eToroa kutsutaan usein nimellä “Robinhood of Europe”, vertaamalla Yhdysvaltain Fin-tech-yksisarvista sen käyttäjäystävällisestä kaupankäynnistä. Sillä Yhdysvalloissa toimiva eToro käyttäjiä, foorumi tarjoaa 15 kryptovaluutta kauppaa varten, kuten Bitcoin ja Ethereum. Sillä kansainväliset eToro-käyttäjät, tarjonta laajenee osakkeisiin ja valuuttoihin.

Muutama ainutlaatuinen ominaisuus antaa eTorolle erillisen eToron kryptovaluutta-paketista: sosiaalinen kaupankäynti, CopyPortfolio ja CopyTrader – jälkimmäisen ominaisuuden avulla voit yksinkertaisesti “Kopioida” alkuun kuuluvien kryptovaluuttakauppiaiden live-salkku alustalle ilmaiseksi. Vaikka perinteiset rahastonhoitajat ovat virallisesti akkreditoituja ja voivat sijoittaa rahasi maksua vastaan, eToron kopioitavat kauppiaat ovat tavallisia ihmisiä, joilla on yksinkertaisesti ollut menestystä tai kokemusta salausvaluutan kaupasta.

Vaikka hands-off-kryptovaluutan sijoittaminen voi olla melko houkutteleva, kehotamme lukijaamme olemaan erittäin varovainen sijoittamalla mitään. Kryptovaluutta on erittäin riskialtinen omaisuusluokka, ja se, että kauppasi ovat autopilotilla, ei tarkoita, ettet voi järkyttää yhtä lailla (aseta pysäytyshäviöt!)

Seuraava eToro-arvostelu opettaa sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää kaupankäyntialustasta:

 • eToron yrityshistoria
 • Kuinka tehdä tili eTorossa
 • eToro-lompakot ja tilit
 • Mitä eToro-maksut ovat
 • Kuinka kaupankäynti toimii eTorossa
 • Mikä on eToro Copytrader -ominaisuus?
 • Kuinka ansaita rahaa eTorossa

Avainkohdat:

✅ eToro on käyttäjäystävällinen sosiaalinen kaupankäyntialusta, joka tarjoaa Yhdysvaltojen kauppiaille mahdollisuuden käydä kauppaa erilaisilla kryptovaluutoilla ja eurooppalaiset kauppiaat kauppaa monipuolisemmilla rahoitusvälineillä, kuten osakkeilla, salauksella, hyödykkeillä, valuutoilla ja muilla..

✅eToro on erittäin aloittelijaystävällinen vaihto, joka mahdollistaa suoran fiat-salauksen valuutanvaihtoon – uudet käyttäjät voivat aloita salausvaluutan kauppa eTorossa vain 50 dollaria.

✅ Ominaisuudet, kuten CopyTrader ja CopyPortfolio, ovat melko käytännöllinen, vaikkakin riskialtis lähestymistapa kryptovaluuttakauppaan.

✅ eToro on raskas sosiaalisessa kaupassa ja kannustaa käyttäjiä keskustelemaan lyhytaikaisista ja pitkäaikaisista kryptovaluuttakaupoista.

Rad Kaupankäyntimaksut ovat suhteellisen korkeammat kuin alan standardi useimmissa muissa pörsseissä. Kutsumme tätä “käyttöliittymäveroksi”

❌Käyttäjät eivät voi itse käyttää omaisuuttaan, he voivat käydä kauppaa vain fiatilla. Vaikka eToro on loistava kaupankäyntialusta, emme ole liian suuria faneja siitä, että salausvaluuttasi ei ole vapaana.

eToron yritystiedot

Nopea kävely nousevan fin-tech-tähden historiallista tietä pitkin johtaa meidät läpi käyttäjän ensimmäinen lähestymistapa suunnitteluun ja kääntö kasvavien kryptovaluuttamarkkinoiden omaksumiseen..

Milloin eToro perustettiin? Yrittäjät perustivat vuonna 2007 David Ring, Ronen Assia, ja Yoni Assia Israelissa eToro on sittemmin kasvanut yli 500 työntekijään, toimintaan 140 maahan ja yli 13 miljoonaan käyttäjään kansainvälisesti.

Paljonko eToro on kerännyt? eToro on melko pääomarakennettu ja on kerännyt yhteensä 222,7 miljoonaa dollaria rahoituksessa yli 10 kierroksella, ja viimeisin E-sarjan kierros tulee huhtikuussa 2018.

Mitkä yritykset ovat ostaneet eToron: eToro on ostanut kaksi organisaatiota – belgialaisen salausvalvontasovellussovelluksen Delta syyskuussa 2019 ja tanskalaisen älykkään sopimusinfrastruktuurin tarjoajan Firmon maaliskuussa 2019.

Hallintayhtiö eToro (UK) Ltd. sijaitsee Lontoossa, ja eTorolla on lisäksi rekisteröityjä toimipaikkoja Kyproksella, Tel Avivissa, New Jerseyssä, Sydneyssä ja Shanghaissa..

eToro aloitti keskittymällä ensisijaisesti fiat-valuuttojen ja hyödykkeiden kauppaan, ottamalla käyttöön osakkeet heinäkuussa 2013 ja laajemman valikoiman kryptovaluuttoja vuonna 2017. eToro tarjosi Bitcoin-kauppaa vuonna 2013 CFD: llä ja oli yksi harvoista FinTech-alustoista, joka tarjosi pääsyn sitten syntyvä Bitcoin.

Helmikuussa 2017 eToro laajensi kryptovaluuttatarjouksiaan Ethereumiin, XRP: hen, Litecoiniin ja kouralliseen muihin kryptovaluuttoihin. Seuraavan vuoden 2017 puolivälissä tapahtuneen kryptovaluuttamarkkinoiden puomin myötä eToro kaksinkertaisti kansainvälisen asiakashankintansa vahvistaakseen itsensä johtavaksi pörssiksi kryptovaluuttayhteisössä.

eToro aloitti eToro USA: n toimintansa maaliskuussa 2019 alkaen kourallisesta kaupankäynnin kohteena olevasta kryptovaluutasta ja kasvoi lopulta yli 15: een.

Alusta on ainutlaatuinen kryptovaluuttateollisuudessa CopyTraderin ja sosiaalisen kaupankäynnin kaltaisten ominaisuuksien vuoksi, jolloin kauppiaat voivat jakaa reaaliaikaista kaupankäyntitietoa, kopioida parhaiten menestyvien kauppiaiden salkut ja lähestyä kryptovaluuttaan sijoittamista suhteellisen “hands-off” -menetelmästä * me Pääsen siihen alla..

* Toistetaan tämä tärkeä huomautus:: Älä sijoita mitään, mitä sinulla ei ole varaa menettää, mikään foorumi ei voi tarjota 100% taattuja voittoja, kaikilla sijoittamisilla (etenkin kryptovaluuttainvestoinneilla) on yleensä suuri riski.

Tärkein ominaisuus # 1: Mikä on eToro Copytrader -ominaisuus?

Vuonna 2010 eToro nojautui maailman ensimmäiseksi sosiaalisen kaupankäynnin alustaksi julkaisemalla OpenBook, ominaisuuden, jonka avulla kuka tahansa maailmassa voi kopioida menestyviä kauppiaita CopyTraderin avulla. OpenBookia pidettiin tuolloin melko vallankumouksellisena konseptina FinTechissä, joka voitti Finovate Europe Best of Show -sovelluksen vuonna 2011.

Olet ehkä saanut osuman kohdennetusta eToro-mainoksesta Alec Baldwinin kanssa aiemmin – tässä se on jälleen hyvä toimenpide; se on itse asiassa kunnollinen selittäjä CopyTrader-ominaisuuden toiminnalle.

Nöyrä mielestämme CopyTrader on yksi FinTechin parhaista ominaisuuksista.

Miksi? Joidenkin yritysten yrittää veloittaa tuhansia dollareita tai prosenttiosuus hallinnoitavista varoista on mahdollisuus nähdä, miten ja mitä huippukauppiaat käyvät kauppaa. eToro vie askeleen pidemmälle mahdollistamalla salkun “kopioinnin” yhdellä napsautuksella. Jos tämä ajatus kutittaa mielikuvitustasi, tee eToro-tili ja katso kauppiaita – sinun on käytettävä tiettyä sivuston versiota sijaintisi mukaan sääntelysyistä: eToro U.S. ja eToro International.

Vähimmäismäärä elinkeinonharjoittajan kopioimiseksi on 200 dollaria ja enimmäismäärä 500 000 dollaria. Voit kopioida enintään 100 kauppiaita kerralla.

Tässä on CopyTraderin läpikäynti

Alla on kaksi osiota: “Parhaiten menestyvä” ja “Eniten kopioitu”

Eniten kopioitu -osiossa näemme alustan suosituimmat kauppiaat, jotka näennäisesti on lajiteltu jonkinlaiseen painotettuun suosion keskiarvoon eikä prosenttivoittoon.

Katsotaanpa, mikä tekee tästä QE4Everyone (Mati Greenspan) -kaupasta niin suositun.

Napsautettuamme Greenspanin profiilia näemme hänen sosiaaliset viestinsä, jotka on suunnattu eToro-kauppayhteisöön, nykyinen sijoituksemme (talletimme 300 dollaria tämän ominaisuuden testaamiseksi) hänen kopiosalkkuunsa ja sen yleinen suorituskyky – kiitos 17 dollarin taalasta, herra Greenspan. Näemme myös Greenspanin elämäkerran – julkaistu kirjailija, perustaja & Quantum Economics -nimisen yhtiön toimitusjohtaja ja entinen vanhempi markkina-analyytikko eTorossa.

Napsauttamalla hänen profiilinsa tilastoja näemme hänen kryptovaluuttakaupan suorituskykynsä kuukaudessa. Vaikka kryptovaluuttamarkkinat itse kokivat jonkin verran volatiliteettia näinä kuukausina, Greenspan näyttää käsittelevän sitä melko hyvin.

Lisäksi näemme kuinka “riskialtista” tämä elinkeinonharjoittaja on eToron määrittelemillä riskipisteillä sekä viimeaikaisten kauppakopiokoneiden lukumäärällä (kopioarvona 100–300 000 dollaria).

Voimme saada hieman yksityiskohtaisempia tietoja Greenspanin kaupoista: näemme viime vuoden kauppojen kokonaismäärän ja hänen useimmin vaihdetut omaisuutensa.

Salkku-välilehdellä näemme tarkalleen, mitä hänen kaupat ovat tällä hetkellä. Täältä voimme joko ostaa nämä samat varat manuaalisesti tai kun olemme lisänneet varoja, voimme kopioida Greenspanin salkun, ja eToro peilaa automaattisesti kauppansa, kunnes käsket sen lopettaa tai kunnes kopio lopettaa tappion.

Vaikka parhaiten menestyvät profiilit näyttävät erittäin houkuttelevilta, kehotamme lukijamme tekemään riittävän määrän tutkimusta eToron alustalla ymmärtääkseen, kuinka he ovat onnistuneet saavuttamaan tällaisia ​​tuloksia.

Esimerkiksi monet näistä kauppiaista ovat yksinkertaisesti ostaneet yhden omaisuuden kuukausia sitten, joka on kuutannut eikä ole aloittanut kauppaa sen jälkeen. Joten kopioimalla heidän salkunsa olisit periaatteessa vain “ostamassa” omaisuutta sen nykyiseen hintaan.

EToron CopyTraderin käyttäminen:

CopyTrader on todella yksinkertainen. Kun olet tehnyt eToro-tilisi (eToro U.S. ja eToro International) siirry CopyTrader-osioon, valitse kopioitava kauppias ja lisää tarvittavat varat.

Oletetaan esimerkiksi, että haluamme kopioida crypto101_kevin (Kevin Stanley). Hän näyttää mukavalta kaverilta, mutta mikä tärkeintä, hänellä on kunnollinen määrä muita kopiokoneita ja 27%: n voitto tälle vuodelle toistaiseksi.

Tärkeä riskienhallintatoiminto on kyky lopettaa välittömästi elinkeinonharjoittajan profiilin kopiointi, jos arvo putoaa alle tietyn määrän. Oletetaan, että olemme päättäneet, että voimme saada 60 prosentin pahimman tapauksen tappion 200 dollarin sijoituksesta – asetamme määrän vastaavasti ja talletamme varat.

Talletamme USD: n ja nousemme – kopioimme kauppiaan.

Tärkein ominaisuus # 2: CopyPortfolios

Vuonna 2016 eToro jatkoi sosiaalisen kaupankäynnin tarjoamistaan ​​julkaisemalla CopyPortfolios, joka on pitkäaikainen temaattinen sijoitustuote hallinnoiduista salkkuista, joissa on niputettuja parhaita kauppiaita tai tiettyjä omaisuuseriä, käyttäen ennalta määrättyä markkinastrategiaa. Suurin osa eToron CopyPortfolioista käyttää koneoppimista parhaan mahdollisen tuoton saavuttamiseksi.

Yhdysvalloissa on saatavilla kolme CopyPortfoliosta. Esimerkiksi TheTIE rakentaa sijoitusstrategiansa mielipiteiden analysointiin ja mittaa Twitterin twiittien positiivista ja negatiivista sävyä..

Tärkein ominaisuus # 3: Virtuaalisalkku

EToron virtuaalisalkku on pohjimmiltaan hiekkalaatikko, jossa käyttäjät saavat 100 000 dollaria väärennettyä rahaa alustan testaamiseksi.

Tämä ominaisuus ei tunnu olevan vielä käytettävissä Yhdysvalloissa.

eToro USA ja eToro International

Tärkeä ero upeille lukijoillemme ympäri maailmaa: eTorolla on säädösten noudattamisen vuoksi kaksi eri alustaa: yksi eToro U.S. ja yksi eToro International käyttäjille.

Onko eToro saatavana Yhdysvalloissa? Kyllä, mutta vain kryptovaluuttakaupan näkökohdat. Jos olet Yhdysvalloissa, sinulla on pääsy samalle kryptovaluutan sijoitusalustalle kuin kaikille muille, samoin kuin CopyTrader- ja CopyPortfolio-ominaisuuksille, mutta et voi käydä kauppaa osakkeilla tai valuutoilla (vielä).

EToron käyttö Yhdysvalloissa – Tee seuraava linkki eToro USA -tili.

eToro International: Siellä on syy, miksi eToroa kutsutaan usein ”Euroopan Robinhoodiksi” – mutta se jättää jonkin verran arvoa pöydälle: alustan avulla kansainväliset käyttäjät voivat käydä kauppaa valuutalla, osakkeilla ja kryptovaluutalla. Jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella, käytä seuraavaa linkkiä eToro kansainvälinen.

Kuinka rekisteröityä

Helppokäyttöinen: A+

EToroon rekisteröityminen on erittäin virtaviivainen kokemus tuntemaan asiakkaasi (KYC) -vaatimuksista, joita useimmat pörssit vaativat Yhdysvalloissa..

 1. Jos olet Yhdysvalloissa, tee seuraava linkki eToro USA -tili. Jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella, käytä seuraavaa linkkiä eToro kansainvälinen. Tulet sivulle, jolla Alec Baldwin osoittaa puhelimeensa
 2. Napsauta LIITY NYT ja luo tilitietosi.

 1. Ennen lähettämistä suosittelemme käyttämään jonkin aikaa tutustu eToron tietosuojakäytäntöön ja ehtoihin & Ehdot. Kun olet valmis, valitse valintaruudut ja Luo tili, niin lähetät tietosi.
 2. Nyt tulee hauska osa – KYC! Osana tätä prosessia vasta rekisteröityneiltä sijoittajilta vaaditaan henkilöllisyystodistus, kuten voimassa oleva passi tai ajokortti, ja joissakin tapauksissa vahvistus oleskeluluvasta (kuten voimassa oleva yleislasku).
 3. Lisäksi uusia eToro-käyttäjiä pyydetään täytä lyhyt kyselylomake auttaa eToroa ymmärtämään paremmin, mitkä ominaisuudet sopivat parhaiten heidän sijoittajaprofiiliinsa. Kysymyksiä ovat esimerkiksi sijoittajan ammatillinen asema, pääomamarkkinoiden tuntemus, taloudellinen likviditeetti, hyväksyttävä riskitaso ja sijoitustavoitteet.
 4. Olet valmis!

Mitkä ovat eToron palkkiot

eToron hintapolitiikat ovat melko avoimia. Ne ovat korkeammat kuin kriittisen valuutanvaihdon, kuten Bittrex tai Binance, alan standardit, mutta eToro on teknisesti erityyppinen foorumi kuin vain erillinen pörssi.

eToro-levitysmaksut: Spread-palkkiot ovat periaatteessa se, kuinka “ei palkkiota” -välittäjät ja pörssit, kuten Robinhood ja eToro, ansaitsevat rahaa – se on hinta, joka sisältyy kaupankäynnin kohteena olevan kryptovaluuttaparin osto- ja myyntihintaan. Ero siitä, mikä omaisuuserä on markkinoilla (eli ETH = 200,23 dollaria) ja mitä maksaa sen ostaminen tietyltä alustalta (ts. Osta ETH = 200,45 dollaria) – maksu olisi ylimääräinen 0,22 dollaria senttiä.

Nämä palkkiot ovat melko kohtuullisia useimmille kryptovaluuttavaroille, jotka vaihtelevat tällä hetkellä välillä .75% BTC: n ja 5%: n välillä Tezosissa, joista jälkimmäinen on todella korkea.

eToron nostomaksut: Yhdysvalloissa eTorolla ei ole (0 dollaria) nostomaksua (5 dollarin nostomaksu kaikille muille alueille), mutta vähintään 30 dollaria nostetaan.

eToro-lompakon palkkiot: eToro ei veloita maksuja tapahtumien lähettämisestä tai vastaanottamisesta, vaikka blockchain-maksuja sovelletaan edelleen. eToro perii .1% muuntomaksun, joka on asetettu eToron markkinakoroille.

Lisätietoja eToron maksuista on heidän verkkosivuillaan maksu -sivu.

eToro-rahaston turvallisuus

eToron lompakot on turvattu moniallekirjoituksella ja analyyttisellä käyttäytymiskoneoppimalla, jonka tarkoituksena on auttaa alustan tietoturvaryhmää tunnistamaan ja estämään haitallisten kolmansien osapuolten mahdolliset uhat.

EToron mukaan fiar-rahojen tallettaminen tilillesi on turvallista, yksityistä, turvallista ja yhdysvaltalaisille käyttäjille, FDIC vakuutettu. Salausvaluutta ei kuitenkaan kuulu FDIC-vakuutuksen piiriin. Tapahtumista tiedotetaan SSL (Secure Socket Layer) -palvelun kautta, mikä auttaa henkilötietojen suojaamisessa.

Kuinka käydä kauppaa eTorossa

Esitämme tämän osan sanomalla, että mitään sijoitusmaailmassa ei voida taata, ja minkä tahansa kryptovaluutan sijoittaminen säästötilisi ulkopuolelle aiheuttaa jonkin verran riskiä.

Tästä huolimatta eToro tekee kryptovaluuttakaupasta ja kryptovaluutan riskienhallinnasta suhteellisen passiivisen, mutta ei riskittömän, jos käytät sen CopyTrader-ominaisuutta. Yhdistämällä CopyTrader-ominaisuus Copy Value -salkun pudotuskynnykseen pitäisi olla sinulle molemmille autopilotilla (mieluiten kokeneen kauppiaan hoitama) kryptovaluutta-sijoitusstrategia harjoittelupyörillä onnettomuuden sattuessa.

Viimeiset ajatukset – Onko eToro hyvä käyttöympäristö?

Viime kädessä eToro on käyttäjäyritys, jolla on riittävästi riskipääomarahaa kerätäkseen alustan vastaamaan käyttäjien kasvavia tarpeita. Kaikki avoimen markkinan kryptovaluutanvaihdosta CopyTrader-ominaisuuksiin on erittäin intuitiivista.

Voimme nähdä tämän alustan onnistuneen tarjoamaan aloittelijoille ja keskitason käyttäjille erinomaisen käyttökokemuksen.

On kuitenkin syytä huomauttaa, että eToro näyttää olevan ensisijaisesti suunniteltu kaupankäyntiin, ja käyttäjät eivät todellakaan pääse suoraan kryptovaluuttaan. Esimerkiksi, jos ostit yhden BTC: n, et voisi lähettää sitä laitteesi lompakkoon (voit ehkä lähettää sen eToron lompakkoon, mutta se on toinen tuote toisen päivän ajan.) Sinun olisi myytävä BTC USD: lle, ja siirrä USD sitten takaisin pankkiin ja siirrä se sitten pörssiin, jonka avulla voit nostaa digitaalisen omaisuuden.

Tästä huolimatta eToron CopyTrader ja CopyPortfolio tekevät siitä melko mahtavan tuotteen minkä tahansa kryptovaluutan käyttäjän arsenaalissa. Ominaisuudet ovat ilmainen ja älä veloita voitoistasi mitään maksuja, sinun on vain maksettava levitysmaksu kuten muissakin pörsseissä.

eToro on suunnattu “sosiaaliseen kaupankäyntiin”, jossa käyttäjät voivat oppia toisiltaan; Kun lisää käyttäjiä liittyy eToro-alustaan, ennustamme, että kokeneemmat kauppiaat ovat avoimia salkkujensa kopioimiselle maineensa rakentamiseksi avaruudessa. Jos olet kokenut kauppias, joka haluaa liittyä eToroon, heillä on melko houkutteleva korvausohjelma Suosittuja kauppiaita.

Jos päätät käyttää eToroa, käytä jotakin seuraavista linkeistä sijaintisi perusteella: eToro U.S. ja eToro International.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me