Bitcoin-verojen laskemisen vuosittain ei tarvitse olla stressaava tai hankala prosessi. Opi pääomatulojen laskennan perusteet, ja voit laatia oman liittovaltion tuloveroilmoituksen luottavaisin mielin. Kun sinulla on käsitys perusasioista, sinulla on myös paremmat valmiudet keskustella CPA: n tai kirjanpitäjän kanssa verohetkellä.

Tässä on yleiskatsaus liittovaltion tuloveroihin, joita sovelletaan Bitcoin-voittoihin.

Lyhytaikainen esimerkki pääoman voitosta

 1. Sinä ostit 10000 dollaria BTCUSD: stä 7. helmikuuta 2018
 2. BTCUSD yksikköhinta: 8000 dollaria
 3. Hankitut BTCUSD-yksiköt: 1.25
 4. Transaktiopalkkiot: 150 dollaria

Kustannusperuste: 10 150 dollaria

 1. Sinä myit 1,25 yksikköä BTCUSD 17. helmikuuta 2018
 2. BTCUSD yksikköhinta: 10 750 dollaria
 3. Transaktiopalkkiot: 202 dollaria

Nettotuotot: 13 236 dollaria

Kun vähennät 10 150 dollarin kustannusperustasi 13 256 dollarin nettotuloksestasi, tulokseksi saadaan a lyhytaikainen myyntivoitto 3086 dollaria sinulle. Koska pidit BTCUSD: täsi alle vuoden, voittosi katsotaan lyhytaikaiseksi myyntivoitoksi. Tässä esimerkissä myyntivoittosi veroprosentti on sama kuin verovoittosi tavallinen tuloverokanta.

Esimerkki pitkän aikavälin pääoman voitosta

 1. Sinä ostit 12 000 dollaria BTCUSD: stä 11. lokakuuta 2016
 2. BTCUSD yksikköhinta: 640 dollaria
 3. Hankitut BTCUSD-yksiköt: 18.75
 4. Transaktiopalkkiot: 180 dollaria

Kustannusperusta: 12 180 dollaria

 1. Sinä myit 18,75 yksikköä BTCUSD 22. joulukuuta 2017
 2. BTCUSD yksikköhinta: 12 500 dollaria
 3. Transaktiopalkkiot: 3516 dollaria

Nettotuotot: 230 859 dollaria

Vähentämällä 12 180 dollarin kustannusperuste 230 859 dollarin nettotuloksistasi saadaan a pitkäaikainen myyntivoitto 218 679 dollaria sinulle.

Huomaa, että sisällytät aina kauppasi maksut. Lisätä ne kustannusperusteeseen ja vähentää ne nettotulostasi. Koska pidit BTCUSD: täsi yli yksi vuosi, voittosi katsotaan pitkäaikaiseksi pääomavoittoksi. Tässä esimerkissä myyntivoittosi veroprosentti on vähemmän kuin tavallinen tuloveroprosenttisi.

Sinun pitkäaikaisia ​​myyntivoittoja verotetaan yhdellä kolmesta verokannasta:

 1. 0% henkilöille kahdessa alimmassa (10% ja 15%) marginaaliverosulussa.
 2. 15% seuraaville neljälle veroluokalle (25%, 28%, 33% ja 35%)
 3. 29% korkeimmalla (39,6% veroluokka)

Kuinka kompensoida kryptovaluuttatappiot

IRS antaa sinun korvata pitkäaikaiset myyntivoitot pitkäaikaisilla tappioillasi, enintään enintään 3000 dollaria vuodessa (jos olet naimisissa ja ilmoitat erikseen, vuotuinen raja on 1500 dollaria). Jos sinulla ei ole pitkäaikaisia ​​voittoja ja vain pitkäaikaisia ​​tappioita, voit silti vähentää ne Federal 1040 -lomakkeellasi.

Joten entä jos verovuosi 2018 sisältäisi 15 000 dollaria pitkäaikaisia ​​Bitcoin-voittoja ja 10000 dollaria lyhytaikaisia ​​Bitcoin-voittoja sinulle? Ja verovuosi 2017 jätti käyttämättömät (3000 dollaria) lyhytaikaiset myyntivoittotappiot?

 • Sinun on maksettava pitkäaikaisia ​​myyntivoittoveroja 15 000 dollarista. Veroprosentti on kuitenkin pienempi kuin tavallinen tuloveroprosenttisi.
 • Voit siirtää vuoden 2017 käyttämättömät 3000 dollarin tappiot vähentämällä ne 10 000 dollarin lyhytaikaisista voitoista. Netto 7000 dollarin lyhytaikainen voittosi verotetaan tavallisilla tuloverokannoilla.

Bitcoin-verojen laskeminen

Oletetaan, että vuoden 2018 verohakemuksesi on 24 prosenttia. Olet myös naimisissa ja toimitat yhteisen liittovaltion veroilmoituksen puolisosi kanssa. Maksat kaksi erilaista myyntivoiton verokantaa Bitcoin-voitoistasi: yhden koron lyhytaikaisille voitoille ja alemman verokannan pitkäaikaisille voitoille. Katsokaa tätä esimerkkiä aikaisempien hypoteettisten lukujen perusteella:

 1. Lyhytaikaiset myyntivoittosi: 7000 dollaria (ilman vuosittaista 3000 dollarin tappion vähennystä)
 2. Lyhytaikaiset myyntivoittojen veroaste: 24%

Velkaa IRS: lle 1 680 dollaria lyhytaikaisia ​​myyntivoittoveroja.

 1. Pitkäaikaiset myyntivoittosi: 15 000 dollaria
 2. Pitkän aikavälin myyntivoittojen veroaste: 15%

Velkaa IRS: lle 2250 dollaria pitkäaikaisia ​​myyntivoittoveroja.

 1. IRS: n aiheuttamat myyntivoittoverot yhteensä: 3930 dollaria
 2. Yhdistetty myyntivoittosi veroprosentti: 17,86%

Mene pitkään, pysy pitkään saadaksesi pienemmän verolaskun

Tämä hypoteettinen esimerkki on vahva tapaus pitkäaikaiseen sijoittamiseen pikemminkin kuin lyhytaikaiseen kaupankäyntiin. Kuvittele, että pystyt leikkaamaan verovelvollisuutesi 24-15 prosenttia pelkästään muuttamalla sijoitusstrategiasi. Ellet ole ammattitaitoinen kauppias, jolla on pääsy todistettuun kauppajärjestelmään, saatat olla parempi sijoittaa Bitcoiniin sen sijaan, että vaihdat sitä usein. Vielä parempi, saat palkkioita vähemmän ja liukastuminen kustannukset, vaikka sinulla on verrattain alhainen pitkäaikaisten myyntivoittojen veroaste.

Vaaditut IRS-lomakkeet

Tarvitset vain muutaman lomakkeen, jotka täytät veroajankohtana, ellet käy kauppaa Bitcoinilla liiketoiminnan tavoin. Jos vaihdat Bitcoinia osa-aikaisesti (ei-ammattimaisesti) ja hoidat myös yritystä, sinun on myös toimitettava ja maksettava arvioidut verot neljännesvuosittain.

laskemalla Bitcoin-voittosi lomake 8949

Se on tavallinen kuin mustavalkoinen. Maksa setä Samille ajoissa, mutta älä maksa hänelle senttiäkään enemmän kuin laki vaatii. Ajatella! Kuva: irs.gov Erikoistehosteet: Snagit

Tässä on katsaus siihen, mitä sinun on valmisteltava verosi oikein:

 • Välittäjäsi tai pörssi Lomake 1099-B tai Lomake 1099-K. Tyypillisesti saatavana 31. tammikuuta jälkeen.
 • Kuukausittaiset tiliotteet. Käytä näitä varmistaaksesi lomakkeen 1099-B oikeellisuuden. Sinun tulisi myös tallentaa kaikki kaupan vahvistusilmoitukset ja varmistaa, että ne sopivat kuukausittaiseen tiliotteeseesi.
 • Sinä tulet tarvitsemaan Lomake 8949 (Myynti ja muut pääomavarojen luovutukset) -luetteloon jokainen verovuoden aikana tehty Bitcoin-kauppa. Käytä yhtä lomaketta 8949 luetteloiden lyhytaikaiset myyntivoitot ja -tappiot. Käytä toista luetteloidaksesi pitkäaikaiset myyntivoitosi ja -tappiot.
 • Tarvitset myös Aikataulu D (Pääomavoitot ja -tappiot) tuoda tietoja lomakkeistasi 8949. Tämä lomake erottaa lyhyen ja pitkän aikavälin myyntivoitot ja -tappiot. Se määrittää myös, onko sinulla oikeus vähentää pääomatappiot tavallisista tuloistasi ( Lomake 1040).
 • Jos olet itsenäinen ammatinharjoittaja ja odotat myös merkittäviä Bitcoin-kaupankäyntivoittoja tai -tappioita verovuodelle, muista sisällyttää nämä arvioidut voitot tai tappiot Lomake 1040 ES. Kun lähetät verohallinnolle neljännesvuosittain (tammikuu, huhtikuu, kesäkuu, syyskuu) arvioidut veromaksukuponkisi, lomakkeellesi 1040 ES antamasi luvut auttavat sinua välttämään liittovaltion verovelan merkittävän ali- tai ylimaksun.
 • Vaikka et olisikaan itsenäinen ammatinharjoittaja, saatat joutua silti käyttämään samoja Form 1040 ES -laskelmia, jos odotat suuria voittoja tai tappioita Bitcoin-kaupassa. On aina parasta suorittaa tarkat neljännesvuosittaiset veromaksut. Vuotuisen liittovaltion verolaskun odottaminen 15. huhtikuuta asti voi maksaa suuria sakkoja ja sakkoja. Varsinkin jos olet IRS: lle velkaa huomattavan määrän veroja.

Kauhutarina tai onnellinen loppu?

On olemassa anekdootteja todisteita siitä, että jotkut Bitcoinin ja salauksen kauppiaat eivät ole maksaneet tuloveroja voitoistaan. Jotkut näistä Bitcoin-faneista uskoivat virheellisesti, että kryptot ovat jotenkin tutkan alla Big Brotherin veronkantolaitteista. Ja nyt heitä odottavat tarkastukset, palkkakoristeet, huomattavat verolaskut, sakot ja kirjanpitokulut. Heillä on ehdottomasti jatkuva painajainen, jonka olisi voitu ohittaa yksinkertaisesti ilmoittamalla Bitcoin-voitostaan ​​ja maksamalla veronsa.

Bungle Music Biz-viidakossa

Verojen maksaminen haisee. Lähes kaikki ovat samaa mieltä. Mutta kunnes järjestelmää muutetaan, ainoa fiksu valinta on maksaa Miehelle hänen rahansa. Eräs tuttava musiikkialalla kertoi minulle kerran, että IRS takavarikoi hänen 185 000 dollarin pohjois-Hollywoodin bungalowinsa vuonna 1993. Miksi? Koska hän oli unohtanut ilmoittaa osan pöydän alla olevista käteismaksuistaan ​​(kaikki lailliset), jotka hän sai osana työtehtäviä. Kaksikymmentä vuotta!

Luulen että kaikki Donnie Brasco sanoisin siitä, onko tämä: “Fughettttaboutit!”

Ajattele luovasti, maksa minimaalisesti, nuku rauhallisesti

Kyllä, opi kaikki lailliset vero porsaanreikä käytettävissä verovelvollisuuden vähentämiseen (he ovat kaikkialla, oppivat ajattelemaan luovasti ja hämmästyt, kuinka paljon voit säästää veroissa). Pyydä vero-neuvoja (yleensä maksaa itsensä moninkertaisesti) laskettaessa Bitcoin-verojasi ja käytä parasta saatavilla olevaa veroilmoitusohjelmaa.

Sitten voit nauttia onnellisesta lopusta tietäen, että setä Sam ei voi muuttaa Hollywood-bungalowiisi. Anna hänen jäädä Washingtoniin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me