Aloittelijan opas salauksen OTC-markkinoihin

Mikä on ensimmäinen asia, joka tulee mieleen, kun kuulet “käsikauppa”?

Monille tämä lause luo kuvia lääkkeiden saatavuudesta helposti. OTC on kuitenkin ollut olemassa jo jonkin aikaa, ja se juontaa juurensa joistakin ensimmäisistä kauppapohjaisista tavaroiden vaihdoista. Se viittaa tarkemmin helppo pääsy osa kuin mikään muu.

Salausmarkkinat kehittyvät, ja sekä suuret että pienet pelaajat etsivät parhaita tapoja osallistua. Aiomme syvällisesti sukeltaa OTC: hen, kun se liittyy salaukseen, ja selvittää, mitä mahdollisuuksia virtuaalivaluuttamarkkinat avaavat uudelle sijoittajaryhmälle.

Mutta ennen kuin teemme, meidän pitäisi todennäköisesti saada ärsyttäviä määritelmiä tieltä:

Turvallisuus (n): Arvopaperi on mikä tahansa rahoitusväline, jolla on rahallinen arvo ja joka on vaihdettavissa / vaihdettavissa markkinoilla. Arvopapereita käytetään useimmiten voiton tuottamisen välineenä, mutta niitä voidaan käyttää myös teknisistä syistä, kuten suojaus.

Vaihto (n): Suurin osa arvopaperikaupasta pörsseissä. Pörssi on markkinapaikka, jolla käydään kauppaa arvopapereilla ja muilla monimutkaisilla rahoitusvälineillä. Ne kokoavat välittäjät, jälleenmyyjät ja sijoittajat keskitetysti standardoidakseen näiden instrumenttien oston ja myynnin. Sääntelyn avulla he myös valvovat markkinoita petosten estämiseksi.

OTC (n): Lääkekauppa on hieno tapa sanoa “hajautettu kauppa”. Tilauksia ei ole listattu yleisessä tilauskirjassa. Asiakkaat voivat käydä kauppaa jokaisen kanssa välittäjän kautta ilman, että kukaan muu tietää heidän tapahtumastaan.

OTC. Keskitetyt markkinat ovat olleet olemassa satoja vuosia

Keskitetyt markkinat ovat olleet olemassa satoja vuosia

Perinteisessä finanssimaailmassa yritykset, joilla ei ole asianmukaista mainetta ja / tai jotka tarvitsevat varoja vaihtopalkkioiden maksamiseen, voivat mennä OTC-reittiä kerätä pääomaa. Salauskontekstissa näemme nyt tämän ilmiön kehittyvän ICO-puomin vauhdissa.

Muualla erittäin suuret salauksenpitimet (valaat) haluaisi tehdä suuria kauppoja kiinnittämättä liikaa huomiota ja siksi etsiä erikoistuneita välittäjiä tämän toteuttamiseksi.

Suurimmat OTC-markkinat

On melko vaikea arvioida, mitkä markkinat ja välittäjät ovat suurimmat kryptosfäärissä, koska paljon liiketoimintaa tällä alueella tapahtuu yksityisesti. Vinny Lingham Civic-hankkeesta esitteli muutamia ajatuksiaan aiheesta blogiviestissä ja twitterissä muutama vuosi sitten:

Huomiotta jätetty tosiasia: Bitcoinin OTC-markkinat ovat suuremmat kuin valuuttamarkkinat. Pörssit määrittelevät hinnan, mutta siellä ei tapahdu suuria kauppoja.


– Vinny Lingham (@VinnyLingham) 26. kesäkuuta 2016

Hänen kokemuksensa keskeinen poisto oli, että varakkaat eivät käytä pörssejä ostamaan Bitcoiniaan. Koska nämä valaat käyvät kauppaa niin suurina määrinä, tilaukset painaisivat pörssejä ja siirtäisivät hintaa dramaattisesti. Tämän seurauksena vaihdon määrä ei edusta totta tarjonta ja kysyntä Bitcoinille.

Joitakin vakiintuneita ja arvostettuja OTC-välittäjiä tässä tilassa ovat:

  • BitStocks
  • CircleTrade
  • Cumberland
  • itBit
  • HyppyTrading
  • IBC-ryhmä
  • Genesis-kauppa

Valitettavasti nämä välittäjät käsittelevät vain korkean nettovarallisuuden kauppiaita. Siitä huolimatta annamme joitain vaihtoehtoja niin kutsutulle “pienelle kalalle” seuraavassa osassa.

Kuinka päästä alkuun

On useita tapoja aloittaa kaupankäynti suosikkikryptovaluutallasi käsikaupassa:

ICO Investointi

Trendikkäin OTC-instrumentti, joka on saapunut paikalle viime vuosina. Useimmissa tapauksissa ICO-malli antaa sijoittajille mahdollisuuden tukea suosikkiprojektejaan ja vastaanottaa rahakkeita suoraan ilman viranomaisten tarkkaa valvontaa. Yritykset ovat keränneet valtavia määriä pääomaa vain muutamassa päivässä luoden mahdollisuuden viedä projektin tavoitteet eteenpäin. Tässä on muutamia vinkkejä siitä, miten löytää parhaat ICO: t sijoittaa.

AirSwap

AirSwap-projekti on innovatiivinen tapa vaihtaa kryptovaluutta-tunnuksia maailmanlaajuisen hajautetun verkon kautta. AirSwap ei ole kryptovaluutan vaihto, eikä siinä ole luetteloita rahakkeista tai rahakkeiden hinnoista. Sen sijaan verkon käyttäjät asettavat rahakkeita kaupan ja järjestelmän kanssa automaattisesti vastaamaan ostajia ja myyjiä heidän vaatimustensa mukaisesti:

OTC - AirSwap-kauppaprosessi

AirSwap-kauppaprosessi

Välittäjän täydelliseksi poistamiseksi heidän tiiminsä on toteuttanut jännittävän kryptovaluuttatekniikan, jota kutsutaan atomivaihdoksi. Kaupankäynti voidaan tehdä MetaMaskin kautta tai suoraan erittäin turvallisesta Ledger Nano S- tai Trezor-laitteistolompakostasi. Katso Ledger-oppaamme, jos tarvitset asennusapua.

AirSwap antaa sinulle vain suosituksen kaupankäyntihinnoista. On luultavasti hyvä kiinnittää huomiota Binancen kaltaisen kryptovaluutan pörssin hintoihin, jotta saat pallopaikan kaupan yhteydessä. Lisäksi ne tarjoavat tällä hetkellä kauppaa vain Ethereum-rahakkeilla, mutta oletettavasti lisäävät muita blockchain-tunnuksia alustan kehittyessä.

PaikallisetBitcoins

Perustuu Helsinkiin, bitcoin-käynnistys PaikallisetBitcoins mahdollistaa over-the-counter Bitcoin- ja altcoin-kaupankäynnin vastineeksi paikallisesta valuutasta. Maksutavat ja valuuttakurssit on lueteltu sivustolla. Kuten alhaalta näet, hinnat vaihtelevat melko vähän erilaisten kysyntä- ja kysyntävoimien seurauksena.

OTC - LocalBitcoin-myyjät, joilla on erilaisia ​​tarjouksia

LocalBitcoin-myyjät, joilla on erilaisia ​​tarjouksia

Vertaa tätä pörsseihin, joissa luetellaan viimeisin kaupankäyntihinta ja saat tuntuman siitä, mitä sinun pitäisi maksaa kryptovaluutastasi. Lisäksi LocalBitcoins tarjoaa escrow-palvelun, jotta voit käydä kauppaa mielenrauhalla.

Kuluttaja kuluttajalle

Mikään ei estä sinua ostamasta ja myymästä kryptovaluutta suoraan naapurillesi. Suurin osa ihmisistä ei ymmärrä salausta tai käytä sitä tällä tavalla, koska se ei ole välittömästi välttämätöntä. Mutta sellaisissa paikoissa kuin Venezuela ja Zimbabwe vaihtavat salausvaluuttaa käsikauppaa käytetään / käytettiin pitämään pienet taloudet käynnissä johtuen siitä, että hallitus tuhosi taloutensa hyperinflatoidulla paperivaluutalla.

Kuinka ansaita rahaa OTC: ssä

Välimiesmenettely

Välimiesmenettely on prosessi, jossa ostetaan / myydään tuotetta tai palvelua yhdessä paikassa ja sitten myydään / ostetaan takaisin toiseen paikkaan edullisempaan hintaan voiton varmistamiseksi. Useimmissa tapauksissa tämä tapahtuu käytännössä, mutta ei ole harvinaista, että kavalat arbitraasikauppiaat kantavat suuria määriä rahaa muille maille näiden erojen rahoittamiseksi.

Ensimmäinen käyntisatama olisi seurata vaihtosyötteitä saadaksesi käsityksen siitä, kuinka hinnat käyvät kauppaa. Sitten voit noutaa jonkin verran salausta halvalla pörssistä tai jollakin aiemmin mainituista menetelmistä. Myynti AirSwapin tai LocalBitcoinsin kautta parempaan hintaan olisi todennäköisesti viimeinen askel. Kryptovaluutan arbitraasi on melko edistyksellistä, ja sellaisilla epävakailla markkinoilla kuin krypto, sinun on todella tiedettävä, mitä olet tekemässä.

Riskit puolesta ja vastaan

Täysin avoin Marketplace

Sanan tiukimmassa merkityksessä OTC tarkoittaa, että voit käydä kauppaa täysin avoimella markkinapaikalla. Itse asiassa voit myydä x määrän Ethereumia y-määrälle Bitcoinia, etkä ole missään lähellä nykyisen hinnan (ETHBTC) suurimmasta pörssistä.

OTC - Frenzied pit kauppiaat keskitetyssä pörssissä.

Frenzied pit kauppiaat keskitetyssä pörssissä. Loren Friedmanin ystävällisyys

Tämä voi olla joko hyvä tai huono asia näkökulmastasi riippuen. Täysin avoin markkinapaikka sallii osapuolten välisen kaupan vapaan liikkumisen välittäjien puuttumatta prosessiin.

Haitat ovat kuitenkin suurempi petosten ja hintojen epäjohdonmukaisuus. On paljon helpompaa päästä irti.

Säätö & Oikeudelliset huolenaiheet

Kaikkien rahoitusvälineiden kauppa herättää luonnollisesti viranomaisten huomion. Missä on voittoa, iso veli seuraa. Koska OTC-kaupankäynti tarjoaa mahdollisuuden välttää virallisia tietoja, on tärkeää tietää tämän reitin kulkemiseen liittyvät riskit.

Nykyajan säännökset suosivat yleensä rikkaita (ihmisiä ja yrityksiä), koska vain varakkailla on varaa listautua joihinkin pörsseihin. Monissa tapauksissa vain sijoittajat, joilla on korkea nettoarvo (ns. “Akkreditoitu”), voivat sijoittaa muihin yrityksiin / projekteihin. Kryptovaluutta on ruohonjuuritason liike, joka on suunniteltu tasapainottamaan toimintaedellytyksiä.

Kaikessa tässä on jonkin verran umpikuja. Toisaalta sääntelyviranomaiset ovat puolueellisia ja palvelevat rikkaita, ja toisaalta OTC-kauppiaat välittävät sopimuksia huolimattomasti ajattelematta turvallista sijoittamista. Terveellinen keskitie on löydettävä.

Likviditeetti

Likviditeetti tarkoittaa sitä, kuinka helposti voit ostaa tai myydä kryptovaluuttasi. Bitcoinia pidetään maailman likvideimmänä kryptovaluuttana suuren kysynnän ja siksi kaupankäynnin suuren tiheyden vuoksi. Katsokaa Bitcoinin markkina-arvoa salausseurannassamme. Kuten näette, pääoman virta Bitcoiniin on ylittänyt selvästi kaikki muut kryptovaluutat.

Sinulla ei ole vaikeuksia ostaa tai myydä Bitcoinia, mutta nykyisessä ICO-puomissa sinulla on melkein varmasti ongelmia alhaisen likviditeetin altcoineilla. Ethereumilla on nopea seuranta salausvaluutan luomisesta, eikä sen vuoksi ole koskaan ollut helpompaa luoda niin kutsuttua “shitcoinia”. Joidenkin saaminen kiinni ei yleensä ole ongelma. Niistä pääseminen voi olla todellinen painajainen. Epälikvideiden kryptovaluuttojen ostaminen käsikaupasta on riskialtista.

Turvallisuus

Verkkopörssien merkittävä etu on nimettömyys ja nopea kaupankäynti. Noin parin tuhannen dollarin käteisen kuljettaminen salauksen vaihtamiseksi ei todennäköisesti ole älykkäin idea. Ihmiset on edelleen tiedetty tekevän tämän joka tapauksessa. Käytä järkeä, jos aiot käydä kauppaa fyysisillä tavaroilla ja / tai valuutalla.

Soittokello

Ihmiset ovat neuvotelleet ihmiskunnan aamunkoitteesta lähtien. Pyrkimys saada paras hinta tuotteelle tai palvelulle on mahdollisesti vain ihmisen pedon luonne. Käsikauppa voi tarkoittaa hajautettua kansainvälistä markkinapaikkaa tai yksinkertaisesti sopimuksen tekemistä naapurin kanssa.

Salausyhteydessä, jos se ei vielä ollut eräänlainen villi länsi-kokemus, OTC-palvelut ovat nousemassa tarjoamaan testaamattomia mahdollisuuksia yrittäjähenkisille liikemiehille / naisille, välittäjille, kauppiaille, sijoittajille ja unelmoijille. Uuden rajan pölyisissä digitaalisissa kaupungeissa voi löytää hämmästyttäviä tarjouksia, kun taas muut kaupat menevät pieleen. Missä aiot pelata?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map