Cobinhood – Zero-Fee Trading -lähestymistapa

Cobinhood on maailman ensimmäinen nollamaksuinen kryptovaluutanvaihto. Koska muut pörssit kilpailevat alan alhaisimmista maksuista, Cobinhood on pudottanut ne kaikki menemällä suoraan nollaan! Tämän seurauksena he toivovat houkuttelevan kauppiaita alustalleen ja varastavan markkinaosuuden maksullisista pörsseistä. Tässä Cobinhood-katsauksessa tutkitaan nollamaksuista kauppaa.

Asuuko se hyppyyn asti? Ja voiko se tarjota huippuluokan asiakaskokemuksen ruuhkaisilla kryptovaluuttamarkkinoilla? Otetaan selvää:

Cobinhood-avaintiedot

Kuinka se toimii

Cobinhood Review

Luo tili

Cobinhood-tarkistuksen aikana perustimme tilin ja käyimme läpi tavanomaiset turvatoimet ja vahvistukset. Se oli melko yksinkertainen prosessi.

Huomasimme myös kirjautuessamme järjestelmään uudesta laitteesta, jonka Cobinhood vaatii sähköpostin todennus tästä laitteesta. Tämä on heidän toteuttamansa hieno pieni turvaominaisuus, jonka haluaisimme nähdä käyttävän enemmän vaihtoon.

Kojelauta

Flyout-kojelauta on kätevästi poissa tieltä, mutta siihen pääsee nopeasti näytön oikeasta yläkulmasta. Täältä voit käyttää tärkeitä ominaisuuksia, kuten tiliäsi, varojasi ja ohjekeskusta.

Rahastot -osiossa voit tallettaa ensimmäisen kaupan tekemiseen tarvittavia varoja. Mutta varmista, että talletat oikean kryptovaluutan vastaavaan osoitteeseen, koska eri salauksen tallentaminen kuin napsautettu voi johtaa varojesi menetykseen!

Cobinhood hyväksyy tällä hetkellä vain kryptovaluuttatalletuksia, mutta aikoo sisällyttää fiat-talletuksia (Yhdysvaltain dollari, euro jne.) Jossain vaiheessa tulevaisuudessa.

Lopuksi Tilit Hallintapaneelin osiossa voit päivittää suojausasetuksesi, kuten luoda nelinumeroisen nastan ja määrittää kaksivaiheisen todennuksen. Nämä lisätoimenpiteet ovat erittäin suositeltavia riippumatta siitä, kuinka paljon rahaa vaihdat.

Cobinhood Exchange

Voit sijoittaa kaupat pörssin kautta, joka on ensimmäinen näyttö, joka näkyy kirjautumisen yhteydessä. Tämä on melko suoraviivaista, mutta voi olla pelottavaa aloittelijoille.

Voit myös lähettää yksinkertaisia ​​markkina- ja rajoitustilauksia suoraan tilauslomakkeesta, kuten alla on korostettu. Jos ymmärrät edistyneitä kaupankäyntivaihtoehtoja, kuten stop-limitit, voit asettaa tämän myös tässä.

Cobinhood Review

Vakiokaavioihin ei ole liitetty työkaluja, mutta voit muuttaa tätä valitsemalla TradingView kartoitusikkunan oikeassa yläkulmassa. Näkyviin tulee joukko hyödyllisiä työkaluja, joista suurin osa kokeneemmille kauppiaille haluaisi Fibonacci-viivat, trendiviivat ja kuviot.

Varmista, että ymmärrät markkina- ja limiittitilaukset, kynttilänjalkakaavion ja tilauskannan, jos haluat saada kaiken irti kaupastasi. Meillä on hyödyllinen opas kartoittamiseen TradingView’ssa, jos haluat parantaa kaaviosi.

Mobiilikauppa

Cobinhood Review

Cobinhood-katsauksen aikana annoimme myös heidän mobiilisovellukselleen testikäynnin. Ne tarjoavat sovelluksia sekä iOS- että Android-alustoille. Tämä on hieno bonus liikkuvalle kauppiaalle. Suosittelemme, että tutustut Web-alustaan ​​ennen kuin siirryt mobiililaitteeseen.

Kaupankäyntimaksut

Tilausten tekemisestä varsinaiselle pörssille on nolla maksua. Tämä tarkoittaa nollaa minkä tahansa kaupan sekä osto- että myyntipuolella. Muista kuitenkin, että tämä ei koske talletuksia ja nostoja. Sinun on silti maksettava vakiomaksut blockchain-kaivostyöläisille, jotka vahvistavat liiketoimet tavalliseen tapaan.

Tämän seurauksena talletusmaksut riippuvat kokonaan siitä, mitä kryptovaluutta lähetät ja mitkä ovat kyseisen salauksen lohkoketjumaksut. Tässä on esimerkki Ethereumin lohkoketjusta. Löydät yksityiskohtaisen kuvauksen Cobinhood-nostomaksuista heidän verkkosivuillaan.

Cobinhood-katsauksessamme huomasimme, että he lisäsivät mukavan kosketuksen samanlaiseen tapaan kuin Binance on tehnyt heidän alkuperäisellä tunnuksellaan. Voit käyttää nykyisiä Cobinhood (COB) -tunnisteitasi maksamaan nostomaksut.

Cobinhood antaa sinulle 50% alennuksen kun vedät. Tämä tarkoittaa, että Cobinhood maksaa puolet kaivosmaksusta kaikista nostoista, kunhan tililläsi on COB.

Saatavilla olevat kryptovaluutat

Cobinhood tarjoaa kaupankäynnin yli 60 eri kryptovaluutalla ja uusia lisätään säännöllisesti. Odotetusti he tukevat yleisesti hyväksyttyjä kryptoja, kuten Bitcoin, Litecoin, Ethereum ja Bitcoin Cash.

He luetteloivat myös useita pienempiä kolikoita, joita ei löydy muista pörsseistä. Tähän liittyy kuitenkin matalamman likviditeetin riski (ostajan tai myyjän löytäminen on vaikeampi kuin valtavirran kolikot, kuten Bitcoin). Pidä tämä mielessä kaupankäynnin aikana, et halua olla jumissa kolikon kanssa, jota et voi helposti myydä, jos tarvitset sitä lyhyellä varoitusajalla.

Siirtorajat

Päivittäiset siirtorajat riippuvat tilin todentaminen.

Tason 1 vahvistus antaa sinun peruuttaa jopa 3 BTC päivittäin. Taso 2 sallii jopa mahtavan 100 BTC päivässä. Lopuksi, VIP-taso on käytettävissä sille, jonka voimme olettaa olevan vain salausvalaita (kauppiaita / sijoittajia, joilla on erittäin suuri määrä salausta). Talletuksille ei ole rajoituksia kaikilla tasoilla.

Cobinhood Review

Taso 1 ei vaadi asiakirjoja, kun taas taso 2 vaatii henkilöllisyystodistuksen ja puhelintodistuksen.

Lopuksi, jos olet Yhdysvaltain kansalainen, sinun on vahvistettava asiaankuuluvat verotietosi Cobinhoodille FATCA: n (Foreign Account Tax Compliance Act) mukaisesti..

Yrityksen luottamus

Yhteisön luottamusta Cobinhoodiin on vaikea arvioida tässä projektin alkuvaiheessa. Cobinhood-tarkastelumme aikana otimme esiin joitain asioita useista Reddit-viesteistä ja yhteisö näyttää jakautuneen joissakin asioissa.

Näyttää siltä, ​​että he ovat melko aktiivisia useilla viestintäkanavilla, mikä on positiivinen merkki. Tämän seurauksena olisi todennäköisesti heidän etujensa mukaista käyttää enemmän resursseja vastaamaan käyttäjien huolenaiheisiin.

Rahaston vakuus

Cobinhood-turvallisuus näyttää olevan melko vankka, ja alusta käyttää kaikkia tavanomaisia ​​turvallisuusmenettelyjä (SSL, multi-sig, 2FA). Virallisen keskipitkän lehdistötiedotteen mukaan he kuvaavat yksityiskohtaisesti offline-tallennusprosessi on seuraava:

“Jotta pääset offline-lompakkoon, viisi 8: sta HSM: stä on vahvistettava. Tällä tavoin, jos vain yksi tai kaksi HSM: ää vaarantuu, lompakko pysyy turvassa. HSM: t jaetaan myös maantieteellisesti eri maihin, mikä maksimoi turvallisuuden entisestään. “

On tärkeää huomata, että Cobinhood (kuten useimmat siellä olevat vaihdot) on tällä hetkellä keskitetty. Keskitetyt pörssit ovat alttiimpia hakkeroinnille ja petoksille kuin hajautetut. Tämän seurauksena he ovat ilmoittaneet suunnitelmista hajautetusta vaihdosta, jonka pitäisi olla hyödyllistä kauppiaille pitkällä aikavälillä.

Asiakaspalvelu

Cobinhood virallinen lehdistötiedote vaatii 24/7 asiakaspalvelua ja kyselyvastausta päivän kuluessa. Heidän verkkosivuillaan on yhteydenottolomake ja sähke kanava, jos haluat ottaa yhteyttä. Emme löytäneet todellisia yhteisöongelmia heidän asiakastuen kanssa.

Sivustolla on myös hyvin järjestetty UKK-osio laaja joukko kysymyksiä ja hyödyllisiä vastauksia.

Päätelmä: Cobinhood Review

Tässä Cobinhood-katsauksessa olemme nähneet kuinka helppoa on aloittaa foorumi. Mutta monien käyttäjien huulilla on tällä hetkellä kysymys, kuinka Cobinhood ansaitsee rahaa nollamaksuilla? No, seuraavien kanavien kautta:

  • Korkean taajuuden kaupankäyntipalvelimen tilauspalvelu
  • Cobinhood Prime -tilauspalvelu
  • Marginaalikaupan lainaoptio
  • Cobinhood ICO -vakuutuspalvelu

Tämä näyttää olevan melko korkean riskin liiketoimintamalli, joka riippuu siitä, että Cobinhood houkuttelee paljon kauppiaita. Jos he pystyvät tekemään tämän ja silittämään joitain järjestelmän vääntöjä, se voi osoittautua parhaaksi vaihtoehdoksi kauppiaille tulevaisuudessa.

Lopuksi, jos nollamaksut ja korkean taajuuden kauppa ovat tärkeimmät prioriteettisi, tämä on foorumi sinulle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me