Jax Wallet -katsaus

Kun otetaan huomioon digitaalisten valuuttojen kasvava suosio, markkinat ovat nyt täynnä lukuisia kryptovaluutta-lompakoita. Monet näistä lompakoista tarjoavat upeita ominaisuuksia, jotka voivat todella hyödyttää käyttäjää.

Jaxx edustaa suosittua, monivaluuttaista lompakkoa, jonka on kehittänyt Decentral, tunnettu bitcoin-yritys, joka tunnetaan pankkiautomaateista, lompakosta ja muista palveluista digitaalisen valuutan ekosysteemissä.

Jaxx-lompakko tukee yli seitsemää erilaista kryptovaluuttaa, mukaan lukien Bitcoin, Ethereum ja Dash, ja se on tunnettu monitasoisesta pariliitosominaisuudesta, helppokäyttöisestä käyttöliittymästä, asiakaspuolen tietoturvakäytännöstä, mahtavasta suunnittelusta, helppokäyttöisyydestä vaihtaminen tallennettujen kolikoiden, alkuperäiskameran skannauksen, master-siementen varmuuskopion ja muun välillä.

Tämä Jaxx-lompakkokatsaus auttaa sinua ymmärtämään, kuinka Jaxx sopii nykyiseen Bitcoin-ekosysteemiin ja onko se sopiva sinulle.

jaxx lompakot

Yleisen mielipiteen tuomioistuin

Tällä hetkellä julkinen mielipide jakautuu kahteen erilliseen puoleen.

Yksi puoli uskoo, että lompakko on erittäin muotoiltu ja tarjoaa laajan valikoiman hienoja ominaisuuksia, mikä on ehdottomasti totta. Toinen puoli haluaa kuitenkin pysyä poissa Jaxxista, koska sen on tiedetty olevan aika buginen ja hidas ajoittain useilla laitteilla.

Ihmiset ovat usein kommentoineet, että on aikoja, jolloin he vaihtavat digitaalista valuuttaa toiseen, ja lompakko ei rekisteröi niitä, mikä vaatii käyttäjiä suorittamaan ne uudelleen.

Ilmeisesti sovelluksen lataaminen kestää myös jonkin aikaa. Testauksen aikana monet käyttäjät huomasivat, että heidän on odotettava 15 sekuntia, kunnes lompakko latautuu mobiililaitteisiin, ja muutaman sekunnin pöytätietokoneisiin. Yleensä odotusaika ennen pääsyä on yleensä hieman pidempi verrattuna muihin markkinoilla oleviin monivaluuttalompakkoihin.

(Katso täydellinen luettelo suositelluista Bitcoin-lompakoista ja Ethereum-lompakoista)

Käyttöliittymä

Käytettävyys on yksi Jaxxin vahvimmista puvuista.


Kun otetaan huomioon, että se on suunniteltu yksinkertaisuutta ajatellen, se näyttää hyvältä. Se on enemmän kuin intuitiivinen verrattuna muihin monivaluuttaisiin lompakkoihin, jotka voivat olla aluksi hieman hämmentäviä.

Jaxxia käytettäessä vaihtaminen valuuttojen välillä, rahan lähettäminen ja vastaanottaminen, osoitteiden syöttäminen, QR-koodien skannaus on helppoa. Kuitenkin, kuten aiemmin mainittiin, erilaiset virheet tekevät kokemuksesta viivästyneen ja hieman epämiellyttävän. Vaikka sitoutunut kehitystiimi on ehdottomasti parantanut sovelluksia, tarvitaan vielä enemmän työtä, ennen kuin saavutetaan täydellinen tasapaino.

Henkilö, joka on juuri ladannut lompakon ja luonut tilin, on todennäköisesti tyytyväinen kokemukseen, samanlainen kuin käyttäjät, jotka ovat vasta aloittamassa digitaalisten valuuttojen käyttöä. Kehittyneemmän käyttäjän näkökulmasta raportoidut suorituskykyongelmat voivat kuitenkin olla hieman ärsyttäviä.

Riippumatta ei riitä ohjaamaan henkilöä kokonaan pois Jaxx-lompakosta.

Jaxx Wallet Review -käyttöliittymä

Turvallisuus

Aivan kuten monet muutkin digitaaliset valuuttalompakot, Jaxx käyttää myös vahvoja tietoturvakäytäntöjä, joiden tarkoituksena on varmistaa, ettei niitä hakkeroida ja että käyttäjien rahat pysyvät turvassa koko ajan.

Jaxxiin liittyvä suuri etu on se, että lompakko tallentaa yksityiset avaimet suoraan käyttäjän laitteisiin, jolloin kolmannen osapuolen on mahdotonta hallita varojasi etänä.

Varmuuskopion tekemisen jälkeen lompakko luo automaattisesti muistisiemen, jonka käyttäjät voivat kirjoittaa muistiin ja pitää turvassa.

Lisäksi lompakko kunnioittaa myös käyttäjien yksityisyyttä, koska tilin luominen ei välttämättä tarkoita sähköpostiosoitteen ja muiden yksityisten tietojen syöttämistä.

Jaxx on melko suoraviivainen verrattuna muihin lompakkoihin, joissa on hämmentäviä turvallisuuskäytäntöjä, mikä on hieno uutinen. Tietysti haavoittuvuuksia voi olla, mutta useimmiten käyttäjien varat ovat turvassa.

Jaxxin takana oleva tietoturvaryhmä käsitteli turvallisuuskysymystä aiemmin vuonna 2017, jolloin ilmoitettiin varastavan 400 000 dollaria. Tämä voi olla iso punainen kysymysmerkki joillekin käyttäjille, mutta hyödyntämistä tuettiin ongelmassa, joka ei enää ole ongelma yritykselle.

Lisäksi hakkeroinnin olosuhteista ei ole julkaistu paljon tietoa, joten on olemassa teorioita, joiden mukaan se olisi voinut perustua käyttäjän virheeseen. Useimpien lompakoiden kohdalla on ehdottomasti noudatettava hyviä tietoturvakäytäntöjä, koska lompakkoyrityksiä ei voida pitää vastuullisina, jos käyttäjä asettaa erittäin helpon salasanan, jonka hakkerit sitten murtavat..

Esteettömyys / mukavuus

Kolikoiden käyttö Jaxx-lompakon kautta on varmasti äärimmäisen helppoa.

Kirjaudu sisään ja valitse haluamasi valuutta joko maksun suorittamiseksi tai vastaanottamiseksi. Tämän lisäksi Jaxxilla on yksi markkinoiden parhaista tukitiimeistä. Tiimi on tavoitettavissa joko sähköpostitse, chatissa, mutta myös sosiaalisen median kanavilla, kuten Twitter tai Reddit.

Lisäksi yritys on myös osoittautunut erittäin läpinäkyväksi, ja kuka tahansa voi saada sen kommentoimaan, kun ongelmia ilmenee. Virheraportit käsitellään yleensä myös erittäin nopeasti, mikä on iso plus.

Alustatuesta on tärkeää huomata, että Jaxx on saatavana useilla alustoilla, mukaan lukien Android, iOS, OS X, Chrome, Windows ja Linux sovellusten kautta. Verkkopohjainen käyttöoikeus ei ole tällä hetkellä käytettävissä.

Jaxxin takana oleva tiimi on ilmoittanut, että lompakon laitteistoversio on saatavana myös tulevaisuudessa, mikä tekee kolikoiden säilytyksestä vieläkin turvallisemman, koska laitteistolompakot ovat periaatteessa läpäisemättömiä perinteisin keinoin.

Viimeiset ajatukset / suositukset

Kaiken tähän mennessä hahmoteltujen perusteella Jaxx-lompakko sijoittuu melko korkealle suosikkilompakkoluettelossamme.

Se tarjoaa monivaluuttatukea, suurta turvallisuutta, mahtavaa asiakastukea ja on saatavana myös ilmaiseksi!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me