Bittrex vs Bitfinex

Bittrex vs Bitfinex: Yleensä Binanceen verrattuna Bittrex ja Bitfinex ovat molemmat vankka pörssi sijoittajille, joilla on nyt jonkin verran kauppakokemusta vyönsä alla.

Ne tarjoavat lukuisia kauppapareja alhaisilla maksuilla, mikä tekee niistä ihanteellisen ehdokkaan, jos haluat sijoittaa vaihtoehtoisiin kolikoihin (altcoineihin). Vaikka vaihdot ovat luonteeltaan samanlaisia, niillä on silti joitain eroja, jotka voivat saada sinut valitsemaan toisen.

Tässä Bittrex vs Bitfinex -vertailussa sukellamme kaikkeen, mitä sinun tarvitsee tietää jokaisesta vaihdosta, jotta voit päättää itsevarmasti, mikä niistä sopii sinulle parhaiten.

HUOMAUTUS: Bitfinex poisti äskettäin Yhdysvaltojen tilien käyttöoikeuden. Joten jos olet Yhdysvaltain kansalainen, et voi käydä kauppaa alustalla.

Tutkimme:

Bittrex vs Bitfinex Avaintiedot

Rahoitusmenetelmät

Bittrexillä ja Binancella on samat menetelmät tilisi rahoittamiseen – tilisiirtoja ja kryptovaluutta.

Bittrexin tilisiirtojen on oltava yli 100 000 dollaria, ja voit käyttää sitä vain Bitcoinin, Ethereumin tai Tetherin ostamiseen. Voit tallettaa mikä tahansa kryptovaluutta jota Bittrex tukee.

Toisin kuin Bittrex, Bitfinexillä ei ole minimimaksua tilisiirroille. Kuten Bittrex, voit tallettaa minkä tahansa kryptovaluutan, jota pörssi tukee.

Käyttöliittymä

Bittrex-vaihdon käyttöliittymä on paljon suoraviivaisempi kuin Bitfinexissä oleva. Bittrex sijoittaa kynttilänjalkakaavion, äänenvoimakkuuden syvyyden ja tilaa kirjat suoraan syöttölaatikon ympärille tilauksen tekemistä varten.

Bittrex-liitäntäkaaviot


Ja Bittrexillä voit tehdä markkina-, limiitti- ja / tai ehdollisia tilauksia.

Bittrex-liitännän tilausosa

Bitfinex sijoittaa myös aiemmin mainitut kaupankäynnin kaaviot ja tiedot samalle sivulle, jolla teet tilauksia. asettelu on kuitenkin hämmentyneempi.

bitfinex-käyttöliittymä

Bitfinex tarjoaa säännöllisen kaupankäynnin lisäksi markkina-, limiitti- ja muita ehdollisia toimeksiantoja marginaalikauppa. Vaikka tämä kaupankäyntistrategia voi olla tuottoisa, siihen liittyy myös enemmän riskejä. Vaihda marginaaleilla vain, jos olet kokenut kauppias.

Kaupankäyntimaksut

Bittrex veloittaa asunnon 0,25% maksu kaikilla kaupoilla.

Bitfinex käyttää a kaupankäyntimaksuaikataulu laskea kunkin kaupan palkkiot. Saadaksesi tämän luvun, aikataulu käyttää kaupankäyntimäärän historiaa yhdessä valmistajan / ottajan tilan kanssa. Valmistajana (kirjojen vaihtaminen) maksat välillä 0,00% – 0,10%. Ottajana (täyttämällä tilauksen kirjoista) maksusi on välillä 0,10% – 0,20%.

Kuten näette, Bitfinex-palkkiot ovat aina pienempiä kuin Bittrex-palkkiot. Vaikka se ei ehkä vaikuta kovin suurelta, tämä ero voi todella kasvaa, jos suunnittelet kaupankäyntiä suurilla määrillä.

Saatavilla olevat kryptovaluutat

Molemmissa pörsseissä on satoja kaupankäyntipareja, jotka todennäköisesti sisältävät salausvaluutat, joista olet kiinnostunut vaihtamaan. Tämä sisältää muun muassa seuraavat:

 • Bitcoin
 • EOS
 • Ethereum
 • Golem
 • NEO
 • Tron
 • 0x

Voit tarkastella täydellistä luetteloa tuetuista kauppapareista täällä Bittrexille ja täällä Bitfinexille.

Bitfinex saa hieman hatun kärjen täällä, koska se tarjoaa useita enemmän fiat (USD, EUR, JPY, GBP) -kauppapareja kuin Bittrex.

Siirtorajat

Bittrex-siirtorajat ovat tiukemmat kuin Bitfinexissä.

Bittrex ei rajoita määrää, jonka voit tallettaa vaihtoon, mutta sinun on annettava vahvistus varojesi nostamiseksi. Kuhunkin tarkastustasoon liittyvät päivittäiset nostorajat ovat:

 • Ei vahvistusta: 0 BTC
 • Perustarkastus: ~ 0.4 BTC
 • Henkilötodistuksen vahvistus (ilman 2FA: ta): 1 BTC
 • Henkilötodistuksen vahvistus (2FA: n kanssa): 100 BTC

Bitfinex ei luetella talletus- tai nostorajoja sekä salaukselle että fiatille, mutta niillä on joitain fiat-siirtoihin liittyviä vaatimuksia. Tarvittavan fiatin siirtäminen edellyttää:

 • Sähköpostiosoite
 • Puhelinnumero
 • Osoite
 • Osoite todiste
 • Ikä
 • tiliote
 • Kaksi valtion henkilötodistuksen muotoa

Tämä on huomattavasti enemmän tietoa kuin useimmat vaihdot pyytävät tunnistustarkastuksen aikana.

Yrityksen luottamus

Bittrexillä on hieman parempi maine kuin Bitfinexillä blockchain-yhteisössä.

Koska Bittrexiä käytetään Seattlesta, alustan on noudatettava (joskus liian tiukkoja) Yhdysvaltojen sääntöjä ja määräyksiä. Vaikka Bittrex joutui lopettamaan hetkeksi uudet käyttäjärekisteröinnit sen jälkeen, kun kokenut ylivoimaisen kasvun vuoden 2017 lopussa, foorumi on nyt jälleen täydessä voimassa tyylikkäällä käyttöliittymän päivityksellä.

Kysy muutamalta kauppiaalta, ja luultavasti kuulet sekoitus mielipiteitä Bitfinexistä. Lukuisilla käyttäjillä ei ole ollut ongelmia alustan kanssa, mutta muutamat yleiset valitukset pyrkivät nousemaan uudestaan ​​ja uudestaan. Jotkut yhteisön jäsenet uskovat, että Bitfinex tulostaa laittomasti Tetheriä ratkaistakseen omat maksukyvyttömyyskysymyksensä. Tämä on kuitenkin vielä todistettava. Muut kauppiaat ovat myös raportoineet, että alustalta vetäytymiseen tarvittava vähimmäismäärä ansastaa epäoikeudenmukaisesti pienten sijoittajien varat.

Jos luottamus on tärkeä tekijä sinulle, Bittrex voi olla parempi valinta.

Rahaston vakuus

Varasi ovat yhtä turvallisia (ellei turvallisempia) näissä pörsseissä kuin muillakin alustoilla.

Bittrexin takana olevalla tiimillä on vuosien kokemus kyberturvallisuudesta. He käyttävät joustavaa monivaiheista lompakkoa varmistaakseen suurimman osan käyttäjien varoista offline-tilassa. Tämän lisäksi he ovat paistaneet kaksivaiheisen todennuksen jokaisessa kaupankäynnin tärkeässä vaiheessa.

Bitfinex hahmottaa suurimman osan heidän turvallisuuskäytännöt heidän verkkosivuillaan. He pitävät 99,5% alustan varoista offline-tilassa moniallekirjoituslompakossa. He varmuuskopioivat myös pörssin tietokannan joka päivä ja seuraavat tarkasti epäilyttävää kaupankäyntiä.

Asiakaspalvelu

Molempia keskusteluja on vaivannut hidas vasteaika, koska asiakaspalvelutiimit ovat liian vähäisiä, mutta näyttää siltä, ​​että he ovat kääntäneet tämän.

Bittrex teki a kirjallinen sitoumus ongelman ratkaisemiseksi. Alustalla on nyt vankka asiakastukisivusto, jossa on yksinkertainen lippujärjestelmä ja lukuisia usein kysyttyjä kysymyksiä.

Bitfinexillä on myös oma asiakastukiosasto, jossa on yleisiä kysymyksiä / vastauksia ja alue mahdollisten ongelmien lähettämistä varten.

Bittrex vs. Bitfinex Päätelmä

Bittrex ja Bitfinex ovat niin samanlaisia, että sinulla voi silti olla ongelmia päätöksen tekemisessä.

Jos arvostat yhteisön luottamusta ja / tai yksinkertaisuutta, Bittrex voisi olla parempi vaihtoehto (vaikka tämä on korkeampi hinta). Jos aiot käydä kauppaa suurilla määrillä tai olet kiinnostunut edistyneemmistä kaupankäyntivaihtoehdoista, sinun pitäisi todennäköisesti antaa Bitfinex yritys.

(Katso CoinCentralin täydellinen luettelo salausvaihdoista)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me