Edge Wallet -katsaus

Reuna, äskettäin uudistettu Airbitz, on ohjelmistolompakon tarjoaja, jonka pääkonttori sijaitsee San Diegossa, Kaliforniassa. Yritys on perustettu vuonna 2013, ja se on käyttänyt ainutlaatuista lähestymistapaa varojen ja yksityisten tietojen turvallisuuteen. Sen sijaan, että keskityttäisi palvelinpuolen tietoturvaan kolmansille osapuolille, Edge antaa sinun hallita tarjoamalla helppokäyttöisen tietoturvakerroksen tuotteen asiakaspuolisten (käyttäjäpuolisten) osien päälle.

Edge-lompakko on edelleen beetaversiossa mutta käynnistää tuen seuraaville:

 • Bitcoin
 • Litecoin
 • Bitcoin Cash
 • Augur TASAVALTA
 • Siivet
 • Matryx

Tämän lisäksi Edge on rakentanut modulaarisen arkkitehtuurin, jonka avulla he voivat työskennellä minkä tahansa lohkoketjun tai tunnuksen kanssa. Jotta uusi kolikko olisi saatavana lompakossa, kolikkotiimin kehittäjän on vain annettava tukea yksinkertaisen Edgen tarjoaman laajennuksen avulla..

Edge-lompakko

Edge-lompakko myös integroituu Shapeshiftiin jolloin voit vaihtaa helposti tuettujen kolikoiden välillä ilman, että sinun tarvitsee lähettää varojasi vaihtoon.

Tämä Edge-lompakon tarkistus on tehty auttamaan sinua ymmärtämään Edge-lompakon tarjouksia, yrityksen historiaa ja sopiiko se tarpeisiisi.

Mitä ihmiset sanovat?

Koska uusi Edge-lompakko on edelleen beetaversiossa, tuomaristo selvittää, tuleeko siitä yhteisön suosikki vai ei. Airbitz-lompakko on kuitenkin ollut markkinoilla muutaman vuoden, nyt saanut satoja arvosteluja. On turvallista olettaa, että nämä arvostelut koskevat lompakon versiota 2.0 (Edge), kun se tulee markkinoille.

Hyvä: Airbitz arvioi keskimäärin 4 tähden (viidestä) luokituksen useilla arvostelualustoilla, kuten SalausVertaile ja Google Play kaupassa. Monet asiakkaat kiittävät lompakkoa suoraviivaisessa käyttöliittymässään ja suosittelevat sitä kaikille uusille Bitcoinin käyttäjille. Kokeneet käyttäjät pitävät lompakon keskittymisestä turvallisuuteen, yksityisyyteen ja hajauttamiseen – kryptovaluutta-liikkeen perusperiaatteet.

Paha: Ironista kyllä, suurin osa Airbitzia koskevista valituksista koskee turvallisuus- ja tunnistusprosesseja. Jotkut käyttäjät tuntevat olonsa epämukavaksi tietomäärän suhteen, jonka he tarvitsevat Bitcoinin ostamiseksi sovelluksen kautta, kun taas toiset ilmaisivat pettymyksensä siitä, että heidän ei sallittu ostaa maantieteellisen sijaintinsa vuoksi. Yhdysvaltalaisena yrityksenä voin vain olettaa, että nämä varotoimet ovat käytössä rahanpesun torjunnan (AML) ja rahanlähettimen käytäntöjen noudattamiseksi..

Airbitz on ladattavissa ja käytettävissä ilmaiseksi. Ainoat maksamasi palkkiot ovat kaivosmaksut rahojen lähettämisestä lompakosta.

Kuinka se toimii?

Airbitz on enemmän kuin vain lompakko, ja voimme odottaa samaa Edgeltä. Varojen lähettämisen ja vastaanottamisen lisäksi voit käyttää lompakkoasi myös:

 • Kirjaudu hajautettuihin sovelluksiin (dapps)
 • Osta Bitcoin
 • Käytä Bitcoinia

Edgen avulla voit käyttää lompakkoasi todentaa dappsissa Kuten Siivet ja Augur jotka käyttävät Edge Security SDK: ta. Todentamiseksi sinun tarvitsee vain skannata sovelluksen toimittama viivakoodi. Sieltä voit käyttää ja siirtää samoja varoja, joita normaalisti pidät Edge-lompakossa.

Edge-viivakoodiin kirjautuminen

Sinulla on 3 vaihtoehtoa ostaa Bitcoin Airbitz-lompakosta:

 1. Glidera USA: n pankkitileille
 2. Eurooppalaiset pankkitilit
 3. LibertyX USA: n käteisostoksille

Airbitz on tehnyt yhteistyötä näiden yritysten kanssa ja ohjaa sinut niiden käyttöliittymään tekemään ostoksia. Jos sinulla on ongelmia Bitcoinin ostamisessa, ota yhteyttä asianmukaiseen yritykseen Airbitz / Edge -tuen sijaan.

Airbitz Osta Bitcoin

Airbitz on myös tehnyt yhteistyötä Kortti kolikoille. ja Bitrefill tarjota tapoja viettää Bitcoin lompakon sovellukseen. Sinä pystyt viettää Bitcoin Targetissa ja Starbucksissa ja vastaanota alennukset jopa 20% joka kerta kun ostat. Tämä on mukava etu, joka tuo lisäarvoa kryptovaluutan pitämiseen antamalla sinun helposti käyttää sitä suosituissa paikoissa.

Airbitz-lompakko

Airbitz / Edge on vain iOS- ja Android-laitteissa, ja yritys on ilmoittanut, että heillä ei ole aikeita toteuttaa a web-käyttöliittymä. Tämän tarkoituksena on suojata sinua edelleen verkkosivustojen infrastruktuureissa esiintyviltä tilihyökkäyksiltä. Jotkut ihmiset saattavat nähdä tämän negatiivisena, mutta mielestäni yrityksen omistautuminen tilisi turvallisuuteen, jopa joidenkin toimintojen kustannuksella, on kunnioitettavaa.

Voinko luottaa näihin kavereihin?

Edge Wallet on rakennettu hajautetusti, mikä varmistaa sen millään kolmannen osapuolen yrityksellä ei ole pääsyä varoihisi tai tilisi tietoihin. Edge Edge itse eivät pääse näihin tietoihin.

Sen sijaan yksityiset avaimet, julkiset osoitteet ja tapahtumahistoria luodaan paikallisesti laitteellesi. Nämä tiedot salataan ja tallennetaan vertaisverkkopalvelimille.

Vaikka yritys lakkaisi olemasta tai palvelimet ovat poissa käytöstä, voit käyttää varojasi. Tämä lisää tärkeän luottamuksen teollisuuteen, jossa yritykset ja pörssit voivat joskus kadota ilmasta, kun rahasi otetaan mukaan.

Kuinka tukea?

Tämän lompakon asiakastuki on erinomaista. Kun luin Google Play -kaupan arvosteluja, huomasin, että joku yrityksessä vastasi jokaiselle käyttäjälle, joka pyysi apua. Vastaus sisälsi paitsi asiaankuuluvat tiedot, myös sähköpostin, johon voit ottaa yhteyttä, jos asiakkaalla on edelleen ongelmia.

Airbitz-verkkosivustolla on myös luettelo usein kysytyistä kysymyksistä jotka kattavat yleiset ongelmat, kuten tilin palautuksen ja lompakon vianmäärityksen. Monet arvostelijat ovat kertoneet, että asiakastukitiimi on jatkuvasti avulias ja reagoiva lähettämiinsä sähköpostitukilippuihin.

Mitä luulen?

Jos olet lukenut edelliset lompakon arvosteluuni, tiedät, että olen yksinkertaisen muotoilun ja suoraviivaisen käyttökokemuksen kiusaaja. Airbitz / Edge -laitteessa on intuitiivinen käyttöliittymä ei ole pelottavaa salauksen aloittelijalle tarjoten edelleen huippuluokan turvallisuus ja toiminnallisuus. Se on tappava yhdistelmä.

Nähdäni näyttää siltä, ​​että Edge Wallet tarjoaa vielä paremman kokemuksen kuin nykyinen Airbitz-vastine. Yhteystietoni ovat jo beta-kirjautumisluettelossa, ja odotan innolla kaiken, mitä uudella Edge-lompakolla on tarjota.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me