Gate.io on vähemmän tunnettu, mutta pitkäaikainen kryptovaluutan vaihto. Gate.io perustettiin Kiinassa ja se on ollut toiminnassa vuodesta 2013. Sillä on laaja valikoima kryptovaluuttoja ja -ominaisuuksia sekä marginaalikauppaa. Vaihto on ylpeä turvallisuuskäytännöistään. Vaikka nämä käytännöt ovat vahvempia kuin monet kuuluisammat vaihdot, huolenaiheita on edelleen.

Tässä katsauksessa käsitellään seuraavaa:

Avaintiedot

Gate.io on Gate Technology, Inc: n tytäryhtiö. Kauppiaat voivat käyttää joko verkkoversio tai mobiiliversio, joka on saatavana IOS: lle ja Androidille. Tällä hetkellä se on 35. Määrältään kaikkia muita vaihtoa vastaan KolikkoMarketCap.

Tällä hetkellä saatavilla on neljä markkinaa: Tether, Bitcoin, Ether ja vakaa kolikon muuntaminen eri maille. Tämä viimeinen vaihtoehto on a salkun useista erilaisista vakaista kolikoista, jotka näytetään sen maan paikallisessa valuutassa, josta käyttäjä toimii. Kaikki muut kolikot käyvät kauppaa jollakin näistä neljästä markkinasta.

Pörssi palvelee pääasiassa aasialaisia ​​ja englantia puhuvia asiakkaita heidän käytettävissä olevien kielten suhteen. Se on kaikkien muiden maiden paitsi Kanadan, USA: n ja Japanin käyttäjien sekä joidenkin muiden pienempien maiden käytettävissä. Nämä poissulkemiset ovat pääasiassa sääntelyyn liittyvien esteiden takia.

Kuinka se toimii

Vaihtorajapinta on melko samanlainen kuin muut pörssit, kuten Binance, ja siinä on kohtuullisen hienostunut kartoitusominaisuus, tilauskannat ja kaupankäynnin historia -välilehdet.

käyttöliittymä

Käyttäjät voivat tehdä rajoitettuja tilauksia, hintatilauksia tai aikaehtoja. Rajajärjestys toimii samalla tavalla kuin missä tahansa muussa pörssissä. Annat hinnan, jonka olet valmis maksamaan kolikosta, tilaus tulee heti tilauskantaan ja jos hinta saavuttaa valitsemasi tason, tilauksesi täytetään. Hintahintatilausten avulla voit asettaa tilauksen, joka tulee tilauskantaan vain, jos valitsemasi hintaehto täyttyy. Aikaehtotilaukset tulevat tilauskantaan valitsemasi aikavälin perusteella. Tämä tarkoittaa, että voit antaa tilausten syöttää kirjan tietyin aikavälein, jos haluat jakaa ostoksesi useaan tuntiin.

tilaustyypit

Yllättäen ei ole markkinatilausvaihtoehtoa, koska käyttäjien on itse sovitettava markkinahinta rajatoimeksiannon kautta. Tämä on varmasti rajoitus.

Kaupankäyntimaksut

Palkkiot ovat melko suoraviivaisia. Talletusmaksuja ei tällä hetkellä ole. Kaikkien parien, paitsi USDT / CNYX, kaupankäyntimaksuilla on kiinteä korko 0,2 prosenttia. Tämän lisäksi ainoa muu maksu on nostot. Nämä eroavat kaupankäyntiparin mukaan. Ne ovat kuitenkin kiinteitä eikä prosenttipohjaisia, joten älä muutu vastauksena nostamasi kolikon määrään.

Kaupankäyntiparissa on myös minimitilauskoko 10,00 dollaria, joka sinun on otettava huomioon.

Saatavilla olevat salausvarat

Kaupankäyntiparien monimuotoisuus ja valikoima ovat varmasti vaikuttavia. Heillä on tällä hetkellä tarjolla 266 kolikkoa ja 356 erillistä kauppaparia. Näistä parista kolme parasta ovat EOS / USDT, ETH / USDT ja BTC / USDT.

Marginaalikauppa

Toisin kuin useimmat muut pörssit, Gate.io tarjoaa nyt marginaalikauppaa. Jotain he äskettäin esittivät. Tällä hetkellä se on saatavana vain 24 kolikolle. Elinkeinonharjoittajat voivat käyttää enintään kolmea kerrointa. Joten jos talletat 10 BTC: tä marginaalitilillesi, voit lainata vielä 20 BTC: tä, mikä antaa sinulle 30 BTC: n marginaalitilin.

Tämä on erittäin hyödyllinen palvelu, vaikka vipuvaikutus on paljon pienempi kuin joissakin muissa pörsseissä, kuten Bitmex. Elinkeinonharjoittajat valitsevat marginaalinsa välillä 10, 20 tai 30 päivää. Gate.io selvittää sijaintisi, jos tappiot ylittävät tason, jossa et voi enää maksaa niistä. Tässä vaiheessa pörssi selvittää kaikki tilisi velat ja sulkee kaikki avoimet positiot. Kaupankäyntimaksut ovat samat marginaaliasemille kuin spot-positioille.

Siirtorajat

Nostorajat vaihtelevat kolikon mukaan. Vakiotileillä käyttäjät voivat nostaa jopa 100 BTC, 3000 ETH tai 100,000 USDT päivässä. Näitä rajoja on kuitenkin mahdollista nostaa toimittamalla KYC-asiakirjoja. Tärkeää on, että toisin kuin muut KYC-hyväksyntämenettelyt muissa pörsseissä, se ei automaattisesti johda korkeampiin nostorajoihin kautta linjan. Sen sijaan joudut lähettämään tukea sähköpostitse ja pyytämään korkeampaa rajaa tietylle kolikolle. Valitettavasti päivittäisistä talletusrajoista ei tällä hetkellä ole tietoa.

Yrityksen luottamus & Maine

Yksi Gate.io-ohjelmaa koskevista kiistoista on ollut yhdysvaltalaisten käyttäjien toimintaa alustalla. Johtoryhmä on tehnyt selväksi, ettei se tue amerikkalaisia ​​käyttäjiä, eikä myöskään aio muuttaa tätä johtuen SEC: n epäselvyydestä muun muassa.

Ei ole mainintaa tai todisteita siitä, että Gate.io on kansallisten sääntelyviranomaisten valvoma tai valtuuttama mistä tahansa maasta. Tämä on todennäköisesti suurelta osin, koska ne eivät käsittele fiat-valuuttoja ja pankkisiirtoja. Tämä sääntelyn hyväksynnän puute voi kuitenkin heikentää konservatiivisempien käyttäjien vaihdon luotettavuutta.

Turvatoimet

Kun harkitset minkä tahansa vaihdon turvallisuutta, on kaksi haavoittuvuutta, jotka sinun kuin käyttäjän on ajateltava. Yksi on sisäänkirjautumisen ja käyttäjätunnuksen suojausmekanismit ja toinen on pörssin varojen tallennusmekanismi.

Onneksi Gate.io tarjoaa erittäin vahvan tilisuojauksen. Käyttäjien on asetettava erilliset ja erilliset tili- ja rahasalasanat ja he voivat käyttää kaksivaiheista todennusta, jota suosittelemme aina. Tilin salasanoja käytetään sisäänkirjautumiseen, kun taas rahaston salasana on varattu yksinomaan varojen tallettamiseen ja nostamiseen.

Käytettävissä olevien tietojen perusteella rahaston vakuuspuolella käytännöt näyttävät olevan tiukkoja. Vaikka rajoitettu tiedon määrä on jonkin verran huolestuttavaa. Se on tietysti mahdollista, koska he eivät halua paljastaa suojausasetuksiaan. Gate.io sanoo harjoittavansa offline-kylmävarastointia suurimmalle osalle varoja. Kuitenkin he käyttävät kuumia lompakoita tallentaakseen tarpeeksi päivittäisten tapahtumien rahoittamiseen.

Gate.io: lla oli merkittävä vankan tietoturvan historia, ja se oli onnistunut välttämään hakkeroinnit. Kuitenkin äskettäin tapahtui pelko a paljastaminen haittaohjelmatutkijoiden mukaan hakkerit kohdensivat käyttäjiä, jotka siirtävät varoja pörssiin ja sieltä pois. Tärkeää on, että Gate.io on sanonut, ettei kukaan käyttäjä kärsinyt menetyksiä ja että he ovat keskeyttäneet suhteensa vaarantuneeseen kolmannen osapuolen palveluun..

Äskettäin raportti ICORatingin avulla analysoitiin 100 parhaan vaihdon turvallisuus 24 tunnin tilavuudella mitattuna. Gate.io valitettavasti sijoittui 53. sijalle. Vaikka se pisteytti hyvin käyttäjien ja verkkotunnusten turvallisuutta, sillä oli erittäin heikko verkkoturva. Heidän pisteensä oli varmasti pettymys. Se tosiasiassa kuitenkin pärjää paremmin kuin jotkut muut arvostetut pörssit, kuten Bitfinex, Gemini ja Bitstamp.

Asiakaspalvelu

Käyttäjien käytettävissä on kohtuullinen asiakaspalvelutaso. Kun olet kirjautunut sisään, voit joko puhua tukijäsenelle live-chatissa tai lähettää lipun viivästyneestä vastauksesta.

Tarjolla on myös laaja asiakastuki ja kattava UKK sivu.

Johtopäätös

Gate.io on hyvä vaihto käyttäjille, jotka haluavat altistua monenlaisille kolikoille, todennäköisesti käyttävät marginaalikauppaa ja jotka eivät halua käydä läpi laajaa KYC: tä perustilin avaamiseksi. He ovat olleet olemassa useita vuosia, kärsineet vain yhdestä turvallisuuspelosta, mikä ei johtanut varojen menetykseen. On kuitenkin selvää, että vaikka sen turvallisuus on parempi kuin monet vakiintuneet ja ensiluokkaiset vaihdot, päivityksiä on vielä tehtävä. Tietysti voit käyttää vaihtoa vain, jos olet hyväksytystä maasta.

Hyödyllisiä resursseja

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me