Poloniex-arvostelu: Onko Poloniex turvallinen?

Yhdysvaltojen Delaware, Wilmingtonin ulkopuolella sijaitsevalla Poloniexillä on jatkuvasti korkein kaupan volyymi kaikista kryptovaluutanvaihdoista. Pörssin laajasta käytöstä huolimatta niitä on useita punaiset liput sinun tulisi olla tietoinen ennen tämän sivuston käyttämistä salausvaluuttakauppaan.

Koska tämä Poloniex-arvostelu on varoittava tarina, se tulee erilaiseen muotoon kuin jotkut muut tämän sivuston vaihto-arvostelut. Sen lisäksi, että annan sinulle “tärkeimmät tiedot” Poloniexista, haluaisin käsitellä myös useita huolenaiheita. Niille teistä, joilla on vähän aikaa ja jotka etsivät vain luotettavaa vaihtoehtoa kryptovaluuttojen ostamiseen ja myyntiin, voit tarkastella joitain suositeltuja vaihtoehtoja täällä.

Katsaus kattaa:

 • Katsausyhteenveto
 • Poloniex-arvostelu: Avaintiedot

  Poloniex-asiakastuki

  Vaikka Poloniexin ongelmat ulottuvat potentiaalisesti pidemmälle kuin huono asiakastuki, yksin tämä riitti minulle, jotta voisin lopettaa henkilökohtaisen vaihdon käytön.

  Huono asiakastuki on valtava ongelma koko kryptovaluutateollisuudelle. Jos olet lukenut muita arvosteluja CoinCentralista, olet todennäköisesti kuullut tämän jo useita kertoja. Tämän sanottuani minulle on tärkeää välittää Poloniexin asiakastukikysymykset syvemmälle kuin useimmat.

  Poloniex-käyttäjät ovat kokeneet asiakastukiongelmien ratkaisemisen viikkoina tai jopa kuukausina.

  • Muut reddit-käyttäjät kommentoivat ketjussa väittäen samanlaisia ​​ongelmia:
 • Reddit-käyttäjä PuffinFluff väittää, että Poloniexin edustajat jopa väittivät, että “ratkaiseminen voi kestää 10 päivää – 3 kuukautta.”
 • Reddit-käyttäjä kailuakona11, joka ei vaadi vastausta yli 3 viikon ajan.
 • Reddit-käyttäjä nervotrep4ik “52 päivää eikä ratkaisua”
 • Reddit-käyttäjä ugtarmas “Poloniex-tilini“ hakkeroitiin ”kuukausi sitten. Heillä on 70 000 dollaria ja he eivät vastaa MITÄÄN tukipyyntöihin “.
 • Tätä asiakastukea ei selvästikään voida hyväksyä yritykseltä, jolla on miljoonien tai mahdollisesti miljardien dollarien arvoinen käyttäjien kryptovaluutta.

  Peruuttamisasiat

  Monissa yllä mainituista asiakastukikysymyksistä Poloniex-käyttäjät kysyivät pörssissä esiintyvistä peruuttamisongelmista.

  Jotkut käyttäjät ovat kokeneet nostot “odottavat hyväksyntää” pitkäksi aikaa, huolimatta siitä, että heidän tilinsä näyttää olevan hyvässä asemassa.

  Vaikka uusi tili kykenisi nostamaan varoja, voi olla vaikeaa nostaa nostorajasi yli 2000 dollaria päivässä.

  Jos käytät Poloniexia, saatat päätyä käsittelemättömään kotiutukseen ja kuukausittaisiin odotusaikoihin asiakaspalvelusta.

  Käyttöehdot muuttuvat

  Poloniex teki muutoksia 1. elokuuta 2017 heidän “käyttöehdot” että huolestunut monista käyttäjistä. Joidenkin käyttäjien huolenaiheet lievittyivät Poloniexin virallinen lausunto Bitcoin Cashista, siellä on edelleen useita mielenkiintoisia muutoksia. Tästä huolimatta mielestäni suurin osa näistä muutoksista oli kaivattuja päivityksiä, joita alan yrityksillä olisi oltava.

  Vastuuvapauslauseke: En ole asianajaja, eikä seuraavien käyttöehtojen tulkintaa tule pitää oikeudellisena neuvona.

  Käyttöehtopäivitysten puuttuminen

  Tutkiessani heidän aikaisempia käyttöehtojaan jotain kiinnittyi hyvin nopeasti silmiini. Käyttämällä “Wayback Machine” tarjoaa archive.org, viimeisin muokkaus, jonka löysin Poloniexin käyttöehdoista, on päivätty 8. elokuuta 2015. Wayback Machine osoitti tämän olevan tilannekuvassa 19. kesäkuuta 2017 alkaen.

  Vaikka tämä EI välttämättä aiheuta huolta, se tuntui minusta oudolta. Poloniex, nopeasti kasvavan teollisuuden yritys, jolla on jatkuvasti muutettava oikeudellinen maisema, ei ollut päivittänyt käyttöehtojaan melkein 2 vuotta. Vertailun vuoksi kilpailijat Coinbase ja Gemini olivat tehneet useita päivityksiä laillisiin termisivuihinsa tällä kertaa.

  1. elokuuta 2017 Poloniexin ”Käyttöehdot” kohokohdat

  Reddit-käyttäjä NLNico yritti tiivistää monia Bitcoin Markets SubRedditin 1. elokuuta tekemiä muutoksia:

  • ”Ei palveluja ihmisille New Hampshiresta, New Yorkista, Washingtonista
  • Sosiaalisen median kommenttisi Poloniexista on nyt Poloniexin ainoa omaisuus. [13 jakso]
  • Et aio: Käytä indeksointirobotia tai vastaavaa tekniikkaa päästäksesi Palveluihimme tai poimia tietoja”[14 jakso]
  • .. et käytä tätä sivustoa mihinkään laittomaan toimintaan, mukaan lukien muun muassa laiton uhkapelaaminen, rahanpesu, petokset, kiristys, kiristys, lunastavat tiedot tai terrorismin rahoitus tai muu väkivaltainen toiminta.”[Osa 1]
  • Pysäytysmääräyksiä ei ehkä suoriteta. [Osa 6]
  • Korostaa, että kaupankäynti on riskialtista ja että olet vastuussa sovellettavan lain noudattamisesta. [Osa 5]
  • Poloniex ei salli käyttäjien vaihtaa rahakkeita rahaksi”[Osasto-2]
  • Lisätty ”vaatimaton omaisuus” -osio [29 §]
  • Lisätietoja välimiesmenettelystä [Luku 23 ja muut käyttöehtojen alueet]
  • Osoitteen muutos [Osa 8. Tämä näyttää olevan vain muutos tekijänoikeusrikkomuksen ilmoittamispaikkaan.]
  • Kirjoitusvirheet korjataan
  • “Lumimyrsky” lisätään tekosyynä keskeytykseen [27 §]
  • jne. jne. jne.
  • Käytä täyttä vertailua käyttämällä archive.org ja text-compare.com.
  • En lukenut uutta tekstiä, joten tee oma vertailusi. “

  Yhteenveto NLNicon kommentista

  Suurin osa yllä mainituista muutoksista näyttää melko suoralta ja kohtuulliselta krypto-valuutanvaihdosta. Monilla Poloniexin kilpailijoilla on samanlainen sanamuoto käyttöehdoissaan / palveluehdoissaan / käyttäjän sopimuksessaan. Ottaen kuitenkin huomioon Poloniexin heikon asiakastuen ja yhteisön luottamuksen, Mielestäni sinun tulisi olla tietoinen ainakin muutamista osista heidän käyttöehdoistaan:

  • Luoput oikeudestasi nostaa Poloniex tuomioistuimessa monista ongelmista, joita saattaa ilmetä heidän palvelunsa käytön aikana. Nämä asiat hoidetaan sen sijaan välimiesmenettelyllä. [23 §]
  • Luoput oikeudestasi osallistua ryhmäkanteisiin tai koko luokan välimiesmenettelyyn. [23 §]
  • Poloniex voi deaktivoida tilisi, jos epäillään sinun tai muiden käyttävän tiliäsi laittomaan toimintaan. Voit kuitenkin sallia siirtää “rahakkeesi” 90 päivän ajan tilin käytöstä poistamisen tai peruuttamisen jälkeen, ellei laki tai voimassa oleva haaste tai tuomioistuimen määräys sitä kiellä. [17 jakso]
  • Koska jotkut käyttäjät eivät ole päässeet asiakastukeen jo 90 päivän ajan, tämä voi olla ongelma, jos sinua syytetään väärin tilisi käytöstä laittomaan toimintaan.
 • “Ehdollisten toimeksiantojen, kuten” stop-loss “tai” stop-limit “toimeksiantojen antaminen ei välttämättä rajoita tappiosi aiottuihin määriin, koska markkinaolosuhteet saattavat estää tällaisten toimeksiantojen toteuttamisen.” [Osa 6]
 • “Jos Poloniex ei pysty palauttamaan tunnuksiasi kolmannen osapuolen tilille puolestasi käyttämättömyyden jälkeen, Poloniex voi ilmoittaa ja lähettää tunnukset soveltuvalle valtion virastolle sovellettavien escheat- tai lunastamattomien omaisuuslakien mukaisesti.” [29 §]
 • Toinen Reddit-käyttäjä, BehindTheGreenDoor, kommentoi:

  “Tarkista osa 16.

  ”Poloniex ei omista tai hallitse mitään taustalla olevaa ohjelmistoa, jonka kautta estoketjuverkot muodostetaan ja tunnuksia luodaan ja niistä käydään kauppaa. Yleensä blockchain-verkkojen taustalla oleva ohjelmisto on yleensä avoimen lähdekoodin, joten kuka tahansa voi käyttää, kopioida, muokata ja jakaa sitä. Käyttämällä Palveluja hyväksyt ja hyväksyt (i), että Poloniex ei ole vastuussa Tokeneja tukevien taustalla olevien ohjelmistojen ja verkkojen toiminnasta ja että Poloniex ei takaa tällaisten ohjelmistojen ja verkkojen toimivuutta, turvallisuutta tai saatavuutta; ja (ii) että alla oleviin protokolliin kohdistuu äkillisiä muutoksia käytännesäännöissä (a / k / a “Haarukat”) ja että tällaiset haarukat voivat vaikuttaa olennaisesti tallentamiesi merkkien arvoon, toimintoon ja / tai jopa niiden nimiin tililläsi. Haarukan sattuessa suostut siihen, että Poloniex voi keskeyttää Palvelut väliaikaisesti (ilmoittamalla siitä sinulle etukäteen tai ilman ennakkoilmoitusta) ja että Poloniex voi oman harkintansa mukaan (a) konfiguroida tai konfiguroida uudelleen järjestelmiä tai (b) päättää olla tukee (tai lopeta tuen tekeminen) Forked-verkkoa kokonaan edellyttäen, että sinulla on kuitenkin mahdollisuus poistaa Tokenit ainakin yhdestä edelleen olemassa olevasta taustaverkosta. Tunnustat ja hyväksyt, että Poloniex ei ota minkäänlaista vastuuta mistään taustalla olevista ohjelmistoprotokollista, riippumatta siitä, onko haarukka vai ei. ”

  Se, että heidän täytyi lisätä se ennen BCH-haarukkaa, antaa heille mahdollisuuden hyvittää BCH-saldoja melko synkältä. “

  Yhteenveto BeHindTheGreenDoor’s-kommentista

  Kuten edellä mainittiin, tämä johti alun perin käyttäjiin huoleen siitä, että he eivät saisi Bitcoin Cashia haarukan jälkeen, mikä on suurin osa vaihdoista kunnia. Nämä huolenaiheet lievittyivät jälkeenpäin Poloniex teki virallisen Bitcoin Cash -päivityksen, ilmoitetaan luottavansa käyttäjille Bitcoin Cash.

  Vaikka Bitcoin Cash hyvitetään, näyttää siltä, ​​että tämä lisäys Poloniexin “Käyttöehtoihin” sallii niiden olla tukematta tulevia kryptovaluutan haarukoita, jos he niin haluavat.

  Poloniexin UKK

  Jos edellisen varoituksen lukemisen jälkeen haluat silti tietää miten käyttää Poloniexia, Tässä on vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin vaihdosta.

  Kuinka tallettaa USD tai muita fiat-valuuttoja Poloniexille?

  Poloniex ei tue talletuksia, nostoja tai kauppaa millään fiat-valuutalla (USD, EUR, GBP, jne.). Ne ovat vain kryptovaluutta vaihto. Jos haluat ostaa kryptovaluutta fiat-valuutalla, tutustu parhaiden vaihtoehtojen luetteloon.

  Kuinka ostaa Poloniex?

  Jotta voit ostaa kryptovaluutta Poloniexilta, sinulla on jo oltava toinen kryptovaluutta, jota he tukevat.

  Talleta kryptovaluuttasi napsauttamalla Saldot > Talletukset & Nostot. Etsi lompakko, johon haluat tallettaa, ja lähetä sitten kryptovaluuttasi kyseiseen osoitteeseen.

  talletus poloniexille

  Kun talletuksesi on saapunut tilillesi, siirry vaihtosivulle. Täällä voit käydä kauppaa useilla kryptovaluutoilla Bitcoinille, Ethereumille, Monerolle tai USDT.

  Etsi vaihdettava sivu parinvaihtosivun oikealta puolelta. Voit sitten asettaa ostohinnan, ostettavan summan ja sitten tehdä ostotilauksen. Tilauksesi täyttyy vain, jos muut Poloniex-käyttäjät ovat valmiita myymään kryptovaluuttansa tilauksesi hintaan

  miten ostaa poloniex

  Mitkä ovat Poloniexin palkkiot?

  Kaupankäyntimaksut ovat tyypillisesti alle .25%. Näet lisätietoja heidän sivustollaan tässä.

  Talletusmaksuja ei ole, vaikka nostomaksut vaihtelevat nostamasi kryptovaluutan mukaan. Nämä nostomaksut veloittaa kryptovaluutan verkko, ei Poloniex.

  Poloniex-yhteenveto

  Aikana, jolloin käytin Poloniexiä, minulla ei koskaan ollut mitään ongelmia vaihdon kanssa. Silti foorumeilla ja ystäviltä esiin tulleet laajalle levinneet kysymykset olivat riittäviä saamaan minut nostamaan varojani ja käyttämään eri sivustoja.

  Jos etsit sivustoa, joka on hyvin samanlainen kuin Poloniex, suosittelen sen sijaan Bittrexiä. Jos etsit vain yksinkertaista tapaa ostaa ensimmäinen kryptovaluuttasi, suosittelen Coinbasea tai muuta vaihtoehtoa tästä luettelosta.

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me