Ethereumin louhinta Macista on tullut entistä helpommin saataville käyttäjäystävällisempien rajapintojen avulla. Useimpiin Apple-tietokoneisiin sisältyvä natiivi laitteisto ei kuitenkaan välttämättä riitä tuotton tuottamiseen, mutta silti se on hyvä tapa saada kokemusta kaivostoiminnasta.

Kaivostoiminnassa on yleensä kolme vaikeustasoa: pilvikaivos, harrastuskaivostoiminta ja voittojen louhinta. Vaikka ne eivät sulje pois toisiaan, kukin taso vaatii vaihtelevaa määrää teknistä tietoa ja käytännön osallistumista.

Mining Ethereum: Mikä on sinun tarkoituksesi?

Pilvikaivos voidaan pitää kaikkein lähestyttävin, suosittelemme kuitenkin erittäin varovaisia ​​ennen jatkamista.

Monille ihmisille pilvikaivoksen houkuttelu näyttää vapaalta. Voit yksinkertaisesti vuokrata laitteiston joltakin muulta sovittuun aikaan. He hoitavat kaivostyöläisiä, järjestävät uima-altaan ja optimoivat toiminnan parhaan sijoitetun pääoman tuottamiseksi.

Puomi! Rahaa, voittoja, oikein?

No, jos se tuntuu liian helpolta, se todennäköisesti on. Pilvikaivostoiminta on täynnä olemattomien kaivostyöläisten petoksia monimutkaisista Ponzi-suunnitelmista, jotka ryöstävät tuhansia ihmisiä. Nämä huonot toimijat ovat myrkyttäneet pilvikaivosteollisuuden maineen huijauksilla, jotka ylittävät sata yhdellä laillisen toiminnan.

Jos olet kuollut pilvikaivoksessa, tee tutkimuksesi. Pilvikaivostorimarkkinat, kuten NiceHash, ovat lupaava ratkaisu valloittaneelle teollisuudelle, ja hajautettu iterointi voi nousta pian.

Harrastus kaivos on todennäköisesti kori, jossa olet pyrkimyksissä oppia lisää ja mahdollisesti lisätä laitteistoa tulevaisuudessa. Harrastuskaivostoiminta on mikä tahansa kaivostoiminta, jonka voit tehdä samalla hyvin, kun tiedät, että et saa aktiivista voittoa.

Harrastuskaivoksen aloittaminen ei vie paljon, itse asiassa melkein mikä tahansa tietokone voi kaivaa ainakin CPU-ystävällisen kolikon, kuten Monero tai Ethereum. Harrastuskaivostoiminta on usein rajoitettu laitteistoon, jota sinulla on, ehkä vanhaan tietokoneeseen tai kiintolevyyn (Storjin louhinnan tapauksessa).

Harrastuskaivostoiminta tapahtuu enimmäkseen erikoistumattomilla laitteilla, kuten suorittimilla tai näytönohjaimilla, koska voit helposti muuntaa ne kaivostyöläisiksi. Esimerkiksi PC-pelaajat saattavat haluta käyttää vanhoja tai varaosaa sisältäviä grafiikkasuoritimia Ethereumin louhimiseksi sen sijaan, että keräisivät lisää otoksia Call of Duty -sovelluksessa.

Voitto kaivos on seuraava looginen kehitys, kun olet vakavampi operaation suhteen. Kuten nimestä voi päätellä, tavoitteena on vähentää panostuksiasi ja lisätä tuotoksiasi. Kaivostoiminnan kannalta panoksesi ovat aika, varasto ja käyttökustannukset, kuten sähkö. Tuloksesi ovat kolikot, jotka kaivat. Jos panosten arvo on pienempi kuin tuotosten arvo, sinulla on voittoa!

Sinua on vaikea löytää kannattava kaivosmies, joka käyttää suorittimia ensisijaisena laitteistona. Kannattava CPU-kaivostoiminta on kauan mennyt, kaivostyöläisen ekosysteemi on kehittynyt sitä pidemmälle. GPU-kaivostoiminta on kuitenkin varmasti käyttökelpoista tuottamalla oikean panoshallinnan.

Tutustu lähteisiin, kuten VoskCoin kuka voittaa D.I.Y. kaivos kohtaus läpikäynnit ja operatiivinen näkemys.

Lopuksi, ASIC-kaivostyöläiset ovat toinen voittojen kaivosluokka, mutta vähittäiskauppiaat eivät pääse niihin. Tämä ei tarkoita sitä, ettet voinut ostaa ASIC: tä itse, mutta pääoma, jonka on oltava pelaajana kyseisessä kohtauksessa, voi olla kohtuuttoman suuri. Tämä johtuu lähinnä ASIC-laitteistojen joustavuudesta ja päivitysjaksosta, joka vaaditaan pysymään kilpailukykyisenä blockchain-päivityksiä vastaan.

Aloittaminen – Kuinka kaivaa Ethereumia Macissa

Olettaen, että olet täällä harrastuskaivostoimintaa varten, on olemassa muutama menetelmä Ethereumin louhimiseksi Macissa. Kaivostoiminta ammattimaisesti Macista on mahdollista, mutta vakiintuneempi reitti on käyttää Windows-käyttöjärjestelmää tai mukautettua Linux-pohjaista Ethereum-käyttöjärjestelmää, kuten ethOS.

Pöytäkoneen louhinta Minergaten kanssa

Sanottuasi, helpoin tapa aloittaa Ethereumin kaivostoiminta on käyttää graafisen käyttöliittymän (GUI) kaivostyöläistä, kuten Minergate. GUI-kaivostyöntekijät ovat toisin kuin komentoriviliittymät (CLI), jotka edellyttävät tekstikomentojen käyttöä Terminal App -sovelluksessa.

Minun Ethereum Macissa Minergaten kanssa

Minergate-käyttöliittymä

GUI (joskus lausutaan “goo-ee”) tekee kaikesta hieman käyttäjäystävällisemmän lisäämällä tuttuja visuaalisia säätimiä, kuten painikkeita ja kuvakkeita. Minergate-sovellus tekee myös kaikki kokoonpanot puolestasi. Ei tarvitse luoda yhteyksiä kaivosaltaisiin tai säätää laitteiston ohjaimia.

Minergaten käytön aloittaminen

  1. Lataa sovellus heidän verkkosivuiltaan.
  2. Rekisteröi tili Minergatessa sähköpostilla.
  3. Kirjaudu työpöydän sovellukseen Minergate-tililläsi.
  4. Valitse ETH-kaivos suoraan Miner-välilehdeltä.

Valitettavasti Minergate on tehnyt “GPU-kaivoksen [ei käytettävissä] Mac OS -perusteisissa laitteissa”, koska niitä ei voida enää tukea. Vielä suositummilla CLI-kaivostyöläisillä on vaikeuksia tukea MacOS-versiota version 10.11 (El Capitan) jälkeen.

Hyödyllinen työkalu: smcFanControl 2.6 on suorittimen lämpötilasovellus, joka voi ohjata sisäisten tuulettimiesi kierroslukua ja seurata koneen elävää lämpötilaa. Käytä sitä asettamaan tuulettimen vähimmäisnopeus ja pitämään laitteitasi silmällä ennen kuin kaikki ylikuumenevat.

Johtopäätös

Ethereumin louhimiseksi Macilla on tällä hetkellä rajoitettuja tapoja, koska vaikeus ylittää suorittimen rajoitukset. Suorampi ratkaisu olisi hyödyntää Mac-tietokoneesi prosessoria kaivamaan muita altcoineja, jotka ovat CPU-ystävällisempiä.

Sovellukset, kuten Honeyminer sekä Minergate että molemmat mahdollistavat tämän optimoimalla kaivamaan kaikkein kannattavin kolikko kulloinkin. Voit muuntaa kaivoksesi kolikot Ethereumiksi millä tahansa modernilla salausvaihdolla.

Toistaiseksi Ethereumin louhinta Macissa on rajallinen, mutta se voi olla hyvä onrampi uusille kaivostyöläisille. Käytä Maciasi tutustuaksesi kaivostalouteen, terminologiaan ja erilaisiin yhteisöihin. Ei ole kauan, ennen kuin saatat alkaa etsiä laitettasi ja sukeltaa syvemmälle Ethereumin kaivokseen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me