xCoins ei ole tyypillinen Bitcoin-vaihto. Se on pörssi, joka keskittyy lainanantajien yhdistämiseen ostaisiin. Oikein, lainanantajat.

Luotonantajat rahoittavat tilinsä Bitcoinilla ja valitsevat sitten korkonsa. Tapahtuman toisessa päässä ostajat valitsevat joukon lainoja, valitsevat yhden, jolla on haluamansa ehdot (vaihtoehtoisesti ne voidaan sovittaa automaattisesti lainan kanssa) ja maksaa sitten haluamallaan maksutavalla (luottokortti, PayPal tai ACH-siirto).

He kutsuvat rahan käyttöä vakuudeksi vakuudelliseksi lainaksi. Heidän usein kysyttyjen kysymyksiensä mukaan voit maksaa Bitcoin-lainan Bitcoinilla milloin tahansa tulevaisuudessa, sitten saada rahasi takaisin vähennettynä vähemmillä maksuilla.

Jokainen, joka on kiinnostunut xCoinsista, saattaa esittää itselleen muutaman kysymyksen. Palavin kysymys, jonka olemme saaneet, on se, onko sivusto todella laillinen tapa ostaa ja myydä Bitcoinia.

Vastaus: xCoins ei ole kaukana täydellisestä palvelusta Bitcoinin ostamiseen ja myyntiin, mutta se saa työn aikaan.

xCoins-avaintiedot

xcoins-kotisivu

Sivustolla on yllättävän vähän tietoa yrityksestä. Heillä ei ole Tietoja-sivua, eikä heistä ole julkisesti saatavilla olevaa tietoa. Onneksi he luetteloavat laillisen osoitteen verkkosivustollaan. Heiltä puuttuu kuitenkin puhelinnumero.

Vaikka se ei ole monimutkainen, en ehdottaisi xCoinsia täysin aloittelijoille Bitcoinin maailmaan. Harkitse CoinBasen käyttöä Bitcoinin ostamiseen.

XCoinsin julkinen mielipide

xCoinsilla ei ole parasta mainetta Bitcoin-yhteisössä. Kuluneen vuoden aikana he ovat saaneet kohtuullisen osan valituksista. Muista, että käytännössä jokaisella vaihto-sivustolla on yleensä huomattava joukko negatiivisia arvosteluja, mutta jokainen arvostelu heijastaa yleensä koko alustaa tai palvelua.

Lähes kaikki valitukset xCoinsista tulevat heidän liiketoimintansa lainapuolelta. Bittrustista ja BitcoinTalk-foorumeista löydetyt yleiset valitukset ovat:

 • PayPal-tili jäädytetty. Lainanantajien yleisin valitus on, että heidän PayPal-tilinsä oli jäädytetty 180 päiväksi mahdollisen petollisen toiminnan takia. Lainanantajille maksetaan PayPalin kautta riippumatta ostajien valitsemasta maksutavasta. Jos annat suuren määrän lainoja, tämä johtaa tilisi aktivointiin. PayPal näkee tämän ja epäilee petosta.

  Tämä valitus on riittävän yleinen houkuttelemaan monia käyttämästä tätä palvelua luotonantajana. XCoins ei ole maininnut sitä, sikäli kuin löysin, eikä siihen todennäköisesti ole ratkaisua. Se on xCoins-alustan perushäiriö, johon xCoins-tiimin tulisi käydä lähitulevaisuudessa.

 • Ei vastausta asiakaspalvelusta. Kun palvelu avattiin ensimmäisen kerran, xCoinsilla oli huomattavasti vähemmän henkilöstöä. He saivat kohtuullisen paljon julkisuutta, mikä luonnollisesti sai liiketoiminnan nousuun. Kun ihmisillä oli ongelmia, he ottivat yhteyttä asiakastukeen. Jotkut eivät saaneet vastausta, joten he suuntasivat Bittrustiin ja BitcoinTalkiin päästäkseen turhautumisestaan.

  Kaiken kaikkiaan tämä ongelma on ratkaistu palkkaamalla lisää asiakaspalvelun edustajia. Tarkastussivustoilla ja xCoinsin henkilökunnan foorumeilla on vastauksia, jotka osoittavat, että he ovat yrittäneet korjata ongelman.

 • Varoja ei voi nostaa. Jotkut ostajat eivät ole yleisin valitus, mutta he ovat valittaneet, että he eivät voi nostaa Bitcoiniaan. Onneksi xCoinsin henkilökunta käsitteli nämä valitukset ja korjasi ne.

xCoinsilla on pitkä tie kuljettavaan tähtimaineen luomiseen Bitcoin-yhteisössä. Heidän on löydettävä tapa estää PayPalia jäädyttämästä tilejä, jos sellainen on edes mahdollista. Lisäksi heidän on keskityttävä asiakaspalveluun.

Mikä on xCoins-prosessi?

xcoins-prosessi

XCoinsilla on kaksi puolta: osto ja luotonanto. Molemmilla osapuolilla on oma prosessi.

Ostoprosessi:

 1. Määritä tili.
 2. Määritä kuinka paljon Bitcoinia haluat ostaa ja suorittaa maksu valitsemallasi menetelmällä (luottokortti, maksukortti, ACH, echeck, PayPal).
 3. Vastaanota Bitcoin xCoins-lompakkoosi, jonka voit sitten siirtää (ja sinun pitäisi) siirtää omaan lompakkoon.

Rekisteröitymisen yhteydessä on henkilötodistus, joten kannattaa kirjautua arkisin arkisin, jotta heidän henkilökuntansa voi vahvistaa sinut.

Luotonanto:

 1. Määritä tili. Tarvitset myös PayPal-tilin.
 2. Talleta lainaamasi Bitcoin-määrä xCoins-lompakkoon. Vähimmäismäärä on 20 dollaria Bitcoinia.
 3. Luo yritystietosi. Sanelet lainan koron.
 4. Odota ostajia ja vastaanota sitten maksu PayPal-tilillesi.

Varoitetaan, PayPal-tilisi voi jäätyä talletusten määrän ja luonteen vuoksi.

Vaikka koko prosessia kutsutaan vakuudelliseksi lainaksi, tämä on teknisesti ostamista ja myymistä. On olemassa useita mahdollisia syitä sille, että sitä kutsutaan lainaksi myynnin sijasta, joista yksi on PayPalin salliminen maksutapana.

Ei näytä siltä, ​​että ihmiset maksavat Bitcoin-lainansa takaisin Bitcoinilla tulevaisuudessa. Tämä on kuitenkin vaihtoehto, joka kaikilla ostajilla on. Tässä tilanteessa he ottavat yhteyttä lainanantajaan palauttamaan Bitcoinin ja saamaan rahansa takaisin. Tämä antaa minulle tauon, koska mielestäni takaisinmaksua varten pitäisi olla ainakin sisäänrakennettu järjestelmä.

Mitkä ovat osto- ja lainausmaksut?

Ostajat voivat selata erilaisia ​​lainanantajan asettamia hintoja. Korot ovat välillä 15-30% lainan kokonaismäärästä. Tämä on epätavallisen korkea Bitcoin-maailmassa.

xcoins-vaiheet

Lainanantajat asettavat oman korkonsa, ja xCoins ottaa julkistamattoman määrän korkoa. Lainanantajat eivät siis maksa mitään maksuja, mutta niiltä peritään palkkiot, kun heidän Bitcoininsa lainataan.

Viimeiset ajatukset xCoinsista

xCoins on teoriassa hieno idea, mutta käytännössä se jättää paljon toivomisen varaa.

Ensinnäkin se, että PayPal jäädyttää lainanantajien tilit yllättävän säännöllisesti. Tämä on tarpeeksi ongelma estää minua lainaamasta Bitcoinia heidän alustallaan – arvostan PayPal-tiliäni.

XCoins on kuitenkin melko hyvä foorumi ostaa Bitcoin PayPalin avulla. Vain muutama palvelu tarjoaa tämän, ja myynnin kutsuminen lainaksi on yksi syy siihen, miksi he voivat hyväksyä PayPalin.

Tästä huolimatta on olemassa useita tekijöitä, joista sinun tulisi olla tietoisia tapahtuman molemmin puolin, ennen kuin käytät xCoinsia luottavaisin mielin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me