Parhaat nimettömät Bitcoin-lompakot

Joten olet vihdoin päättänyt ottaa bitcoinisi pois pörssistä ja tallentaa sen lompakkoon. Fiksu veto.

Salausvaluuttasi säilyttäminen lompakossa minimoi riskin siitä, että hakkerit varastavat varasi, jos tavallisesti he ovat kohdanneet pörssejä pahuuden vuoksi.

Ylimääräisenä turvallisuustasona sinun tulee ottaa huomioon yksityisyys myös lompakkoa valittaessa. Monet ihmiset rinnastavat yksityisyyden halun. Nimetön lompakon käyttö erottaa henkilökohtaiset tietosi varoistasi estäen ketään seuraamasta sinua saadakseen siivun siitä suloisesta salauksesta.

Yllättäen markkinoilla ei ole paljon lompakoita, jotka keskittyvät pitämään sinut tuntemattomana.

Tässä artikkelissa aion esitellä neljä parasta vaihtoehtoasi, jotta löydät sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

HUOMAUTUS: Koska Bitcoin on pohjimmiltaan julkinen pääkirja, ei ole mitään tapaa pysyä 100% tuntemattomana. Jos etsit täydellistä yksityisyyttä, kannattaa tutustua muihin kolikoihin, kuten Monero tai Verge.

Samourai

Samourai on yksi uusimmista saatavilla olevista anonyymeistä lompakoista. Valitettavasti tuote on tällä hetkellä vain alfa, ja voit käyttää sitä vain, jos sinulla on Android-puhelin. Lompakolle, joka keskittyy ensisijaisesti yksityisyyteen, Samourai on edelleen loistava muotoilu. Käyttöliittymä on yksinkertainen, ja voit suorittaa suuren määrän toimintoja tekstiviestien avulla.

Joka kerta, kun vastaanotat bitcoinia, lompakko tuottaa uuden osoitteen, jotta joku ei voi seurata ostotapojasi. Samourai ilmoittaa myös, kun lähetät bitcoinia samaan osoitteeseen useita kertoja tahattoman osoitteen uudelleenkäytön estämiseksi. Lompakko sisältää myös muita yleisiä tietosuojaominaisuuksia, kuten Tor- ja VPN-tuki, yhtä hyvin kuin blockchain-hämärtyminen.

Samourai Bitcoin -lompakko

Laajentamaan nimettömyyttä puhelimeesi Samouraissa on myös varkain tila. Tämä upea toiminto piilottaa lompakon aloitusnäytöltä, käynnistysohjelmasta, sovellusluettelosta ja uusimmista sovelluksista. Ainoa tapa saada lompakko näkyviin on kutsua salainen PIN-koodi. Se on joitain vakoojatason juttuja siellä.

Päätelmä: Jos Samourai pystyy toteuttamaan kaiken lupauksensa, tämä on helposti yksi parhaista nimettömistä ohjelmistolompakoista. He ovat rakentaneet tuotteeseen useita kerroksia yksityisyyttä, jättäen sinulle helppokäyttöisen lompakon, joka ei vaadi lisäasetuksia tai laajennuksia.

Electrum on Tails OS

Electrum luotiin vuonna 2011 ja on yksi salaustilan luotetuimmista ohjelmistolompakoista.

Useat yhteisön jäsenet suosittelevat tämän lompakon käyttöä a Tails-käyttöjärjestelmä (OS), jotta pysyt tuntemattomana. Tämän lompakon käyttäminen Tails-reitillä ohjaa kaiken liikenteen Torin kautta – nimettömyysverkko, joka tekee käytännössä mahdottomaksi seurata toimintaa.

Sinun ei tarvitse antaa mitään henkilökohtaisia ​​tietoja Electrum-lompakon asettamiseksi.

Ainoa mahdollinen tapa, jolla joku voi yhdistää sinut tapahtumiin ja lompakon saldoihin, on, jos lähetät käyttämäsi julkiset osoitteet.

Electrum luo myös uusia osoitteita kullekin tapahtumalle, kunnes saavutat aukkorajan – oletuksena 20. Kun olet ylittänyt tämän rajan, voit silti luoda uusia osoitteita manuaalisesti kirjoittamalla komentosarjan komentokonsoliin. Ole kuitenkin varovainen, sillä kaikki aukkorajan ylittävät osoitteet ei palautu automaattisesti siemenestä. Voit palauttaa nämä lisäämällä aukkorajaa tai luomalla uusia osoitteita, kunnes käytetyt osoitteet löytyvät.

Jos aiot käyttää laitteistolompakkoa tai jo käytät sitä, voit käyttää sitä yhdessä Electrumin kanssa. Lompakko tukee kolmansien osapuolten laajennuksia suosituille laitteistolompakkoille sekä moniallekirjoituspalveluita.

Päätelmä: Yhteisö luottaa Electrumiin ja antaa sinulle korkean tason nimettömyyden.

Tämä ilmainen lompakko on loistava vaihtoehto käyttäjille, jotka haluavat käyttää vaihtoehtoisia käyttöjärjestelmiä ja käyttää komentoriviä. Jos nuo asiat pelottavat sinua, suosittelen yksinkertaisemman ratkaisun käyttöä.

BitLox

BitLox on bitcoin-laitteistolompakko, jonka tietosuojasarja on suunniteltu varmistamaan nimettömyytesi. Laitteisto pystyy pitämään yli 100 lompakkoa kyky luoda miljoonia osoitteita jokaiselle lompakolle. Sinun ei tarvitse huolehtia osoitteiden uudelleenkäytöstä loputtomalta näyttävän määrän lompakko- ja osoiteyhdistelmillä.

BitLox käyttää piilotettuja lompakoita, joissa on tietoja, jotka eivät ole erotettavissa satunnaisista tavuista, tarjotakseen toisen yksityisyyden kerroksen ja antaakseen sinulle uskottavan kielteisyyden. Lompakko suojaa myös tapahtumiesi allekirjoitukset a NIST-sertifioitu todellinen satunnaislukugeneraattori. Ja tarvittaessa voit antaa hätäkoodin pyyhkiäksesi kaikki käyttäjätiedot laitteesta.

BitLox Extreme Privacy -sarja

Äärimmäinen tietosuoja BitLoxin tarjoama sisältää lisäksi armeijan USB-holvin, jossa Tails OS on esiasennettu. Tämän avulla voit nimettömästi lähettää ja vastaanottaa varoja Tor-verkon kautta käyttämällä Tor-yhteensopivaa verkkotyökalua.

Johtopäätös: Jos olet kiinnostunut suojatusta, yksityisestä laitteistolompakosta, BitLox on loistava vaihtoehto. Vaikka tuote on kalliimpaa kuin kilpailijansa (Extreme Privacy Set on 198 dollaria), tuotteella on ainutlaatuisia tietosuojaominaisuuksia, joita muut laitteistolompakot eivät vain sisällä.

Darkwallet

Darkwallet on suunniteltu erityisesti tekemään bitcoin-käytöstäsi mahdollisimman yksityinen. Heidän verkkosivustonsa mukaan lompakko on ensimmäisessä julkisessa beetaversiossaan, mutta heidän GitHub-sivu väittää, että tuote on vain alfa. Heidän GitHub-repollaan ei myöskään ole ollut sitoutumista yli vuoden ajan, mikä saa minut uskomaan, että tämä projekti on kuollut vedessä.

Lompakko on saatavana vain Google Chrome -laajennuksena mutta sisältää ominaisuuksia, kuten multisig- ja escrow-tuen. Pitääkseen tapahtumasi mahdollisimman anonyyminä, Darkwallet käyttää varkainmaksujen ja KolikkoLiity puristus.

Kuten useimmat muut nimettömät lompakot, Darkwallet luo uuden julkisen osoitteen jokaiselle tekemäsi tapahtumalle.

VAROITUS: Useat käyttäjät ovat ilmoittaneet, että vaikka lompakko on toiminnassa, se on täynnä virheitä. Tämän lisäksi Darkwalletin kautta tapahtuvat tapahtumat vievät usein paljon kauemmin kuin tavalliset bitcoin-verkon tapahtumat.

Päätelmä: minä suosittelen vastaan käyttämällä Darkwalletia. Heidän verkkosivustonsa ja passiivisen GitHub-sivun rajalliset tiedot ovat huolestuttavia. Kehittäjät toteavat jopa, että “lompakon käyttö ei ole ollenkaan turvallista”. Se ei yleensä ole hyvä merkki.

(Katso täydellinen luettelo suositelluista Bitcoin-lompakko- ja Ethereum-lompakon vaihtoehdoista)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me