Välitön vaihto on suosittu tapa kryptovaluutta-kauppiaille käydä kauppaa nopeasti ja tehokkaasti. Monet ihmiset pitävät Changellyä ja ShapeShiftiä kahdena markkinoiden parhaimmista pikavaihtoehdoista. Kryptovaluuttakauppiaana on tärkeää ottaa huomioon minkä tahansa vaihdon edut ja haitat.

Tässä tarkastelussa tarkastelemme Changelly vs. ShapeShift, ottaen huomioon niiden tärkeimmät yhtäläisyydet ja erot esimerkiksi käyttöliittymässä, tietoturvassa, maksuissa ja valuuttavaihtoehdoissa.

Käyttöliittymä

Arvioidaan ensin tässä käyttöliittymät tässä Changelly vs. ShapeShift-vertailussa. Tämä on ensimmäinen vaikutelma, jonka kaikki kryptovaluuttakauppiaat saavat käytettäessä pörssiä.

Changellyn käyttöliittymä on todennäköisesti suorin ja yksinkertainen käyttää kaikkien kryptovaluuttapörssien joukossa. Esimerkiksi sen sijaan, että sinun tarvitsee siirtyä erilliselle sivulle nähdäksesi kaupankäyntivaihtoehdot ja laskea valuuttakurssit, Changelly näyttää tämän kotisivunsa yläosassa. Kyllä, rekisteröinti / kirjautumisprosessi on vielä läpi ennen kuin pystyt tosiasiallisesti käymään kauppaa. Siitä huolimatta voit saada hyvän käsityksen siitä, miltä maksut näyttävät etukäteen.

kuvakaappaus Changelly-kotisivulta

Changelly-kotisivulla on valuuttamuunnoslaskuri, jonka käyttö ei vaadi rekisteröitymistä.

Aikaisemmin ShapeShift tunnettiin nimellä “vaihto ilman tilejä”. Syyskuussa 2018 vaihto päätti kuitenkin muuttaa tätä mallia käyttäjien suojelemiseksi ja kitkan vähentämiseksi. Sinun on luotava tili, jotta voit käydä kauppaa eteenpäin.

Verrattuna Changellyyn ShapeShift saattaa olla hieman vaikeampi uudemmille käyttäjille. Esimerkiksi kun siirryt pörssin kotisivulle, ponnahdusikkunassa lukee “kaupankäynti vaatii tilin” ja siinä luetellaan kaikki pörssin käytön mahdolliset edut. Kun poistut ponnahdusikkunasta, löydät paljon hienoja ominaisuuksia, jotka liittyvät tilastotietojen vaihtoon. Voit esimerkiksi nähdä viimeisimmät salaus-salaus-kaupankäynnin tapahtumat (BTC-to-altcoin, altcoin-to-BTC ja altcoin-to-altcoin). Kotisivulla on myös 24 tunnin tilastotiedot tapahtumien lukumäärästä, BTC: n volyymiekvivalentista, keskimääräisestä käsittelyajasta ja suosituimmasta kaupankäyntiparista.

Turvallisuus

Changelly ei tallenna käyttäjälähteitä sivustolleen. Sen sijaan vaihto lähettää varoja suoraan lompakkoosi, kun olet käyttänyt sitä. Tämä tekee siitä vapaana olevan vapaudenvaihdon, jota pidetään yleensä turvallisempana kuin kryptovaluutta-varoja pitävä vaihto (säilytysvaihto). Lisäksi Changelly käyttää kaksivaiheista todennusta.

Toukokuussa 2017 yksi Changellyn tukitileistä hakkeroitiin. Jotkut käyttäjät saivat viestin luki: “Kaikkien asiakkaiden, jotka vaihtavat bitcoinista mihin tahansa valuutaan, on tehtävä manuaalinen siirto tähän Bitcoin-lompakon osoitteeseen: ..” Changelly-asiakastuki sanoo, että he estivät tilin vastauksena estääkseen käyttäjiä menettämästä varoja.

ShapeShift käytti kerran kuumia lompakoita sivustollaan. Ei ole selvää, onko näin edelleen vai ei, mutta sinun on oltava tietoinen tämän vaihdon aikaisemmasta tietoturva-aukosta. Huhtikuussa 2016 ShapeShift hakkeroitiin, mikä johti 200 000 dollarin varojen menetys. Toimitusjohtaja Erik Voorheesin mukaan “palvelininfrastruktuuri oli vaarantunut ja uhattuna. Teimme päätöksen romuttaa kyseinen infrastruktuuri ja rakentaa uudestaan ​​täysin uudessa ja turvallisessa ympäristössä. ” On tärkeää huomata, että asiakkaan varoja ei menetetty. Ainoat varastetut varat kuuluivat itse yritykselle. ShapeShift piti nimeämätöntä työntekijää vastuussa tapahtumasta.

ShapeShift 24 tunnin tilastot

ShapeShift näyttää ajantasaiset kaupankäyntitilastot.

Palkkiot

ShapeShift-palkkiot ovat suhteellisen alhaiset välitöntä vaihtoa varten. Pörssi perii vain kaivosmaksun jokaisesta tapahtumasta. Muutamat ihmiset ovat sanoneet, että pörssi tuottaa voittoa listalleen korkeamman kiinteän kaivosmaksun verrattuna todelliseen kaivosmaksuun. Silti ShapeShift-palkkiot ovat tyypillisesti alle 0,5 prosenttia tietystä tapahtumasta.

Vaihto ei palauta epäonnistuneita tapahtumia tapauksissa, joissa omaisuuden arvo on pienempi kuin lähetetyn kaivosmaksun summa. Jos lähetät salauksen väärään osoitteeseen (ts. GNT ETH-osoitteeseen), pörssi veloittaa väärinkäytetystä omaisuudesta 50 euron suuruisen purkumaksun käyttämällä nykyisiä valuuttakursseja.

Samoin kuin ShapeShift, Changelly-palkkiot ovat 0,5%. Yksi Changellyn haittapuoli on kuitenkin se, että jotkut ihmiset ovat huomanneet piilotettujen palkkioiden mahdollisuuden. Jos esimerkiksi syötät jonkin valuuttamäärän (eli USD), se, mitä saat toisessa valuutassa (eli BTC), ei aina ole yhtä suuri kuin nykyinen markkinakurssi. Joskus markkinakorko on kuitenkin tarkka. Tämä on asia, joka sinun tulisi olla tietoinen kauppaa tehdessäsi, jotta vältät varojen tarpeettoman menettämisen. Vaikka sinun tulisi aina tehdä tämä jokaisen pörssin jokaisen kaupan yhteydessä, sinun on oltava erityisen ennakoiva estämään tämä Changellyllä.

yksinkertainen kaavio Changellyn toiminnasta

Changelly listaa yli 90 salausvaluuttaa sekä USD- ja EUR-fiat-vaihtoehtoja.

Valuuttaoptiot

Sekä ShapeShiftin että Changellyn tärkein etu useimpiin pörsseihin verrattuna on tietysti se, että ei ole vain muutama pääkolikko, jotka muodostavat puolet kaupankäyntiparista. Esimerkiksi voit helposti vaihtaa Qtumia ja Aragonia suoraan sen sijaan, että joudut vaihtamaan Qtumia Bitcoiniin ja sitten Bitcoin Aragoniin, kuten sinun on tehtävä valtaosassa muita pörssejä.

Jos olet kiinnostunut suurimmista eroista Changelly vs. ShapeShift-keskustelussa, fiat-valuutan saatavuus on ehdottomasti harkittavaa. ShapeShiftillä on tiukka ei-fiat-käytäntö. Sen sijaan ShapeShift teki yhteistyötä Yksinkertainen antaa sinulle tämän vaihtoehdon. Jopa tämän kumppanuuden avulla voit valita vain BTC-USD- ja BTC-EUR-kaupankäyntiparit.

ShapeShiftissä on saatavilla noin 33 kryptovaluutta. Sivusto luetteloi useita muita salauksia “väliaikaisesti poissa käytöstä”, mikä saattaa vaikeuttaa pörssin käytettävyyttä joillekin käyttäjille. Sitä vastoin Changelly tarjoaa erilaisia ​​salauskauppapareja (yli 90) USD: lle ja EUR: lle. Tämän vaihdon avulla voit myös ostaa debit- ja luottokorteilla (Visa tai Mastercard).

ShapeShift-käyttöliittymä kahden salausvaluutan kaupankäyntiin

ShapeShift tarjoaa sekä nopeita että tarkkoja kaupankäyntivaihtoehtoja.

Maantieteelliset rajoitukset ja tapahtumarajat

ShapeShiftillä tai Changellyllä ei ole maantieteellisiä rajoituksia. Tämä tarkoittaa, että käyttäjät ympäri maailmaa pääsevät helposti molempiin vaihtoihin. Tämä on hyvä uutinen, varsinkin kun lukuisissa pörsseissä on tällaisia ​​rajoituksia.

Jos haluat vaihtaa suuria määriä varoja, sinun on tiedettävä, että molemmilla pörsseillä on transaktiorajat. ShapeShiftillä on suhteellisen alhainen 10000 dollarin transaktioraja tason 1 käyttäjille. Näitä rajoja on mahdollista nostaa jäsenyyden kautta. Marraskuusta 2018 alkaen korkeammat tasot (2–5) muille kuin jäsenille eivät ole vielä käytettävissä. Changellyn enimmäisrajoihin sisältyy 50–10 000 dollaria ensimmäisestä tapahtumasta, enintään 20 000 dollaria päivässä ja enintään 50 000 dollaria kuukaudessa.

Johtopäätös

Joten mikä vaihto voittaa Changelly vs. ShapeShift-keskustelun? Tarkastelemalla yllä olevia kriteereitä näyttää siltä, ​​että Changellylla on pieni etu. Vaikka palkkiot ovat sinulle tärkeitä, kannattaa sen sijaan käyttää ShapeShift-ohjelmaa.

On tärkeää huomata, että ShapeShift lisäsi jäsenyysohjelman syyskuussa 2018. Tästä on varmasti varottava lähitulevaisuudessa, kun pörssi ottaa nämä ominaisuudet käyttöön. Se voi mahdollisesti auttaa parantamaan ShapeShiftin yleistä käyttökokemusta. Changellyn osalta pörssi jatkaa ilmoitusta a kumppanuuksien määrä blockchain- ja salausalueiden yritysten kanssa. Asiat, kuten mobiilisovellusten integrointi erilaisten maksusovellusten kanssa, voivat myös hyvin laajentaa Changellyn käyttäjäkantaa ja tulevaa käyttöönottoa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me