KuCoin Exchange -katsaus

Vuonna 2011 KuCoin-pörssin perustajat alkoivat tutkia blockchain-tekniikkaa ja jatkoivat KuCoinin teknisen arkkitehtuurin rakentamista vuonna 2013. 4 vuotta myöhemmin pörssi aloitettiin lopullisena tavoitteena “tulla yhdeksi maailman kymmenestä parhaimmasta vaihtoalustasta [s] ] ”Vuoteen 2019 mennessä. Tämän lyhyen ajanjakson aikana KuCoin onnistui pääsemään hämärästä pörssistä paikalle, koska 18. suurin vaihto 24 tunnin kaupankäyntimäärällä.

Hongkongista lähtevä kansainvälinen salausvaihto tukee tällä hetkellä suuren määrän digitaalisten omaisuuserien kauppaa. Toimitusjohtaja ja yksi alkuperäisistä perustajista Michael Gam on entinen tekninen asiantuntija Ant Financialissa, joka on maailman arvokkain fintech-yritys..

Mielenkiintoista tässä pörssissä on, että se noudattaa voitonjakojärjestelmää ja jakaa 50% päivittäisestä kaupankäyntimaksunsa kokonaismäärästä käyttäjille, joilla on pörssipohjainen tunnus, KuCoin Shares (KCS). Samalla tavalla kuin Binance, KuCoin tarjoaa suhteellisen alhaiset kaupankäyntimaksut ja kannustimet kotimaansa kryptovaluutan pitämiseen (tai kaupankäyntiin).

Joten mikä muu on niin erikoista KuCoinissa? Seuraavassa tarkastelussa sukelamme syvälle KuCoin-kaupankäyntialustan sisäiseen toimintaan.

Suosittu mielipide

Kerätäkseen yleistä mielipidettä kirjailija katsoi Redditiin nähdäkseen, mitä Internetillä oli sanottavaa tästä vaihdosta. Kaiken kaikkiaan KuCoin näyttää saavan hyvää palautetta näistä tuntemattomista lähteistä.

Hyvä: KuCoinin myönteiset arvostelut ovat sen käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, yksityiskohtaiset kaupankäyntikaaviot, kaksivaiheinen todennus, KCS-haltijan palkkiot, alhaiset kauppa- / nostomaksut ja kyky ansaita GAS pitämällä NEO-pörssiä. Lisäksi se tarjoaa vaihtoaan kansainväliselle yhteisölle tarjoamalla siihen pääsyn yli 10 kielellä.

Huono: Et voi ostaa alkuperäistä kryptovaluuttaa pörssistä, ja jotkut käyttäjät ilmoittavat järjestelmän viiveistä ja hitaasta asiakaspalvelusta. On myös joitain, jotka yhdistävät vaihdon Confido-huijaukseen, väärennettyyn ICO: han, joka juoksi sijoittajan rahoilla. Vaikka suurin osa käyttäjistä tunnistaa, että KuCoin-vaihtoa ei liitetty huijaukseen, negatiivinen tapahtuma säilyy käyttäjien mielessä. Heidän yhteisönsä näyttää kuitenkin kunnioittavan KuCoinia hyvittämällä Confidoon sijoittaneille.

KuCoin Review: Avaintiedot

Taulukon tunnus on pakollinen arvo!

KuCoin-tiimin yleiskatsaus

Kuten heidän virallinen nettisivu Kucoinin tavoitteena on tarjota käyttäjille entistä turvallisempia ja kätevämpiä digitaalisten omaisuuserien kauppa- ja vaihtopalveluja, integroida premium-varoja maailmanlaajuisesti ja rakentaa huipputason transaktioalusta..

Toimitusjohtaja ja perustaja Michael Gam on entinen tekninen asiantuntija Ant Financialissa, joka on kiinalaisen Alibaba-konsernin tytäryhtiö. Hän oli myös vanhempi kumppani Internet-jättiläisissä kuten MikeCRM ja KF5.COM.


Varatoimitusjohtaja Eric Donia kutsutaan vanhemmaksi Internet-tutkijaksi, järjestelmäarkkitehtuuriksi ja Internet-alan tähdeksi. Hänen sanotaan myös olevan tietotekniikkayritysten CTO ja vanhempi kumppani, mukaan lukien YOULIN.COM, KITEME ja REINOT. On kuitenkin epäselvää, ovatko nämä verkkosivustot todella olemassa, koska niitä ei näytetty Google-haussa tai syötettäessä verkkosivustojen verkkotunnuksia. Mukaan hänen LinkedIn, hän on tällä hetkellä Youlin Network Technologiesin teknologiajohtaja, mutta KITEMEstä tai REINOTista ei ole mainittu.

Kirjoittaja myöntää, että monien näiden perustajien / tiimin jäsenten taustatutkimuksissa saattaa olla joitain rajoituksia kielimuurien takia. Kuitenkin, jos tiimin jäsenet ovat sellaisia ​​kuin he sanovat olevansa, he tuovat vuosien kokemuksen tunnetuilta yrityksiltä, ​​kuten 18,4 miljardia dollaria sijoituspalveluyritys GF Securities ja mobiilimaksuratkaisut sekä palveluntarjoaja iBoxPay.

kucoin

KuCoin-pörssin käytön yleiskatsaus

KuCoin tarjoaa melko nopean käyttäjän aktivointiprosessin ja kirjoittajalle kului alle 3 minuuttia tilin luomiseen.

kucoin

Aloittamiseksi sinun on:

  1. Hyväksy käyttöehdot
  2. Rekisteröidy sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi
  3. Napsauta sähköpostiosoitteesi aktivointilinkkiä (joka voi olla roskapostilaatikossa),
  4. Olet kirjautunut sisään.
  5. Talleta varoja toisesta lompakosta ja aloita kaupankäynti!

kucoin

Vaihda kauppaa kirjoittamalla vain tietyn kaupankäyntiparin hinta ja summa, jonka haluat ostaa. Jokaisessa kaupassa KuCoin vaatii sinua syöttämään Google 2-FA: n (ellet halua poistaa tätä ominaisuutta asetuksista).

Oletetaan, että haluat ostaa 1 KCS: n ja vaihtaa sen ETH: ksi, kirjoita summaosaan 1 ja kysyttävä hinta, josta haluat ostaa sen. Jos haluat välitöntä tapahtumaa, se auttaa kirjoittamaan nykyisen “Kysy” -hinnan, jossa näkyy ostoruudukon oikeassa yläkulmassa.

Pörssin kaupankäynnin keskeisiä piirteitä ovat kykysi ottaa yhteyttä automaattiseen tukeen 24/7, kykysi käydä kauppaa lukuisien peruspörssiparien kuten BTC, ETH, NEO ja KCS kanssa ja että sivusto näyttää sinulle USD- tai BTC-summan, joka on salkku on arvoinen. Sen avulla käyttäjät voivat myös napsauttaa kaupankäyntiparia saadakseen tarkempia kaupankäyntitietoja (näkyvät alla).

kucoin

Kunkin kaupan maksu on 0,1% ostamastasi omaisuudesta (miinus mahdollinen alennus, jonka saat saada pitämällä KCS: tä). Jokaisesta omistamastasi 1000 KCS: stä saat 1%: n alennuksen (enintään 30%). Noin 5 dollarin arvolla sinun on pidettävä noin 5000 dollaria KCS: tä 1%: n alennuksella ja 50000 dollaria KCS: tä (10 000 KCS) 10%: n alennuksella. Keskimääräinen tilinhaltija ei selvästikään saa merkittäviä alennuksia kaupankäyntimaksuista.

Tallettaminen ja nostaminen ovat melko suoraviivaisia. Sinun tarvitsee vain siirtyä Omaisuus-osioon ja kirjoittaa vastaavat tiedot.

kucoin vetäytyä

Talletus on ilmaista, ja nostokulut riippuvat nostettavasta valuutasta. Esimerkiksi NEO: n ja kaasun vetäminen on ilmaista, mutta ETH: n nostaminen maksaa 0,01 ETH ja BTC: n vetäminen 0,0005.

Binance maksaa käyttäjille tällä hetkellä 0,1% kauppaa kohden, tarjoaa ilmaisia ​​talletuksia, ilmaisia ​​NEO-nostoja, 0,001 BTC: n ja 0,01 ETH-nostomaksun. Kuten näette, KuCoinsin palkkiot ovat melko samanlaisia ​​verrattaessa niitä Binance’siin, joka on tunnettu edullinen kaupankäyntijärjestelmä.

Osinkojen saaminen

Jos haluat laskea, kuinka paljon saat kolikko-osinkoina, voit napsauttaa tämä linkki ja kirjoita hallussasi oleva KCS-määrä. Tällä hetkellä 100 KCS: n pitäminen ansaitsee sinulle noin 10 senttiä päivässä kolikoiden osinkoja noin 100 eri kolikosta. Vaikka tämä saattaa tuntua pieneltä määrältä, pidä mielessä, että myös KCS-yksikön arvo voi nousta. Perustamisestaan ​​lähtien, KCS on noussut yli 900%.

kucoin-palkkiot

Yhteenveto

KuCoin on helppokäyttöinen, tarjoaa hyvän turvallisuuden, sillä on mobiilisovellus, alhaiset kaupankäyntimaksut ja kannustimet kaupankäyntiin / KCS: n pitämiseen. Lisäksi se, että pörssit sulkevat ovensa uusille käyttäjätileille skaalautuvuuden puutteen vuoksi, mutta KuCoin ei kuitenkaan ole tehnyt siitä vankkaa valintaa uusille käyttäjille, jotka haluavat käydä kauppaa altcoin-markkinoilla. Tästä huolimatta KuCoin on ehdottomasti matkalla tulemaan yhdeksi maailman suurimmista globaaleista pörsseistä.

Kirjoitushetkellä KuCoin on tällä hetkellä 28. suurin pörssi, jonka volyymi on 84 243 753 dollaria. Vaikka tämä luku on kaukana maailmanlaajuisesta pörssijohtajasta Upbitistä (4 309 450,07 dollaria), se voi jatkaa uusien käyttäjien massiivista vetoa ja siirtyä kymmenen parhaan joukkoon. Kärkikymmeneen pääsemiseksi sen on kuitenkin ylitettävä Bittrex ja saatava noin 600 miljoonaa dollaria.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me