CoinCentral LLC: n tekijänoikeus- ja digitaalisen vuosituhannen tekijänoikeuslain noudattamiskäytäntö

CoinCentral LLC arvostaa ja kunnioittaa taiteilijoiden oikeuksia. Pyrimme noudattamaan tekijänoikeuslakia, mukaan lukien Digital Millenium Copyright Act (DMCA), ja välttämään tekijänoikeuksien tai muiden immateriaalioikeuksien loukkaamista palveluidemme avulla. Tämä sivu kuvaa palvelujemme tiettyjä piirteitä ja joitain menettelyjä, jotka olemme toteuttaneet tekijänoikeuslakien noudattamisen edistämiseksi.

Palvelumme ja lisenssimme

CoinCentral LLC luo koulutus- ja uutissuuntautuneita artikkeleita. Kuvat ja videot ovat peräisin useista lähteistä, kuten tekijänoikeuksettomilta verkkosivustoilta ja kirjailijoiden julkisuudessa olevista kuvista, sillä kukin kuva ei riko tekijänoikeuksia.

Korjauskeino

Jos palvelumme tarjoama materiaali loukkaa loukkaantuneen osapuolen tekijänoikeuksia tai jos uskomme kohtuullisesti uskovan, että tällainen materiaali loukkaa, voimme poistaa sisällön palveluistamme (mukaan lukien www.coincentral.com -sivusto) estääkseen pääsyn sille, lopettaa tai estää sisällöstä vastaavien pääsy ja / tai ryhtyä mihin tahansa muuhun sopivaksi katsomamme toimintaan. Voimme myös luovuttaa asiakirjoja, jotka liittyvät rikkomuksiin tai väitteisiin rikkomuksista, dokumentaation ja / tai julkaisun ulkopuolisten tahojen harkinnan mukaan.

DMCA-yhteensopivuus

DMCA, kodifioitu 17 U.S.C. 512, rajoittaa Internet-palveluntarjoajan vastuuta tekijänoikeusrikkomuksista yksinomaan tietojen välittämisestä Internetin kautta edellyttäen, että käytössä on tietyt menettelyt loukkaavan materiaalin poistamiseksi tai rajoittamiseksi. Olemme toteuttaneet alla kuvatut menettelyt pyrkien vastaamaan nopeasti ja asianmukaisesti kaikkiin palvelumme toiminnasta johtuviin tekijänoikeusloukkauksiin liittyviin huolenaiheisiin. Pyydämme sinua käyttämään alla olevia menettelyjä mahdollisimman tehokkaasti ja tehokkaasti ongelmien ratkaisemiseksi.

Ilmoitus

CoinCentral on määrittänyt nimitetyn edustajan vastaanottamaan ilmoituksen väitetyistä tekijänoikeuksien tai immateriaalioikeuksien loukkauksista. Mukavuutesi ja ratkaisun nopeuttamiseksi ilmoitusta väitetystä rikkomuksesta voidaan tarjota CoinCentralille sähköpostitse osoitteeseen [sähköposti suojattu] Huomaa, että saatat olla vastuussa lakisääteisistä ja tavallisista oikeuksista aiheutuvista vahingoista sekä oikeudenkäyntikuluista ja asianajajien palkkioista, jos väität väärin, että tekijänoikeuksiasi on rikottu. Laittomista valituksista on maksettu merkittäviä vahinkoja. Jos sinulla on kysyttävää valituksen perusteesta, suosittelemme sinua kääntymään pätevän neuvon saamiseksi.

Asianmukaisessa ilmoituksessa PITÄÄ olla vähintään seuraavat tiedot:,

 1. Määritä itsesi joko: (a) tekijänoikeuksien alaisten teosten omistajaksi tai (b) henkilöksi, joka on valtuutettu toimimaan väitetysti loukatun yksinoikeuden omistajan puolesta.
 2. Ilmoita yhteystietosi, mukaan lukien virallinen nimesi, katuosoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.
 3. Tunnista yksityiskohtaisesti tekijänoikeuksin suojattu teos, jonka uskot rikkovan.
 4. Määritä erityisesti materiaali, jonka väität loukkaavan tekijänoikeuksin suojattua työtäsi, johon pyydät CoinCentralia estämään pääsyn kaikilla alustoilla. Huomaa, että palvelumme suoratoistama sisältö sisältää yleensä pitkiä esityksiä. Jos tekijänoikeusvaatimuksesi liittyy kuvaan, määritä artikkelin nimi tai URL-osoite sekä kuvakaappaus kyseessä olevasta kuvasta.
 5. Liitä mukaan seuraava lausunto: “Uskon vilpittömästi, että tekijänoikeuksien omistaja, sen edustaja tai laki ei ole luvannut käyttää tekijänoikeuksin suojattua materiaalia, joka on kuvattu loukkaavaksi.”
 6. Liitä mukaan seuraava lausunto: “Vannon väärän valan rangaistuksen nojalla, että ilmoituksessa olevat tiedot ovat paikkansa ja että olen tekijänoikeuksien omistaja tai valtuutettu toimimaan väitetysti loukatun yksinoikeuden omistajan puolesta.”
 7. Digitaalisesti allekirjoita vakuutuksesi.

Kun nimetty edustaja on saanut oikean rikkomusilmoituksen

Se on CoinCentralin käytäntö:

 1. poistaa tai estää loukkaavan materiaalin käyttö;
 2. ilmoittaa sisällöntarjoajalle, jäsenelle tai käyttäjälle, että se on poistanut tai estänyt pääsyn materiaaliin; ja
 3. että toistuvasti rikoksentekijät poistavat loukkaavan materiaalin järjestelmästä ja että yritys lopettaa sisällöntuottajan, jäsenen tai käyttäjän pääsyn Palveluihin.

Menettely vastailmoituksen toimittamiseksi nimetylle edustajalle

Jos sisällöntarjoaja tai käyttäjä uskoo, että poistettu materiaali (tai pääsy estettiin) ei ole loukkaavaa, tai sisällöntarjoaja tai käyttäjä uskoo, että sillä on oikeus lähettää ja käyttää kiistanalaista materiaalia tekijänoikeuksien omistajalta, tekijänoikeuksien omistajan edustajan, sisällöntarjoajan tai käyttäjän (”vastapuoli”) on lähetettävä nimettyyn edustajaan vastailmoitus, joka sisältää seuraavat tiedot:

 • Vastapuolen fyysinen tai sähköinen allekirjoitus;
 • Tunnistetiedot materiaalista, joka on poistettu tai johon pääsy on estetty, ja sijainti, jossa materiaali ilmestyi ennen sen poistamista tai poistamista käytöstä;
 • Lausunto siitä, että vastapuoli uskoo vilpittömässä mielessä, että materiaali poistettiin tai poistettiin käytöstä virheellisen tai väärän tunnistamisen seurauksena; ja
 • Vastapuolen nimi, osoite, puhelinnumero ja, jos sellainen on, sähköpostiosoite ja lausunto siitä, että kyseinen henkilö tai yhteisö suostuu liittovaltion tuomioistuimen lainkäyttövaltaan siinä lainkäyttöalueessa, jossa vastapuolen osoite sijaitsee, tai, jos vastapuoli sijaitsee Yhdysvaltojen ulkopuolella kaikilla oikeudellisilla alueilla, joilla yritys sijaitsee, ja että kyseinen henkilö tai yhteisö hyväksyy prosessin tiedoksi henkilöltä, joka ilmoitti väitetystä rikkomuksesta.

Jos nimetty edustaja vastaanottaa vastailmoituksen, yritys voi lähettää kopion vastailmoituksesta valituksen tehneelle alkuperäiselle osapuolelle ja ilmoittaa tälle henkilölle, että yritys voi korvata poistetun materiaalin tai lopettaa sen poistamisen käytöstä 10 työpäivän kuluessa. Ellei tekijänoikeuksien omistaja nosta oikeustuomiota sisällöntuottajaa, jäsentä tai käyttäjää vastaan, poistettu materiaali voidaan korvata tai palauttaa sen käyttöoikeus 10–14 työpäivän kuluessa tai pidempään vasta-ilmoituksen vastaanottamisen jälkeen, yrityksen harkinnan mukaan.

Sähköposti: [sähköposti suojattu]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me