CoinBene on salausvaluutanvaihto, joka tarjoaa käyttäjille yksinkertaisen käyttöalustan salauksesta salaukseen -kauppaan. CoinBene-katsauksessamme tarkastelemme tämän pörssin etuja ja haittoja tarkastelemalla erilaisia ​​luokkia, jotka ovat tärkeitä kenenkään kryptovaluutta-kauppiaan harkittavaksi. Onko CoinBene-vaihto hyödyllinen vaihtoehto vai ei? Otetaan selvää.

CoinBene Exchange -tietotiedot

CoinBene Exchange -katsaus

CoinBene-pörssin pääkonttori sijaitsee Singaporessa ja sillä on toimistot myös Hongkongissa, Malesiassa, Intiassa, Brasiliassa ja muissa maissa. Pörssi käynnistyi 20. marraskuuta 2017, joten sen nopea nousu tasaiselle 30 parhaan pörssille 24 tunnin kaupankäynnillä on vaikuttava saavutus.

Pelkästään tekemällä yksinkertaisen Google-haun CoinBene: lle, huomaat todennäköisesti, että sivuston kuvaus on kirjoitettu kiinankielellä. Kuitenkin, kun napsautat sivuston etusivun linkki, huomaat todennäköisesti, että sivuston teksti on oikeastaan ​​englanniksi. Vaihto on kuitenkin saatavana useilla kielillä, joita voit vaihtaa kotisivun oikeassa yläkulmassa.

CoinBene ei ole paras vaihtoehto ihmisille, jotka ovat uusia salauksessa, tai niille, jotka haluavat vaihtaa suoraan salauksen ja fiatin välillä. Se on vain salauksesta salaukseen -vaihto. Kuitenkin, jos sinulla on jo kryptovaluuttavaroja, CoinBene voi olla varmasti hyvä vaihtoehto.

On myös tärkeää huomata, että CoinBene on keskitetty pörssi.

Arvostelut ja asiakastuki

Muutaman arvostelun mukaan sivusto sattuu joskus satunnaisesti ja on muut mahdolliset turvallisuuskysymykset. Aina, kun sivuston kaatuminen tapahtuu, käyttäjät eivät pääse sivustolle tai pörssissä pidettäviin varoihin. Vaikka tämä on tyypillisesti vain väliaikainen ongelma, se on monille käyttäjille mahdollinen huolenaihe.

Pörssissä ei ole asiakastuen puhelinlinjaa. Ja monissa verkossa olevissa asiakasarvioinneissa todetaan, että asiakastuki on hidasta vastaamaan sähköpostitse, heidän on ehdottomasti työskenneltävä samanlaisen tiimin kanssa kuin Myyntivoima. Lisäksi englanninkielinen tuki ei ole paras. Silti CoinBene tarjoaa erilaisia ​​asiakastuen yhteydenottovaihtoehtoja. QR-koodit Telegram- ja WeChat-tukeen löytyvät vaihdon kotisivulta. Löydät asiakastukivaihtoehdot myös Twitteristä ja Weibosta.

kuva vaihtopaikasta (hinnat, kaupankäyntiparit, osto- / myyntivaihtoehdot)

CoinBene on helppokäyttöinen käyttöliittymä.

Talletusten, kauppojen ja nostojen palkkiorakenne

Salausvaluuttakaupan palkkiot on asetettu 0,1 prosentiksi käytettäessä suuria kaupankäyntipareja, joihin kuuluvat USDT, BTC ja ETH. Lokakuusta 2018 lähtien USDT: lle on 29 kauppaparia, ETH: lle 75 ja BTC: lle 59.


Kuten monilla markkinoilla olevilla pörsseillä, CoinBenellä on natiivi tunnus, jota voit käyttää kaupankäyntimaksujen alentamiseen. CoinBene’s Coni -merkki (CONI) vähentää kaupankäyntimaksut puoleen, vain 0,05 prosenttiin. Palkkiot ovat samat myös markkinatakaajille ja ostajille. CoinBenen palkkiot ovat kilpailukykyisiä verrattuna muihin keskitettyihin pörsseihin markkinoilla.

CoinBenen erottaa monista kilpailijoista se, että joudut maksamaan kaivosmaksuja vain, kun nostat varoja. Tämä vähäinen maksu on selkeä etu CoinBene-pörssille monissa pörsseissä, joissa veloitetaan kova maksu nostoista, mikä kannustaa sinua siirtämään rahasi vaihdosta henkilökohtaisiin lompakkoihin..

Mobiilisovellus

CoinBene on mobiilisovellukset sekä iOS: lle että Androidille. Vaikka jotkut ihmiset saattavat odottaa tämän olevan krypto-valuutanvaihto, tosiasia on, että monet pörssit eivät tarjoa tätä toimintoa. Ne, joilla on hyvät arvostelut, ovat vielä harvinaisempia, ja valitettavasti CoinBene ei ole poikkeus.

Mobiilisovelluksen käyttäjien lähettämät arvostelut osoittavat joitain alueita, joilla CoinBene voi parantaa. Esimerkiksi, Google Playssa, Android-sovelluksessa on keskimäärin 2,7 viidestä tähdestä yhteensä 103 arvostelua. Jotkut arvostelijat väittävät, että sovellus ei ole yhteensopiva Android 9: n kanssa ja / tai että 2FA ei toimi, kun he antavat kirjautumistiedot.

Lisäksi iPhone-sovellusta ei ole lueteltu App Storessa. Sen sijaan sinun on skannattava QR-koodi CoinBene-vaihto-verkkosivustolta ja suoritettava manuaalinen asennus. Vaikka tämä prosessi on riittävän yksinkertainen tehdä, on helppo kyseenalaistaa, miksi nämä ylimääräiset vaiheet ovat jopa tarpeen. Ja se voi aiheuttaa mahdollisen turvallisuusriskin.

kuvia CoinBene-mobiilisovelluksesta iOS: lle ja Androidille

CoinBene on mobiilisovellus iOS: lle ja Androidille.

Maantieteelliset rajoitukset

CoinBene-pörssillä on käyttäjiä yli 150 maassa. Se ei kuitenkaan tällä hetkellä salli yhdysvaltalaisten sijoittajien osallistumista. Vaihtosivuston mukaan muihin rajoitettuihin paikkoihin kuuluvat Kuuba, Iran, Pohjois-Korea, Syyria, Sudan, Bangladesh, Bolivia, Ecuador, Kirgisia ja Kiina.

Huomaa, että vaihto suorittaa KYC-tarkastuksia kryptovaluutta-varojen ensimmäisestä nostosta. Jos päätät käyttää tätä vaihtoehtoa, varmista, että noudatat pörssin ehtoja. Sinun on myös annettava perustiedot henkilökohtaisista tiedoista (eli sähköposti ja virallinen henkilötodistus). Tämä prosessi voi viedä useita päiviä hyväksynnän saamiseksi. Jos yrität vetää salausta pörssistä ja sinun on muutettava nopeasti fiatiksi toisessa pörssissä, tämä on huomioitava tekijä.

Kyllä, on olemassa monia salauksesta salaukseen -vaihtoa, joilla ei ole niin tiukkoja vaatimuksia. Silti, kun alkuperäinen KYC-tarkistus on valmis, sinun pitäisi odottaa, että kaikki seuraavat nostot käsitellään paljon nopeammin.

Kumppanuus John McAfeen kanssa

Pörssin kanssa tehdyistä kumppanuuksista ei ollut saatavilla paljon tietoa vasta syyskuuhun 2018.Silloin CoinBene ilmoitti kumppanuudesta McAfee Alliancen kanssa “edistää avoimuutta, yritysvastuuta ja itsesääntelyä kryptovaluuttamarkkinoilla”. Tätä pidettiin CoinBenen tärkeänä strategisena kumppanuutena erottaakseen itsensä muista kryptovaluuttamarkkinoilla. Lohkoketju- / salausyrityksiä, jotka ovat myös osa McAfee-allianssia, ovat Docademic, Apollo, Ethershift ja monet muut.

kuva McAfee Alliancen kotisivulta

CoinBene on yksi McAfee Alliancen monista blockchain- / salausyrityksistä.

Yhteenveto

Kyllä, CoinBene sisältää joitain näkökohtia (ts. Mobiilisovelluksen käyttökokemuksen ja asiakastuen laadun), joihin on puututtava.

Kaiken kaikkiaan CoinBene on pörssi, joka tekee hyvää työtä tarjotessaan markkinaratkaisun, joka vastaa salauksen valuutan kauppiaiden suurimpaan valitukseen: korkeisiin valuuttakurssimaksuihin. Tarjoamalla nollamaksullisia nostoja (lukuun ottamatta kaivosmaksuja) ja matalia palkkioita kaupoissa, CoinBene onnistuu edelleen saamaan käyttäjiä ja kilpailemaan pörssimarkkinoilla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me