Bittrex vs GDAX

Bittrex vs GDAX: Kryptovaluuttakauppiaat käyttävät tavallisesti Bittrexiä ja GDAX: ää rinnakkain vaihtoehtoisten (alt) kolikoiden ostamiseen. Jos tavoitteena on kuitenkin noudattaa yksinkertaista sijoittamista, saatat miettiä, mikä alusta sopii sinulle paremmin.

Vaikka molemmilla pörsseillä on alhaiset palkkiot, GDAX tunnetaan fiat-cryptocurrency-toiminnallisuudestaan ​​(ja päinvastoin), kun taas Bittrex sisältää vain salauksen salauskauppaan.

Tässä Bittrex vs. GDAX -vertailussa käymme läpi jokaisen vaihdon hienovaraisuuden, jotta voit päättää, mitä haluat mieluummin käyttää. Saatat päätyä siihen, että molemmat ovat sinulle ihanteellisia.

Selitämme:

Bittrex vs. GDAX -tietotiedot

Rahoitusmenetelmät

Bittrex tukee ensisijaisesti puhtaita kryptovaluuttakauppoja. Siksi voit rahoittaa tiliäsi vain kryptovaluutalla. Suosittelemme käyttämään Bitcoinia, Ethereumia tai Tetheriä talletusten tekemiseen, koska nämä ovat kolme kryptovaluuttaa, joita voit käydä kauppaa muille alustan kolikoille.

Voit myös ostaa Bitcoinia, Ethereumia ja Tetheriä pankkisiirrolla, mutta vähimmäisostosumma on 100 000 dollaria.

GDAX tarjoaa muutamia erilaisia ​​rahoitusvaihtoehtoja. Voit tallettaa USD: n ACH-, pankkisiirrolla tai Coinbase-lompakostasi. Coinbasen talletukset ovat ilmaisia ​​ja välittömiä. Lisäksi voit lähettää tuettuja kryptovaluuttoja (tällä hetkellä Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash) tilillesi.

Käyttöliittymä

Bittrex muutti äskettäin käyttöliittymänsä antaen sille uuden, uuden ilmeen. Tästä huolimatta se on edelleen hieman monimutkaisempi kuin GDAX.

Kuten useimmat muut pörssit, Bittrex sisältää kaikki asiaankuuluvat kaaviot ja tietotyökalut, joita tarvitset teknisen analyysin suorittamiseen, mukaan lukien syvyyskaavio, kynttilänjalka ja volyymi-indikaattorit. Voit myös vaihtaa nopeasti kolikoiden välillä sivun vasemmalla puolella olevan valikon avulla.

Bittrex-liitäntäkaaviot

Bittrexissä voit suorittaa markkinointi-, rajoitus- ja ehdolliset tilaukset kaikki samalla sivulla datatyökalujen kanssa.

Bittrex-liitännän tilausosa

GDAX sijoittaa myös peruskartat ja työkalut samalle sivulle tilauskannan kanssa. Jos olet käynyt kauppaa aiemmin, sinun ei pitäisi olla ongelma kumman tahansa käyttöliittymän käytössä.

GDAX Bitcoin -kojelauta

Kaupankäyntimaksut

Bittrexillä on yksinkertainen maksurakenne: 0,25% kaikista kaupoista.

GDAX kaupankäyntimaksujen aikataulu on hieman monimutkaisempi. Jos olet valmistaja (joku, joka tekee tilauksen kirjoista), niin on ei kaupankäyntimaksua.

Jos olet ottaja (joku, joka täyttää tilauksen kirjoista), maksusi vaihtelee kuitenkin 0,10% – 0,30%. 30 päivän kauppavolyymisi määrää maksamasi palkkion. Mitä suurempi kaupankäyntimäärä on, sitä alhaisempi maksu.

Kuten näette, kahden alustan väliset kauppamaksut ovat suunnilleen samat

Saatavilla olevat kryptovaluutat

Bittrex tarjoaa yli 100 kryptovaluutta kauppapareissa Bitcoinin, Ethereumin ja Tetherin kanssa. Jotkut kolikoista sisältävät:

 • Auger (REP)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Cardano (ADA)
 • Litecoin (LTC)
 • Monero (XMR)
 • NEO (NEO)
 • Ripple (XRP)

Voit tarkastella koko luetteloa Bittrexin käytettävissä olevista kryptovaluutoista tässä.

GDAX on paljon rajoitetumpi, vain tarjoava Bitcoin, Litecoin, Ethereum, ja Bitcoin Käteinen raha tällä hetkellä. Yhtiö on kuitenkin ilmoittanut aikovansa tarjota joitain ERC20-rahakkeita joskus pian.

Siirtorajat

Bittrexillä on tiukemmat siirtorajat kuin muilla puhtailla kryptovaluutanvaihdoilla Yhdysvaltojen päämajansa vuoksi. Voit tallettaa haluamasi summan Bittrex-tilillesi. Jos kuitenkin haluat joskus nostaa varoja, sinun on vahvistettava tilisi. Päivittäinen nostorajasi jokaisella vahvistustasolla on:

 • 0 BTC: Ei vahvistusta
 • ~ 0.4 BTC: Perustarkastus
 • 1 BTC: ID-vahvistus (ilman 2FA: ta käytössä)
 • 100 BTC: tä: ID-vahvistus (kun 2FA on käytössä)

GDAX ei rajoita talletussummaa, jos teet sen kryptovaluutalla tai pankkisiirrolla. ACH: n kautta talletettavalle summalle on viikoittainen rajoitus, joka riippuu tilisi iästä, kaupankäynnin historiasta ja vahvistustasosta. ACH-siirrot selvittyvät yleensä 3–5 arkipäivässä, mutta voivat kestää jopa 7–10 kalenteripäivää.

GDAX rajoittaa nostotasi 10000 dollariin päivässä.

Yrityksen luottamus

Bittrex ja GDAX ovat molemmat yhdysvaltalaisia ​​yrityksiä, joiden pääkonttori sijaitsee Seattlessa ja San Franciscossa. Tämän vuoksi he noudattavat kaikkia kryptovaluuttakauppaa koskevia Yhdysvaltojen sääntöjä ja määräyksiä.

Salausyhteisö tuntee ylivoimaisesti myönteisen myös näihin kahteen pörssiin. Ainoat valitukset, jotka nousevat esiin, viivästyttävät asiakastukeaikoja, mutta jopa nämä näyttävät olevan harvinaisia ​​näiden päivien välillä.

Rahaston vakuus

Voit jälleen kerran luottaa sekä Bittrexiin että GDAX: iin pitämään varasi turvassa.

Bittrexin perusti kyberturvallisuusasiantuntijoiden ryhmä. Ne pitävät suurimman osan sijoittajien varoista offline-tilassa joustavan monivaiheisen lompakostrategian avulla. Joskus ärsytykseksi he ovat myös integroineet kaksivaiheisen todennuksen melkein jokaiseen kaupankäynnin vaiheeseen.

GDAX: n omistaa ja ylläpitää sama yritys kuin Coinbase, joten niillä on samat turvatoimet. Kaikki Yhdysvaltain dollarin varat ovat FDIC-vakuutettuja 250 000 dollariin asti. Kuten Bittrex, GDAX tallentaa suurimman osan digitaalisista varoista offline-tilassa myös laitteistolompakkoihin.

Asiakaspalvelu

Samoin kuin useimmissa muissa kryptovaluutanvaihdoissa, Bittrexillä ja GDAX: lla oli vaikeuksia käsitellä sijoittajien massiivista virtausta vuoden 2017 loppupuolella. Bittrex jopa sulki ovensa uusille rekisteröijille hetkeksi hallitsemaan asiat. Molemmat alustat ovat nyt paljon valmiimpia käsittelemään suurempaa kaupankäyntimäärää.

Bittrex on tehnyt kirjallinen sitoumus heidän asiakaspalvelunsa parantamiseen. Tämä sisältää kattavan tukisivuston, jossa on runsaasti usein kysyttyjä kysymyksiä ja helppokäyttöinen ongelmaportaali.

GDAX: lla on myös hyvin dokumentoitu usein kysytyt kysymykset -osio, ja se vastaa yleensä tukilippuihin 2-3 työpäivän kuluessa. Lisäksi yritys lisäsi äskettäin tukipuhelinnumeron, johon voit soittaa, jos tarvitset apua.

Bittrex vs. GDAX Päätelmä

On luultavasti parempi ajatella tätä vertailua Bittrexinä ja GDAX pikemminkin kuin Bittrex vs. GDAX. Pienillä maksuilla, yhteisön luottamuksella ja vastaavilla käyttöliittymillä nämä vaihdot toimivat hyvin yhdessä.

Voit harkita käyttöä GDAX ostaa joko Bitcoin tai Ethereum fiatilla. Ja sitten siirrä nämä kryptovaluutat Bittrex käydä kauppaa ylimääräisillä altcoineilla. Mutta viime kädessä päätös on sinun tehtäväsi.

(Katso CoinCentralin täydellinen luettelo salauksenvaihto-arvosteluista)

Lisää Bittrex-vertailuja

 • Bittrex vs Coinbase
 • Bittrex vs Kraken
 • Bittrex vs Poloniex

Lisää GDAX-vertailuja

 • GDAX vs. kaksoset
 • GDAX vs Kraken
 • GDAX vs Poloniex

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me