Bitstamp on arvostettu pörssi, joka hyvitetään olevan yksi luotettavimmista pörsseistä, joissa on alhaisimmat transaktiomaksut.

Vaihto soveltuu paremmin keskitason edistyneille käyttäjille, jotka sijoittavat suuremmalla pääomalla, ja se voi olla hieman liian monimutkainen aloittelijoille. Maksutapoja on rajoitettu, ja Bitstamp veloittaa melko korkeita talletusmaksuja pieniltä rahamääriltä.

Bitstamp-avaimen tiedot

Bitstamp on yksi vanhimmista Bitcoin-pörsseistä ja se on ollut toiminnassa vuodesta 2011. Tämä tarkoittaa, että Bitstamp on nähnyt paljon laskevan kryptovaluutta-maailmassa, ja on pystynyt sopeutumaan tarpeen mukaan.

Ainoa asia, joka estää Bitstampia olemasta paljon kilpailukykyisempi suosion kannalta, on se, että sen käyttöliittymä ei ole yhtä intuitiivinen kuin sen kilpailijat, samoin kuin kätevien maksutapojen puute.

Jos haluat käydä kauppaa suuremmilla rahasummilla, Bitstamp on erinomainen työkalu sinulle. Muista käyttää pankkisiirtoa, jotta et syö niin paljon maksuja kuin muissa vastaavissa pörsseissä.

Bitstampin yleiskatsaus

Bitstamp perustettiin alun perin eurooppalaiseksi pörssiksi ja vaihtoehdoksi Mt. Gox, joka oli suosituin vaihto tuolloin.

Jos et tunne Mt. Gox, se oli massiivinen vaihto Tokiossa, joka käsitteli noin 70% kaikista bitcoin-tapahtumista yhdessä vaiheessa. Mt. Gox-tarina päätyi surullisuuteen, koska yli 850 000 bitcoinia (arvoltaan tuolloin 450 miljoonaa dollaria) katosi yhtäkkiä hakkeroinnin vuoksi.

Joka tapauksessa on hyödyllistä ymmärtää koko Mt. Gox-tilanne, koska se auttaa meitä arvostamaan Bitstampin kaltaisia ​​vaihto-ohjelmia.

Luxemburgissa sijaitseva Bitstamp sallii USD: n ja EUR: n välisen kaupankäynnin useilla kryptovaluutoilla, mukaan lukien Bitcoin, Litecoin, Ethereum ja Ripple.

Eurooppalaisena pörssinä Bitstamp nauttii suosiota monien eurooppalaisten kryptovaluuttakauppiaiden keskuudessa. Eurooppalaisten käyttäjien on erittäin kätevää tallettaa euroja.

Bitstamp tarjoaa myös sovellusliittymänsä, jonka avulla käyttäjät voivat luoda mukautettuja ohjelmistoja tiliensä käyttämiseen ja käyttämiseen.

Julkinen mielipide


Yleisen mielipiteen tuomioistuin valaisee Bitstampia melko myönteisesti. Koska se on ollut olemassa jonkin aikaa, tarkastelimme joitain viimeaikaisia ​​katsauksia maalataksemme nykyaikaisemman kuvan.

Positiivinen: Ihmiset rakastavat matalia kaupankäyntimaksuja, jotka ovat 0,25% tai vähemmän. Eurooppalaiset käyttävät mieluummin Bitstampia, koska voit tallettaa euroja SEPA: lle ilmaiseksi. Sinun ei myöskään tarvitse maksaa transaktiomaksua, kun nostat BTC: tä. Väitetään, että Bitstamp-asiakastuki on selvästi parempi kuin monissa muissa pörsseissä, mutta voi silti olla hyvin hidasta. Kun kauppa on aloitettu, se on erittäin nopea. Analytiikkaa verrataan tyypillisen kaupankäyntitason analytiikkaan. Lisäksi Bitstamp on lisensoitu.

Negatiivinen: Rahan tallettaminen luottokortilla voi olla säädyttömän kallista. Tämä on melko vakio useimpien kryptovaluutanvaihtojen joukossa. Vältä luottokorttisi käyttöä missään valuutanvaihdossa tai syödä melko jyrkkiä maksuja. Vahvistusprosessi voi viedä vähän kauan, mutta tämä johtuu enimmäkseen kryptovaluutta-kauppiaiden valtavasta virtauksesta. Tunnusten määrä on vähän rajoitettu (BTC, LTC, XRP ja ETH) verrattuna joihinkin monipuolisempiin vaihtoihin siellä. Yksi asia, jossa muutama ihminen höpöttää, on se, että Bitstampin rahojen siirtäminen eurooppalaisille pankeille voi olla tuskaa, koska monet eurooppalaiset pankit eivät salli liiketoimia Bitcoiniin liittyvien yritysten kanssa. Tämä ei ole niin paljon Bitstampin vika, mutta he saavat silti lämpöä siihen.

Onko Bitstamp turvallinen?

Bitstamp on yksi turvallisimmista pörsseistä siellä.

Vaikka Bitstampia pidetään erittäin maineikkaana ja luotettavana, se ei ole ollut ilman valitettavia tapahtumia. On tärkeää tarkastella, kuinka Bitstamp hoiti näitä tapahtumia, koska kryptovaluutanvaihtoteollisuus on kulkenut melko kuoppaista tietä.

Helmikuussa 2014 Bitstamp joutui keskeyttämään nostot muutamaksi päiväksi hakkereiden DDOS-hyökkäyksen uhkien vuoksi. Hakkerit lähettivät toimitusjohtaja Nejc Kodričille lunnaita, jotka vaativat 75 bitcoinia.

Kodrič veti voiman ja kieltäytyi lunnaista sillä perusteella, että hänen yrityksensä ei neuvottele terroristien kanssa. Palvelun palauttamisen jälkeen Bitstamp keskeytti nostot turvatoimenpiteenä.

Tammikuussa 2015 Bitstamp päätti keskeyttää palvelunsa noin viikoksi sen jälkeen, kun sitä hakkeroitiin 19 000 bitcoinille. Ei ihanteellinen, mutta ehdottomasti ei lähellä katastrofaalisia 850 000 bitcoinia, jotka hakkeroitiin Mt. Gox.

Saatat katsoa näitä tapahtumia ja tuntea olosi hieman levottomaksi, mutta ymmärrä, että jokaisen turvallisuusuhan mukana tulee uusi aalto turvaohjeita käyttäjien turvallisuuden varmistamiseksi. Vuoden 2015 hakkeroinnin jälkeen Bitstampin asiat ovat olleet suhteellisen sujuvia.

Bitstamp pitää noin 98% kaikista kolikoistaan ​​kylmissä lompakoissa ja pitää asiakkaidensa varat offline-tilassa turvallisissa holvissa. Loput pidetään live-kaupankäyntiin pörssin kautta.

Bitstamp asettaa parhaan tietoturvakäytännön standardin täysin vakuutetulla kylmäsäilytyksellä, kaksivaiheisella todennuksella (2FA) ja pakollisilla vahvistusviesteillä. Bitstamp tarjoaa sähköposti- ja tekstiviesti-ilmoituksia. Se käyttää myös PGP (Pretty Good Privacy) -salausta kaikkien lähetettyjen tiedostojen todentamiseen.

Bitstamp-kaupankäyntimaksut

Bitstampin talletus- ja kaupankäyntimaksut roikkuvat pörssin veloittaman alaosassa.

Kansainvälisillä pankkitalletuksilla on 0,05%: n maksu, vähintään 7,50 USD / EUR. Nämä kestävät 2-5 päivää.

Kansainvälisistä pankkisiirroista peritään 0,9%: n maksu, vähintään 15,00 USD / EUR. Vähimmäismäärä, jonka voit nostaa kansainvälisellä pankkisiirrolla, on 50 dollaria USD / EUR, noin 2-5 arkipäivää.

Kaupan vähimmäismäärä on 5 dollaria. Bitcoin-kaupankäyntimaksut maksavat .25% kuukausimäärien ollessa alle 20 dollaria, ja prosenttiosuus putoaa, kun volyymi kasvaa .10%: iin 20 miljoonan dollarin kuukausimäärästä. Muutama maksuista on seuraava:

.24% alle 100 000 dollarilla

.22% alle 200 000 dollaria

.20% alle 400 000 dollaria

.15% alle 600 000 dollaria

.14% alle 1 000 000 dollaria

Kuten näette, Bitstamp on parempi suurten volyymien kauppiaille, joten ota huomioon, kuinka paljon aiot käydä kauppaa. Jos haluat nähdä kaupankäyntimaksujen täydellisen erittelyn, Tsekkaa tämä.

Bitstampin merkittävä piirre on, että sinun ei tarvitse maksaa transaktiomaksuja vedotessasi BTC: tä. Tämä on erittäin hyödyllistä, jos haluat vaihtaa alt-kolikoita eri pörsseissä, koska nämä pienet BTC-nostomaksut syövät marginaaleihisi. Bitstamp saavuttaa tämän yhdistämällä maksusi joukkoan muita maksuja, ja sitten ne kattavat maksun puolestasi.

Asiakaspalvelu

Näyttää siltä, ​​että asiakastuki on todella heitto monille kryptovaluutanvaihdoille. Jotkut ihmiset väittävät, että heidän ongelmansa on ratkaistu muutamassa tunnissa, kun taas toiset väittävät, että heillä on viikkoja vain saada sähköposti takaisin.

Parasta on varmistaa, että tiedät 100%, mitä teet varoja tallettaessasi, ja olet tietoinen kaikista maksuista ja rajoituksista, jotta et pääse tilanteeseen, jossa sinun on otettava yhteyttä asiakastukeen.

Kun sinusta tulee jäsen, Bitstamp-asiakastuki löytyy tässä.

Viimeiset ajatukset – Bitstamp Exchange Review Review -yhteenveto

Kaiken kaikkiaan Bitstamp on melko hyvä vaihtoehto keskitason tai edistyneille korkean tason kauppiaille, etenkin Euroopassa asuville.

Jos olet vasta aloittamassa, Bitstamp ei välttämättä ole paras vaihtoehto sinulle. Pienempiin volyymikauppoihin liittyvät palkkiot tekevät Bitstampista kalliimman vaihdon, ja niin korkeista maksuista olisi parempi vaihtaa, joka tarjoaa yksinkertaisemman ja helpommin ymmärrettävän käyttöliittymän.

Muista tutustua Bitstampin käytäntöihin ja maksuihin ennen tilin tekemistä ja katso muutama opetusohjelma sen käyttämiseen. Näin voit välttää joutumasta vuorovaikutukseen heidän asiakastuensa kanssa, joka on yksi heidän monien käyttötarkoitustensa tärkeimmistä kivun syistä.

Asiakastuen virheiden lisäksi Bitstamp on melko hyvä vaihto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me