Ledger Nano S -katsaus

Digitaalisten valuuttojen laitteistolompakkoteollisuus kukoistaa, ja tarjolla on useita mielenkiintoisia valintoja niille, jotka haluavat pitää kolikkonsa turvassa ja kaukana mahdollisesti riskialttiista verkkopalvelimista.

Ledger Nano S edustaa Bitcoin-, Ethereum- ja altcoin-laitteistolompakkoa, joka koostuu vankoista turvaominaisuuksista, joita voidaan käyttää sekä digitaalisten varojen tallentamiseen että maksujen suorittamiseen. Joitakin tähän laitteistolompakkoon liittyviä erityispiirteitä ovat käytön helppous, kyky suorittaa maksuja nopeasti, korkea suojaustaso ja paljon muuta.

Ledger Wallet -yritys perustettiin vuonna 2014 Ranskassa, ja siitä lähtien Ledger on onnistunut herättämään paljon huomiota. Ledger-tiimistä onnistui nopeasti tulemaan yhdeksi markkinoiden suurimmista laitteiden lompakon tarjoajista.

Vaikka muut laitteistolompakot, kuten TREZOR, ovat olleet markkinoilla pidempään, Ledgerin katsotaan olevan kaulan ja kaulan kanssa.

Tässä Ledger Nano S -katsauksessa käsittelemme muutamia eri näkökohtia, kuten käytettävyyttä, turvallisuutta ja mukavuutta.

Yleisen mielipiteen tuomioistuin

Vaikuttaa siltä, ​​että suurin osa arvioita jättävistä käyttäjistä on tyytymätön Ledger Nano S: ään.

Lukuisat käyttäjät ovat kutsuneet sitä upeaksi “nukkumaan yöllä”, varsinkin kun laitteistolompakoita käyttävät yleensä ne, joilla on enemmän kolikoita. Yleisö uskoo myös, että laite toimii sujuvasti, eikä useimmilla ole siihen suuria valituksia.

Lompakko ei kuitenkaan välttämättä ole paras valinta niille, joilla on useita digitaalisia valuuttoja ja jotka käyttävät aktiivisesti suurinta osaa niistä. Tämä johtuu laitteen käytettävissä olevasta vähäisestä tallennustilasta.

Kun digitaalista valuuttaa tallennetaan ja käytetään lompakkoon, käyttäjien on ladattava tietty sovellus kyseiselle tunnukselle. Tällä hetkellä laitteistossa on riittävästi tallennustilaa vain kahdelle tai kolmelle näistä sovelluksista. Tämä tarkoittaa, että jos haluat käyttää toista valuuttaa, sinun on poistettava sovellus ja asennettava toinen.

Tämä prosessi on melko suoraviivainen, varsinkin jos olet lähellä tietokonetta. Siitä voi kuitenkin tulla haittaa niille, jotka maksavat jatkuvasti eri digitaalivaluutoilla.

Käyttöliittymä


Ledger Nano S: n käyttöliittymä on suunniteltu sujuvaa käyttökokemusta ajatellen.

Lompakon käyttö on samanlainen kuin useimpien muiden markkinoilla olevien laitteistolompakoiden käyttö, ja prosessi on melko suoraviivainen. Kun laitteistolompakko asetetaan ensimmäistä kertaa, käyttäjien on valittava tappi. Myöhemmin annetaan 24 sanan siemen, jota voidaan käyttää yksityisten avainten luomiseen.

Ledger Nano S -tappi

Alkuasennus kestää noin kolme minuuttia, ja suurimman osan ajasta käytetään siemenen kirjoittamiseen, jotta se pysyy turvallisessa paikassa. Kun laite on määritetty, käyttäjien on asennettava laitteen käyttöön tarvittavat sovellukset valitsemastaan ​​digitaalisesta valuutasta riippuen. Näitä sovelluksia käytetään joko valuutan lähettämiseen tai vastaanottamiseen – niillä ei ole tarkoitusta auttaa lompakkoa tallentamaan kolikoitasi.

Saatavana on myös Chrome-laajennus, joka tekee asioista vieläkin helpompaa. Sen päätoiminnot ovat pääsy tilitietoihin, Bitcoinin lähettäminen laitteiston lompakon kautta, Bitcoin-osoitteiden luominen varojen vastaanottamiseksi sekä sovelluksen erilaiset asetukset, mukaan lukien valuuttakurssi ja käyttökieli..

Hieno ominaisuus on, että Ledger Nano S toimii myös nykyisten Bitcoin-lompakoiden kanssa. Käyttäjien ei tarvitse asettaa ylimääräistä lompakkoa kolikoiden tallentamiseen. Joitakin tuetuista verkkolompakoista ovat muun muassa Electrum, MyCelium, Copay, MyEtherWallet ja Bitgo.

Tällä hetkellä Ledger Nano S tukee seuraavia digitaalisia valuuttoja: Bitcoin, Ethereum, LiteCoin, Zcash, Dash ja Stratis. Laite tukee maksujen lähettämistä, maksujen vastaanottamista, tilitietojen tarkistamista sekä useiden osoitteiden hallintaa.

Ledger Nano S on yleensä helppo ymmärtää, jos ymmärrät digitaalisten valuuttojen toiminnan ja liiketoimien perustiedot, ja vaikka et, niin se on melko helppo noutaa. Laitteiston lompakkoa ohjataan myös kahdella painikkeella, joten käyttäjän virheiden marginaali on melko pieni.

Turvallisuus

Laitteiden lompakot ovat ylivoimaisesti turvallisin tapa tallentaa digitaalisia valuuttoja.

Vaikka laitteistolompakoissa on myös joitain tietoturva-aukkoja, suurin osa niistä on käyttäjäpohjaisia ​​eikä lompakkoa toimittavan yrityksen vika.

Jos päätät käyttää Ledger Nano S (tai mitä tahansa muuta lompakkoa varten) sinun on toteutettava erityisiä varotoimia, kuten muistettava turvasiemenet paperilla, ei tietokoneella, tai vältettävä lompakon käyttöä tietokoneissa, jotka voivat saada tartunnan.

Teoriassa Ledger Nano S -lompakossa ei ole tunnettua tietoturva-aukkoa. Se on laitteistolompakko, ja kun sitä ei ole kytketty tietokoneeseen, sitä on melkein mahdotonta hakata.

Esteettömyys / mukavuus

Kolikoiden käyttäminen Ledger Nano S: ssä edellyttää tietokoneen käyttöä. Lompakko on kytkettävä USB-kaapelilla. Vaikka tämä ei todellakaan ole haittaa, jos olet kotona ja sinulla on aikaa, kolikoiden käyttö tien päällä voi olla hieman vaikeaa.

On tärkeää huomata, että laitteistolompakoita ei ole tarkoitettu käytettävyyden vuoksi, vaan ne on tarkoitettu pikemminkin suurten määrien turvalliseen varastointiin.

Joten, jos haluat päästä “Maksaan kahvistani BTC: llä” -tasolle, paras vaihtoehto olisi käyttää digitaalista valuuttalompakkoa matkapuhelimellasi..

Verrattuna muihin laitteistolompakkoihin Ledger Nano S on helppokäyttöinen. Kolikoihisi pääsee helposti, mutta useiden sovellusten poistaminen ja asentaminen eri rahakkeille voi olla tylsää.

Viimeiset ajatukset / suositukset

Ledger Nano S laitteistolompakko on varmasti tyydyttää useimpien digitaalisen valuutan harrastajien tarpeet. Se tarjoaa helppokäyttöisen käyttöliittymän, mukavan kolikoiden käytettävyyden ja erinomaiset turvaominaisuudet.

Ledger Nano S on viime kädessä markkinajohtaja syystä: se tuottaa tuotteen käyttäjien luottamusta suojaamalla tunnuksiaan ja saa työn tehokkaasti.

Jos olet kiinnostunut ostamaan Ledger Nano S, voit tehdä sen tässä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me