Salakirjoittaja, insinööri, suunnittelija ja metallityöläinen kävelevät norjalaisessa death metal -konsertissa … ja tulee CRYPTOTAG. Tai ainakin niin haluamme kuvitella sen.

CRYPTOTAG on Amsterdamissa sijaitseva salausvalvontayhtiö, joka valmistaa titaanilevyjä, jotka toimivat pysyvänä tallennuslaitteena varmuuskopiointilausekkeisiin, jotka on liitetty laitteistosalaukseen, kuten Ledger, Trezor ja KeepKey..

Jokaisessa pakkauksessa on kaksi 24-rivistä “käytännöllisesti katsoen tuhoutumatonta” titaanilevyä, joukko kirjaimilla painettuja metallinastoja, iskuvasara ja tietysti 2-puntainen metallivasara.

Kuinka CRYPTOTAG toimii

CRYPTOTAG on tarkoitettu suojaamaan avainavaimesi, eikä se ole sinänsä kryptovaluutta-lompakko. Salausvaluutan tosiasialliseen säilyttämiseen tarvitaan laitteistolompakko, kuten Ledger tai Trezor. Kun olet määrittänyt laitteistolompakon, se antaa sinulle varmuuskopion, joka koostuu 12 – 24 sanasta (karhu, kissat, paita, kolikko jne.) Useimmat kryptovaluutta-lompakot käyttävät standardia nimeltä BIP39, protokolla, joka käyttää kolmesta kahdeksaan kirjeiden varmuuskopiot. Ensimmäiset nelikirjaimiset yhdistelmät ovat riittäviä koko sanan palauttamiseksi. Jokainen CRYPTOTAG riittää 2x Ledger Nano S / X: lle, 2x Trezorille, jopa 4x KeepKey: lle tai muille BIP39-pohjaisille laitteistolompakkoille.

Useimmissa lompakoissa on paperiarkki tai pahvi, joka on tarkoitettu transkriptioon, mutta tämä paperi on edelleen alttiina elementeille. CRYPTOTAG haluaa sinun lyödä sanasi metalliksi, jotta käyttäjät voivat silti lukea varmuuskopionsa tulevina vuosina.

CRYPTOTAG-alkuperät

CRYPTOTAG nousi perustajasta Adrijan ScekicUteliaisuus rahan perustekijöistä vuoden 2008 finanssikriisin sijaan. “Sain tietää, että tiesin hyvin vähän jotain, joka on niin tärkeää jokapäiväisessä elämässämme”, Adrijan kommentoi. Vuosien itsenäisen tutkimuksen jälkeen huomasin, että nykyinen rahajärjestelmä on keskitetty ja epäoikeudenmukainen. Uskon, että tämä järjestelmä ei kestä kauan. “

SalausTunniste

”Kun olin ensimmäistä kertaa yhteydessä Bitcoiniin vuonna 2011, uusi maailma avautui minulle. Muutama vuosi myöhemmin aloitin kaivostoiminnan ja lopulta aloin aktiivisesti investoida erilaisiin kryptovaluuttaprojekteihin. Ne, jotka hallitsevat rahojamme, ovat vallassa. Keskittäminen johtaa vallan väärinkäyttöön, ja haluan muuttaa tätä. Omistan ajan, resurssit ja energian hankkeisiin, jotka ovat ristiriidassa status quon kanssa ja ovat vaihtoehto nykyiselle rahajärjestelmälle. “

Plussat:

  • Näyttää olevan melko tehokas tapa tallentaa varmuuskopiointilausekkeet. Jotkut saattavat sanoa hieman ylenmääräistä, mutta taas ei kukaan halua olla henkilö, joka menetti traagisesti omaisuuden huolimattomuuden tai tulipalon takia. CRYPTOTAG testauslaitos on osa sivustoa, joka on omistettu tiimille, joka yrittää polttaa, ampua ja tuhota levyt … tiede.
  • Lisävakuutus. Tulenkestävä tuote voittaa sellaisen, joka ei ole. Lukijat, jotka ovat voimakkaasti taipuvaisia ​​moitteettomaan turvallisuuteen, löytävät lohdutusta ylimääräisestä suojauksesta. On mieli, joka tulee tietäessäsi, että kryptovaluuttasi on turvallinen, vaikka talosi, tallelokerosi, pankkisi, patjasi ja joillekin shitcoin-sijoittajien lukijoille pahvilaatikko sillan alla palaa tarjoaa mukavan vakuutuksen.
  • Tuotteen esittely. CRYPTOTAG-paketti on hyvin koottu avaruudessa olevalle tuotteelle. Yritys näyttää omaksuvan yli huipun käsite suojata digitaalisia omaisuuksiasi titaanilla 2 kilon vasaralla, ja pakkaus tuo enemmän uutuusarvoa. Pakkauksessa on kaikki yllä mainitut, sekä joitain korvatulppia ja merkkituotteita.
  • Vasara on todennäköisesti kunnollinen ase käyttää puolustamaan itseäsi ja kryptovaluuttasi, jos se tuli siihen. Harvinainen ylellisyys, jota tämä paketti tarjoaa, että monet muut kryptovaluuttatuotteet eivät tarjoa, on se, että se tarjoaa myöntävän vastauksen kysymykseen “Voinko käyttää tätä aseena itseni suojaamiseen?” Toki, se ei todennäköisesti koskaan pääse siihen, mutta elämän tai kuoleman tilanteessa haluaisin mieluummin kädessäni CRYPTOTAG-vasaran rangaistavan Ledger Nano S: n (anteeksi, Ledger-tiimi) sijaan.

Haittoja:

  • Paperilompakko voi tehdä saman työn ilmaiseksi. 169,99 € (~ 194 $) per aloituspakkaus on melko iso summa tietoturvatuotteelle, joka suojaa vain varmuuskopiointilausekkeet. Ledgerillä tai Trezorilla koko shebang vie sinut lähes 300 dollariin. Tästä huolimatta paperilompakoita on erittäin helppo kadottaa, polttaa tai muuten tuhota, mitä CRYPTOTAG suojaa kahdelta jälkimmäiseltä vitsaukselta. Muista, että jos kadotat laitteistolompakon, voit silti palauttaa kryptovaluuttasi varmuuskopioavaimien avulla. Mutta jos menetät varmuuskopion avaimet JA laitteistolompakon, kryptovaluuttasi on yhtä hyvä kuin kadonnut.
  • Turvallisuus. Laitteiden lompakoiden (ja niiden varmuuskopiointiavainjohdannaistuotteiden) vahingoittaja huomauttaa, että laitteet suojaavat vain verkkohakkereilta, ja fyysinen tuote on silti pidettävä turvassa. Joten, varmasti, pystyt ehkä suojaamaan kryptovaluuttasi, jos pääkirjasi tai Trezor varastetaan, mutta jos titaaninen CRYPTOTAGisi otetaan, hakkerit voivat silti löytää tavan varastaa varasi. Fyysisen tuotteen suojaaminen kuuluu käyttäjälle eikä yritykselle. Perustaja Adrijan ehdottaa ylimääräisen salasanan ja useamman kuin yhden kopion käyttämistä CRYPTOTAGista. Joten siinä tapauksessa joku saa käyttöoikeuden, hän ei voi siirtää varoja ilman ylimääräistä salasanaa ja sinulla on aina ylimääräinen kopio varmuuskopiosta.
  • Mahdollisesti kalliit hinkut. Jos lyöt vahingossa väärässä kirjeessä, virheesi näyttää olevan pysyvä ja tarvitset todennäköisesti uuden titaanilevyn (olettaen, että sinun on maksimoitava molemmat puolet) hintaan 99 €. “Jos teet edelleen virheen, on kaksi vaihtoehtoa”, toteaa Adrijan. ”Voit leimata väärän kirjaimen pari kertaa. Näin uusi kirje leimataan niin syvälle, että on selvää, että syvä kirje on oikea. Myös sanan muiden kirjainten pitäisi auttaa sinua arvata oikea kirjain. “

Lopulliset ajatukset

Tekee CRYPTOTAG tehdä työtä? Jos kirjoitat varmuuskopiointilausekkeet oikein ja pidät metallilaatat turvallisessa paikassa, kyllä. Koska sähköisiä laitteita ei oikeastaan ​​ole, kaikki on melko suoraviivaista. Vaikka markkinoilla on monia teräs- ja metallikilpailijoita, jotka tekevät samaa, CRYPTOTAG on asettanut itsensä kaikkein huonoimmaksi ja yhdeksi kustannustehokkaammista valinnoista, koska sillä on kyky tallentaa enemmän sanoja kuin kilpailijoihin. Tämä todennäköisesti tuo sinulle joitain uutuuspisteitä asiakkaiden kanssa, jotka haluavat lisätä toisen suojaustason raakaan tyyliin.

Onko CRYPTOTAG sen arvoinen? Se riippuu tietoturva- ja riski-asetuksistasi. Jos olet yksi harvoista sijoittajasäästäjistä, joka pitää pinoa miljoonien arvosta paperilompakoita kirjassa, kannattaa päivittää jotain kestävämmäksi. Jos olet keskimääräinen salausvaluuttasijoittaja, CRYPTOTAGin kaltainen varmuuskopiosuoja on hyvä lisäkerros turva-arsenaalissasi. Jos sinulla on muutama sata dollaria kryptovaluuttaa, saatat olla parempi odottaa, että maksat ~ 200 dollaria tälle tuotteelle, kunnes olet kertynyt tarpeeksi suojattavaa kryptovaluutta.

“Kilpailijamme eivät tee samaa kuin me”, Adrijan toteaa. ”Suurin osa heistä myy vain metallia. Valitsimme leimausmenetelmän, jonka on todistettu toimivan parhaiten (myös Jameson Lopp) ja rakensimme sen ympärille täydellisen työskentelyjärjestelmän. Se on jotain erilaista kuin leikata kaksi metallilevyä ja laittaa ne muovipussiin. Käytämme myös ensiluokkaista titaania ja testaamme tuotteitamme laajasti. “

Paras tapa käyttää CRYPTOTAGia on yhdistää se useisiin kryptovaluutan suojausratkaisuihin. Tarvitset tietysti Ledger-, Trezor- tai muun laitteiston lompakon, jotta voit todella tallentaa salausvaluutasi, jotta voit käyttää CRYPTOTAGia. Mutta kun teet niin, vältä varmuuskopiointilausekkeiden ja lompakoiden niputtamista samaan paikkaan, jotta et laita kaikkia munasi yhteen koriin.

Kysyimme CRYPTOTAG-perustajalta, mitä seuraavaksi CRYPTOTAG-kokoonpanossa? Ninja-tähdet?

“Ajattelemme enemmän isompia vasaroita ja jättiläislasereita”, Adrijan nauraa. “Ei, tarkastelemme itse asiassa muita tietoturvaspektriä. Haluamme antaa ihmisille ympäri maailmaa olla omia pankkejaan monilla tuotteilla ja palveluilla. Haluamme tulla johtavaksi luotetuksi salauksenvalvontayritykseksi. Meidän mielestämme tämä sisältää tuotteita, palveluja ja koulutusta. Joten ensi vuonna laajenemme näillä aloilla. “

“Asiakkaamme luottavat siihen, että olemme siellä, kun kaikki muut suojaustasot, kuten laitteisto- ja ohjelmistokerrokset, epäonnistuvat. Olemme viimeinen puolustuslinja, joten suhtaudumme asiakkaiden perintöön erittäin vakavasti. Jotkut ihmiset saattavat ajatella, että menemme joskus yli laidan, mutta haluamme parhaita ja testattuja tuotteita asiakkaillemme. Emme leikkaa kulmia. Ihmiset eivät edelleenkään tiedä, kuinka tärkeää on olla oma pankki. Ja kuinka hauraat heidän yksityiset avaimensa ovat. Siksi menemme niin pitkälle suojaamaan näitä avaimia. Se on tärkeintä tietoa. “

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me