Robinhood Exchange -avaintiedot

Robinhood (perinteinen) sai valtavan suosion voita sileän käyttöliittymän ja maksuttomien kaupankäyntivaihtoehtojen ansiosta. Nyt kun alusta on käynnistänyt salauksen kaupan haaran, saatat miettiä, tarjoaako se edelleen saman kokemuksen. Otetaan selvää.

Käyttöliittymä ja mobiilisovellus

Verrattuna useimpiin pörsseihin, Robinhood Crypto -kaupan käyttöliittymä on melko yksinkertainen. Niille, jotka ovat uusia kryptovaluutassa, tätä voidaan pitää positiivisena. Kauppiaille, jotka haluavat käyttää kehittyneempiä rajapintoja (esim. Kynttilänjalat, reaaliaikaiset tilauskirjat jne.), Robinhood ei todennäköisesti ole paras vaihtoehto sinulle. Se, että tämä pörssi tarjoaa pääsyn fiat-kaupankäyntiin, tekee siitä kuitenkin houkuttelevan vaihtoehdon.

Robinhood Cryptolla ei ole omaa erillistä sovellusta. Sen sijaan sinun on ladattava tavallinen Robinhood-sovellus iOS tai Android. Tämän sovelluksen hieno asia on, että voit käyttää sitä myös sijoittamiseen muille markkinoille (eli osakkeisiin ja ETF: iin). Monille ihmisille Robinhood tarjoaa helpomman vaihtoehdon kuin useiden alustojen käyttö useiden investointien, omaisuuden jne. Hallintaan.

Mobiilisovellusten arvostelut ovat kaiken kaikkiaan varsin myönteisiä. Google Playssa Robinhoodilla on 4,6 tähteä 80595 arvostelulla. ITunesissa sillä on 4,8 tähteä yli 628200 arvostelulla. Se on myös iTunesin Finance-luokan 14. suosituin sovellus.

BTC-hintarajapinta Robinhood Crypto (web) -palvelussa

Robinhood Crypto on yksinkertainen käyttöliittymä.

Kaupankäyntivaihtoehdot ja saatavuus

Robinhoodin saatavilla olevat krypto-valuutat sisältävät:

  • Bitcoin (BTC)
  • Bitcoin Cash (BCH)
  • Bitcoin SV (BSV)
  • Dogecoin (DOGE)
  • Ethereum (ETH)
  • Ethereum Classic (ETC)
  • Litecoin (LTC).

Verrattuna useimpiin salausvaihtoihin käytettävissä olevien kolikoiden määrä on melko rajallinen. Vaikka Robinhood ei tällä hetkellä ole kaupankäynnissä pörssissä, se tukee myös reaaliaikaisia ​​markkinatietoja kymmenelle uudelle salaukselle. Näitä ovat Bitcoin Gold (BTG), Dash (DASH), Lisk (LSK), Monero (XMR), NEO (NEO), OmiseGO (OMG), Qtum (QTUM), Ripple (XRP), Stellar (XLM) ja Zcash ( ZEC). On mahdollista, että nämä saatetaan lisätä Robinhood Crypton kaupattavien salausten luetteloon jossain vaiheessa tulevaisuudessa.

Yksi nykyisten kaupankäyntivaihtoehtojen suurimmista rajoituksista on vakiomallien puute. Kun käydään kauppaa altcoinilla toisessa pörssissä ja siirretään sitten varoja Robinhoodille käteisrahaa varten, tämä voi olla este joillekin kauppiaille. Pohjimmiltaan, jos haluat muuntaa salauksen fiatiksi, sinun tulisi olla tietoinen siitä, kuinka kauan kestää varojen saavuttaminen Robinhood Crypto -tilillesi ja mahdolliset hintavaihtelut tuona ajanjaksona.

Robinhood Crypto on saatavana vain Yhdysvalloissa maaliskuusta 2019 lähtien. Tähän sisältyy 37 osavaltiota ja Washington DC: n Robinhood sulkee jäljellä olevien 13 osavaltion kansalaiset kirjautumatta. Vaikka tämä voi olla masentavaa monille käyttäjille, on tärkeää huomata, että Robinhood pyrkii aktiivisesti laajentamaan maantieteellistä saatavuuttaan. On selvää, että tällä alalla on tapahtunut paljon edistystä. Esimerkiksi kun pörssi aloitettiin ensimmäisen kerran vuonna 2018, se oli saatavilla vain viidessä osavaltiossa. Löydät ajan tasalla olevan luettelon käytettävissä olevista tiloista tässä.

Robinhoodin saatavuuskartta

Maaliskuusta 2019 lähtien Robinhood Crypto on saatavana 37 osavaltiossa ja Washington DC: ssä.

Turvallisuus: Onko Robinhood Crypto turvallinen?

Verrattuna muihin tämän yrityksen tarjoamiin palveluihin kryptovaluuttavarat eivät ole yhtä turvallisia. Esimerkiksi Robinhood vakuuttaa varastot jopa 500 000 dollarin arvoon. Sillä välin yhtiö ei vakuuta salausvaroja. Jos joku pääsee tilillesi ja varastaa varoja, sinulla ei ole mahdollisuutta ilmoittaa tilanteesta helposti yritykselle ja saada korvausta.

Samoin kuin muut keskitetyt pörssit, kuten Coinbase, Robinhoodin kanssa et itse omista kolikoitasi tai yksityisiä avaimiasi. Monet pitävät tätä Robinhoodin suurimpana ongelmana. Et myöskään voi siirtää salausta tililtäsi lompakkoon Robinhoodin ulkopuolella ilman muita vahvistusvaiheita.

Kaiken kaikkiaan Robinhood ei ole koskaan kärsinyt laajamittaisesta hakkeroinnista missään sen palvelussa. Silti käyttäjät ovat ilmoittaneet hakkeroinnista yksittäisten tilien käytöstä sosiaalisen median eri alustoilla. Jos päätät käyttää Robinhood Crypto -ohjelmaa, voit parantaa tilisi turvallisuutta muutamalla eri tavalla. Esimerkiksi mobiilisovelluksessa voit ottaa käyttöön Touch ID: n tai Face ID: n. Voit myös lisätä mukautetun PIN-koodin tai ottaa käyttöön kaksivaiheisen todennuksen.

Robinhood-palkkiot, kaupankäyntirajat, hyväksynnän odotusajat

Maaliskuusta 2019 lähtien Robinhood Crypto (kuten muutkin Robinhoodin kanssa käytävät kaupankäyntivaihtoehdot) väittää, että sillä ei ole palkkioita, palkkioita tai piilotettuja maksuja. 19-sivuinen Robinhood Crypto User Agreement -sopimus näennäisesti on ristiriidassa tämän väitteen kanssa. On osa nimeltä “Hyvitykset ja palkkioiden siirtäminen”, jonka joidenkin mielestä voitaisiin tulkita keinona pörssille sekoittaa palkkiot kaupan hintaan. Esimerkiksi pörssi voisi tarjota markkinoiden keskimääräistä korkeampia hintoja tietyille kolikoille. Vaikka näin ei ehkä olekaan, on todennäköisesti hyvä vertailla hintapisteitä reaaliajassa muihin pörsseihin ennen kaupankäyntiä.

Robinhood rajoittaa talletukset ja nostot 50000 dollariin päivittäin. Sillä on myös odotusvaatimuksia varojen nostamiseksi tililtäsi. Tämä koskee varoja, jotka siirrät tilillesi, sekä varoja, joilla käydään kauppaa Robinhood Crypto -pörssissä.

Hyväksyminen voi viedä muutaman päivän (tai kauemmin), jos tilin vahvistamisen loppuunsaattamiseksi tarvitaan lisäasiakirjoja. Kun Robinhood Crypto on hyväksynyt vahvistuksesi, voit linkittää pankkitilisi tallettaaksesi jopa 1000 dollaria heti. Talletuksen tyhjentäminen yhdysvaltalaisella pankkitilillä kestää yleensä neljästä viiteen päivään.

Asiakaspalvelukokemus

On useita vaihtoehtoja ottaa yhteyttä Robinhoodin asiakastukitiimiin. Heillä on esimerkiksi oma Twitter-tili asiakaskysymyksiä varten. Voit myös ottaa heihin yhteyttä sähköpostitse: [sähköposti suojattu] Suurin valitus, joka useimmilla negatiivisilla arvosteluilla on yhteistä, on se, että käyttäjät saavat “kopioi, liitä” -vastauksia, jotka eivät välttämättä vastaa asiakkaan huolenaiheita.

Vaikka näin onkin, asiakastuen arvostelut näyttävät olevan pääosin positiivisia. Silti suurin osa tähänastisista asiakasarvioinneista koskee muita yrityksen tarjoamia palveluja, eivätkä ne koske salakirjoitusta. Tämä on ymmärrettävää, varsinkin kun kryptovaluutta on sekä uudempi että maantieteellisesti rajoitetumpi osa Robinhoodin liiketoimintamallista.

Johtopäätös

Kaupankäyntivaihtoehtojen suhteen Robinhoodilla on vielä pitkä tie kuljettavana, ennen kuin sitä voidaan pitää salakirjoitustoiminnan ylin kilpailijana. Se, että se tukee monien yhdysvaltalaisten helppoa kauppaa fiatilla, tarkoittaa, että se todennäköisesti jatkaa edelleen vetovoimaa, jos se on käytettävissä. Nollamaksut, vakiintunut muiden Robinhood-palvelujen käyttäjäkunta ja vuoden 2018 ennakkojulkaisun vauhti auttavat lisäämään tämän vaihdon potentiaalisten käyttäjien määrää. Joitakin kysymyksiä, kuten rahastojen omistusta ja rajoitettua maantieteellistä saatavuutta, on todennäköisesti käsiteltävä pitkällä aikavälillä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me