PaikallisetBitcoins on ollut olemassa vuodesta 2012, yhdistäen Bitcoin-ostajia ja -myyjiä avoimella vertaismarkkinoilla. On paljon syitä suositella Local Bitcoinsia turvalliseksi ja helppokäyttöiseksi kaupankäyntialustaksi. Tässä Local Bitcoins Review -ohjelmassa selitän, mistä pidän paikallisista bitcoineista ja miten voit hyötyä alustan käytöstä.

Paikalliset Bitcoins-avaintiedot

Ennen kuin sukellamme arvosteluun, tärkein kohta paikallisten bitcoinien käytöstä on käyttää hyvää harkintaa. Paikalliset bitcoinit eivät ole vaihto perinteisessä mielessä. Et anna pankkitilisi tietojasi ja osta Bitcoinia. Sen sijaan Paikalliset Bitcoins on paikka, jossa voit tavata muita ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita ostamaan ja myymään Bitcoineja. Sellaisena sinun on oltava varovainen, kun valitset kauppiaita, joiden kanssa liiketoimi suoritetaan. Vaikka paikallisilla Bitcoineilla on toimenpiteitä varmistaakseen, ettei sinua repiä, valituksen tekeminen voi olla turhauttavaa ja aikaa vievää.

Mikä tekee paikallisista bitcoineista eroja muista pörsseistä

Kuten edellä vihjain, Local Bitcoins eroaa muista pörsseistä, koska se ei ole pörssi. Kun luot tilin suurimmissa pörsseissä, kuten Coinbase, Kraken tai Bitstamp, linkität pankkitilisi suoraan heidän kaupankäyntialustaansa rahoittamaan osto- ja myyntikomentojasi. Vaihdossa kaupankäynnin helpottamiseksi nämä pörssit veloittavat transaktiomaksuja.

Paikalliset Bitcoins on erilainen. Oletetaan, että haluat ostaa joitain Bitcoineja paikallisista Bitcoineista. Ensinnäkin luot tilin ja lompakon paikallisille bitcoineille, mutta et liitä pankkitilitietojasi suoraan paikallisiin bitcoineihin. Sen sijaan etsit muita käyttäjiä, joilla on Bitcoineja, ja haluat myydä ne sinulle.

ostovaihtoehtoja

Kun löydät käyttäjän, joka tarjoaa myydä Bitcoineja haluamallasi valuuttakurssilla ja ehdoilla, lähetät hänelle viestin neuvotella liiketoimi. Sitten löydät tapa maksaa henkilölle. Verkkokaupoissa voit käyttää käteistalletusta pankin, PayPalin (maksullinen) tai muun käteissiirtotavan kautta. Tai joissakin tapauksissa voit tavata henkilökohtaisesti ja antaa henkilölle käteistä vastineeksi Bitcoinista, joten nimi Local Bitcoins.

Kun olet maksanut, Bitcoins vapautetaan paikallisiin Bitcoins-lompakkoosi, ja sieltä voit siirtää ne omaan henkilökohtaiseen lompakkoon.

Kuinka välttää huijauksia paikallisilla bitcoineilla

Siitä asti kun Paikalliset bitcoinit on vertaisvaihto, tapahtumasi ovat vain yhtä luotettavia kuin kaupan toisella puolella oleva henkilö. Paikalliset bitcoiinit pitävät kaikkia bitcoineja escrow-tilassa, kun maksat verkossa, joten jos pystyt osoittamaan, että olet maksanut niistä, Bitcoins vapautetaan sinulle. On kuitenkin melko helppo välttää valituksen tekeminen, jos noudatat muutamia yksinkertaisia ​​varotoimia tarkistaessasi kauppiaita, joiden kanssa olet tekemisissä.

Kun olet ajatellut kauppaa, napsauta elinkeinonharjoittajan käyttäjänimeä saadaksesi lisätietoja kaupankäynnin historiasta …

kauppiasesimerkki

Haluan etsiä seuraavia kriteerejä arvioidessani elinkeinonharjoittajaa:


  1. Ovatko he vaihtaneet yli 50 BTC: tä?
  2. Ovatko he suorittaneet yli 100 kauppaa?
  3. Onko heillä palautepisteet 97% tai enemmän?
  4. Ovatko he olleet paikallisilla bitcoineilla yli vuoden?
  5. Ovatko he vahvistaneet tietonsa paikallisilla bitcoineilla?
  6. Luottakaa vähintään 20 käyttäjää tälle kauppiaalle?

Jos vastaukset näihin kuuteen kysymykseen ovat “kyllä”, sinulla on todennäköisesti hyvä kauppa. Kuten yllä olevasta kuvakaappauksesta näet, käyttäjä CeruleanShine täyttää kaikki kriteerit luotettavalle kauppiaalle. Minusta tuntuu mukavalta tehdä liiketoimi tämän henkilön kanssa.

Tietysti sinun on myös rakennettava maineesi paikallisten Bitcoins-käyttäjien uutena käyttäjänä. Joskus tämä saattaa tarkoittaa pienempien tapahtumien tekemistä vähemmän arvostettujen kauppiaiden kanssa kauppa- ja palautepisteiden muodostamiseksi. Suosittelen pitämään nämä ensimmäiset kaupat alle 200 dollaria, joten jos jokin menee pieleen, et ole koukussa liikaa rahaa.

Kaikille verkkokaupoille Local Bitcoins tarjoaa turvatalletussuojan. Myyjä sijoittaa Bitcoins paikalliselle Bitcoins-escrow-tilille (plus myyjän on lisättävä 1% Local Bitcoins -tapahtumamaksuna). Lähetät sitten maksun myyjälle ja merkitset tapahtuman maksetuksi. Kun myyjä on vastaanottanut maksun, hän vapauttaa talletussumman. Jos myyjä yrittää paeta rahoiltasi, voit lähettää valituksen Paikallisille Bitcoineille yhdessä maksutositteen kanssa..

Missä voit käyttää paikallisia bitcoineja?

Peer-to-peer -vaihdona Paikalliset Bitcoins on suunniteltu hajautetuksi ja käytettäväksi mistä tahansa. Koska voit maksaa käteisellä ja sinun ei tarvitse käyttää pankkeja, niin kauan kuin alueellasi on muita käyttäjiä, voit ostaa ja myydä paikallisia bitcoineja melkein kaikkialla maailmassa. On olemassa kaksi suurta poikkeusta; Paikallisia Bitcoineja ei ole saatavissa Saksassa tai New Yorkin osavaltiossa määräysten vuoksi.

Kuinka paljon voit ostaa ja miten maksat?

Paikallinen Bitcoin ei aseta rajoituksia liiketoimille. Voit vapaasti päättää, kuinka paljon olet valmis kauppaan. Jos myyt, voit myös asettaa omat hinnat. Yleensä hyvämaineiset myyjät pystyvät hallitsemaan muutaman dollarin enemmän valuuttakurssissa kuin vähemmän kokeneet.

Paikalliset Bitcoins tarjoaa yli 50 maksutapaa kauppiailleen. Käyttäjät voivat sopia Bitcoinin ostamisesta käyttämällä mitä tahansa iTunes-lahjakorteista postitse lähetettyihin käteisiin. Niin kauan kuin sinä ja kauppias sopivat käteissiirtomenetelmästä, voit maksaa haluamallasi tavalla.

Localbitcoins-maksutavat

Jos myyt Bitcoineja käteisellä paikallisilla Bitcoineilla, on järkevää vaatia sellaista tapahtumaa, jota on vaikea peruuttaa. Käteistalletukset, maksumääräykset ja pankkisiirrot ovat tästä syystä suosittuja. Jos annat jonkun maksamaan luottokortilla Paypalin kautta, kyseinen henkilö voi ostaa sinulta Bitcoinin ja kiistää tapahtuman luottokorttiyhtiönsä kanssa, jolloin sinulla ei ole rahaa. Koska monet paikalliset Bitcoins-käyttäjät ovat nimettömiä, voi olla vaikeaa tai jopa mahdotonta jäljittää joku, joka vetää tällaista järjestelmää.

Palkkiot kaupasta paikallisilla bitcoineilla

Paikalliset Bitcoins ei peri maksuja alustan ostajilta. Itse asiassa paikalliset bitcoiinit eivät käsittele mitään käteismaksutapahtumia, koska kaikki tarjoukset välitetään suoraan vertaisverkosta. Myyjille Local Bitcoins ottaa 1%: n maksun jokaisesta tapahtumasta. Tämä maksu lisätään summaan, jonka myyjä sijoittaa turvatalletukseen paikallisten bitcoineiden kanssa osana kauppaa. Jotkut myyjät välittävät tämän 1%: n maksun ostajalle korotuksena Bitcoin-valuuttakurssista.

Paikallinen Bitcoins-turvallisuus ja yksityisyys

Monet kauppiaat Yhdysvalloissa ja muissa maissa, joissa on rahanpesun vastainen laki, vaativat sinua lähettämään heille henkilöllisyystodistuksen ennen kuin he suostuvat sopimukseen. Tämä on osa tuntemasi asiakkaasi (KYC) -käytäntöä, ja sitä vaaditaan Yhdysvaltojen lain mukaan arvopapereita myyville kauppiaille. Jos haluat säilyttää nimettömyytesi, voit yleensä löytää muita kauppiaita, jotka ovat halukkaita toteuttamaan kauppoja ilman henkilöllisyyden vahvistamista.

Yleiskatsaus paikalliseen Bitcoins Trading Platformiin

Toivottavasti pidit tästä Paikalliset bitcoinit arvostelu ja piti siitä hyödyllisenä. Kaiken kaikkiaan paikalliset Bitcoins on vakiintunut foorumi, ja se on suurimmaksi osaksi turvallinen ja edullinen tapa käydä kauppaa Bitcoinilla. Niin kauan kuin käytät hyvää arvostelukykyä valitessasi, kenen kanssa tekemisissäsi, paikalliset bitcoiinit voivat olla hyvä foorumi kaikille kaupankäyntitarpeillesi. Suosittelen sitä helpoksi tavaksi aloittaa Bitcoin-sijoittaminen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me