Eximchain: Yksityiset älykkäät sopimukset toimitusketjun rahoitukseen

Eximchain on MIT-pohjainen ohjelmistokehitysyritys lohkoketjun käyttäminen toimitusketjun rahoituksen parantamiseen. SCF antaa sijoittajille mahdollisuuden rahoittaa organisaatiota koko toimitusketjun prosessissa, mikä antaa heille enemmän käyttöpääomaa ja liiketoiminnan kassavirtaa tehokkuuden lisäämiseksi ja riskien vähentämiseksi. Yritykset, jotka ovat onnistuneet hallitsemaan tätä kassavirtaa, ovat laskeneet varastojaan jopa 30%, mikä johtaa huomattavasti alhaisempiin toimintakustannuksiin.

Valitettavasti laadukasta SCF: ää on perinteisesti ollut vaikea toteuttaa. Toimitusketjut ovat suuria, monimutkaisia ​​prosesseja, joihin osallistuu lukuisia osapuolia ympäri maailmaa. SCF luottaa logistiikkajärjestelmän kaikkien osien koordinointiin ja yhdenmukaistettuihin kannustimiin.

Hanke käyttää lohkoketjutekniikkaa, jotta SCF voidaan integroida saumattomasti pienten ja keskisuurten yritysten (pk-yritysten) järjestelmiin. SCF: n lisäksi nämä yritykset voivat myös seurata hankintaa tuotteen pätevyyden varmistamiseksi, varaston tarkan hallinnan ja täysin räätälöityjen ratkaisujen luomiseksi Eximchain SDK: n avulla.

Eximchain-käyttöliittymä

Eximchain-avaimen tiedot

Tunnus: EXC

Tunnus Tyyppi: ERC20 Mainnet-käynnistykseen saakka

ICO Tunnus Hinta: 1 EXC = ~ 0,33 $

Varainhankinta Päämäärä: 20000000 dollaria

Kaikki yhteensä Tunnukset: 150 000 000

Saatavilla varten Tunnus Myynti: 60 000 000 (40,0%)

Tietää Sinun Asiakas (KYC): Joo

Hyväksyy: ETH

Mikä on Eximchain?

Eximchain sisältää joukon työkaluja, joita yritykset voivat käyttää parantamaan toimitusketjun prosessia. Siitä huolimatta SCF: n älykkäät sopimukset ovat projektin ensisijaisia ​​tarjouksia, blockchain-alusta auttaa myös laadunvarmistuksessa ja varastojen seurannassa.

Toimitusketjun rahoitus

Eximchainin pääpaino on SCF-integraatiossa. Järjestelmä antaa rahoittajille läpinäkyvän kuvan toimitusketjun kassavirrasta, jotta he voivat arvioida sijoituksen riskin tarkemmin. Kuten aiemmin mainittiin, toimitusketjut ovat monimutkaisia, ja yhden pelaajan kannustimet eivät välttämättä sovi koko ekosysteemin menestykseen.

Tämän ongelman ratkaisemiseksi Eximchain toteuttaa Usean osapuolen dynaaminen sopimus SCF-ratkaisussaan. Tämä sopimusmekanismi käyttää peliteoriatekniikoita varmistaakseen, että kaikki assosioituneet osapuolet (ostajat, myyjät, rahoittajat) toimivat tavalla, joka tukee koko järjestelmää pelkkien yksittäisten siilojensa sijasta.

Hankinta ja varastojen hallinta

Eximchain-älykkäät sopimukset kirjaavat myös tavaroiden kaupat ostajien ja myyjien välillä lohkoketjussa. Koska tietue on muuttumattomalla pääkirjalla, ostajat voivat seurata kohteen lähdettä aina takaisin lähteeseen ja tietävät varmuudella sen olevan tarkka.

Eximchainin lohkoketju tarjoaa myös johdonmukaisen ja tarkan varastokirjan. Jokainen toimitusketjun yksikkö voi tarkastella jaettua tietoa ja perustaa prosessinsa sen ympärille.

Ohjelmistokehityspaketti (SDK)

Eximchain SDK antaa yrityksille mahdollisuuden räätälöidä täysin toimitusketjuratkaisunsa. Vaikka estoketju on julkinen, se käyttää yksityisiä älykkäitä sopimuksia omistusoikeudellisten tietojen ja tapahtumadatan suojaamiseksi.

Eximchain-tunnus (EXC)

Eximchain jakaa ERC20-tunnuksia ICO: n aikana, mutta alusta käyttää natiivia tunnusta (EXC), kun se on julkaistu. Kun se on käytettävissä, sinun on vaihdettava ERC20-tunnuksesi alkuperäisiin EXC-tunnuksiin, etkä voi tällä välin vaihtaa ERC20-tunnuksia..

Tunnusten haltijat käyttävät EXC: tä verkkomaksujen maksamiseen, tilamuutosten vahvistamiseen ja hallinnon toteuttamiseen. Eximchain on haarautunut QuorumChainin äänipohjainen konsensusmenetelmä ja lisäsi muutaman ylimääräisen hallinnointisäännön. Eximchainin konsensusmenetelmä ei vaadi kaivostyöläisiä, kuten todistusta vaarnasta. Sen sijaan alustan solmut äänestävät ylläpitääkseen verkon yksimielisyyttä ja ansaitsemaan ylimääräisiä EXC: tä sijoittamalla varansa.

Toisin kuin panosnäyttö, solmut voidaan äänestää yksimielisyysmekanismista riippumatta heidän hallussaan olevasta ERI-määrästä.

Token-myynti

Eximchain on asettanut kovan korkin 20 miljoonaa dollaria heidän merkkikauppa. Tuolloin joukkue luo 150 miljoonaa rahaketta ja jakaa 60 miljoonaa (40%) ICO-osallistujille. Joukkue jakaa loput rahakkeista alla olevan taulukon mukaisesti.

Eximchain-tunnuksen jakaminen

Eximchain-kilpailu

VeChain Thor ja Waltonchain ovat Eximchainin kaksi suurinta kilpailijaa toimitusketjussa. Molemmat kilpailijat ovat kasvaneet merkittävästi tänä vuonna toistaiseksi ja ylpeillä vaikuttavilla kumppanuuksilla.

Eristääkseen itsensä Eximchain keskittyy ensin toimitusketjujen taloudelliseen puoleen, kun taas kaksi muuta projektia pyörivät fyysisten tuotteiden ympärillä. Joko niin, logistiikka on riittävän suuri ala, jonka kaikkien kolmen pitäisi löytää runsaasti tilaa toimia.

Muita potentiaalisia kilpailijoita ovat Modum, Wabi ja OriginTrail.

Eximchain-tiimi

Hope Liu (toimitusjohtaja) ja Can Kisagun (neuvonantaja) aloittivat Eximchainin MIT Media Labissa vuonna 2016. Juan Sebastian Huertas (CTO) liittyi joukkue pian sen jälkeen. Siitä lähtien joukkue on voittanut Rice Business Plan -kilpailun Engine of Innovation -palkinnon ja allekirjoittanut 9 aiesopimusta useiden yritysten kanssa.

eximchain-tiimi

Liu on Pohjois-Amerikan Blockchain Associationin laboratorion johtaja, ja hänellä on yli 6 vuoden kokemus rajat ylittävien liiketoimien käsittelystä UBS Aasiassa. Kisagun oli Eximchainin alkuperäinen toimitusjohtaja, ennen kuin hän siirtyi perustamaan Enigmaa. Huertas aloitti koodaamisen 13-vuotiaana ja loi kryptovaluuttapelin juniorivuotensa aikana MIT: ssä.

Eximchain-ammattilaiset

  • Valtavat markkinat. Toimitusketju ja logistiikka ovat a monen biljoonan dollarin markkinat jonka yleinen tavoite on jatkuva parantaminen. Eximchain-tekniikka liittyy täydellisesti tähän tavoitteeseen.
  • Älykäs joukkue. Suurin osa tiimin jäsenistä on MIT-tutkinnon suorittaneita, joilla on runsaasti kokemusta toimitusketjusta ja blockchain-tekniikasta.
  • Todistetut saavutukset. Jopa ilman mainnettiä joukkue on varmistanut LOI: t, voittanut kilpailuja ja osallistunut hyvämaineiseen kiihdytinohjelmaan, Plug and Play.

Eximchain-haitat

  • Ei vielä tuotetta. Mainnet on käytettävissä vasta Q2 / Q3 tänä vuonna, 2018. Joukkueen on vielä paljon todistettava tällä julkaisulla.
  • Epätasapainoinen tunnuksen jakelu. Vain 40% EXC-tunnuksista jaetaan ICO-avustajille. Tämä on vähemmän kuin useimmat ICO: t; joukkue myöntää kuitenkin vielä 20% alustalle varhaisessa vaiheessa pk-yrityksille. Ottaen huomioon, että pk-yritykset ovat tunnuksen ensisijaisia ​​käyttäjiä, tämä voi pitkällä tähtäimellä kehittyä parempaan suuntaan.

Lopulliset ajatukset

Eximchain yrittää parantaa pk-yritysten toimitusketjuprosesseja tarjoamalla niille vankan SDK: n rakentaakseen omat blockchain-ratkaisunsa. Toisin kuin muut toimitusketjuprojektit, joukkue ratkaisee ensin rahoitusta koskevia kysymyksiä. Sieltä he siirtyvät varastonhallintaan ja tuotteiden hankintaan.

Tiimi on täynnä MIT-tutkinnon suorittaneita ja neuvonantajia, joilla on paljon kokemusta sekä blockchain-tekniikasta että toimitusketjuprosesseista.

Koska ala on yhtä suuri kuin logistiikka, ei olisi yllättävää nähdä Eximchainin menestyvän hyvin. Menestyksekkään mainnetin lanseerauksen ja jatkuvan liiketoiminnan kehittämisen pitäisi tuottaa hyviä tuloksia Eximchain-tiimille tänä vuonna.

Muita Eximchain-resursseja

Keskitaso

Viserrys

Github

Sähke

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me