tämän perusteella LendEDU-tutkimus, viidesosa salauksen ostajista käyttää luottokortteja. Ja suosituin kolikko, Bitcoin, ei ole poikkeus. Niille, jotka eivät halua linkittää pankkitiliään vaihtoon, bitcoinin ostaminen luottokortilla voi tuntua turvalliselta vedolta.

Joten miten ostat salauksen luottokortilla? Onko haittoja?

Kuinka ostaa Bitcoin luottokortilla

Näin voit odottaa, kun olet vedä luottokorttisi lompakostasi: Pitkä KYC-prosessi, jos olet täysin uusi foorumi.

Prosessi riippuu tietysti vaihdosta. Yhdysvaltain kansalaiselle ajokortin pitäisi yleensä olla enemmän kuin riittävä. Mutta joka tapauksessa, on hyvä pitää skannattu passi valmiina. Jos vaihto ei pysty lukemaan PDF- tai JPG-tiedostoa, ole valmis lähettämään sen suoraan henkilökunnalle. Jos on ongelma, he lähettävät sinulle sähköpostia.

Tietenkin, jos tilisi on aktivoitu ja olet yksinkertaisesti käyttänyt pankkisiirtoa tai pankkisiirtoa ennen tätä, sinun pitäisi olla hyvä mennä.

Kun tilisi on vahvistettu, sinun pitäisi pystyä käyttämään luottokorttiasi samalla tavalla kuin millä tahansa verkkokauppasivustolla. Valitset ostamasi BTC-määrän, käy läpi laskutus- ja korttitiedot ja vahvista osto. Sitten (yleensä) viiden nopean minuutin kuluttua olet ylimääräisen BTC: n ylpeä omistaja ja sinulla on mahdollisuus tallentaa tai vaihtaa se pörssissä tai siirtää se laitteiston lompakkoon säilytettäväksi.

Esimerkki: Kuinka ostaa Bitcoin luottokortilla Coinmamassa

Coinmama on yksi harvoista pörsseistä, jotka mahdollistavat luottokorttien, ei vain veloitusversioiden. Kuten olemme maininneet, Coinmamaan rekisteröityminen vaatii KYC-prosessin. Sinulla on oltava joko ajokortti tai passi skannattu ja valmis ennen kuin voit ostaa Bitcoinia. Ja varmista, että ajokortin molemmat puolet ovat valmiina! Voit ladata omasi tavallisena JPG-tiedostona.

Mutta sinun ei tarvitse vain skannata asiakirjojasi. Sinun on tehtävä selfie asiakirjan kanssa ja paperi, jossa on teksti “Coinmama” ja hakemuksen päivämäärä.

Osta Bitcoin luottokorteilla: Ota selfie Coinmama-vahvistusta varten

He todella haluavat tietää, onko se sinä.

Hakuprosessin loppuun saattaminen kestää vain muutaman minuutin. Saat heti vahvistussähköpostin, jossa ilmoitetaan, että salauksen ostaminen voi kestää jopa päivän. Jos skannauksesi oli korkealaatuista, dokumentaation tarkistamisessa ei pitäisi olla mitään ongelmaa. Ja kun prosessi on valmis, saat uuden sähköpostin, jossa kerrotaan, että olet hyvä mennä.

Joten kun olet valmis ostamaan, kuinka voit jatkaa sitä?


Sinulla on muutama vaihtoehto. Voit ostaa bitcoinia määrätyille määrille, kuten 100 dollaria tai 1000 dollaria. Tai voit asettaa oman hinnan bitcoinilla tai fiat-vastaavalla.

Osta salaus luottokortilla: Coinmaman ostovaihtoehdot

Tämä Coinmaman kuvakaappaus näyttää sen ostovaihtoehdot.

Kun napsautat Osta BTC: tä, prosessi on melko yksinkertainen.

Syötä ensin bitcoin (tai muu salaus) lompakon osoite. Valitse sitten maksutapa ja kirjoita sitten korttisi tiedot. Korttiyhtiöstäsi riippuen sinulla voi olla yksi ylimääräinen pysähdys. Todennäköisesti sinun on syötettävä turvakoodi, joka lähetetään puhelimeesi tai luottokorttiyhtiön sähköpostiosoitteeseen. Kun tämä on valmis, odota, että tapahtumasi muuttuu prosessissa Hyväksytty-tilaksi. Tässä risteyksessä BTC: n talletuksen lompakkoon pitäisi kestää noin 10 minuuttia.

Kyllä, se on niin yksinkertaista.

Osta bitcoin luottokorteilla: Coinmama-maksunäyttö

Tämä on Coinmaman luottokorttien maksulomake.

Mitä kortteja käytetään

Useimmat pörssit käyttävät maksukortteja. Jopa MyEtherWallet antaa sinun ostaa Ethereumia, jos sinulla on Visa tai Mastercard. Suosituimmat pörssit, kuten Coinbase, hyväksyvät Pankkikortit molemmilta yrityksiltä, ​​mutta ei luottokortteja.

Ne, jotka hyväksyvät luottokortit, ovat yleensä kiinni Visa- ja Mastercard-palveluista. Joten jos sinulla on American Express, saatat olla jopa puroa.

Muutama valittu pörssi hyväksyy pari muuta maksutapaa. Bitit hyväksyy EuroCard ja N26, ja Bitpanda tarjoaa useita verkkopalvelunsiirtoja, kuten Skrill, PayPal-vaihtoehto. Jos vaihto ei hyväksy korttiasi, mutta tarjoaa muita verkkomaksuvaihtoehtoja, voit käyttää niitä kiertotapana. Käytä esimerkiksi luottokorttiasi Skrill- tai PayPal-tilisi varojen lataamiseen ja siirrä se sitten vaihtoon.

Kuinka ostaa bitcoinia luottokortilla: Coinbasemin näyttökortti, joka näyttää

Coinbase ei hyväksy luottokortteja, mutta hyväksyy pankkikortit ja pankkisiirrot. Jälleen kerran Visa ja Mastercard ovat ainoat vaihtoehdot.

Miksi sinun ei pitäisi käyttää luottokorttia Bitcoinin ostamiseen?

Haluat ehkä välttää luottokortin käyttämistä samasta syystä, jonka haluat välttää verkkopankkisiirrolla: turvallisuus. Vaihto ei ole yhtä turvallista kuin lompakko, ja jos se hakkeroidaan, tietosi voivat olla vaarassa.

Muista, että sinulla on sama riski aina, kun ostat jotain verkosta tai käytät luottokorttiasi kaupoissa. Joten jos käytät Amazonia tai otat vessapaperia Targetista, sinulla on jo tämä turvallisuusriski.

Jos olet huolissasi turvallisuudesta, tarkista vaihto ja etsi logon PCI DSS. Tämä tarkoittaa, että heidän sivustonsa on maksukortin turvallisuusstandardien mukainen. Vaikka se ei voi taata sataprosenttista turvallisuutta – loppujen lopuksi osa turvallisuudesta pitää tietosi turvassa – se on tärkeä este hakkereita vastaan.

Johtopäätös

Joten, pitäisikö sinun käyttää luottokorttiasi bitcoinin ostamiseen? Tällä hetkellä luottokortit ovat yksi mukavimmista maksutavoista, ja kaksi suosituinta korttivaihtoehtoa hyväksytään laajalti. Turvallisuuden kannalta et vaaranna paljon enemmän kuin jos olisit asettanut korttisi pankkiautomaattiin. Ja jos olet jo vahvistettu Coinmamassa tai Bitpandassa – voit jo ostaa bitcoinia luottokortillasi muutamalla napsautuksella.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me