin maksukuponkeilla tai Bitit-lahjakortilla.

Saatavilla olevat kolikot

Bititissä ostettavien kolikoiden valikoima on esitetty alla:

Bitit-kolikoiden saatavuus

Kolikkovalikoima, jonka voit ostaa Bititistä

Palkkiot

Noobina et todennäköisesti tiedä paljoakaan palkkioita. Mikä on aivan yhtä hyvä, koska aiot maksaa hinnan mukavasta ajamisesta, josta olet nauttinut tähän mennessä (lompakon määrityksestä huolimatta).

Bitit veloittaa kova 6,9%: n maksun kaikista luottokorttiostoksista. Jos käytät maksusetelipalvelua, se voi nousta silmiinpistäväksi 11,9%. Tätä maksua näyttää sovellettavan tapahtuman arvosta riippumatta. Tällainen kiinteä maksu eroaa muista tulokasystävällisistä pörsseistä, kuten Coinbase, joka veloittaa suuria maksuja prosenttiosuutena vähäarvoisista liiketoimista, mutta korkeamman arvon ostoista palkkiot laskevat asteittain.

Bitit-palkkiot

En itke, sinä itket. Itse asiassa itkin.

Rajat

Luottokortilla Bitit rajoittaa vaihdon enintään arvoon 1500 € (noin 1700 dollaria) viikossa. Maksukuponki- tai lahjakorttivaihtoehtoja käyttämällä tämä nousee jopa 2500 dollariin viikossa.

Olet todennäköisesti jo selvittänyt, että paras vaihtoehto on käyttää luottokorttiasi Bitit-lahjakortin ostamiseen. Sitten voit käyttää sitä salauksen ostamiseen hyödyntämällä alhaisempia maksuja ja korkeampia ostorajoja.

Turvallisuus

Bitit noudattaa maksukorttialan tietoturvastandardia, eli luottokorttitietosi ovat turvassa Bitit-verkkosivustolla.

Kun tallennat salausostoksia omaan lompakkoon, kolikoidesi turvallisuus riippuu lompakon turvallisuudesta, ei Bitit-pörssistä.

Luottamus

Yleensä Bititin käyttäjien arvostelut ovat yleensä melko myönteisiä. Suurin osa valituksista koskee yleensä jäädytettyjä liiketoimia, mutta merkittäviä ongelmia ei ole raportoitu.

Asiakaspalvelu

Bitit-verkkosivusto on kattava auta -osio, joka kattaa laajan valikoiman kysymyksiä, joiden pitäisi vastata useimpiin käyttäjien huolenaiheisiin. Jos sinulla on ongelmia, joita et voi ratkaista ohjeosion avulla, verkkosivustolla on yhteydenottolomake.

Yhteenveto

Bitit on varmasti saavuttanut tavoitteensa olla helppokäyttöinen. Käyttöliittymä on puhdas ja intuitiivinen. Aloittelijoille se voi olla yksi parhaista vaihtoehdoista, mutta vain jos mainittu aloittelija mielellään menee pois ja navigoi oman lompakonsa asettamisprosessissa..

Korkeat palkkiot huomioon ottaen Bitit on erittäin epätodennäköinen, että se houkuttelisi kokeneita salakirjoittajia tai sijoittajia. Loppujen lopuksi alhaiset maksut ovat yksi kryptovaluuttojen käsittelyn vetovoimista.

Mielestämme, jos Bitit todella haluaa nurkata salauksen aloittelijoille markkinoita tarjoamatta omaa lompakkoaan, se voi tehdä yhden asian. Vaikka kannatamme täysin laitteistolompakon turvallisuutta kolikoidesi turvaamiseksi, suosittelemme aloittelijoille ostamaan laitteistolompakko suoraan lepakosta, mikä ei todellakaan ole rohkaisevaa, varsinkin jos se maksaa lopulta enemmän kuin ensimmäisen sijoituksensa arvo.

Siksi yksinkertainen suositusten antaminen joillekin aloittelijoille sopivammille vaihtoehtoisille kuumasäilytyslompakkoille, kuten Jaxx tai MyEtherWallet, olisi yksi helppo tapa Bititille tehdä itsestään tyytyväisempi aloittelijoille.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me