Bittrex-arvostelu

Bittrex on yksi maailman nopeimmin kasvavista kryptovaluutanvaihdoista. Tässä Bittrex-arvostelu katamme:

 • Kuinka ostaa Bittrex
 • Varoitusrajat
 • Kaupankäyntimaksut
 • Henkilökohtaisen tilin turvallisuus
 • Yhteenveto
 • Bittrex Review: Avaintiedot

  Bittrex tarjoaa käyttäjille satoja kryptovaluuttakauppapareja Bitcoinissa, Ethereumissa ja USDT. Tällä hetkellä Bittrex ei tarjoa fiat-kauppapareja (parit, jotka sisältävät USD, EUR, GBP, jne.).

  Ne antavat kuitenkin joillekin käyttäjille mahdollisuuden ostaa Bitcoinia, Ethereumia tai USDT: tä pankkisiirrolla. Jotta voit käyttää heidän pankkisiirron ostovaihtoehtojaan, sinulla on oltava “parannettu vahvistettu” tili ja ostettava summa, jonka arvo on vähintään 10 000 dollaria.

  (Jos haluat ostaa pienemmän määrän kryptovaluutta fiat-valuutalla, tarkista tästä artikkelista lisää vaihtoehtoja.)

  Pörssi aloitettiin vuoden 2014 alussa. Yhdysvaltalaisena yrityksenä Bittrex on ilmoitti sitoutuneensa noudattamaan kaikkia Yhdysvaltain hallituselinten vaatimia lakeja ja asetuksia. Saat lisätietoja siitä, miten tämä vaikuttaa kauppiaisiin, alla olevasta “rajoitukset” -osiosta.

  Bittrex vs Poloniex

  Poloniex on Bittrexin suurin kilpailija. Molemmat pörssit tarjoavat tällä hetkellä laajan valikoiman BTC-, ETH- ja USDT-kauppapareja.

  Tammikuussa 2017 Poloniexillä oli arviolta 4,7 kertaa enemmän kävijöitä kuin Bittrexillä, samanlaisen webin mukaan. Kesäkuussa 2017 Poloniexillä oli vain alle kaksi kertaa niin paljon kävijöitä kuin Bittrexillä. On olemassa useita tekijöitä, jotka tekevät Bittrexistä paremman vaihtoehdon kryptovaluutta-kauppiaille, jotka on kuvattu seuraavissa osissa.

  Asiakaspalvelu

  Kaksi maailman suurinta kryptovaluutanvaihtoa, jotka kasvavat nopeasti, molemmilla sivustoilla on edessään suuri määrä tukilippuja. Luonnollisesti tämä on rasittanut molempien sivustojen resursseja, mutta Bittrex on hoitanut kasvua paljon paremmin.

  Poloniexilla on erittäin suuri määrä käyttäjiä, jotka valittavat huonosta asiakastukesta. Keskustelupalstoilta ja keskustelupalstoilta löydät monia käyttäjiä, jotka väittävät, etteivät he ole saaneet vastausta viikkoihin tai jopa kuukausiin heidän tuestaan. Tämä on ollut myös joidenkin kolikkokeskuksen henkilökunnan ja henkilökunnan ystävien kokemusta.

  Bittrexillä on toisaalta paljon vähemmän valituksia yhteisöltä. Meillä ei henkilökohtaisesti ole koskaan ollut ongelmia Bittrex-tuen kanssa. He ovat myös paljon aktiivisempi sosiaalisessa mediassa, nopeasti päivitysten ja asiaankuuluvien uutisten lähettäminen käyttäjille.


  Saatavilla olevat kryptovaluutat ja kaupankäyntiparit

  Jos haluat käydä kauppaa monilla erilaisilla vähemmän suosituilla kryptovaluutoilla, Bittrex tulee jälleen eteenpäin. Bittrex tarjoaa tällä hetkellä yli 250 kauppaparia, kun taas Poloniex tarjoaa alle 100. Bittrex on myös viime aikoina ollut paljon aktiivisempi lisäämällä uusia kryptovaluuttoja pörssiin..

  Bittrex vs Poloniex: Lopullinen tuomio

  Mielestäni Bittrex on selkeä voittaja taistelussa Bittrex vs Poloniex. Ne tarjoavat paljon parempaa asiakaspalvelua ja tarjoavat paljon enemmän kauppapareja käyttäjille.

  Kuinka ostaa Bittrex

  Bittrexin ensisijainen tavoite on antaa käyttäjien vaihtaa kryptovaluuttoja muihin kryptovaluuttoihin. Jos haluat ostaa kryptovaluuttoja fiat-valuutalla (USD, EUR, jne.), Bittrexillä on prosessi tehdä tämä, mutta se vaatii parannetun tilin vahvistuksen ja vähintään 10000 dollarin oston.

  Jos yrität ostaa ensimmäisen kryptovaluutan, Coinbase tai jokin näistä vaihtoehdoista sopii todennäköisesti paremmin tarpeisiisi. Voit sitten käyttää ostamaasi kryptovaluutta Bittrex-kaupankäyntiin alla olevan oppaan mukaisesti.

  Kuinka käyttää Bittrexiä kryptovaluutan vaihtamiseen

  Tässä osiossa näytän sinulle askel askeleelta oppaan Bittrex-kaupankäynnistä.

  1) Siirry osoitteeseen Bittrex.com ja napsauta “LOGIN”

  Jos sinulla ei vielä ole tiliä, löydät kirjautumislinkin täältä.

  Bittrex Luo tili

  2) Rekisteröidy

  Tilin luomiseen tarvitaan alun perin vain sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.

  Bittrex-rekisteröintilomake

  Sitten sinun on vahvistettava sähköpostiosoitteesi napsauttamalla Bittrexin lähettämää linkkiä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään.

  3) Talleta kryptovaluuttasi

  Kun kirjaudut sisään ensimmäisen kerran, näet luettelon kaikista Bittrexin markkinoista. Siirry Lompakot-sivulle tallettaaksesi valitsemasi salauksen.

  Bittrex Exchange -markkinat

  Bittrex sallii tällä hetkellä tallettaa ja käydä kauppaa yli 250 kryptovaluutalla. Voit etsiä talletettavan kryptovaluutan hakupalkin avulla. Napsauta sitten plus-kuvaketta.

  Bittrex Lompakot

  Näkyviin tulee talletuslaatikko, jonka avulla voit luoda talletusosoitteen.

  Luo Bittrex-lompakon osoite

  Talletusosoitteesi näkyy nyt. On suositeltavaa tallettaa ensin pieni summa varmistaaksesi, että kaikki toimii oikein. Voit tallettaa lähettämällä kryptovaluutta annettuun osoitteeseen nykyisestä lompakostasi.

  Bittrex-talletusosoite

  4) Saat talletuksesi, kun Blockchain on vahvistanut sen

  Talletukset edellyttävät useita lohkoketjuvahvistuksia ennen kuin ne ovat saatavilla kaupankäyntiin. Vaadittujen vahvistusten määrä riippuu siitä, minkä kryptovaluutan talletat.

  Bittrex odottaa talletuksia

  5) Etsi kauppapaari, jonka haluat käydä kauppaa

  Kun talletuksesi on käytettävissä kaupankäyntiin, etsi kauppapari, jonka haluat käydä kauppaa, markkinoiden sivulta. Tässä esimerkissä käyn kauppaa Ethereumilla Dashille.

  Bittrex Löydä kauppapari

  6) Tee tilauksesi

  Kaupankäyntiparisivu antaa sinulle paljon tietoa parista, jota haluat käydä kauppaa.

  Kaupankäyntitarkoituksiin tilauskanta on tärkein osa, johon on kiinnitettävä huomiota. Sen avulla voit tarkastella kaikkia Bittrex-käyttäjien tekemiä osto- ja myyntitilauksia.

  Valitse haluamasi yksikkömäärä ja haluamasi hinta. Tilaustasi ei voida taata, jos se on alle Kysy-hinnan. Lähettämällä rajoitetun ostotilauksen sitoudut ostamaan antamasi kryptoarvon määrän antamaasi hintaan tai alle sen.

  Kuinka ostaa kryptovaluutta Bittrexiltä

  Sinua pyydetään vahvistamaan tilauksesi ennen sen tekemistä. Voit kuitenkin peruuttaa tilaukset, jotka eivät täyty.

  Vahvista Osta Bittrexissä

  7) Valmiit tilaukset ja nostot

  Kun tilauksesi on täytetty, ostamasi kryptovaluutta on käytettävissä Bittrex-lompakossa. Voit peruuttaa sen napsauttamalla miinus-kuvaketta. Alla olevasta ”Rajat” -osiosta saat tietää kuinka paljon voit nostaa Bittrexistä.

  Kuinka peruuttaa Bittrex

  Kirjoita nostettava summa ja osoite, johon haluat nostosi.

  Varoitusrajat

  Tilisi on vahvistettava, jotta voit tehdä nostoja. Perustarkastus, jonka avulla voit nostaa jopa 3 BTC-ekvivalenttia päivässä, on yleensä erittäin helppo prosessi. Katso tämä kuvakaappaus Bittrex-sivusto lisätietoja.

  Bittrex-varoajat

  Talletettavalle tai vaihdettavalle summalle ei ole rajoituksia.

  Kaupankäyntimaksut

  Kaikki kaupat jatkuvat Bittrex sinulla on .25%: n palkkio.

  Henkilökohtaisen tilin turvallisuus

  Google Authenticatoria voidaan ja pitäisi käyttää tilisi suojaamiseen. Kun otat tämän 2-tekijäisen todennuksen muodon käyttöön, sinun on käytettävä sitä kirjauduttaessa sisään tai nostettaessa varoja..

  Bittrex-katsausyhteenveto

  Yhteenvetona tästä Bittrex katsaus, tässä ovat hyvät ja huonot puoleni tähän kryptovaluutan vaihtoon.

  Plussat

  • 250+ kauppaparia.
  • Parempi asiakastuki kuin pääkilpailija Poloniex.
  • Helppo saavuttaa tilin perustarkastus.

  Haittoja

  • Jos haluat käyttää fiat-valuuttaa, voit ostaa Bitcoinia, Ethereumia ja USDT: tä vain, jos ostat yli 10000 dollaria.
  • Jos haluat ostaa pienemmän määrän kryptovaluutta fiatilla, kokeile näitä sivustoja.
 • Fiat-kauppaa ei ole saatavilla.
 • Yleensä ottaen, Bittrex on loistava sivusto usein käyville kauppiaille tai käyttäjille, jotka haluavat ostaa epäselviä kryptovaluuttoja. Kryptovaluutan uusille tulokkaille, jotka haluavat ostaa ensimmäisen kryptovaluutan, kannattaa valita toinen vaihtoehto.

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me