100 miljoonan dollarin rahaston käyttöönotto karhumarkkinoilla on rohkea seikkailu, mutta ulkonäöltään Algo Capital -tiimi on innoissaan hyödyntämään salausvaluutta- ja blockchain-projektien suuria mahdollisuuksia.

Algo Capital, blockchain-keskittynyt riskipääomaryhmä investoi uusiin häiriöihin, jotka haluavat rakentaa hajautettua Algorandin alustaa seuraavan kymmenen vuoden aikana. Perustajana MIT: n professori, salauksen edelläkävijä ja Turingin palkinnon voittaja Silvio Micali Algorand -protokolla pyrkii saamaan pidon hajautettuna alustana aikana, jolloin monet alustat käyttävät markkinoihin liittyviä lyöntejä.

CoinCentral yhdistetty Algo Capitalin toimitusjohtajiin Arul Muruganiin ja David Garciaan sekä Algorandin toimitusjohtajaan Steve Kokinosiin.

Miltä ihanteellinen Algo Capital -salkun koostumus on rahoitettu 100 miljoonalla dollarilla? Onko paineita alusten hankkeisiin jo aikaisin, jotta Algorand-verkkoa voidaan kehittää nopeammin??

Pyrimme aloittamaan sijoittamisen heti, kun Algorandin pääverkko käynnistyy. Tämä on suunniteltu loppuvuodesta Q1. Sillä välin olemme tekemässä due diligence -tapahtumaa useiden yritysten kanssa. Uskomme, että käyttöönotto ja käyttäjät ovat avainarvon luomisessa ja tarttumisessa, joten alkuvaiheessa keskitämme salkumme startup-yrityksiin, joilla on todistettu tuotemarkkinoille soveltuvuus ja todellinen veto käyttäjien tuomiseksi. Investoimme korkealaatuisiin infrastruktuurihankkeisiin sekä sovellusten rinnalle.

Osana vaihetta 2 haluamme investoida aikaisemman vaiheen projekteihin ja tehdä tiivistä yhteistyötä hautomoiden ja riskilaboratorioiden kanssa ympäri maailmaa. Lisäksi meillä on valtava altistuminen Algosille, Algorandin alkuperäiselle kolikolle, jota hallitsemme strategisesti. Startup-yrityksiin sijoitetusta pääomasta aiomme sijoittaa 10 prosenttia Algosiin ja loput (90% enemmän) USD: ksi..

Lisäksi pyrimme käyttämään jäljellä olevia Algo-osuuksia osallistumaan aktiivisesti verkkoon suorittamalla solmu käynnistysvaiheen ensimmäisessä vaiheessa ja panemalla ne tuottamaan lisäpalkkioita rahastolle.

Miltä päätöksentekoprosessi näyttää ehdotettujen hankkeiden rahoituksesta? Kävele meidät läpi kannesta tuotteen lanseeraukseen.


Hyvin kriittisen due diligence -prosessin suorittaminen tekniikan nykyisessä alkuvaiheessa on perustavanlaatuista. Tällä hetkellä kaikesta tekniikan lupaamasta melusta on huomattavaa.

Tästä huolimatta keskitymme päätöksentekoprosessimme alussa pääasiassa käyttötapauksiin, joissa blockchain-tekniikan nykytila ​​on osoittautunut käytettäväksi. Keskitymme erittäin paljon tuotteisiin eikä vain tekniikkaan. Tiimi, tuotemarkkinoille sopivuus ja kyky skaalata ovat kolme avainkohtaa arviointi- ja päätöksentekoprosessissamme. Liiketoimintakatsauksen lisäksi ryhdymme syvälliseen tekniseen due diligence -tutkimukseen, jota johtaa CTO.

Keskittäminen vs. hajauttaminen sovelluspinossa, taloudellinen malli ja blockchain-käyttö ovat myös osa päätöksentekoprosessiamme. Meillä on sijoitusvaliokunta, jonka on hyväksyttävä kaikki investoinnit. Kun sijoitus on tehty, yksi Algo Capitalin kumppaneista on aktiivisesti mukana startupissa hallituksen jäsenenä tai roolina, joka on sopiva auttamaan heitä saamaan markkinoiden vetovoimaa ja saavuttamaan kasvua.

Miksi Algo Capital aikoo keskittyä alun perin fintech-sovelluksiin Algorandin ekosysteemille?

Aluksi keskitymme fintech-sovelluksiin kahdesta syystä. Ensinnäkin, blockchain-tekniikka on luonnollisesti valmis häiritsemään merkittävästi rahoituspalveluja, ja toiseksi Algorand soveltuu luonnollisesti finanssipalvelujen käyttötapausten torjumiseen sen upotettujen taloudellisten primitiivien avulla, jotka on upotettu protokollaan. Tämä mahdollistaa esimerkiksi omaisuuserien liikkeeseenlaskun monien eritelmien avulla käyttämällä yksinkertaisesti opcodeja ilman tarvetta käyttää monimutkaisia ​​ja tehottomia älykkäitä sopimuksia. Uskomme, että Algorand valvoo tulevaisuudessa suuria pääomamarkkinoita näiden ominaisuuksien ansiosta.

Kuinka Algo Capital erottaa vehnät akanoista tarkastellessaan ehdotettuja hankkeita. Onko joukkue tai tekniikka ehdottomasti välttämättömiä? Vaihtoehtoisesti mitkä punaiset liput näet useimmiten estävät blockchain-hankkeita rahoituksesta?

Kuten aiemmin mainittiin, tuotemarkkinoiden sopivuus ja kyky skaalata ovat avainkohtia, joita etsimme yrityksissä. Vahva joukkue, joka pystyy toteuttamaan ja toteuttamaan, on ehdottoman välttämätöntä.

Tärkeimmät punaiset liput sisältävät meille, että tuotteilla ei ole vähimmäisvalvontaa tuotemarkkinoilla, blockchain-tekniikan täytäntöönpano ongelmien ratkaisemiseksi, jotka voidaan paremmin ratkaista muilla ratkaisuilla, ja joukkueet, joilla ei ole selkeää visiota tai kykyä toteuttaa sitä.

Tällaisella syntymässä olevalla alalla näyttää siltä, ​​että sijoitusrahastoja vaaditaan yhä enemmän osallistumaan ja ohjaamaan salkkuhankkeitaan. Kuinka mukana Algo Capital on hankkeissa, joihin he sijoittavat ja tukevat?

Algo Capitalin kaikki neljä kumppania ovat entisiä teknologiayrittäjiä, ja CTO: lla on laaja ja todistettu osaaminen blockchain-tekniikassa useiden vuosien ajan. Haluamme rullata hihat ja auttaa kohdeyrityksiä aktiivisesti tuomaan asiakkaita / käyttäjiä ja ajamaan adoptiota. Katsomme rooliamme lisäarvoa tuottavina kumppaneina kohdeyrityksillemme. Lisäksi Algo Capitalin ekosysteemiasema antaa meille etuoikeutetun aseman puolustaa investointeja hyödyntämällä läheistä suhdettamme Algorandiin ja muihin tulevan ekosysteemin suurimpiin toimijoihin.

Voitteko laajentaa sitä, mitä Algo Capitalin blockchain-laboratorio tarjoaa kehittäjille ja yrittäjille? Mitä etuja blockchain-laboratorio toivoo antavansa käyttäjilleen sen, mitä he voivat saavuttaa yksin?

Kumppanimme ja teknologiajohtaja Pablo Yabo on myös Coinfabrikin perustaja ja johtaja, yksi Latinalaisen Amerikan ja maailman suurimmista Blockchain-laboratorioista. He ovat työskennelleet erilaisten lohkoketjujen ja syvän tekniikan kanssa vuodesta 2013 lähtien. Hän johtaa nyt Coinfabrikin spin-off-yritystä, joka keskittyy yksinomaan Algorand-tekniikkaan.

Laboratorio tekee tiivistä yhteistyötä Algorand-tiimin ja ulkopuolisten yritysten kanssa. Tätä laboratoriota kutsutaan nimellä AlgoFabrik; Pablo ja hänen tiiminsä voivat jakaa lisätietoja tästä projektista pian. AlgoFabrik on läheinen kumppani Algo Capitalille, joka auttaa yrityksiä siirtymään teknologiahaasteisiin ja tarjoaa teknistä neuvontaa rahastolle sijoituspäätöksissään.

AlgoFabrikin syvälliset näkemykset Algorandin etenemissuunnitelmasta ja teknologiakehityksestä antavat Algo Capitalille mahdollisuuden tunnistaa ajoissa tärkeät kehityssuuntaukset etsittäessään sijoitusmahdollisuuksia.

Jos Algo Capital pystyy jatkossa käynnistämään Algorand-ekosysteemin onnistuneesti, etsiikö rahasto mahdollisuuksia tukea lohkoketjuyhteisöä Algorandin ulkopuolella?

Perustuen uskomukseemme, että Algorand on oikea tekniikka liiketoiminnalle ja blockchainin valtavirtaistamiselle, pyrimme ottamaan käyttöön ja hallinnoimaan pääomaa seuraavien 10 vuoden ajan keskittyen yrityksiin, jotka hyödyntävät hajautettua taloutta, jota tukee Algorand.

Tämä ei tarkoita sitä, että salkussamme olevat yritykset rajoitettaisiin käyttämään muita blockchain-tekniikoita, jos se on järkevää heidän liiketoimintansa kannalta.

Oletetaan, että olen aloitteleva blockchain-kehittäjä … Miksi olen innoissani rakentaa Algorandin ekosysteemiin toisin kuin muut yhteentoimivuusratkaisut, kuten Cosmos tai Tezos?

Ensinnäkin, Algorand keskittyy paitsi sallimaan ja tukemaan lohkoketjuun keskittyvien kehittäjien yhteisöä, mutta myös laajempaa kehittäjien yhteisöä ympäri maailmaa, joka työskentelee useilla alustoilla, kielillä ja ohjelmilla. Algorandissa meillä on tulevaisuuden visio, joka on hyvin erilainen kuin muut yhteentoimivuusratkaisut.

Toiseksi kehittäjäyhteisömme osalta keskitymme yksinkertaisuuteen. Kehittäjät, sekä kokeneet blockchainista että uudet blockchainista, huomaavat, että meillä on vankat kehittäjien sovellusliittymät, sisältö ja työkalut sen varmistamiseksi, että Algorandiin rakentaminen on mahdollisimman selkeää, nopeaa ja helppoa. Nämä ohjelmat tekevät kehittäjille suoraviivaisen avustavan sekä siirtämään vanhat liiketoimintaprosessit lohkoketjuun että rakentamaan uusia kerroksia kaksi tuotetta Algorandin päälle.

(Steve Kokinosille) Tulet pitkäaikaisesta menestyksestä Fuzen kanssa, mikä kokemuksesi on parhaiten siirtynyt työhösi Algorandin kanssa?

Menestyneiden yritysten on luotava tasapaino teknisen ja liiketoiminnan huippuosaamisen välillä. Algorandissa olemme ottaneet käyttöön perustajamme Silvio Micalin ja salauksen, teorian, matematiikan, hajautettujen järjestelmien ja tekniikan johtavien asiantuntijoiden kehittämän vallankumouksellisen tekniikan ja yhdistäneet tämän tekniikan poikkeukselliseen toteutukseen ja markkinoilletuloon liiketoiminnassamme. tiimi.

Jokainen yritys kärsii, jos tekniikka on eturintamassa ja liiketoiminnan toteutus on vain keskimääräistä. Ratkaisimme sen Fuzessa, ja haluan ajatella, että olemme ratkaisseet sen myös Algorandissa.

(Steve Kokinosille) Vaihtoehtoisesti, mikä on ainutlaatuinen haaste, jonka Algorandin kaltainen blockchain-pohjainen projekti vertaa muihin perinteisempiin pilvipohjaisiin infrastruktuureihin.

Blockchain edustaa perustavanlaatuista muutosta tapassa, jolla ihmiset käyvät kauppaa ja vaihtavat arvoa. Kuten pilvi, odotamme varmasti, että yritykset haluavat siirtää erilaisia ​​vakioprosesseja estämään ketjutusprotokollia tarjoamistaan ​​tehokkuuksista.

Algorandissa rakennamme kuitenkin perustekniikkaa, joka lisää merkittävästi niiden ihmisten määrää, jotka voivat käyttää mielekkäitä taloudellisia mahdollisuuksia ja rakentaa taloudellisia mahdollisuuksia todella rajattomassa ja hajautetussa taloudessa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me