Jos etsit joitain alhaisen markkina-arvon helmiä, törmäät todennäköisesti Cryptopiaan haun aikana. Mitä tämä vaihto puuttuu käytettävyys, se korvaa sen käytettävissä olevan salausvaluutan määrän.

Cryptopia listaa usein projekteja, kun ne ovat vielä liian pieniä listattavaksi suuressa pörssissä, kuten Binance. Näihin pieniin kolikoihin sijoittaminen voi olla erittäin riskialtista, mutta oikean löytäminen voi merkitä silmiinpistävää kultaa.

Tässä Cryptopia-katsauksessa käsitellään:

Kryptopian avaintiedot

Kuinka se toimii

Kryptopia on puhtaasti a salauksesta salaukseen -vaihto. Tämä tarkoittaa, että et voi käyttää sitä kolikoiden ostamiseen fiat-valuutoilla, kuten USD. Sen sijaan sinun on hankittava joko BTC, USDT, NZDT, LTC tai DOGE ja siirrettävä se Cryptopia-tilillesi kaupankäynnin aloittamiseksi..

Vaihdon kojelauta on hieman sotkuinen. Se näyttää haettavissa olevan luettelon kaikista markkinoista sekä 24 tunnin markkinoiden yhteenvedon kustakin markkinasta. Lisäksi se näyttää kärkimarkkinat kunkin valuutan kaupankäyntimäärän mukaan.

Aloita kaupankäynti napsauttamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa sopivan kaupankäyntiparin välilehteä ja etsi kolikko, jonka haluat vaihtaa.

Cryptopia Exchange -kojelauta

Cryptopialla on tavallinen vaihtoliitäntä. Siinä on kaavio, jonka avulla voit helposti vaihtaa kynttilänjalkojen välillä hinnan ja määrän, tilauskannan / syvyyskaavion ja jakelukaavion välillä.

Cryptopia Exchange -rajapinta

Osto- / myyntitoiminnot eivät ole yhtä intuitiivisia kuin muissa pörsseissä, mutta niitä ei silti ole liian vaikea käyttää. Vaikka osto / myynti-paneelit eivät sisällä vaihtoehtoja markkinointi- tai rajoitustilauksille, voit napsauttaa kirjojen olemassa olevaa tilausta täyttämään tilauksesi automaattisesti. Lisäasetukset, kuten marginaali- ja vipuvaikutus, eivät sisälly hintaan.

Kaupankäyntimaksut

Cryptopia-maksurakenne on yksinkertainen. Vaihto veloittaa a 0,2% maksu jokaisesta kaupasta. Tämä on valuutanvaihtopalkkioiden alaraja.

Nostoista Cryptopian palkkiot vaihtelevat kolikoittain. Voit tarkastella kunkin kolikon nostomaksua CoinInfo-sivu Asetukset-kohdassa.

Talletusmaksuja ei ole.

Saatavilla olevat kryptovaluutat

Yksi Cryptopian tärkeimmistä arvonnoista on kaupankäynnissä olevien kolikoiden suuri määrä. Pörssi tukee satoja kryptovaluuttoja kaupankäynnin pareittain BTC: n, USDT: n, NZDT: n, LTC: n ja DOGE: n kanssa..

Ei ole väliä mitä kolikkoa haluat käydä kauppaa, löydät sen todennäköisesti Cryptopiasta.

Siirtorajat

Talletettavalle summalle ei ole rajoituksia.

Cryptopia rajoittaa kuitenkin määrää, jonka voit nostaa vahvistustasosi perusteella. Tasot ja vaaditut tiedot ovat seuraavat:

 • Taso 1: sähköposti
 • Päivittäinen nostoraja: 5000 dollaria NZD
 • Taso 2: Koko nimi, syntymäpäivä, osoite, valokuva henkilöllisyystodistuksesta ja valokuva itsestäsi, jolla on henkilötodistus

  • Päivittäinen nostoraja: 50000 dollaria NZD
  • Taso 3: Ota yhteyttä asiakastukeen

   • Päivittäinen nostoraja: >50000 dollaria NZD
   • Yrityksen luottamus

    Cryptopia oli aikoinaan ensisijainen pörssi sijoittajille, jotka haluavat ostaa suhteellisen tuntemattomia kolikoita. Tämä näyttää kuitenkin muuttuneen viime aikoina.

    Lukuisat käyttäjät ovat alkaneet raportoida talletuksiin ja nostoihin liittyviä ongelmia. Ilmeisesti siirrot joko jäätyvät tai eivät koskaan näy, ja asiakastuki on hidas vastaamaan kaikkiin ongelmiin.

    Jos arvostat yrityksen luottamusta muihin tekijöihin, Cryptopia ei välttämättä sovi sinulle.

    Rahaston vakuus

    Cryptopia-verkkosivustolta puuttuu merkityksellisiä tietoturvatietoja. On epäselvää, miten he varastoivat varoja ja kuinka suuri prosenttiosuus on online (kuuma) tallennustilasta verrattuna offline (kylmä) varastoon. Positiivinen asia on, että alusta sisältää kaksivaiheisen todennuksen, kun kirjaudut sisään ja vaihdat.

    Jälleen kerran, jos turvallisuus on prioriteettisi, voit etsiä muualta.

    Asiakaspalvelu

    Kuten aiemmin keskusteltiin, useat kauppiaat ovat ilmoittaneet Cryptopian asiakastukitiimiltä vastaavan hitaasti.

    Jos et tarvitse vuorovaikutusta asiakastuen kanssa, sinulla voi kuitenkin olla positiivinen kokemus. Alustalla on syvällinen kuvaus Ohje-osio joka sisältää vankan luettelon usein kysytyistä kysymyksistä ja vaiheittaiset ohjeet monien vaihdon tehtävien suorittamiseen.

    Johtopäätös

    Cryptopian tarkoitus on selvä: pörssi pienillä markkina-arvoisilla ja vähemmän tunnetuilla kryptovaluutoilla. Sen turvallisuus on suhteellisen tuntematon, asiakastuki puuttuu, mutta kolikoiden valinta on huippuluokkaa.

    Jos haluat sijoittaa vain joihinkin suosituimpiin kryptovaluuttoihin, sinun tulisi välttää tätä vaihtoa. Kuitenkin, jos etsit timantteja karkeista, Cryptopia on todennäköisesti paras veto. Joskus sinun on riskoitava saamaan keksi.

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me