ShapeShift on vakiintunut kryptovaluutanvaihtofoorumi, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2015 lähtien. Sen tarkoituksena on tehdä digitaalisista varoista vaihtaminen nopeaa ja yksinkertaista.

Vaihto sopii säännöllisille kryptovaluuttojen käyttäjille, joiden on siirrettävä rahaa Bitcoinin, Ethereumin ja muiden altcoiinien välillä. Vaikka palvelua on helppo käyttää, ensimmäiset ostajat eivät pysty käyttämään ShapeShiftia fiat-valuutalla. Se on yksinkertaisesti tapa siirtää varoja eri kryptovaluuttojen välillä. Voit esimerkiksi käyttää Bitcoinia ostamaan Litecoinia, joten voit käydä ShapeShiftissä ja vaihtaa saumattomasti nämä kaksi.

(Jos etsit tapaa ostaa kryptovaluuttoja Fiat-valuutalla, tutustu tähän pörssi luetteloon)

ShapeShift Review: Avaintiedot

ShapeShift tarjoaa erittäin kätevän palvelun ilman tarvetta luoda tiliä tai edes antaa sähköpostia. Tämä on todella hyödyllistä, jos haluat vaihtaa salauksesi nopeasti ja nimettömästi. Yrityksellä on edelleen joitain ongelmia ilmoituksissa onnettomista asiakkaista, jotka ovat joko kadonneet rahaa tai joilta on odottamatta peritty korkeita maksuja.

ShapeShift-yleiskatsaus

ShapeShift haluaa olla kiinteä osa blockchain-ekosysteemiä, jonka avulla ihmiset ja sovellukset voivat liikkua saumattomasti eri kryptovaluuttojen välillä. Jos olet sijoittaja, joka haluaa laajentaa altcoinsalkkuasi, se on nopea vaivaton tapa ostaa käytännöllisesti katsoen mitä tahansa altcoinia Litecoinista Zcashiin.

Shapeshift-valuutta

Jos haluat osallistua tulevaan ICO: han, mutta tarvitset eetteriä eikä Bitcoinia, voit muuttaa varojasi ShapeShiftillä. Tai ehkä haluat hajottaa Bitcoinisi eri valuutaksi, kuten Litecoin?

ShapeShift on sveitsiläinen yritys, joka tarjoaa vaihtopalveluja käyttäjille ympäri maailmaa. He eivät käytä mitään fiat-valuuttaa, mikä tarkoittaa, että he eivät tarvitse pankkeja tai talletuksia tietyissä maissa, mikä antaa käyttäjille mahdollisuuden suorittaa vaihtoaan rajoista tai sijainnista riippumatta.

Jos käydään kauppaa kryptovaluutalla, olet hyvä mennä. Palvelu on yksi nimettömimmistä vaihtoehdoista, eikä sinun tarvitse luoda tilejä, saada vahvistusta tai edes jättää sähköpostiosoitetta.

Shapeshift Transact

ShapeShift tarjoaa myös sovellusliittymänsä, jonka avulla käyttäjät voivat luoda mukautettuja ohjelmistoja, jotta he voivat käyttää ja käyttää vaihtoaan.

Julkinen mielipide

ShapeShift-ohjelman todelliset käyttäjät näyttävät vaihtelevan ajatuksia. Kuten mikä tahansa varojasi hallitseva yritys, luottamus on tärkeää etenkin suurilla summilla. Sinun ei tarvitse tiliä tai kirjautumista, joka tekee siitä nopean ja helpon. Voi myös tuntua siltä, ​​että sinulla on vähän vuorovaikutusta rakentaaksesi luottamusta ShapeShiftin kanssa ennen rahan tallettamista. Tämän vuoksi toiseen myönteiseen julkiseen mielipiteeseen luottaminen on erittäin tärkeää.

Positiivinen: Kuten edellä mainittiin, voit melkein hetkessä heittää taikasauvan ja kääntää Bitcoinisi Litecoiniksi, kätevä mistä tahansa syystä, jonka sinun pitäisi tehdä tämä. Jos vaihdat oikein, palkkiot voivat olla melko pieniä. On olemassa monia 5 tähden arvosteluja, joissa kerrotaan, kuinka palvelu on yksinkertaista ja tehokasta.

Negatiivinen: Verkko on täynnä tuomintaa ShapeShift-vaihdosta. Yksinkertainen Google-haku jättää sinut kauhistumaan joidenkin käyttäjien kokemuksista. Monet väittävät menettäneensä varoja kokonaan tai piilotettujen valuuttakurssien piilottamana. Valitettavasti käyttäjät ilmoittavat kolikoiden katoavan epäonnistuneiden tapahtumien jälkeen ShapeShiftiltä vain vähän tai ei lainkaan.

Kaikkien ShapeShiftin yksinkertaisten tarjousten kohdalla on melko ärsyttävää lukea niin monia huonoja kokemuksia.

Onko ShapeShift turvallinen?

Vaikka monet ihmiset ovat käyttäneet ShapeShift-ohjelmaa, turvallisuuden puute saattaa herättää muutamia huolenaiheita. Käyttäjän puolella ei ole turvallisuutta, josta on syytä häiritä, ei salasanoja tai vahvistusta.

Vaikka hakkereiden hyökkäyksessä on turvallisuusbonusta siitä, että sinulla ei ole tilejä ja kuumia lompakoita, näyttää olevan paljon hämmennystä siitä, mihin varat siirretään ShapeShiftille talletettuina, etenkin epäonnistuneen tapahtuman aikana.

Talletettuasi ShapeShift hallitsee varojasi vaihdon kautta, ja sinun on luotettava heidän suojausprotokollaansa. “Nopeana” vaihdona tämä ei tarkoita offline-tallennustilaa, vain kuumia lompakoita.

Vuonna 2016 tapahtui myös pahamaineinen ShapeShift-hakkerointi, jossa varoja, jotka olivat yhteensä noin 200 000 dollaria, karkotettiin kahden viikon aikana. Kuten voit odottaa, että verkkosivusto otettiin offline-tilaan ja turvallisuus rakennettiin uudelleen, vaikka toivon, että tämä tarkoittaa, että he ovat oppineet virheistään ja asettaneet turvallisuuden ensisijaiseksi tavoitteeksi, tosiasiat on silti vaikea sivuuttaa.

Toimitusjohtaja Erik Voorhees näyttää yrittävän tarjota rehellistä selitys tapahtuneelle. Hyökkäys tehtiin nimettömälle työntekijälle, joka petti yrityksen ja ryhtyi tyhjentämään Bitcoin-lompakkoa. Tappiot olivat melko merkittäviä, vaikka ShapeShift väittää, ettei asiakasvaroihin ole koskaan koskettu.

ShapeShift-kaupankäyntimaksut

Yritys on täysin etukäteen veloitusmaksuistaan, jotka vaihtelevat ostamasi valuutan mukaan. Muista tarkistaa kurssi, jonka maksat valituilla valuutoilla, koska ne voivat vaihdella riippuen kaivosmaksuista jokaiselle lohkoketjulle.

Tässä on tauko joidenkin palkkioiden näyttämisestä:

BCH Bitcoin Cash Miner -maksu: 0,0002 BCH
BTC Bitcoin Miner -maksu: 0,0025 BTC
DOGE Dogecoin Miner -maksu: 2,0 DOGE
ETH Eetterin kaivosmaksu: 0,001 ETH
JNE Ether Classic Miner -maksu: 0,01 ETC
LTC Litecoin Miner -maksu: 0,001 LTC
XMR Monero-kaivosmaksu: 0,02 XMR
XRP Ripple Miner -maksu: 0,5 XRP
ZEC Zcash-kaivosmaksumaksu: 0,0001 ZEC

Jos haluat nähdä kaupankäyntimaksujen täydellisen erittelyn, Tsekkaa tämä.

Fiat-valuutan tavoin on tärkeää ottaa huomioon tarjottu valuuttakurssi, koska valuutalla on todennäköisesti marginaali täällä. Tietysti ei ole talletus- ja nostomaksua, jos palvelu toimii sujuvasti, sinun pitäisi tuntea, että lähetät vain kryptovaluutta lompakosta toiseen.

Asiakaspalvelu

Asiakastuki voi olla sekalaukku ShapeShiftissä, kuten monet pörssit. Kun asiat menevät hyvin, on hehkuvia arvosteluja ja nigelit lajitellaan hyvin nopeasti. Toisaalta, kun asiat eivät mene hyvin, voi vaikuttaa vaikealta saada vastausta yrityksestä. Tämä voi olla melko raivostuttavaa, varsinkin kun yrität löytää rahasi!

Verkkosivuston yhteystietosivu jättää paljon toivomisen varaa, eikä ShapeShift-sovelluksen kiinnittämiseen ole osoitetta tai puhelinnumeroa.

Lähetä pyyntö

Jos navigoit verkkosivuston tukialueella, sinäkin jää vastauksia joihinkin yksinkertaisiin kysymyksiin.

Viimeiset ajatukset – ShapeShift Exchange Review -yhteenveto

MuotoVaihto näyttää tarjoavan sinulle saumattoman tavan siirtää käytännössä minkä tahansa kryptovaluutan välillä. Ja se voi todellakin olla nopeaa ja tehokasta, kun löydät väärän valuutan, mutta käyttäjälle on edelleen paljon turhautumista.

Reilusti yli 50 altcoiinin tuki on erittäin houkutteleva niille, jotka haluavat todella laajentaa digitaalista portfolionsa helposti. Lokalisoitua pankkitoimintaa ei tarvitse integroida, koska kaikki on salauspohjaista ja pitää sinut täysin hajautetuissa lohkoketjuissa.

Nimettömyys säilytetään, kun palvelua käytetään, mikä on hieno, kun ei ole kiinnityksiä.

(Näytä täydellinen luettelo kryptovaluutanvaihdoista)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me