Bityard on Singaporessa toimiva kryptovaluuttajohdannaisten kaupankäyntialusta, jonka tehtävänä on yksinkertaistaa vipuvaikutteista sopimuskauppaa ja jonka lähestymistapa on “Complex Contracts, Simple Trade”..

Alusta on suhteellisen uusi ja todennäköisesti herättää huomiota monilla kryptovaluutta-kauppiailla, jotka harkitsevat optiokauppaa, mutta eivät ole vielä tehneet harppausta optiokeskeiselle alustalle (kuten BitMEX).

Bityardin kryptovaluuttaoptiosopimuskauppaliittymä

Bityardin kryptovaluuttaoptiosopimuskauppaliittymä

Bityard tarjoaa tällä hetkellä kaupankäyntiä kahdeksalla eri kryptovaluutalla a jopa 100-kertainen vipuvaikutus. Lukijoiden tulisi huomata, että tämä artikkeli ei ole sijoitusneuvonta. Marginaalikauppa voi olla erittäin riskialtista, tee tutkimuksesi ja ota tarvittaessa yhteyttä lisensoituun talousneuvojaan.

Mikä on Bityard?

Bityard on yksityisomistuksessa oleva salausvaluuttasopimusten pörssi, joka pyrkii erottamaan itsensä tarjoamalla helppoa, nopeaa ja turvallista kryptovaluutta-omaisuuden sopimuskauppaa.

Marraskuussa 2019 perustettu holding-yhtiö sijaitsee Singaporessa ja sen pääkonttori on listattu Paya Lebar -aukiolla. Bityard ei käytä tilauskirjoja – vaihto vastaa käyttäjän käymää kauppaa. Tämä auttaa välttämään liukastumista kaupoissa.

Ymmärtääksemme Bityardin paremmin, käymme läpi kryptovaluuttaoptioiden kaupan yleensä.

Mikä on kryptovaluuttaoptiokauppa?

Lukijoiden tulisi huomata, että Bityard eroaa perinteisestä kryptovaluutanvaihdosta siinä, että sen ensisijainen arvo tarjoaa kryptovaluutta-vaihtoehto sopimuskauppa– eikä varsinaista kryptovaluutta-krypto-valuutanvaihtoa.

Kun käytät BitYardia, et ole “Ostaa” Bitcoin tai Ethereum, vaan pikemminkin ostamalla optiosopimus.

Sopimukset ovat kaupankäyntivälineitä, joiden avulla sijoittajat voivat käydä kauppaa omaisuuserän hintamuutoksilla omistamatta tosiasiallisesti omaisuutta. Näitä sopimuksia voidaan tehdä esimerkiksi fyysisistä hyödykkeistä, kuten riisistä, raakaöljystä tai kanoista, tai rahoitusvälineistä, kuten joukkovelkakirjoista, osakkeista ja digitaalisista hyödykkeistä.

Ostajat ja myyjät käyttävät yleensä sopimuskauppaa keinona suojata ja minimoida riskit, suojautua tulevaisuuden epävakailta hintavaihteluilta ja spekuloida omaisuuseristä. Sopimuksiin liittyy ostajia, myyjiä ja sovittu hinta.

Tarkastellaan esimerkiksi Bityardin Bitcoin-optioiden kauppaa. Käyttäjät voivat ostaa USDT-BTC-optiosopimuksen jopa 100-kertaisella vipuvaikutuksella, eivätkä he itse pidä BTC-omaisuutta.

Bityard tarjoaa salausvaluuttakauppaa, mikä tarkoittaa, että elinkeinonharjoittajan tarvitsee laskea vain murto-osa kaupan kokonaismäärästä vipuvaikutuksella. Cryptocurrency-marginaalikauppa Bityardilla on suhteellisen yksinkertainen prosessi.

Salausvaluuttasopimusten tekeminen USDT: n kanssa Bityardilla.

Salausvaluuttasopimusten tekeminen USDT: n kanssa Bityardilla.

1000 USDT: n ja 100x-vipuvaikutuksen osalta saavutamme alkumarginaalin 10,6806 BTC (1000 USDT x 100 on noin 10,68 BTC nykyisillä hinnoilla). Maksoimme myös noin 100 USDT palkkiona ostaessamme sopimuksen 100x vipuvaikutuksella.

Jos BTC-hinta putoaa 9278,46: een (SL “stop loss”), sopimus sulkeutuu ja menetämme 900 USDT – yikes.

Jos BTC-hinta nousee 9643,61: een (TP “ota voitto”), ansaitsemme 3000 USDT, mikä on 3 kertaa alkuinvestointimme – ei liian nuhjuinen suhteellisen marginaalihinnan nousulle.

Kääntöpuoli on teoreettisesti ääretön (ellei sopimusta aseteta toteuttamaan automaattisesti tietyllä hinnalla), mutta haittapuoli voi olla julma.

Vertailun vuoksi, jos ostat BTC-hyödykkeen hintaan 1000 USDT, BTC-hinnan on oltava noin 30 000 dollaria BTC: tä kohden saadakseen samanlaisen voiton. Sen pitäisi myös kutistua kymmenesosaan arvostaan ​​(960 dollaria), jotta voit kokea samanlaisen tappion.

Kryptovaluuttaoptiot ja marginaalikauppa voivat olla erittäin riskialttiita. Vaikka Bityard näyttää näyttävän tekevän marginaalikaupasta erittäin käyttäjäystävällistä, kehotamme lukijamme tekemään huolellisuuden marginaalikaupan toiminnan suhteen.

Ammattitaitoiset kauppiaat pystyvät hyödyntämään kryptovaluuttajohdannaisia ​​kaupankäyntiriskien suojaamiseksi, mutta tämä vie paljon tutkimusta ja testausta. Jos lähestyt marginaalikauppaa tutkittuasi sen perusteellisesti, jopa varoen, voit silti palaa.

Tässä on muutamia merkittäviä etuja kryptovaluuttajohdannaissopimuksista:

  1. Suojausriskit

Sijoittajat voivat vähentää hinnan laskun riskiä ottamalla samanaikaisesti “lyhyen” kannan kyseiseen digitaaliseen omaisuuteen. Joten jos hinta laskee, “lyhyt” asema vähentää tappioita tarjoamalla lisätuloja. Sopimuskauppiaat voivat välttää riskin pitää haihtuvaa omaisuutta säilyttäen silti jonkin verran positiivista hyötyä sen hinnanmuutoksista.

  1. Spekuloidaan markkinoiden suuntaan

Kryptovaluuttakauppasopimus tekee markkinoiden keinottelusta paljon aggressiivisempaa, koska elinkeinonharjoittajien ei tarvitse hallita omaisuutta hintoihin vaikuttamiseksi. Esimerkiksi, jos joku ajattelee BTC: n hinnan nousevan, he voivat mennä pitkään Bitcoin-futuureihin. Jos heidän mielestään ETH: n hinta kaatuu, he voivat lyhentää ETH: ta.

  1. Hintavaihteluiden vakauttaminen

Keinottelulla on yleensä negatiivinen maine, mutta se voi auttaa kypsyttämään markkinoita ja vakauttamaan niitä pitkällä aikavälillä. Aiemmin kryptovaluuttaoptioiden kauppa on myös lisännyt varallisuushintojen volatiliteettia ja se on yhdistetty Bitcoinin hintakehityksiin.

Bityard-kilpailu

Bityard tekee melko hyvää työtä erottaakseen itsensä cryptocurrency -vaihtoehtojen kaupankäyntitiloissa, joilla on alhainen lähtötaso, ainutlaatuiset monimutkaiset sopimusvalinnat ja yksinkertainen käyttäjäystävällinen käyttöliittymä.

Bityardin kilpailijoihin kuuluvat BitMEX ja Prime XBT.

Vaikka aloittelijat voivat pitää salausvaluuttakauppaa ja salausvaihtoehtokauppaa uskomattoman monimutkaisena, Bityard yrittää tehdä prosessista paljon helpompaa ymmärtää uusille käyttäjille. Lyhyessä BitMEX vs. Bityard -vertailussa Bityard on käyttöliittymässään paljon yksinkertaisempi ja puhtaampi, mikä ei todennäköisesti kauhistuta uusia käyttäjiä niin paljon.

BitMEX vs.Bityard, kaksi alustaa, jotka ovat erikoistuneet salausvaluuttasopimuksiin.

Tämä ei tarkoita sitä, että BitMEX olisi alustana, koska näyttää siltä, ​​että molemmat käyttöympäristöt pystyvät toimimaan kunnolla ja pitämään käyttäjät tyytyväisinä. Vaikuttaa siltä, ​​että Bityard soveltuu ensisijaisesti uudemmille kauppiaille, kun taas BitMEX seuraa edistyneempää väkijoukkoa.

Bityardilla on myös brändilähettiläs, Buakaw Banchamek, maailmankuulu Muay Thai -mestari. Mitä vivutettua kryptovaluuttaoptiota ja tappavia pään potkuja on yhteistä? Emme ole varmoja. Se kuitenkin osoittaa Bityardin kannustimen omaksua käyttäjäkunta, joka ei ole perinteisesti perehtynyt kryptovaluuttaoptiokauppaan.

Kryptovaluutan vaihto Bityardin kotisivu, ominaisuus Buakaw

Cryptocurrency option exchange Bityardin kotisivu, ominaisuus Buakaw

Bityardilla on enintään 100 000 USDT nostoraja.

Bityard-palkkiot

Bityard tarjoaa tällä hetkellä .05%: n transaktiomaksun, joka on alhaisempi kuin alan standardi .075% (BitMEX, Bybit, Deribit).

Yksityiskohtainen kuvaus Bityardin kaupankäyntimaksuista.

Yksityiskohtainen kuvaus Bityardin kaupankäyntimaksuista.

Julkisen mielipiteen tuomioistuin: Onko Bityard hyvä?

Koska Bityard on edelleen suhteellisen uusi, online-alustasta ei ole keskusteltu paljon. Siellä on kuitenkin aktiivinen sähkeyhteisö ja sosiaaliset kanavat.

Bityardin asiakastuki on saatavana sähköpostitse, sähkeellä ja verkossa. Bityardilla on myös runsaasti erityisiä vastauksia aloittelijan oppaat.

Monet Bityardin käyttäjistä näyttävät nauttivan alustan yksinkertaisesta ja intuitiivisesta käyttöliittymästä

Onko Bityard turvallinen?

Bityard on yksi harvoista kryptovaluutan vipuvaikutteisilla pörsseillä, joilla on viranomaislisenssit Singaporessa, Virossa, Australiassa ja Yhdysvalloissa. Perustamisestaan ​​lähtien vuonna 2019 Bityard on laajentanut tarjontaansa yli 150 maahan ja kääntänyt verkkosivustonsa kahdeksalle kielelle: englanti, venäjä, yksinkertaistettu kiina, perinteinen kiina, vietnam, korea, japani ja indonesia (ja pian myös portugali).

Säätö: Bityardia säännellään ja lisensoidaan Singaporen ACRA: n, Yhdysvaltain MSB: n toimesta Financial Crimes Enforcement Networkilta, joka kuuluu Yhdysvaltain valtiovarainministeriöön, Viron MTR: lle ja Australian AUSTRAC: lle..

Bityardin lisenssit. Lähteet: Bityard.com

Bityardin lisenssit. Lähteet: Bityard.com

Rahaston vakuus: Bityard käyttää useita offline-kylmälompakoita suojaamaan käyttäjien varoja hakkereilta, ja pienempi osa online-kuumissa lompakoissa käytetään nostojen maksamiseen ja talletusten ottamiseen. Bityardilla on myös käyttäjän suojausvalikko, joka auttaa käyttäjiä optimoimaan tilinsä turvallisuuden sellaisilla ominaisuuksilla kuin 2FA.

Bityard käyttää reaaliaikaisia ​​riskien tarkastus- ja riskinhallintatyökaluja markkinoiden altistumisen ja positioiden seuraamiseen jokaiselle käyttäjälle, joka osallistuu kryptovaluuttakauppaan ja salausvaluuttakauppaan..

Ympärivuorokautisen online-tuen ja yllä olevien sertifikaattien ansiosta Bityard näyttää turvalliselta, mutta muistutamme käyttäjiämme olemaan varovaisia ​​riskeistä, jotka aiheutuvat minkä tahansa online-alustan käytöstä. Muista tallentaa digitaaliset omaisuutesi, kuten Bitcoin, turvalliseen kylmään lompakkoon.

Kuinka aloittaa Bityard

Yhdysvaltain käyttäjänä kokoonpanomme oli erittäin kitkaton – aloittamiseen tarvittiin vain sähköpostiosoite, salasana ja Captcha. Bityard. KYC- tai henkilöllisyystodistusta ei vaadittu.

Varhaiset käyttäjien kannustimet Bityardin kryptovaluutta -alustalle

Varhaisen käyttäjän kannustimet.

Vaihdossa on muutama “aloittelijapalkinto”, jotta voit lisätä tilillesi lisätietoja ja tutustua alustaan. Nämä palkkiot lisätään kuponkiluottoina maksuihin.

Bityardilla on myös “demokauppa” -ominaisuus, jossa käyttöliittymä vaihtuu demotilaan ja kauppiaat voivat tehdä “demo” -salavaihtoehtokauppaa käyttämällä todellisia hintakaavioita ja volyymejä ilman, että heidän on sitottava todellisia varoja. Käyttäjät voivat aloittaa vipuvaikutteiset sopimuskaupat saadakseen tuntuman alustan toimivuudesta.

Bityard antaa käyttäjille mahdollisuuden sijoittaa vipuvaikutuksellisia kryptovaluuttaoptiosopimuskauppoja demotilaan käyttämättä varoja.

Bityard antaa käyttäjille mahdollisuuden sijoittaa vipuvaikutuksellisia kryptovaluuttaoptiosopimuskauppoja demotilaan käyttämättä varoja.

Ole kuitenkin valppaana käyttäessäsi tätä ominaisuutta, koska kaupankäyntinäkymä on identtinen, lukuun ottamatta vasemmassa alakulmassa olevia “tila” -vaihtoehtoja. Varmista, että siinä lukee Demo, jos haluat käydä demokauppaa (ja päinvastoin!)

Bityard tarjoaa fiat-talletuksen ja tukee useita digitaalisia yleisiä valuuttoja, kuten BTC, ETH, XRP, USDT, TRX, HT, LINK. Fiat-tukea tarjotaan RMB: lle (Kiina), Vietnam Dongille, Indonesian rupialle.

Alusta tarjoaa myös OTC-palveluja USDT: n ostamiseen.

* Fiat-talletusyhdyskäytäviä ei ehkä ole saatavana Yhdysvalloissa, koska ne eivät olleet meille, kun teimme tilimme.

Tapaa Bityard’s Platform Coin – BYD

Bityard aikoo myös ottaa käyttöön oman alustarahansa BYD: n, joka on Binancen BNB: n kaltainen varallisuus, jota odotetaan käytettävän alentamaan kaupankäyntimaksuja ja helpottamaan muita ekosysteemikannustimia.

Bityardin

Bityardin kaivostoiminto.

Käyttäjät voivat “kaivaa” BYD: tä ja muita digitaalisia aineistoja Bityard-sivustolla napsauttamalla kuvakkeita, kun ne ovat valmiita kerran päivässä.

* BYD ei ole tällä hetkellä vaihdettavissa tai vaihdettavissa.

Viimeiset ajatukset: Onko Bityard Legit?

Kryptovaluuttasopimusten kaupankäyntialustat ovat edenneet pitkälle, ja Bityard näyttää johtavan pakkausta yksinkertaisuuden ja käyttöliittymän suhteen. Se, että Bityardilla on hyvin toimiva mobiilisovellus, on vaikuttava, koska mobiilijohdannaiset ovat yleensä vielä suhteellisen uusia.

Bityard on suhteellisen uusi, eikä pörssin legitiimiydestä ole mitään tekemättä. Se näyttää suoraviivaiselta käyttäjäystävälliseltä alustalta kryptovaluutta-sopimusten kaupankäynnille. Suurin riski minkä tahansa kryptovaluutan vaihto- tai sopimuskaupankäyntialustalla on kuitenkin yleensä ihmisten taipumus virheisiin (varojen menettäminen huonon tiliturvallisuuden vuoksi tai lähettäminen virheellisiin osoitteisiin) tai liiallinen riski.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me