Mikä on CyberMiles (CMT)?

CyberMiles on uusi blockchain-alusta, joka on suunniteltu helpottamaan nopeita verkkokauppatapahtumia. Se on projekti 5milesiltä, ​​johtavalta verkkokaupan yritykseltä ja sovellukselta Yhdysvalloissa. CyberMilesin avulla 5miles toivoo voivansa luoda protokollat ​​ja kirjaston älykkäistä sopimuksista verkkokaupan tulevaisuutta varten. Se saavuttaa nämä tavoitteet suurella läpäisykyvyllä delegoidulla todistuksella panoksen konsensuksesta ja uudella virtuaalikoneella, samanlainen kuin Ethereum Virtual Machine.

Viime marraskuussa CyberMiles keräsi 30 miljoonaa dollaria ICO: lla ja jakamalla 420 miljoonaa CMT: tä. Hankkeen tiekartta osoittaa, että 5miles-verkkokauppasovellus yhdessä 12 miljoonan käyttäjän kanssa alkaa hyväksyä CMT: n maksuna tänä kesänä. Tämän vuoden lopussa CyberMiles toivoo käynnistävänsä blockchaininsa v1.0: n.

Nykyinen verkkokaupan maisema

Miksi me kuitenkin tarvitsemme uuden verkkokaupan alustan? Eivätkö Amazonin ja eBayn kaltaiset käyttöympäristöt toimi riittävän hyvin tuotteiden toimittamisessa käyttäjille?

Toki, Amazon pystyy toimittamaan kohtuuhintaisia ​​tuotteita kotiovellesi. Sitä on helppo käyttää ja se toimii hyvin suurimman osan ajasta. Ongelmana on, että Amazonilla saattaa olla liikaa kilpailun ja innovaatioiden kustannuksella. Koska kukaan ei kyseenalaista Amazonin määräävää asemaa verkkokaupan alalla, se voi olla pysähtynyt. Sillä on varaa tarjota huonoa asiakaspalvelua tai olla tekemättä innovaatioita nykyisistä tekniikoistaan ​​ja tuotevalikoimastaan. Lisäksi kapealla verkkokauppabrändeillä on vaikea saada jalansijaa ja tarjota jotain ainutlaatuista.

Tämä voittaja-kaikki -kauppapaikka ei ole vahingossa. Verkkokaupan brändeistä tulee arvokkaampia, kun niiden kattavuus kasvaa. He hyötyvät verkkovaikutuksista, ja heillä on voimakas kannustin jatkaa käyttäjien lisäämistä hinnalla millä hyvänsä ja sulkea pois kilpailijoita. Tämä pätee erityisesti siksi, että markkinapaikat ja ostajatiedot ovat omia. Jokainen verkkokauppayhtiö hallinnoi omaa selvitystään, tapahtumiaan ja asiakaspalvelua.

On kuitenkin mahdollista kuvitella maailma, jossa näin ei ole. Entä jos itse markkinapaikka hajautettaisiin. Voisit tehdä selvityksiä, liiketoimia, riitojenratkaisuja ja palauttaa kaikki tavalliset älykkäät sopimukset, jotka suoritetaan lohkoketjussa. Se tasoittaisi täysin toimintaedellytyksiä kaikille, jotka haluavat ostaa tai myydä kyseisellä kauppapaikalla.

Tämä on CyberMilesin visio. Se haluaa korvata Amazonin älykkäiden sopimusten kirjastolla, jota kaikki verkkokaupan tarjoajat voivat käyttää. Menestyykö se, on vielä aika kertoa. Keskusviranomaisella on joitain etuja, kuten nopeampi käsittelyaika ja keskitetty riitojenratkaisu. Silti avoimen verkkokaupan alustan luominen on jälleen yksi esimerkki siitä, missä estoketju voi poistaa välittäjälaitoksen.

5miles vs. CyberMiles Foundation

CyberMiles pankkii suurta potentiaalista menestystään siitä, että se käynnistyy 5milesin käyttäjäkuntaan. 5 mailia on yksi suosituimmista verkkokauppasovelluksista Yhdysvalloissa. Sillä on yhteensä 12 miljoonaa käyttäjää, ja sen arviolta 3 miljardin dollarin tulot vuodessa.

Jos 5 mailia voi saada edes pienen osan tästä 3 miljardista dollarista kauppaa CMT: ssä, se voi olla valtava lahja tunnukselle ja ajatukselle blockchain-verkkokaupasta. Alustan käynnistäminen tässä mittakaavassa tuo mukanaan omat haasteet ja jännityksen. Jos 5miles-sovellus siirtyy onnistuneesti blockchain-pohjaiseen backendiin, se on yksi suurimmista blockchain-yrityssovelluksista tähän mennessä.

kumppanit verkkomailit

CyberMiles Foundation on CyberMiles-projektista vastaava elin. Se on Hongkongissa toimiva voittoa tavoittelematon järjestö. Sen tavoitteena on edistää CyberMiles-protokollan kehittämistä ja käyttöönottoa jopa 5 mailin ulkopuolella.

CyberMiles pyrkii ratkaisemaan kaksi keskeistä ongelmaa blockchain-verkkokauppatilassa:

Ongelma: Tapahtumien määrä

Jos aiot rakentaa blockchain-verkkokauppasivuston DApp-sovelluksena, on järkevää rakentaa se Ethereumiin. Ethereum on hallitseva toimija hajautettujen sovellusten maailmassa. Suurten verkkokauppasovellusten tapauksessa Ethereum ei kuitenkaan välttämättä ole järkevintä.

Yksi merkittävä haaste on transaktioiden läpimeno. Ethereumin verkko saavuttaa tällä hetkellä nopeuden 10 tx / s. Se voi hyvinkin lisääntyä, jos / kun uusi Casper-päivitys julkaistaan. Tähän asti suuret sovellukset, jotka saavuttavat merkittävän tapahtumaluvun, ovat hidastaneet Ethereumin verkkoa. Jopa Cryptokitty-kauppa hidasti Ethereumin verkkoa. Kuvittele, mitä 15 miljoonan käyttäjän verkkokauppasivusto tekisi Ethereumille ilman uusia skaalausratkaisuja.

Ratkaisu: Todiste vaarnan konsensuksesta

CyberMilesin vastaus tähän haasteeseen on luoda oma lohkoketju konsensusmekanismilla, joka priorisoi korkean suorituskyvyn. Tavoitteena on sallia tuhansia tapahtumia sekunnissa protokollan mittakaavassa. Nopeat vahvistusajat johtavat nopeaan myyntiin ja sopimusten toteuttamiseen.

Tätä varten CyberMiles toteuttaa delegoidun todistuksen panoksen konsensusmallista. Tämä tarkoittaa, että yksityishenkilöt voisivat asettaa tietyn määrän CMT: tä vakuudeksi vastineeksi mahdollisuudesta vahvistaa liiketoimet lohkoketjun uudessa lohkossa. Vahvistimet muodostavat koorumin, joka äänestää ja yhtyy uuden lohkon yksimielisyyteen. Todiste panoksesta on paljon tehokkaampaa ja voi olla suurempi läpäisykyky kuin työn todiste. Lisäksi paalujärjestelmiä todistavat huonot toimijat rangaistaan ​​huonojen tai haitallisten päätösten tekemisestä.

Vastineeksi rehellisestä validoinnista todistus työstä palkitsee sidosryhmiä tietyllä prosenttiyksiköllä saadulla sijoitetun pääoman tuotolla uudesta lohkopalkkiosta. CyberMilesissä tämä sijoitetun pääoman tuottoprosentti on asetettu 8%: iin, mikä on melko korkea todistettaessa panosjärjestelmiä. On mielenkiintoista katsoa, ​​kuinka merkkitaloustiede toistetaan, kun CyberMilesin lohkoketju on livenä.

Ongelma: sopimuksen monimutkaisuus

Toinen suuri ongelma verkkokaupassa lohkoketjussa on monimutkaisuus. Älykkään sopimuksen kirjoittamisen ei tarvitse olla kohtuuttoman vaikeaa. Verkkokaupan markkinapaikat ovat kuitenkin luonnostaan ​​monimutkaisia. Lisää tähän monimutkaisuuteen haasteet, joita kehittyy lohkoketjussa, jossa virheiden kääntäminen on vaikeampi.

Nykypäivän suosituimmilla verkkokaupan alustoilla on kattavat koodipohjat, jotka kattavat kaiken käyttöliittymästä tuotetietokantoihin maksutietojen suojaamiseen. Jokainen näistä toiminnoista sekä kymmenet muut toiminnot hyvässä verkkokaupparatkaisussa tarvitsevat oman älykkään sopimuksensa.

Ratkaisu: Sopimukset kirjasto

CyberMilesin ratkaisu on kirjasto älykkäistä sopimuksista, jotka käsittelevät blockchain-verkkokaupan kaikkia näkökohtia. Monet näistä sopimuksista ovat suoraan käyttäjien välillä, mutta CyberMiles kutsuu suurta osaa väliohjelmiksi. Keskellä olevat asiat antavat kaikkien sovelluksen kappaleiden puhua keskenään. Modulaaristen älykkäiden sopimusten standardointi ja jakaminen verkkokaupan jokaiselle osalle on tärkeä osa CyberMilesin tehtävää. Se on valtava yritys, joka vie tonnia kehittäjätunteja.

etenemissuunnitelma cybermiles

Korkea käyttöaika

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi haluat käyttää blockchainia verkkokauppaan, on käyttöaika. Lohkoketjut toimivat hajautettuna pääkirjana koko tietokoneverkossa. Koska keskusviranomaista ei ole, ei ole helppoa tapaa sulkea lohkoketjua. Vaikka osa verkosta menettää yhteyden, lohkoketju jatkuu.

Tämä on loistava laatu verkkomarkkinoilla. Sen tulisi olla avoin ja asiakkaiden aina käytettävissä riippumatta siitä, missä asut tai kuka olet. Hyökkääjän ei pitäisi myöskään voida sulkea sitä.

Yhteisön hallinto & Välimiesmenettely

Haasteena verkkokaupan asettaminen lohkoketjuun on hallinto ja välimiesmenettely. CyberMiles väittää, että heillä on helppoja tapoja kiistää liiketoimet ja periä menetetyt varat takaisin. Nämä luottavat siihen, että yhteisö äänestää antaakseen varoja takaisin, mahdollisesti lohkoketjun haarukan muodossa.

Vaikka tämä kuulostaa kunnolliselta ratkaisulta, se todennäköisesti tylsää yhteisön jäseniä. Verkkokaupan alustoilla on paljon asiakaspalveluvalituksia. Lisäksi he ovat petosten tai heikkolaatuisten tuotteiden kohteena. Tämä on yksi alue, jolla on hyödyllistä käyttää keskusviranomaista. Heillä on toimeenpanovalta kääntää liiketoimet ja ratkaista saatavat. He voivat suodattaa markkinoille tulevien tuotteiden tyypit.

CyberMiles tarvitsee pakottavan järjestelmän vastaamaan näihin verkkokaupan perushaasteisiin. 5 mailin kokemuksensa perusteella toivotaan, että tiimi ymmärtää ja pystyy vastaamaan yhteisöllisen hallinnon ja välimiesmenettelyn haasteisiin.

Token-myynti & Kaupankäynnin historia

CyberMiles ICO pidettiin marraskuussa 2017. He keräsivät 30 miljoonaa dollaria aloittaakseen projektin. Jos olisit sijoittanut kyseiseen ICO: han, olisit jo tuottanut sijoituksellesi 5-kertaisen tuoton 6 kuukautta myöhemmin.

Tunnusmyynti tuotti 70% CMT: n koko tarjonnasta. Se on tällä hetkellä ERC-20-tunnus Ethereum-verkossa. Tunnus siirtyy omistettuun verkkoon, kun se on tehty vuoden loppuun mennessä.

CMT on nähnyt valtavia vaihteluja kaupankäynnin historiassaan. Se kiipeää tällä hetkellä ylöspäin lähellä tammikuun huippua.

Tiimi

toimitusjohtaja tiede johtaa

Lucas Lu perusti 5milesin vuonna 2014 ja on sekä 5milesin että CyberMilesin toimitusjohtaja. Hänellä on tohtori hiukkasfysiikassa ja hän työskenteli CERN: ssä ennen kuin hän aloitti tekniikan. Hän oli ylemmän tason johtaja Alibabassa ja Light In The Boxin CTO: ssa, joka tuli julkiseksi NYSE: ssä.

Michael Yuanilla on tohtori astrofysiikassa ja hän on projektin tieteellinen johtaja. Hän on kirjoittanut viisi ohjelmistokehityskirjaa ja työskennellyt Firefoxin, Fedoran, JBossin ja muiden avoimen lähdekoodin projektien parissa.

Myös muu johtoryhmä on korkeasti koulutettu akateemisesti ja kokenut ammattimaisesti.

CyberMilesin (CMT) ostaminen

CyberMiles on tällä hetkellä saatavilla seuraavissa pörsseissä:

  • Huobi
  • Binance
  • OKEx
  • BiBox
  • IDEX
  • Cobinhood

CyberMilesin (CMT) säilytyspaikat

CyberMiles on tällä hetkellä ja ERC-20 -tunnus, joten voit tallentaa sen millä tahansa Ethereum-lompakolla. Suosittelemme joko MyEtherWallet tai Ledger Nano S.

Kun CyberMiles-mainnet käynnistyy, sinun on vaihdettava ERC-20-tunnusta uuteen omistettuun tunnukseen. Se tulee omalla lompakkoasiakkaallaan.

Johtopäätös

Jos uskot hajautettujen verkkokauppapaikkojen ajatukseen, CyberMiles on varmasti mielenkiintoinen projekti erittäin pätevän tiimin kanssa. Siitä huolimatta heillä on edessään merkittäviä haasteita korkean suorituskyvyn verkon luomisessa. Heidän on myös selvitettävä, kuinka riidat voidaan ratkaista ja laskuttaa takaisinmaksut hajautetun hallinnon avulla. Täällä ei ole helppoja vastauksia, ja CyberMiles on vielä kaukana yhden alustan julkaisemisesta. Siihen asti kulje kevyesti ja jatka varovaisella optimismilla.

Lisäresurssit

Verkkosivusto

Valkoinen paperi

Viserrys

Subreddit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me