Bitcoinin vaihtaminen USD: ksi

Kryptovaluutan tulokkaille yksi yleisimmistä asioista, jotka he haluavat ymmärtää, on se, kuinka voit nostaa Bitcoinin tai nostaa Bitcoinsista fiat-valuutaksi (USD, EUR, jne.).

Syistä riippumatta voi tulla aika, jolloin haluat muuttaa Bitcoinisi valtion liikkeeseen laskemaksi valuutaksi.

Joten kuinka voit saada fiat-käteistä tai dollareita Bitcoinistasi?

Kuinka muuttaa Bitcoin USD: ksi tai muuksi Fiat-valuutaksi

Bitcoinin myynnin suhteen sinulla on periaatteessa kaksi vaihtoehtoa. Vaikka molemmilla on omat etunsa ja haittansa, molemmilla on samat haasteet, kuten massakäyttäjien tietoisuuden puute ja epäselvät korjausprosessit.

Myy Bitcoin pörssin kautta

Ylivoimaisesti suosituin tapa muuttaa Bitcoin fiat-valuutaksi on keskitettyjen pörssien, kuten Coinbase ja Gemini, kautta.

Tyylikäs käyttöliittymä ja KYC (Tunne asiakkaasi) -prosessit, joita tarvitaan osana tilin luomista, näiden vaihtojen avulla voit linkittää rahoituksen pankkitilisi nostoa varten, mikä tekee prosessista helppoa ja kivutonta.

Kuinka muuttaa Bitcoin USD: ksi Coinbasen kautta

Joten sinulla on oma Kolikkopohja lompakko, jossa Bitcoin istuu ja olet valmis lähettämään rahasi takaisin paikalliselle pankkitilillesi. Toimi seuraavasti:

Siirry lompakkosi Osta / myy-osioon

Coinbase osta ja myy

Kun olet lompakon myyntiosassa, voit valita lompakon, josta haluat myydä, ja pankkitilin, jolle haluat tallettaa.

Päätä, kuinka paljon haluat kotiuttaa

Syötä summa USD, jonka haluat saada myymällä BTC: täsi. Kun annat tämän määrän USD, Coinbase laskee automaattisesti BTC: n määrän, joka maksaisi vastaavan määrän USD: n saaminen.

Jos sinulla ei ole Bitcoinin määrää lompakossa? Coinbase ilmoittaa sinulle ja kehottaa sinua syöttämään uuden summan.

Coinbase Bitcoin Cash Out Limit

Mitä odottaa lunastuspyynnön jälkeen

Vahvista myytävä summa, huomioi palkkiot (ne näytetään ennen kuin myyt) ja napsauta sitten “Myy Bitcoin”.

ACH – järjestelmä, jota käyttää Kolikkopohja yleensä kestää muutaman arkipäivän, kun myynti tai nostaminen on aloitettu.

Coinbase-lunastus

Kuinka muuttaa Bitcoin USD: ksi Geminiin kautta

Toinen suosittu vaihtoehto, jossa käyttäjät voivat ostaa, myydä ja vaihtaa Bitcoininsa dollariksi, on Kaksoset. Joillakin tyylikkäimmillä kaupankäyntiominaisuuksilla Gemini antaa sinun, kuten Coinbase, saada rahaa Bitcoinillesi nopeasti ja helposti.

Valmistautuminen myymään Bitcoin

Kaksoset Osta Myy

Siirry Gemini-osioon ja valitse, miten haluat myydä Bitcoinisi ja hinnan, jonka olet valmis myymään Bitcoinisi fiat-hintaan. Toisin kuin Coinbase, sinun on ensin vaihdettava Bitcoinisi fiat-valuutaksi, ennen kuin voit nostaa sen pankkitilillesi.

Hanki Bitcoinisi USD-arvo ja valmistaudu nostamaan se yhdistetylle pankkitilillesi

Nyt on aika lähettää juuri saamasi Yhdysvaltain dollari yhdistetylle pankkitilillesi.

Valitse tuntemasi nostokohde ja määrä USD, johon haluat virallisesti siirtää varoja.

Kuten Coinbasessa, Gemini vie muutaman arkipäivän aikaa lähettää varat sinulle.

Se on kaikki mitä tarvitaan. Kun sinulla on bitcoin pörssissä, kuten Coinbase ja Gemini, voit myydä sen kivuttomasti.

Muuta Bitcoin fyysiseksi käteiseksi LocalBitcoins.com -sivuston avulla

Niille, jotka haluavat käydä kauppaa Bitcoinilla suoraan fyysisellä käteisellä, LocalBitcoins.com voi olla parempi ratkaisu.

LocalBitcoins on henkilöiden välinen kauppapaikka, jossa ihmiset voivat lähettää omia tarjouksiaan bitcoinien ostamisesta ja myymisestä Yhdysvaltain dollareihin tai muihin paikallisiin valuuttoihin.

Ei ole vain henkilöllisyyden todentamista, mutta joskus on suuria mielivaltaisia ​​mahdollisuuksia riippuen siitä, kuinka epätoivoinen henkilö on ostaa bitcoinia ja kuinka monta muuta myyjää alueella on. Tämä voi luoda kyvyn myydä Bitcoinin markkina-arvoa korkeampi.

Joten miten se toimii?

Etsi tai lähetä tarjouksesi

Kun olet määrittänyt myytävän BTC: n määrän, etsi maksutapallesi sopiva kauppa (valuutan mukaan) tai kirjoita omat listat.

PaikallisetBitcoins antaa jokaiselle käyttäjälle palautteen, joka on samanlainen kuin eBay, jossa käyttäjät voivat tuntea olonsa ja ostajan tekemien kauppojen lukumäärän paikallisen bitcoinin kautta.

Aloita kauppa

Nyt kun tiedät ostajan, lähetä tiedot siitä, mitä haluat heiltä, ​​ja varmista, että noudatat kaupan ehtoja. Nämä kertovat sinulle, missä ja miten saat USD-maksusi.

Muista myös rahoittaa paikalliset Bitcoins-lompakko-osoitteesi, jotta voit aloittaa tapahtuman kaupankäyntipyynnössä mainitun BTC: n minimimäärän perusteella..

Jos sinulla ei ole tarpeeksi BTC: tä PaikallisetBitcoins lompakkoon, et voi tehdä kauppaa, koska sinun on lähetettävä tämä BTC talletustilille

Viimeistele trajoitus

Nyt kun kaikki osapuolet ovat sopineet tapahtumasta ja selvittäneet yksityiskohdat LocalBitcoinsin postilaatikon osiossa, Bitcoinsisi siirretään lompakostasi kauppatalletukseen..

Tässä vaiheessa ostaja saa maksutietosi (miten haluat maksaa BTC: stäsi) ja vapauttaa USD-vastaavan käteisenä sinulle sovitulla tavalla.

Kun olet saanut maksun, vahvistat Localbitcoins.com-sivustolle, että maksu on suoritettu ja BTC vapautetaan ostajalle kauppatalletuksesta. Se on, että kauppa on tehty!

Johtopäätös

Kun bitcoin ja kryptovaluutta räjähtävät edelleen, yhä useammat palvelut tulevat verkkoon auttamaan käyttäjiä saamaan käytännön bitcoininsa tai muuttamaan bitcoininsa dollariksi tai muuksi fiat-valuutaksi nopeasti ja tehokkaasti.

Vaikka paljon huomiota kiinnitetään siihen, miten Bitcoin hankitaan, on tärkeää ymmärtää vaihtoehdot, jotka sinun on nostettava Bitcoin ja mitkä ovat parhaat keinot tehdä se.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me