IOTA: n louhinnan oppiminen vie vähän tutkimusta ja kärsivällisyyttä. Tämä johtuu siitä, että kryptovaluutta on ainutlaatuinen monessa suhteessa. Toisin kuin useimmat salausvaluutat, IOTA ei käytä blockchain-verkkoa eikä vaadi kaivostyöläisiä validoimaan tapahtumia. Lisäksi et koskaan maksa transaktiomaksuja. Kaikki nämä ja muut tekijät tekevät IOTA: sta houkuttelevan vaihtoehdon cryptocurrency -sijoittajille ja kaivostyöläisille. Ainoa ongelma on, että IOTA: n louhinnan oppiminen omistamatta koko tietokonetta vaatii jonkin verran vaivaa.

IOTA: n lyhyt historia

IOTA tuli virallisesti salaustilaan vuonna 2015. Projektin johtaja on IOTA-säätiö. Tämä voittoa tavoittelematon organisaatio on vastuussa verkon jatkuvasta kehittämisestä, mukaan lukien strategisten kumppanuuksien muodostaminen. Tähän mennessä yritys on luonut kumppanuuksia maailman suurimpien yritysten, kuten Fujitsu, Samsung, Bosch ja Volkswagen, kanssa.

Esineiden internet

Yksi upeimmista asioista IOTA: ssa on, että se ei vaadi blockchain-verkkoa tai kaivostyöläisiä verkon turvallisuuden säilyttämiseksi. Sen sijaan kolikon verkko koostuu esineiden internetistä. Esineiden Internet on miljardien online-verkkolaitteiden verkko. Näitä laitteita ovat ohjelmistot, anturit, toimilaitteet, kodinkoneet ja jopa ajoneuvot.

Kolikon verkko Tangle sisältää suhteellisen uudenlaisen yksimielisyyden, nimeltään suunnattu asyklinen kaavio (DAG). IOTA-verkossa lähettäjä hoitaa konsensusmekanismin. Lähettäjät osallistuvat aktiivisesti vahvistamalla edelliset kaksi tapahtumaa verkossa ennen oman tapahtuman vahvistamista. Verrattuna Bitcoinin PoW-protokollaan, tämä yksimielisyys näyttää olevan kustannustehokkaampi, skaalautuvampi, hajautetumpi ja mikä parasta, transaktiot ovat ilmaisia.

Skaalautuvuus

Tangle DAG-konsensus eliminoi monet kryptovaluuttojen kohtaamat päänsäryt. Toisin kuin Bitcoin, mitä enemmän käyttäjiä on IOTA-verkossa, sitä nopeammat tapahtumat suoritetaan. Analyytikoiden julkaisema raportti Gartner laskee, että noin 8,4 miljardia IoT-laitetta oli käytössä vuonna 2017. Samassa raportissa arvioidaan, että vuoteen 2020 mennessä IoT: n käyttö nousee 20,4 miljardiin. Tämä kasvu on myönteistä IOTA-verkon kehitykselle tulevaisuudessa.

Integroimalla konsensusmekanismin lähettäjän protokollaan, IOTA eliminoi kaivostoiminnan tarpeen kokonaan. Joten mietit todennäköisesti tällä hetkellä muutamia asioita, kuten jos IOTA ei käytä kaivostyöläisiä, miten IOTA?

Teknisesti ottaen IOTA: n louhinta on mahdotonta, koska kaikki IOTA myytiin kolikon julkaisun aikana. Voit suorittaa koko solmun ja vastaanottaa MIOTA-palvelujasi, mutta tämä ei ole sama kuin salauksen louhinta. Onneksi pienellä luovuudella ja ainutlaatuisten kaivosalustojen avulla voit käyttää tätä omaa salaustekniikkaa..

Kaivaa karkea kolikko

IOTA-kaivoskonsepti on jännittävä mahdollisuus, joka kiinnitti salauksen harrastajien huomion siitä lähtien, kun tämä lohkoketjuinen kolikko tuli markkinoille alkuvuodesta 2015. Vuonna 2017 Reddit-käyttäjä nimeltä u / tšekkikryptomania lähetti vaihtoehtoisen menetelmän IOTA: n saavuttamiseksi kaivosalustan kautta.

Tässä prosessissa annat laskentatehoa Moneron kaivosaltaalle. Ponnistelusi edut lasketaan ja siirretään sinulle IOTA: ssa. Ylöspäin on, että sinun ei tarvitse investoida kalliisiin kaivosmateriaaleihin, ja koko kaivosaltaan laskentateho hyödyntää ponnistelujasi.

Kaivosaltaat ovat paras tapa saada tuloksia normaalista tietokoneesta. Jos yrität kaivaa kolikkosooloa, voi kulua vuosia, ennen kuin näet paluuta. Työskentelemällä kaivosaltaassa kaikki yhdistävät ponnistelunsa ja jakavat voitot vastaavasti.

Kaivos ilman täyttä solmua

Vaihe yksi, siirry IOTA GitHub sivu. Vieritä alaspäin, kunnes näet IOTA Wallet 2.5.7.dmg (MAC) ja IOTA.Wallet.Setup.2.5.7.exe (Windows). Lataa tietty käyttöjärjestelmääsi varten.

IOTA-lompakon asetukset GitHubin kautta

Lompakon asetukset GitHubin kautta

Kun lataus on valmis, aloita lompakon asentaminen. Lompakon asennus kysyy, haluatko suorittaa täyden vai kevyen solmun. Valitse valosolmuvaihtoehto. Sinua pyydetään antamaan IOTA-siemenlauseesi. Tämä lause osoittaa, että omistat IOTA-lompakon.

Jos sinulla on jo IOTA-lompakko, voit käyttää sitä siementä. Muussa tapauksessa voit luoda uuden siemenen tässä. Uuden IOTA-siemenen luominen edellyttää, että liikutat hiirtä, kunnes prosenttimittari saavuttaa 100 prosenttia. Aivan kuten yksityiset avaimesi, joissa on Bitcoin, sinun on tehtävä kopio siemenestäsi ja säilytettävä se turvallisessa paikassa. Jos joku saa pääsyn siemeniin, hänellä on pääsy kryptovaluutallesi.

Kiinnitä Tangle

Nyt olet valmis liittymään IOTAan. Teet tämän napsauttamalla Kiinnitä Tangle -painike, joka sijaitsee suoraan 3D-viivakoodin alla. Tämä tuottaa osoitteen. Kopioi osoite.

Nyt kun sinulla on osoite, olet valmis menemään IOTA-hanaan verkkosivusto. Tämä sivusto maksaa IOTA: na Moneron kaivostoiminnasta. Sinun on liitettävä kopioitu osoite oikeaan paikkaan ja napsautettava Lähetä.

IOTA-kaivos IOTA-hanan kautta

Kaivostoiminta IOTAF-hanan kautta

Tietokoneesi nostaa vahvistuspyynnön. Varmista, että haluat kaivoksen ja pow, olet nyt kaivos. Haluat säätää IOTA-hana-alustaa, jotta tietokoneesi ei kamppailisi. Oikeilla asetuksilla voit kaivaa tuhansia IOTA: ta samalla kun suoritat normaalia tietokoneesi toimintaa.

Nosta kolikot

Lunastaaksesi kaivostoiminnan, sinun on napsautettava näytön oikeassa reunassa olevaa peruutuspainiketta. Tämä sijoittaa sinut maksujonoon. Minimi nostosummaa ei ole, ja voit käyttää nostotoimintoa milloin tahansa. Voit tarkistaa maksusi olevan reitillä Tangle Explorer.

Kuinka ei sekoiteta tietokoneen virtaa

Tämä IOTA-kaivosprosessi on yksi helpoimmista ja kustannustehokkaimmista käytettävissä olevista menetelmistä. Sinun ei tarvitse investoida kalliisiin kaivoslaitteistoihin. Sinun ei tarvitse edes omistaa tietokonettasi kokonaan kaivosprosessille. Nyt voit nauttia tasaisesta IOTA-virrasta lompakkoosi (toivottavasti) tulevina vuosina.

“>

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me